ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Συνεχίζονται οι δολοφονίες Ελλήνων σε όλη τη χώρα


Πριν καλά καλά περάσουν 3 ημέρες από την προηγούμενη αναφορά μας στους Έλληνες πολίτες που έχουν πέσει θύματα δολοφονιών από τους λαθροεισβολείς που λυμαίνονται αυτό που κατ΄ όνομα λέγεται χώρα, τρεις νέες –από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες- δολοφονίες είχαμε στο μεσοδιάστημα.
Πιο συγκεκριμένα στις 18 Ιουνίου ένας 60χρονος που έμενε σε σπίτι στο δημοτικό διαμέρισμα Λακκιάς, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης. Τον βρήκαν νεκρό μέσα σε  μια λίμνη αίματος. Σήμερα γυναίκα 61 χρονών εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στο Γενάδι Ρόδου και αυτή άγρια δολοφονημένη. Το δεύτερο θύμα για σήμερα μια ηλικιωμένη γυναίκα 84 ετών η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους άγνωστους εισβολείς στην Κομοτηνή. Τη δολοφονημένη γυναίκα τη βρήκε η κόρη της όταν την αναζήτησε.
Έτσι η "αναθεωρημένη" λίστα των δολοφονηθέντων Ελλήνων έχει ως εξής:

ΔΝΤ και ναζί, το ίδιο μαγαζί. Λαδωμένος από την Siemens ο δολοφόνος της Αργεντινής, Κάρλος Μένεμ.

Παντού ίδιοι οι σοσιαλφασίστες – φερέφωνα των διεθνών τοκογλύφων. Ποιός θα τολμήσει να τους δώσει συγχωροχάρτι;

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Το βλέπει ο απλός μελετητής, δεν μπορούν όμως να το δουν οι περισπούδαστοι αναλυτές – δημοσιοκάφροι που παρουσίαζαν την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ ως σωτηρία. Γιατί; Ήταν άσχετοι; Έκαναν λάθος; Μα πως στ’ αλήθεια κρίνεται μία επιλογή στα πλαίσια της οικονομικής επιστήμης; Με το “νομίζω, μου φαίνεται, μου είπαν”; Ή πρωτίστως με την μελέτη των συνεπειών σε παρόμοιες ιστορικές αποφάσεις;

Από τον Δεκέμβρη του 2009, όταν αποκαλύψαμε την συμφωνία Παπνδρέου – Στρως Καν για την υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ, είχαμε προβλέψει δυστυχώς και τις συνέπειες. Οικονομικές και πολιτικές. Όπως και τον τρόπο που φυγαδεύτηκε ο Μένεμ διά των εκλογών (τον έκριναν και αυτόν οι πολίτες, όπως τον Παπακωνσταντίνου), ενώ ο άνθρωπος που τον άφησε στο απυρόβλητο, ο Ντε Λα Ρούα έφυγε με ελικόπτερο αφήνοντας πίσω του μία κατεστραμμένη χώρα και έναν εξαθλιωμένο λαό.

«Βόμβα» Μανώλη στο Twitter για τον όρο ΠΑΣΟΚ για συγκυβέρνηση (pic)





Το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ένα όρο που φέρεται να έθεσε το ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα έγραψε:

To απόρρητο σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ


Η «Ισοτιμία» σας παρουσιάζει την τεχνική διαδικασία που αναμένεται να ακολουθηθεί, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα ξεπεραστούν όποια νομικά προβλήματα προκύψουν, σχετικά με την περίπτωση εξόδου μιας χώρας από την Ευρωζώνη.

Μια λύση για τους λαθρομετανάστες...


Η απάντηση του Καναδικού κράτους προς "έξυπνους" πολίτες του

Ίσως είναι η λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα.Όλοι αυτοί που διαδηλώνουν και συμπαραστέκονται ενεργά υπέρ των παρανόμως εισερχομένων και παραμενόντων στην Ελλάδα μεταναστών, θα πρέπει να αποδείξουν ενεργά και στην πράξη το ενδιαφέρον για αυτούς. Η λύση έρχεται από τον Καναδά και δείτε γιατί.

Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας: «Κρυφοί» θάνατοι από την αδυναμία ασθενών να πάρουν τα φάρμακά τους


Όλο και περισσότερο μεγαλώνει ο αριθμός των ασθενών πολιτών της Πάτρας, αλλά και ευρύτερα της Δυτικής Ελλάδας, λόγω της αδυναμίας τους να αγοράσουν τα φάρμακά τους. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο patrastimes.gr ο κ. Κωστακιώτης, από τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας δεν παίρνει καθημερινά το φάρμακό του γιατί δεν μπορούν να δώσουν ούτε την ελάχιστη συμμετοχή που τους αναλογεί.

Mε το σύνθημα «Ένωση για πάντα» η Κρήτη θα γιορτάσει έναν αιώνα απελευθέρωσης



Τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα ξεκίνησε η Περιφέρεια Κρήτης οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το 2013 υπό το σύνθημα «Ένωση για πάντα».

