ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Hellenic Air Force

Οι καλύτεροι των καλύτερων, θα το λέμε πάντα σ αυτό το μπλόγκ. Αν δεν μας κυβερνούσαν προδότες θα το καταλάβαιναν και όλοι οι ξυπόλητοι γύρω των συνόρων.

Ο «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ»!


albanians
Προς Κυβέρνηση Αντωνάκη και λοιπούς υπερασπιστές των κακόμοιρων λαθρομεταναστών. Είστε κατ’ ελάχιστον οι ηθικοί αυτουργοί (Εγκαλείται η κυβέρνησή σας από τα ξένα μέσα ως εκείνη που συγκαλύπτει ανομίες λαθραίων) στο έγκλημα που συντελείται στην Βαριά Βιομηχανία της Χώρας μας, τον Τουρισμό και οι καθ’ όλα υπεύθυνοι για την δυσφήμιση του προϊόντος, προκαλώντας την ανάσχεση των επισκεπτών από το Εξωτερικό, γιατί αντί της Ελληνικής Φιλοξενίας και του Ήλιου, τους αναμένει η επιτροπή Υποδοχής των Αλβανών βιαστών και των παράνομων εργαζομένων.
Διαβάστε τα Κατορθώματα σας. 
Σε νέο δημοσίευμα-βόμβα η Daily Mail πυροδοτεί εκ νέου αντιδράσεις και

Προκαλούν οι Σκοπιανοί με μνημείο που απεικονίζει έναν εξωπραγματικό χάρτη - Έδωσαν και σε σχολείο το όνομα του Μ. Αλεξάνδρου

Ο Δήμος της Γευγελής τοποθέτησε μνημείο στο κέντρο της πόλης για τους πολιτικούς κρατούμενους και διωχθέντες από την ΠΓΔΜ την περίοδο από το 1945 έως το 1990 (περίοδος ενιαίας Γιουγκοσλαβίας).Το μνημείο, όπως αναφέρουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, τοποθετήθηκε μπροστά στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου στη Γευγελή και σε αυτό απεικονίζεται ο δεκαεξάκτινος Ήλιος της Βεργίας σε ελαφρά παραλλαγή και χάρτης της λεγόμενης "Μεγάλης Μακεδονίας".
Στην επιγραφή του μνημείου, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Γευγελής, αναγράφεται: "Σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους που διώχθηκαν από το 1945 έως το 1990 για τις ιδέες για την αυθυπαρξία του μακεδονικού λαού και την κρατική του υπόσταση. -- Με τη στήριξη της

ΟΙ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥ JUMBO EBΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ... ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ;;; ''ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ;;;''

Άτακτες Φωνές: Στείλτε τον μαύρο στη Ρεπούση...αυτός μπορεί.Βασικά δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν, αλλά με τη Ρεπούση;;;....στείλτε τον μαύρο.






ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ;

Για ακόμη μια φορά το Jumbo μπροστά στο βωμό του κέρδους γίνεται αισχρό και φθηνό, όχι στις τιμές του, αλλά στου ήθος του.


ΣΥΡΙΑ: «Αντάρτες» κατέβασαν από λεωφορείο όλους τους επιβάτες και τους αποκεφάλισαν (μαζί και μια μητέρα με ένα βρέφος!)


Alalam* / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι τρομοκράτες που συνδέονται με την Αλ Κάιντα στη Συρία (και τους οποίους στηρίζει ο κάτοχος βραβείου «Νόμπελ Ειρήνης» Ομπάμα) αποκεφάλισαν και τους 24 Σύριους επιβάτες που ταξίδευαν από Tartus προς Ras al - Ain στα βορειοανατολικά της Συρίας, μεταξύ των οποίων μια μητέρα και ένα βρέφος 40ημερών!

Οι ένοπλοι από την τρομοκρατική οργάνωση ‘Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε’ σταμάτησαν το λεωφορείο στο δρόμο Talkalakh και τους σκότωσαν όλους πριν βάλουν φωτιά στο λεωφορείο.

Σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης, η επίθεση πραγματοποιήθηκε

"Ομοφοβικός" και ο Αλαίν Ντελόν.


Μετά την Γιέλενα Ισινμπάγιεβα, και ο Αλαίν Ντελόν μπαίνει στην μαύρη λίστα των απανταχού υποστηρικτών των ομοφυλόφιλων. (αν και βρισκόταν στις μαύρες λίστες των "προοδευτικών" από παλιά, λόγω Λε Πεν και Front National) Όπως πληροφορούμαστε από (ανυπόγραφο, φυσικά) άρθρο στο καθεστωτικό Πρώτο Θέμα, ο Αλαίν Ντελόν προχώρησε σε "ομοφοβικό παραλήρημα" (!) επείδη, άκουσον-άκουσον, δήλωσε ότι "η ομοφυλοφιλία πάει κόντρα στην φύση"!

Ο 77χρονος ηθοποιός συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής «C à vous» του καναλιού France 5, όπου τοποθετήθηκε γύρω από το θέμα των γάμων

Σκότωσε Τον Βιαστή Της Κόρης Του Και Δεν Του Απαγγέλθηκε Ούτε Καν Κατηγορία!

Ούτε καν απαγγέλθηκε κατηγορία στον 23χρονο άνδρα που σκότωσε με χτυπήματα τον βιαστή της 5χρονης κόρης του, συλλαμβάνοντάς τον την στιγμή αποτρόπαιας πράξης του.
Ο νεαρός πατέρας βρισκόταν μέσα στο σπίτι του στη μικρή αγροτική πόλη Shiner του Τέξας, όταν άκουσε ξαφνικά τις κραυγές της κόρης του που έπαιζε στην αυλή, για να βρεθεί λίγα δευτερόλεπτα αργότερα μπροστά στη φρικτή σκηνή ενός ημίγυμνου άνδρα που βιάζει το μικρό του κοριτσάκι.
Καταφέρνοντάς του δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και σε όλο το σώμα, ο πατέρας σύντομα κατάλαβε πως τα τραύματα που προκάλεσε στον βιαστή ήταν εξαιρετικά σοβαρά, και την ίδια στιγμή κάλεσε το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, λέγοντας χαρακτηριστικά «ελάτε γρήγορα αυτός ο άνδρας πεθαίνει στα χέρια μου

Σε διαθεσιμότητα και οι αθλητές που διορίστηκαν στο Δημόσιο!



Σε καθεστώς διαθεσιμότητας κινδυνεύουν να μπουν και οι διακεκριμένοι αθλητές που διορίστηκαν στο Δημόσιο λόγω των αθλητικών επιτυχιών τους καθώς η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία τίθενται σε διαθεσιμότητα 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι δεν προβλέπει εξαίρεση για τους πρωταθλητές. Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς περίπου 900 αθλητές έχουν διοριστεί στο Δημόσιο λόγω των διακρίσεών τους όπως πρόβλεπε ο νόμος 2725/99.
Μετά την πρόσφατη έκδοση της ΚΥΑ υπήρξε αναταραχή μεταξύ των εργαζομένων στο Δημόσιο πρώην και νυν αθλητών ενώ σήμερα υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο τελευταίος τόνισε στους

ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΚΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!


ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΟΞΕΙΑ ΚΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...!!!

Τη ριζική αναμόρφωση των σωμάτων ασφαλείας:
Κατάργηση όλων των ειδικών δυνάμεων καταστολής και αστυνόμευσης των αγώνων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας.
Απαγόρευση παρουσίας των σωμάτων ασφαλείας στους χώρους στους οποίους διεξάγεται πολιτική και συνδικαλιστική δραστηριότητα και επέκταση του ασύλου σε όλους τους

Στα επίπεδα του 1961 η ανεργία!


Το 2014 η ανεργία θα πιάσει τα επίπεδα του 1821...θα μπορούμε να ελπίζουμε σε μια Ελληνική επανάσταση!

