ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Το 68% του πληθυσμού της Ελλάδας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας!‏

Κατά 8,7% αυξήθηκε η ανεργία στην Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2012 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής.
Το 64% των Ελλήνων ηλικίας 15-35 ετών δηλώνουν έτοιμοι να εγκατασταθούν σε άλλη χώρα για να εργαστούν, ενώ με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει η Επιτροπή την κατάσταση των αστέγων που ανέρχονται πλέον σε 20.000.
Οι θέσεις εργασίας στη χώρα μας μειώθηκαν την περίοδο αυτή κατά 400.000. Την ίδια περίοδο στην Ισπανία χάθηκαν 660.000 θέσεις εργασίας, στην Πορτογαλία 210.000 και στην Ιταλία 180.000, σύμφωνα με το parapolitika.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό των υπαλλήλων της Βουλής!

Όταν λέγαμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία άλλη εκδοχή του λεφτά υπάρχουν επιβεβαιωνόμαστε...
κάθε στιγμή...

Απόσπασμα από την "μεγαλειώδη" συγκέντρωση του Τζαβέτ Ασλάμ...[Βίντεο]

Γύρω στα 200 άτομα στην πλειοψηφία τους λαθρομετανάστες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Νίκαιας να φωνάξουν ΟΧΙ στον φασισμό και να εξορίσουμε διαπαντός όσους ανήκουν στην Χ.Α.
Το ότι οι ίδιοι είναι τα χειρότερα φασισταριά που υπάρχουν στην υφήλιο εις βάρος γυναικών,ομοφυλόφιλων,αλλόθρησκων κλπ κλπ δεν έχει καμιά σημασία γιατί υπάρχει δικαιολογία..Αυτά δεν τα κάνουν από μόνοι τους.Τα κάνουν επειδή έτσι τους τα είπε ο προφήτης τους που προηγουμένως του τα είχε πει ο Αλάχ.
Για τον Ασλάμ τι να πεις?

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΙ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ

Στις 11 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονική έκρηξη στο Μαρί που στοίχισε τη ζωή σε 13 συμπατριώτες μας που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος. Στις 11 Ιουλίου συμπληρώνεται παράλληλα ένας χρόνος από την αλλαγή στην πολιτική σκηνή του τόπου αλλά και στη νοοτροπία του μέσου Κύπριου. Για πρώτη φορά, με αφορμή τη δολοφονία (διότι περί τέτοιας πρόκειται) των 13 ηρώων μας, είδαμε τόσες δεκάδες χιλιάδες Κύπριους στον δρόμο. Για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν μισό αιώνα, πέρασε στη συλλογική συνείδηση η ιδέα ότι η αλλαγή στην πολιτική ζωή θα έρθει μέσα από τον λαό, μέσα από τον διαμορφωτή δηλαδή της πολιτικής ζωής και μάλιστα αυτό δεν θα γίνει στις κάλπες αλλά στους δρόμους.

Νέο κύμα λάθρο στη χώρα- Εκρηκτική η άνοδος για το 2012!!

Ως μέγα παραμύθι τελικά αποδεικνύεται η θεωρία πως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα διώχνει τους λαθρομετανάστες από τη χώρα, ή τουλάχιστον αποθαρρύνει άλλους να συρρέουν στα "σύνορα".

Έτσι και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης εκρηκτική άνοδο εμφανίζουν οι αριθμοί, για το πρώτο 5μηνο του 2012 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011, των παράνομων μεταναστών οι οποίοι με συνοπτικές διαδικασίας περνούν το τυπικό πλην όμως άνευ άλλης ουσιαστικής ή πρακτικής σημασίας του ορίου των ελληνικών συνόρων. 

Έτσι και σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ το πρώτο 5μηνο του 2012 συνελήφθησαν....

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ» ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!