Πραγματοποιώντας την πρώτη κοινή σύσκεψη της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής που θα διαμορφώσουν και θα υλοποιήσουν τις εκδηλώσεις .....
ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, που προεδρεύει στην Οργανωτική Επιτροπή, τόνισε ότι οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν όλο το 2013 και θα δίνουν το στίγμα «ότι η Κρήτη προχωρά μαζί με την Ελλάδα, σε πείσμα αυτών που διακινούν αντίθετες ιδέες», όπως αναφέρει το iefimerida.gr

Όπως είπε ο κ. Αρναουτάκης, οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα και κάθε Δήμο της Κρήτης καθώς και στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ακόμα και στις Βρυξέλλες.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ



Οι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος διαβρώσανε τα πολιτικά ήθη του τόπου στο μέγιστο βαθμό χρησιμοποιώντας εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα και πλαστά κριτήρια. Οι πιέσεις που ασκούνται στον ελληνικό λαό δεν έχουν ως βάση σκέψης την εθνική ανεξαρτησία της Πατρίδος και την λαϊκή κυριαρχία αλλά την εξυπηρέτηση του πολυεθνικού τραπεζικού κεφαλαίου και το σχηματισμό της ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης πίσω από τη υποτιθέμενη διάσωση του ευρώ. Οι ανήθικοι ηγετίσκοι του καταρρέοντος καθεστώτος οδήγησαν τους Έλληνες μεθοδευμένα στην εξαθλίωση προκειμένου να προτάξουν τη λογική πάνω από το συναίσθημα ώστε να παραδοθούν στους κατακτητές της Πατρίδος για λόγους συμφέροντος και επιβίωσης.
 
Η μεγάλη διαφορά είναι ότι..........

O νέος ορθόδοξος Καθεδρικός Ναός των Τιράνων παραπέμπει στην Αγία Σοφία!!! ΦΩΤΟ


Ο νέος Καθεδρικός των Τιράνων ,είναι από τα σπουδαιότερα αρχιτεκτονήματα, όχι μόνο της Ορθόδοξης Εκκλησίας αλλά και της Αλβανίας γενικότερα που χτίσθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια. Κατασκευάστηκε στο οικοδομικό δακτύλιο που περιβάλει την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας και ήρθε να προστεθεί στα μνημειώδη κτήρια σε αυτό το χώρο, που ανήκουν σε τρεις ιστορικές περιόδους, (1) της τουρκοκρατίας που είναι το τζαμί του Etem Beu (1794) και ο πύργος ωρολογίου (1822), (2) στα λεγόμενα «ιταλικά» της δεκαετίας 30-40 όπου στεγάζονται ο δήμος και τα περισσότερα υπουργεία και (3) σε αυτά της κομουνιστικής περιόδου που είναι η όπερα, το εθνικό μουσείο, το 15όροφο ξενοδοχείο (που χτίσθηκε σε σημείο που προϋπήρχε ορθόδοξη εκκλησία), η κεντρική τράπεζα κλπ. Ο 35 μέτρων πύργος του ωρολογίου που αποτελεί σήμα κατατεθέν για τα Τίρανα, πλέον δεν θα είναι μόνος του αφού λίγα μέτρα πιο νότια και στο ίδιο ύψος, θα είναι το νέο καμπαναριό της εκκλησίας.

Γιούνκερ: Η Ελλάδα, μας πληρώνει τόκους, αλλά δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ!




Τους Ευρωπαίους που φοβούνται ότι… πληρώνουν τσάμπα φόρους έτρεξε να καθησυχάσει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.


Διοικητὴς μοίρας ἀπαγόρευσε τὸ "Μακεδονία ξακουστὴ"

Ἕνα πρωτοφανὲς περιστατικὸσημειώθηκε πρὶν ἀπὸ λίγες ἡμέρες σὲστρατόπεδο τῆς Βορείας Ἑλλάδας. Διοικητὴς στρατοπέδου ἀπαγόρευσε σὲφαντάρους να τραγουδοὺν τὸ«Μακεδονία ξακουστή…».
Στό πλαίσιο τῆς ἐκπαίδευσης τοὺς καὶἐνόψει τῆς ὁρκωμοσίας τοὺς οἲ φαντάροι τῆς 162ης Αὐτοκινουμένης Μοίρας Βαρέως Πυροβολικοὺ στά Γιαννιτσὰπαρήλαυναν μὲ τὴν ἐποπτεία τοῦἁρμοδίου λοχία. Λίγα λεπτὰ πρὶνὁλοκληρωθεῖ ἡ ἐκπαίδευση, ὁ λοχίας παρότρυνε τοὺς φαντάρους νά τραγουδήσουν τὸ «Μακεδονία ξακουστή…», τὸ τραγούδι πούὑμνεῖ τὴν ἑλληνικότητα τῆς Μακεδονίας.
Οἷ φωνὲς τῶν νεοσυλλέκτων ἔφτασαν μέχρι τὸ διοικητήριο. Μέσα σὲ λίγα λεπτά, στό σημεῖο τῆς ἐκπαίδευσης ἔφτασε τρέχοντας ὁ διοικητὴς τῆς Μοίρας. Σφύριξε τρεῖς φορὲς ἀπὸμακριά, ὅμως οἷ φαντάροι τὸν ἀγνοῆσαν. Πλησίασε πιὸ κοντὰ καὶ φώναξε «σταματῆστε». Στή συνέχεια κάλεσε κοντὰ τοῦ τὸν λοχία καὶ τοῦ εἶπε ὅτι ὑπάρχει διαταγή, ἡ ὁποία ἔχειἀπαγορεύσει τὸ συγκεκριμένο τραγούδι. Ἡ πράξη τοῦ διοικητή δυσαρέστησε τοὺς...