Στουρνάρας:«Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για νέο πρόγραμμα βοήθειας της χώρας»

Για σένα είναι πάρα πολύ αργά στουρνάρα.Η τιμωρία της εσχάτης προδοσίας θα σε βρει σύντομα, μην τρέφεις αυταπάτες και εσύ και οι όμοιοί σου. Το κράτος σε λίγο θα λειτουργήσει κανονικά και θα λογοδοτήσετε όλοι οι προδότες . Σου έχουν πει πιά είναι η τιμωρία της εσχάτης προδοσίας; ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ: ΟΙ “ΑΝΤΑΡΤΕΣ” ΒΙΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1200 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ!



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.
ΘΗΡΙΩΔΙΑ, ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ.
Το ραντεβού μέσω Skype με το Δημήτρη Μόγνιε που ειδικεύεται στην ιατρική εν καιρώ πολέμου ήταν για μετά τις 7 το βράδυ. Τις ώρες, δηλαδή, που κρατάει για κείνον. Εκτός απροόπτου, βεβαίως. Διότι στη Συρία που χειρουργεί κι εκπαιδεύει γιατρούς πάνω από ένα χρόνο τώρα, το απρόοπτο είναι ο κανόνας.

Με τον Μεγαλόσταυρο του Αγ. Μάρκου τιμήθηκε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Ευ.Βενιζέλος από τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο ΙΙ


Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ «ΚΟΚΚΙΝΟ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταΐπ Ερντογάν, διακατεχόμενος από έντονο φόβο επικείμενων μεγάλων ταραχών και







Νέα τουρκική «βόλτα» πάνω από ελληνικό νησιωτικό έδαφος…

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, λέει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός, οπότε τσάμπα περιμένουμε να αλλάξει τακτική η Τουρκία, σεβόμενη τη διεθνή νομιμότητα, τους γείτονές της και πάνω από όλα τον ίδιο της τον εαυτό...
Πριν από λίγο, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ενημέρωσε, ότι σχηματισμός 6 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, αποτελούμενος από 4 F-4 και 2 F-16, εισήλθε στις 15:04 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ και στις 15:24 τα 2 F-16 του σχηματισμού πραγματοποίησαν υπέρπτηση άνωθεν Αγαθονησίου σε ύψος 14000 ποδών.

Τζαμί η Αγιά Σοφιά ...σύμφωνα με δημοσίευμα της hurriyetdailynews


Hagia Sophia mosque conversion
Μετά την μετατροπή του ιστορικού ναού της Αγίας Σοφίας της Νίκαιας από μουσείο σε τζαμί και την πρόσφατη επίσης μετατροπή της Αγίας Σοφίας Τραπεζούντας, παρά τις διαμαρτυρίες
πολλών κατοίκων της περιοχής, σε τζαμί τώρα δε μένει παρά και η πασίγνωστη παγκοσμίως και προστατευόμενη από την UNESCO Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης να ξαναγίνει και πάλι μουσουλμανικό τέμενος.

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ

Nikos Hiladakis
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πριν από τρία χρόνια και πριν από την έκρηξη του εισαγομένου από το εξωτερικό εμφυλίου στην Συρία, είχα συναντήσει μια ομάδα Σύριων ορθοδόξων προσκυνητών στο μοναστήρι της Σουρωτής. Μαζί τους βρίσκονταν και τρεις ψηλόκορμοι ρασοφόροι με μάτια αποφασιστικά που έδειχναν πως αυτό που έκαναν το πίστευαν ψυχή τε και σώματι. Συνομιλώντας μαζί τους, άκουσα λιγάκι έκπληκτος πως οι ίδιοι ονομάζουν τους εαυτούς τους, «Ρουμ Ορτοδόξ», δηλαδή Ρωμιοί Ορθόδοξοι και κατά δεύτερο λόγο αραβόφωνοι χριστιανοί ορθόδοξοι. Στη συζήτηση μας μου ανέφεραν ότι έχουν κάποιες δυσκολίες στην άσκηση των καθηκόντων τους αλλά αισθάνονται σιγουριά με το καθεστώς Άσαντ ακριβώς γιατί και αυτός ανήκει σε μια θρησκευτική μειονότητα που διάκειται φιλικά με τους χριστιανούς και για τον λόγο αυτό δεν δίνει έδαφος σε ανάπτυξη φονταμενταλιστικών ισλαμικών ομάδων που θα ήταν μεγάλη απειλή για το χριστιανικό ποίμνιο.

ΠΛΕΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΡΟΔΟΥ-ΚΑΡΠΑΘΟΥ Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται: Η Τουρκία έβγαλε το "Barbaros" στο Αιγαίο!


Την ίδια στιγμή που στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμαστική παραγωγή φυσικού αερίου, στο οικόπεδο «Αφροδίτη» της κυπριακής ΑΟΖ, στις 10.00 το πρωί, η Τουρκία «απάντησε» στέλνοντας το νεότευκτο υπερσύγχρονο ερευνητικό σκάφος της στο Αιγαίο.
Το σκάφος έπλεε πριν λίγη ώρα στην περιοχή του νοτιοανατολικού αιγαίο και να προσεγγίζει το Καστελόριζο

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ...!!! ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ... ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ...!!!


Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σαν κανονική γυναίκα, ασπάστηκε το Ισλάμ για χάρη του αλλά δεν του αποκάλυψε ότι ήταν άνδρας! – Φοράει μαντήλα και φωτογραφίζεται με το Κοράνι

Ενας πρώην στρατιώτης έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ μουσουλμάνα της Μεγάλης Βρετανίας. Η 28χρονη πλέον Λούσι Βαλέντερ – που λεγόταν μέχρι πρόσφατα Λόρενς – παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της τον οποίο γνώρισε σε διαδικτυακό ραντεβού χωρίς να του αποκαλύψει ότι είχε προχωρήσει σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Μάλιστα η Λούσι που έχει αφήσει πίσω της τα χρόνια που υπηρέτησε στο στρατό δεν δίστασε να φωτογραφηθεί φορώντας μαντήλα και κρατώντας το Κοράνι στα χέρια.

ΠΥΡ στους "ελληνικούς" S 300 - Τι συζήτησε και συμφώνησε ο Α/ΓΕΑ στη Μόσχα

Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ

Το ''πράσινο φως'' για την εκτέλεση της πρώτης βολής των Ελληνικών S-300 έδωσαν οι Ρώσοι τεχνικοί και εφόσον αγοραστεί έγκαιρα ο ιπτάμενος στόχος, η βολή θα πραγματοποιηθεί εντός του 2013 στην Κρήτη.

Η πιστοποίηση των S-300 PMU-1 ( Συστήματος και βλημάτων) μετά την πολυετή παραμονή τους στην Ελλάδα χωρίς δοκιμή - αν και σε επιχειρησιακή ετοιμότητα - ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ενώ ο Αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς πήρε -κατά την επίσκεψή του στην Μόσχα - την διαβεβαίωση της Ρωσικής πλευράς ότι θα παρασχεθεί ό,τι βοήθεια τυχόν χρειαστεί η Πολεμική Αεροπορία.

Αναλυτικά με βάση την υπογραφείσα στις 20 Ιουνίου 2012 σύμβαση, τα βήματα που καθορίστηκαν για την εκτέλεση εκπαιδευτικής βολής των S-300, στο Πεδίο Βολής Κρήτης, ολοκληρώθηκαν εντός των καθοριζομένων χρονοδιαγραμμάτων.

Τα βήματα που έγιναν ήταν συγκεκριμένα :

Στρατιωτικές δυνάμεις μεταφέρει η Τουρκία στα σύνορα με τη Συρία.