Καμαρώστε ανακοίνωση:
"Τα οχήματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν θα χρησιμοποιηθούν για τις προσωπικές τους μετακινήσεις, αλλά για κομματικές δραστηριότητες, με έμφαση στο έργο κοινωνικής αλληλεγγύης. Μέσα στα καθήκοντα κάθε βουλευτή είναι να βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων και όχι να κάνει βόλτες προεκλογικά. Αν κάποιοι θεωρούν πως αυτό είναι παράνομο, τότε ας μας αφαιρέσουν τα βουλευτικά οχήματα."
ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ:

ΝΑΤΑ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙ Η ΚΙΝΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ!!

«Ο Zhaozhong λέγοντας πως η Κίνα δε θα διαστάσει να ξεκινήσει ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο αυτό αφορά περισσότερο εσωτερικές πολιτικές διεργασίας στη χώρα. Στο βαθμό όμως που αυτό υποστηρίζεται επίσημα είναι εντελώς γελοίο να ενθαρρύνεται». 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ... ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ... Η ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ...!!

Την άμεση ενεργοποίηση του σύγχρονου νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά, αλλά κι έναν νέο Σωφρονιστικό Κώδικα προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή του στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Ο υπουργός μπήκε σε κελιά και συνομίλησε με κρατούμενους σ’ ένα ασυνήθιστο επισκεπτήριο που «έβγαλε» ειδήσεις. Στο συρτάρι του υπουργείου Δικαιοσύνης σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ» υπάρχει έτοιμο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά το οποίο είχε συνταχθεί επί ημερών Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, αλλά δεν είχε ψηφιστεί από τη Βουλή.

Πακιστάν : Τον έκαψαν ζωντανό επειδή έκαψε το Κοράνι!

Σοκ προκαλεί στην κοινή γνώμη η ιστορία ενός ανθρώπου απο το Πακιστάν ο οποίος έκαψε το Κοράνι. Τον άνδρα συνέλαβε η αστυνομία της περιοχής μετά απο καταγγελίες και τον οδήγησε στα κρατητήρια. Η ιστορία όμως έγινε γνωστή και πλήθος εξαγριωμένου κόσμου μαζεύτηκε έξω απο το αστυνομικό τμήμα απαιτώντας απο τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν! Οι αστυνομικοί με δακρυγόνα και άλλους τρόπους προσπάθησαν να διώξουν τους διαδηλωτές οι οποιοι κατάφεραν να μπουν μέσα. Αρπαξαν τον “δράστη” και τον έσυραν στο σημείο που είχε κάψει πριν το Κοράνι. Τον περιέλουσαν με βενζίνη και τον έκαψαν ζωντανό.

eglimatikotita.gr

David Cameron: Pio malakas, pe8aineis.

DAVIDCAMERON Ξέχασε την κόρη του σε pub(11/06/2012) Μπορεί να είναι ένας από τους πιο ισχυρούς πολιτικούς του πλανήτη, μπορεί να διαχειρίζεται τις ζωές του Βρετανικού λαού, παρόλα αυτά όμως, στα οικογενειακά του θέματα μένει μετεξεταστέος! Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το BBC ο DavidCameron ξέχασε το παιδί του σε pub όπου είχε βγει για φαγητό. Για την ακρίβεια ο Βρετανός Πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά είχαν πάει με άλλες 2 φιλικές οικογένειες για φαγητό σε παμπ στο Buckinghamshire (40 km ΒΔ του Λονδίνου), κοντά στην εξοχική κατοικία του Βρετανού πρωθυπουργού στο Chequers. Όταν έφτασε η στιγμή...

Συνελήφθη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη διαδικασία του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

H μήνυση αφορά δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, που είχαν αναρτηθεί στο site του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Στις δηλώσεις του, ο κ. Σούρλας υποστήριζε πως ο Κώστας Βαξεβάνης «έθαψε» θέμα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου.
Επίσης συνελήφθη και ο αρχισυντάκτης του portal, Νίκος Γεωργιάδης.
O κ. Βαξεβάνης είχε μηνύσει και το κ. Σούρλα παραθέτοντας στη μήνυση του...

