ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Frontex: Μεγάλη άνοδος μετανάστευσης προς την Ευρώπη


Συναγερμός στη Frontex για τα "κύματα" παράνομων μεταναστών. Τι αναφέρουν στοιχεία της Frontex..
Κατά 48% αυξήθηκε ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που αποπειράθηκαν να περάσουν τα ευρωπαϊκά σύνορα κατά το 2013 έναντι του 2012.

Ταίζουμε και ποτίζουμε 8000 αλλοδαπούς!

filakiΤσάμπα φαί και στέγαση για 8000 αλλοδαπούς. Που; Στις ελληνικές φυλακές. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης οι ελληνικές φυλακές έχουν τιγκάρει γιατί από τους 12.000 περίπου φυλακισμένους πάνω από τους μισούς είναι αλλοδαποί ενώ 4000 από

Casus Belli: Η Τουρκία στήνει μόνιμη εξέδρα άντλησης πετρελαίου εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας


 
Ένοπλη σύγκρουση με την Ελλάδα δημιουργεί η Τουρκία με την απόφασή της να εγκαταστήσει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας νοτιοανατολικά του Καστελόριζου μόνιμης εξέδρας αντλήσεως πετρελαίου.
 
Όπως ανακοίνωσε ήμερα ο Τούρκος υπουργός ενέργειας Taner Yıldız, η Τουρκία στήνει εξέδρα περίπου 170 μίλια νότια-νοτιοδυτικά της Αττάλειας σε περιοχή βέβαια που είναι εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας την οποία φυσικά δεν αναγνωρίζει η Τουρκία!

Ο Άδωνις «δίνει» σε ισραηλινό fund τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων;


Ούτε ο ΕΟΦ θα μείνει εκτός σχεδίου ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα, όπως ομολόγησε ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκδήλωση του ΣΦΕΕ για την παρουσίαση της έκθεσης του ΙΟΒΕ για το Φαρμακευτικό Κλάδο....

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ… Τι γίνεται στην Ελλάδα όταν βγάζεις στην φόρα ένα τεράστιο σκάνδαλο;


Ντοκουμέντο: Κατασκοπεία και σκοτεινές business από τους ανθρώπους Σαμαρά και Παπανδρέου. Όλες οι συνομιλίες Παπασταύρου –Καρατζά – Ρόντου που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του Καρατζά.

Θέλετε να δείτε τι ακολούθησε; Δείτε την συνέχεια στην είδηση που έσκασε λίγο πριν:




 

Ουκρανοί αλεξιπτωτιστές της δύναμης ταχείας αντίδρασης τα θύματα της ενέδρας στο Καρματόρσκ!



Ουκρανοί αλεξιπτωτιστές ήταν τελικά τα θύματα της σημερινής ενέδρας των δυνάμεων αυτοάμυνας στο Καρματόρσκ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Το γεγονός αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα καθώς είναι η πρώτη φορά από την έναρξη των συγκρούσεων στην Ανατ. Ουκρανία που στελέχη των δυνάμεων Αλεξιπτωτιστών της χώρας σκοτώνονται σε μάχες με ρωσόφωνους.