Επιπλέον στρατεύματα κατά μήκος των συνόρων της με τη Συρία ανέπτυξε η Άγκυρα, προετοιμαζόμενη για ένα πιθανό στρατιωτικό πλήγμα των δυτικών δυνάμεων κατά της Δαμασκού.

Όλο το επίμαχο email του Μορς για ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ και ΕΛΒΟ



ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ... ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΟΥΤΣΕΚΑΤΣΕ...!!!


Ένας ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ενημερώνει τον ελληνικό λαό για τα δάνεια των Τραπεζών και προκαλεί την Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της..


Άθλιο κυνήγι δανειοληπτών με δικαστικές διαταγές πληρωμών υπέρ των τραπεζών



Πειθαρχική ποινή σε λιμενικό που βρέθηκε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής



Με την πειθαρχική ποινή της φυλάκισης των 30 ημερών τιμώρησε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος τον 34χρονο λιμενικό (συνοδός σκύλου) ο οποίος κατηγορούνταν ότι με το αυτοκίνητο της υπηρεσίας του, στο οποίο άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές, πήγε σε συγκέντρωση του κόμματος της Χρυσής Αυγής στη Χερσόνησο τον περασμένο Νοέμβριο.

ΠΑΤΡΑ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εδιωξαν εκπαιδευτικό από σχολείο... γιατί έχει παιδιά! Θεώρησαν πως... δεν μπορεί να ανταποκριθεί


Μετά το σχετικά πρόσφατο κρούσμα στην Πάτρα, όπου ιδιωτική υπάλληλος σε κατάστημα της Αγίου Νικολάου απολύθηκε από την εργοδότριά της (!!!) γιατί έκανε παιδί και θα ελάμβανε πολλές άδειες (sic), ένα νέο κρούσμα ήρθε να θυμίσει ότι η κοινωνία γερόντων, στην οποία ζούμε, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, μισεί τα παιδιά.
Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε σε εκπαιδευτικό, από ιδιωτικό σχολείο της περιοχής, η λύση της συνεργασίας τους, διότι έχει παιδιά και, ως εκ τούτου, θ' αδυνατούσε ν' ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του σχολείου!!!
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο εν λόγω σχολείο....


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Μέτρο-σοκ για όσους δεν αποδίδουν ΦΠΑ -Θα τους μπλοκάρουν τις συναλλαγές


Μετά τα... παρακάλια, μετά τις αλλαγές στη διαδικασία υποβολής των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ, μετά τις τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές οχλήσεις, το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να τρίξει για τα καλά τα δόντια σε όσους δεν συμμορφώνονται και να τους βγάλει στη... σέντρα, λαμβάνοντας πρωτοφανή μέτρα. Το «όπλο» που θα χρησιμοποιήσει το οικονομικό επιτελείο έχει ως στόχο να αποκόψει ουσιαστικά τους παραβάτες από την αγορά, αφού θα υιοθετηθούν ισχυρά αντικίνητρα για όσους συναλλάσσονται με επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που δεν υποβάλλουν δηλώσεις ΦΠΑ και δεν αποδίδουν τον αναλογούντα φόρο.

Εγκρίθηκε η επέμβαση στη Συρία από επιτροπή της Γερουσίας

                                
Με ψήφους 10 υπέρ και 7 κατά, η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας ενέκρινε το σχέδιο της κυβέρνησης Ομπάμα για μια περιορισμένης έκτασης και διάρκειας στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

Ενας από τους γερουσιαστές μέλη της επιτροπής δήλωσε «παρών».

Τη Δευτέρα ή την Τρίτη η κρίσιμη ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Γερουσίας

Σταφυλια:καθαρίζουν τον οργανισμό και έχουν ευεργετικές ιδιότητες.