"Χρυσή" κομπίνα στα σύνορα

Σε πάνω από δέκα δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο υπολογίζονται τα διαφυγόντα έσοδα του ελληνικού Δημοσίου από τις εικονικές εισαγωγές εμπορευμάτων στην Ελλάδα από την Τουρκία.

Χιλιάδες φορτία με εμπορεύματα που περνούσαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα και είχαν ως προορισμό τη χώρα μας εκτελωνίζονταν μόνο κατά το 1/3, με το υπόλοιπο να εμφανίζεται ως εικονική εξαγωγή προς τη Βουλγαρία, και στη συνέχεια πωλούνταν «μαύρα» σε υπαίθριες αγορές σε ολόκληρη τη χώρα.

Ζημιά δισεκατομμυρίων

Οι έρευνες του ΣΔΟΕ «έδειξαν» ότι το κύκλωμα που κινούσε τα νήματα και «μεταμόρφωνε» τα εμπορεύματα σε εξαγώγιμα δρούσε στο τελωνείο της Ορεστιάδας Έβρου.

Με την κλεμμένη Καρυάτιδα αντιδρούν οι Έλληνες στις «απελάσεις» του Κάμερον

Με σκληρές ανακοινώσεις αλλά και χιούμορ απάντησαν οι Έλληνες στις προκλητικές δηλώσεις του βρετανού πρωθυπουργού για επικείμενες απελάσεις Ελλήνων. Από τη μια κυβέρνηση και πολιτικοί εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους, από την άλλη οι έλληνες χρήστες του Internet κυκλοφόρησαν φωτογραφία της Καρυάτιδας που ζητά να απελαθεί απο τη Βρετανία...
Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα του euobserver.com όπου ο Ντέιβιντ Κάμερον εμφανιζόταν να μιλάει για το ενδεχόμενο να κλείσει τα σύνορά της η Βρετανία στους Ελληνες και να προχωρήσει σε απελάσεις.

Φατρία μίσθωσε τους εκτελεστές στο μακελειό της Αγίας Νάπας - Όλες οι λεπτομέρειες της εκτέλεσης

«Οι δύο δολοφόνοι μισθώθηκαν από συγκεκριμένη φατρία στην Κύπρο.
Η εγκληματική ενέργεια αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αντιμαχόμενων φατριών του υποκόσμου που εδρεύουν στην Αγία Νάπα και Λευκωσία»...

Αυτό αναφέρεται σε απόρρητο έγγραφο των κυπριακών αρχών προς τις ελληνικές, που στάλθηκε πριν από λίγες ημέρες, για τον μακελειό με την εκτέλεση πέντε στην Αγία Νάπα.
«Το Βήμα» αποκαλύπτει την άγνωστη δικογραφία για το «μακελειό στην Αγία Νάπα» όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται να έχουν δύο έλληνες αντεξουσιαστές ηλικίας 29 και 41 ετών, εκ των οποίων ο πρώτος φέρεται να ήταν αυτός που πυροβόλησε τους πέντε ανθρώπους. Στα δικαστικά έγγραφα αποτυπώνεται λεπτό προς λεπτό η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας ενώ αποκαλύπτονται άγνωστα στοιχεία για τις κινήσεις των δραστών αλλά και τα κίνητρα των εντολέων.

422 ΔΙΣ πληρώσαμε σε τοκοχρεωλύσια μέσα σε 15 χρόνια

..21 ΔΙΣ οι ετήσιες καθαρές κρατικές δαπάνες!
ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ...

Απο τα 170 δις ευρώ των εξόδων του κράτους για το 2012, τα. 149 δις ευρώ θα πάνε στους τοκογλύφους και στις τράπεζες (ξένες και ντόπιες) και μόλις τα 21 δις ευρώ θα πάνε για τις καθαρές κρατικές δαπάνες!