Τα σταφύλια μπορούν να βοηθήσουν ανθρώπους που υποφέρουν από ρευματισμούς, από προβλήματα στο συκώτι τους και από ασθένεις ουροδόχου κύστης. Τα σταφύλια είναι αντιοξειδωτικά και βοηθούν στον καθαρισμό του οργανισμού από τις τοξίνες. Μπορούν να έχουν σχέση με τη θεραπεία της φλεβίτιδας και βοηθούν στον έλεγχο βαριάς αιμορραγίας. Πολλές φορές συστήνονται για βελτίωση φτωχής λειτουργίας συκωτιού. Καθαρίζουν το αίμα, το συκώτι και το γαστρεντερικό σύστημα. Είναι πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, εύκολα στην πέψη.Τα ξερά σταφύλια ή οι σταφίδες παρέχουν περισσότερη ενέργεια από τα φρέσκα φρούτα. Θεωρούνται το καλύτερο σνακ για όσους περπατούν πολύ και για όσους ...

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ "ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΩΝ"! ΒΙΝΤΕΟ


Το πυραυλοφόρο Καταδρομικό "Μόσχα", το επιλεγόμενο και "Φονιάς των Αεροπλανοφόρων" στέλνει ο Πούτιν στην Ανατολική Μεσόγειο, σε απάντηση της μετακίνησης του Αμερικανικού
Αεροπλανοφόρου Νίμιτς προς την Ερυθρά Θάλασσα, με πρόθεση να βγει από το Σουέζ!
Στρατηγικές κινήσεις "υψηλής ραπτικής" κάνει η Ρωσία στην περιοχή Κρίσης! Μετά την αποστολή 4 Αποβατικών με εκλεκτές Μονάδες Πεζοναυτών, στέλνει τώρα επειγόντως η Βασίλισσα των Καταδρομικών, το "Μόσχα", ένα πλοίο ειδικό για να κονιορτοποιεί τις εχθρικές δυνάμεις σε στεριά και σε θάλασσα, ατρόμητο μπροστά σε εχθρικά αεροπλανοφόρα, τα οποία μπορεί να βουλιάξει με ομοβροντία πυραύλων! Γι΄ αυτό και από το ΝΑΤΟ αποκαλείται "Φονιάς των Αεροπλανοφόρων"!

Οι ευεργετικές επιδράσεις του ελληνικού καφέ

Στην ελληνική επικράτεια, ο καφές κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, καθώς και αυτοί της Βορείου Ελλάδος, είναι οι πρώτοι που υιοθετούν την κατανάλωση του καφέ και τη μετατρέπουν σε αγαπημένη συνήθεια.
Με την πάροδο των ετών, ο καφές κερδίζει την αγάπη όλο και περισσότερων Ελλήνων. Παράλληλα, όλο και περισσότερες μελέτες υποστηρίζουν, ότι η μέτρια κατανάλωση καφέ μπορεί και συνεισφέρει ευεργετικά στον ανθρώπινο οργανισμό.
Ο καφές αποτελεί ένα από τα πιο πλούσια ροφήματα σε αντιοξειδωτικά.

“Θέλουν να ηρωοποιήσουν τον πιο μεγάλο Προδότη”

                        
Το αναρχικό περιοδικό «Ιδεοδρόμιο» δημοσίευσε το 1980
το πιο πάνω φωτομοντάζ για να υποδηλώσει τη σεξουαλική
διαστροφή του Άρη Βελουχιώτη. Η εικόνα αυτή του Άρη
δημοσιεύτηκε κατόπιν σε αρκετές εφημερίδες και περιοδικά
Παραθέτουμε την επιστολή του καπετάν “Βασίλη” (πρωτοπαλίκαρο του Βελουχιώτη), προς τον Πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα “Ελεύθερος” στις 19/09/1997:

“Θέλουν να ηρωοποιήσουν τον πιό μεγάλο Προδότη”

Αξιότιμε κ. διευθυντά,

Επειδή διάβασα στο φύλλο της εφημερίδος σας 18-08-1997 ότι μερικοί λαπάδες ενεργούν σαν τον Αλόμα, γνωρίζω τα κάτωθι:

ΩΠΑ...!!! ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΝΑΣ...!!