Που είναι ωρέ τα παχύδερμα, συνδικαλησταράδες του ΟΤΕ για να ουρλιάξουν για το σκάνδαλο της Deutsche Telekom;

Οι παλαιότεροι τον θυμόμαστε πολύ καλά. Τον πασοκτζή καρεκλοκένταυρο διορισμένο τεμπελχανά στην άλλη άκρη του γκισέ, όταν η μαύρη σου η μοίρα σε έριχνε στην ανάγκη του. Να μεταφέρεις την παλιά σου γραμμή ή -Παναγιά μου!- να κάνεις αίτηση για καινούρια!

Τα θυμάστε τα κίτρινα δόντια, ασορτί με την μασχάλη στο (κάποτε) λευκό πουκάμισο; Πιθανότερο ήταν να επικοινωνήσεις με το πνεύμα του Ίωνος Δραγούμη, παρά με τον “εργαζόμενο” που η μοναδική του περγαμηνή ήταν τα μελανιασμένα χέρια από τα παλαμάκια στον Κουτσόγιωργα.

754 εκατ. ευρώ επιστρέφει οικειοθελώς η Γαλλία στην Ελλάδα


Κέρδος 754 εκατ. ευρώ που είχε η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας από πληρωμές τόκων ελληνικών ομολόγων που διακρατούσε θα επιστρέψει το Παρίσι στην Ελλάδα, όπως προβλέπεται στον αναθεωρημένο γαλλικό προϋπολογισμό.

Η ΕΚΤ, που θα είχε νομικό κώλυμα σε ανάλογη κίνηση, έχει αφήσει...

Αγκόλα: Η πρώτη κινεζική αποικία στην Αφρική - Έτοιμη η πόλη-φάντασμα (φωτό)


 Λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Αγκόλα Luanda μια κινεζική εταιρεία η CITIC (China International Trust and Investment Corporation) δημιούργησε μια νέα πόλη, με εκατοντάδες κτίρια με μια διαφορά: Είναι άδεια.  Η νέα πόλη ονομάζεται Nova Cidade de Kilamba και αποτελείται από 750 οκταώροφα κτίρια, 12 περίπου σχολεία και τουλάχιστον από 100 τουλάχιστον καταστήματα.
Το έργο ύψους 3,5 δισ. € καταλαμβάνει έκταση 12.355 εκταρίων (50 τετραγωνικών χιλιομέτρων) ικανό να φιλοξενεί περί τους 500.000 ανθρώπους και αυτό είναι μια από τις πολλές πόλεις οι οποίες κατασκευάζονται στην Αγκόλα από κινεζικές εταιρείες.
Ο πρόεδρος της χώρας José Eduardo dos Santos έχει εξαγγείλει ότι...

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΨΥΧΑΚΙΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ......ΔΕΣΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΧΑΠΙΑ.......



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Μπλόκο του ΣΔΟΕ σε αλβανικά λεωφορεία - ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΟΒΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΡΑΝΑ



Σε έξι λεωφορεία με 242 επιβάτες, οι Αλβανοί ιδιοκτήτες δεν είχαν κόψει ούτε ένα εισιτήριο.
 
 
Σε έξι λεωφορεία με 242 επιβάτες, οι Αλβανοί ιδιοκτήτες δεν είχαν κόψει ούτε ένα εισιτήριο.
 
Τους τελευταίους μήνες, μέσα από οργανωμένες επιχειρήσεις των ελληνικών διωκτικών αρχών αποδεικνύεται ότι τελικά πολλά ύποπτα συμβαίνουν με τα αλβανικά λεωφορεία. Από την τελευταία επιχείρηση του ΣΔΟΕ διαπιστώθηκε πως ακόμη και το εισιτήριο ήταν είδος πολυτελείας. «Λαυράκι» έβγαλαν μεταμεσονύχτιες έρευνες του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το EpirusPost.gr σε λεωφορεία αλβανικών συμφερόντων, τα οποία πραγματοποιούσαν το δρομολόγιο Αθήνα-Κακαβιά-Τίρανα. Στη χώρα μας κινούνται εκατοντάδες αλβανικά λεωφορεία, υπό θολό καθεστώς, σύμφωνα με τους Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου, τα οποία κάνουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο.
Άνδρες του ΣΔΟΕ........