                       
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, παραβρέθηκε στη Μόσχα, ως επίσημος προσκεκλημένος της Οργανωτικής Επιτροπής του «Spasskaya Tower International Military Tattoo 2013», το οποίο τελείται υπό την αιγίδα τού Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ...!!! ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΟΥΤΣΕΚΑΣ ΚΑΤΣΕ..


ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ:

INPAOK.COM inpaok.com | "Σέβομαι τη Ελλάδα"

"Σέβομαι τη Ελλάδα" inpaok.com Nέα ανάρτηση του Κάτσε στο Facebook Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 1217 · πριν από 26 λεπτά · Πρόσφατη δραστηριότητα Αρέσει σε 12 άτομα.

Ypertatos Stoxastis ΟΥΣΤ ΡΕ. ΜΙΑΣΜΑ. Μου αρέσει! · Απάντηση · 6 · πριν από 24 λεπτά 9 απαντήσεις · πριν από ένα περίπου λεπτό

Aris Mpextsis δρομο τωρα.......

ΔΕΙΤΕ ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩΣΛΟΒΕΝΟΥΣ...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΛΑΒΟΣΚΥΛΑ ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ EUROBASKET ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ...!!!

                    

Οι διοργανωτές του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας υποδέχτηκαν το κρατίδιο των Σκοπίων όχι ως ΠΓΔΜ, σύμφωνα με τον Ο.Η.Ε. αλλά ως «Μακεδονία»!


«Καλώς ήρθες Μακεδονία!», έγραφε η λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας!

Τι άλλο να πούμε πια…

ΕΤΣΙ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ... ΙΔΑΝΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΟ EUROBASKET THΣ Γ@ΜΩΣΛΟΒΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ...!!! ΝΑΙ ΡΕ... ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

                  

Η Εθνική... εξανέμισε πολύ γρήγορα τα “σύννεφα” που εμφανίστηκαν στο πρώτο πεντάλεπτο και μετέτρεψε τον αγώνα με την Σουηδία σε μια δυνατή προπόνηση. Νίκη με 79-51 για την ομάδα του Τρινκιέρι στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ, που απέδειξε -εντός παρκέ- τις υψηλές βλέψεις της - Σκόραραν όλοι οι διεθνείς! Την Πέμπτη κόντρα στην Ρωσία η Γαλανόλευκη

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, πέραν του πρώτου πενταλέπτου, η Εθνική ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο των Σουηδών (51-79) και ξεκίνησε με το...

Μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά της κυβέρνησης Σαμαρά !



Μήνυση για εσχάτη προδοσία και αλλοίωση του πολιτεύματος μέσω απάτης, με συνέπεια την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος της 17ης Ιουνίου 2012, έχει υποβάλλει κατά της κυβέρνησης συνεργασίας του Αντώνη Σαμαρά, των υπουργών της, καθώς και παντός άλλου
υπευθύνου, η Εκπαιδευτική Ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου.

Ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας με μπλούζα του UCK

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΙΔΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.
 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ..ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

                     

Σε αυτόν τον «ποδοσφαιριστή» ήθελαν να δώσουν την ελληνική υπηκοότητα για να παίζει στην Εθνική…

Illuminati νεοταξική μόδα: Καπέλα, μπλουζάκια... Και οι διάσημοι ηλίθιοι που την προωθούν. ΦΩΤΟ

                  
Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναλύσουμε τη νεοταξική λαίλαπα που μας περιβάλει και έχει γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια, κάνοντας τα συγκεκριμένα σύμβολα καθημερινότητα για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, σε παγκόσμια κλίμακα. Μη ξεχνάτε πως τα σύμβολα αποσπούν (υποσυνείδητα) ενέργεια, πέρα από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους που είναι αυτονόητα.

Για να πολεμήσουμε το σύστημα πρώτα θα πρέπει να γνωρίσουμε τον τρόπο λειτουργίας του σε όλους τους τομείς, αυτό είναι κανόνας.
Δείτε προσεκτικά....