Μέγα δικαστικό σκάνδαλο - Εξαφανίστηκαν βασικοί κατηγορούμενοι για τον Επαναστατικό Αγώνα



Εξαφανίστηκαν ο Νίκος Μαζιώτης και η Παναγιώτα Ρούπα μαζί με το ανήλικο παιδί τους. Παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους εμφάνισής τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής τους και όπως όλα δείχνουν έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι στη ζωή και τη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» μαζί με τον Κώστα Γουρνά είχαν αναλάβει την πολιτική ευθύνη της ένοπλης δράσης της οργάνωσης. 

Ίσως πρόκειται για το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο, τουλάχιστον της τελευταίας 10ετίας, επισημαίνουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ εκφράζοντας.........

Πτήση πάνω από το Καστελόριζο για τον Α/ΓΕΕΘΑ με Mirage 2000-5.ΦΩΤΟ




Πέταξε με έναν από τους πιο έμπειρους χειριστές της ΠΑ που το όνομά του δεν έχει καμία σχέση με τις ικανότητές του.Ο Γ.Σακαράκας που πετάει το Mirage 2000-5 σαν Πόρσε,ανέλαβε να πετάξει μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο,πάνω από το Αιγαίο.
Οι δυο τους πέταξαν πάνω από Χίο,Σάμο Ρόδο και Καστελόριζο,σε μια συμβολική πτήση που απλά επιβεβαίωσε ότι οι ΕΔ είναι παρούσες σε κάθε ακριτική γωνιά.
Οι φωτογραφίες από τη πτήση του Α/ΓΕΕΘΑ και την επίσκεψή του στη Τανάγρα,τη “φωλιά” των Mirage.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

"ΒΟΛΕΥΕΙ" ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο "ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ"...


Πέσαμε απο τα σύννεφα στην κυριολεξία διαβάζοντας πριν απο λίγο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως σύμφωνα με το οποίο ο θρασύτατος Τζέφρι-για τον αποτυχημένο πρωθυπουργό που βούλιαξε την Ελλάδα μιλάμε- έχει το δικαίωμα και διορίζει κόσμο στο γραφείο του στη Βουλή...

Δεν το πιστέυετε; Το παρακάτω έγγραφο με το οποίο τακτοποιείται στο "μεγάλο χωνευτήρι" το κοινοβούλιο δηλαδή μια απο τις πιο στενές συνεργάτιδες του Τζέφρι θα σας κάνει σίγουρα να βάλετε τα κλάματα....

Ενάντια στους αντισυνομωσιολόγους. Τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από τα μη εμβολιασμένα...!!!!!!!


Οι υποψίες έχουν επιβεβαιωθεί για όσους ήταν δύσπιστοι σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών.

Μία πρόσφατη μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες ανεξάρτητες ερευνητικές μελέτες που συνέκριναν μη εμβολιασμένα παιδιά με εμβολιασμένα. 

Όλα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα έχουν 2 έως και 5 φορές περισσότερες ασθένειες στην παιδική ηλικία και αλλεργίες από αυτά που δεν έχουν εμβολιαστεί. 

Αρχικά , η πρόσφατη μελέτη συνεχίστηκε με παιδιά που δεν εμβολιάστηκαν πηγαίνοντας κόντρα σε μία Γερμανική εθνική έρευνα που διεξήχθη από το KIGGS στην οποία συμπεριλαμβάνονταν 17000 παιδιά μέχρι την ηλικία των 19.

Μια παράκληση.

Καθαρά εβραϊκή λύση !!!



Φωτογραφία: Έφηβος Παλαιστίνιος δεμένος ως "ανθρώπινη ασπίδα" σε όχημα της ισραηλινής αστυνομίας 

Αυτή είναι η εφαρμογή της "ανεκτικότητας" (που επιβάλουν σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο οι σιωνιστές) στο Ισραήλ... 

Ο μοναδικός λαός που έχει μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις.

Οι μοναδικοί κάτοικοι του πλανήτη που όλοι οι υπόλοιποι τους χρωστάνε και έχουν χρεωθεί "προπατορικό αμάρτημα " απέναντί τους!!!

Κλάψε ηλίθιε Γκοΐμ για το δήθεν ολοκαύτωμα και άνοιξε τους τις πόρτες και την αγκαλιά σου... 

Η Ελίτ προσπαθεί να μας πείσει ότι το να σκοτώσουμε τους άρρωστους παππούδες και γιαγιάδες μας είναι ‘cool’ και ‘trendy’


The American Dream / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Τι πρέπει να γίνει με τους ηλικιωμένους Αμερικανούς, όταν αρρωσταίνουν πολύ σοβαρά; Θα προσπαθήσουμε να σώσουμε τις ζωές τους ή θα πρέπει να τους αφήσουμε να πεθάνουν; Δυστυχώς, υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση μεταξύ της «πνευματικής ελίτ» ότι οι περισσότεροι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν πρόκειται να έχουν αρκετά υψηλή "ποιότητα ζωής" για να δικαιολογήσουν τη δαπάνη και τις δαπανηρές διαδικασίες για να σωθεί μια ζωή.

Κομοτηνή: Αναψυκτικό το τσάι «Του Βουνού» σε όλο τον κόσμο, από την ‘Βεργίνα’

Μια Ελληνική πατέντα, με Ελληνικό όνομα, από την Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης, ‘Βεργίνα’,
 η οποία ξεκινάει την δραστηριοποίηση στα μη αλκοολούχα ποτά,
 προωθώντας στην αγορά
 το υγιεινό αναψυκτικό τσάϊ του Βουνού,
 με μέλι και λεμόνι. 

 Η παγκόσμια πρώτη εκκίνηση στην αγορά έγινε και το αργότερο σε ένα μήνα, το υγιεινό αναψυκτικό θα κυκλοφορεί στην τοπική αγορά! Σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΑ Κομοτηνής του Δ/ντου της Ζυθοποιίας ‘Βεργίνα’, Δημήτρη Πολιτόπουλου,

 «Το τσάι του Βουνού το ξέρουμε όλοι μας, απλώς στην Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια, δεν το είχαμε δει ως αναψυκτικό.
Μετά το τσάϊ του Βουνού, έρχεται μέχρι το τέλος του χρόνου το παγωμένο χαμομήλι, τήλιο, φασκόμηλο, αλλά και ο συνδυασμός όλων αυτών!
Το προϊόν αυτό θα γίνει ανάρπαστο στην παγκόσμια αγορά και αυτός είναι ο σκοπός μας», τόνισε ο κ. Πολιτόπουλος.

 Επί πλέον χαρακτήρισε ως πιο........

Τι σημαίνει η ελληνική γλώσσα λίγοι από μας το γνωρίζουν..



Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα..

(βιβλίο Γκίνες)

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ' αυτήν δεν υπάρχουν όρια.

(Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)

Η Ελληνική και η Κινέζικη. είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και.....στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται κρυφοελληνικές, με πλούσια δάνεια από τη μητέρα των γλωσσών, την Ελληνική.

(Francisco Adrados, γλωσσολόγος).

Η Ελληνική γλώσσα έχει λέξεις για έννοιες οι οποίες παραμένουν χωρίς απόδοση στις υπόλοιπες γλώσσες, όπως άμιλλα, θαλπωρή και φιλότιμο Μόνον η Ελληνική γλώσσα ξεχωρίζει.........