ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Το ΚΚΕ ενάντια στο "κίνημα της πατάτας"... Βλέπεις δεν είναι του ΠΑΜΕ οι Εθελοντές

Τι άλλο θα ακούσουμε ...Το πρωί λαϊκατζής σε κανάλι ζητούσε να επέμβει η κυβέρνηση και να σταματήσει το ''κίνημα της Πατάτας'' το βράδυ οι κουκουέδες αφού πήραν αναφορά οτι δεν είναι του ΠΑΜΕ οι εθελοντές άρχισαν τα γνωστά περί προπαγάνδας και ντόπια και ξένα συμφέροντα ...Όταν πεινάει ο λαός συντρόφια δεν έχει χρώμα ...


"Ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με πρωταγωνιστές τα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών
και την ενθάρρυνση της συγκυβέρνησης" χαρακτηρίζει το "κίνημα της πατάτας" σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

Πρώην πρόξενος Κορυτσάς: «Ο ανθελληνισμός των Αλβανών είναι μη αναστρέψιμος»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Έλληνας πρώην πρόξενος στην Κορυτσά για τα όσα συνέβησαν πριν από ένα χρόνο όταν ανακλήθηκε από την ηγεσία του ΥΠΕΞ ως «επικίνδυνος εθνικιστής». Τι ήταν όμως αυτό που είχε δηλώσει τότε ο ΄Ελληνας πρώην πρόξενος : «Στην Κορυτσά υπάρχουν Έλληνες και πρέπει να απολαμβάνουν μειονοτικών δικαιωμάτων, όπως όλοι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και της υπόλοιπης Αλβανίας». Όπως ισχυρίζεται ο Οικονόμου ο ανθελληνισμός από τον οποίον διακατέχονται οι Αλβανοί είναι μη αναστρέψιμος. όπως ο ίδιος δηλώνει "Μάς μισούν θανάσιμα, επιβεβαιώνοντας την παροιμία, ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος".

Wikileaks

Υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας εμπλεκόταν σε

 δολοφονία της 17Ν

Τρομερή αποκάλυψη από τα Wikileaks!   Οι δικές μας υποψίες έπεφταν σε υπάλληλο της πρεσβείας του Μπουτάν.

Ύποπτος θάνατος δημοσιογράφου λίγο πριν δημοσιοποιήσει βίντεο για τον Οbama

Ένας θάνατος δημοσιογράφου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ πριν από δύο ημέρες έχει αρχίσει να δημιουργεί υποψίες, ενώ η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο. Ο πρόωρος θάνατος του 43χρονου Αndrew Breitbart, ιδιοκτήτη τριών γνωστών ιστολογίων, συνέβη, κατά μια εκπληκτική σύμπτωση, λίγες ώρες προτού πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του ότι θα έδινε στη δημοσιότητα κάποια βίντεο, τα οποία, όπως είχε πει, θα σήμαιναν το τέλος της πολιτικής καριέρας του Ομπάμα και θα μηδένιζαν τις πιθανότητες επανεκλογής του.

Περίπου πριν από τρεις εβδομάδες, στις 9 Φεβρουαρίου, στην Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εκδήλωσης στην οποία πήραν μέρος ιδιοκτήτες διάφορων ιστολογίων, ο Breitbart έκανε μια προφητική δήλωση που σήμερα φαντάζει ανατριχιαστική, δεδομένου του γεγονότος ότι ο δημοσιογράφος πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Μαρτίου.

Μιλώντας στον Lawrence Sinclair, ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας Sinclair Νews, ο Breitbart είχε δηλώσει:

Καρατζαφέρης για Άδωνη, Βορίδη.


Ο "υπερπατριώτης" χαρακτήρισε τους δύο πρώην βουλευτές του ότι είναι "Ιούδες,εφιάλτες και βρούτοι"!!! Ποιος μηλάει θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος, ο καμουφλαρισμένος προδότης? Αυτός που διορίστηκε να πρωτοστατήσει στο "μάζεμα" των πατριωτών στο σκατο κόμμα του? 

Δεκάδες αρχαιοκάπηλοι στη "φάκα" της αστυνομίας

Ευρύτατη αστυνομική επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε αρκετούς νομούς της Ελλάδας για την εξάρθρωση σπείρας αρχαιοκαπήλων.
Περισσότερα από 35 άτομα, μεταξύ των οποίων αγρότες, επιχειρηματίες και καταστηματάρχες, έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής στο πλαίσιο της εξάρθρωσης του μεγαλύτερου σε έκταση κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας που δρούσε σε ολόκληρη τη χώρα.
Ως τώρα έχουν γίνει έρευνες σε τουλάχιστον 30 σπίτια σε 13 νομούς, όπου ανακαλύφθηκαν πλήθος πολύτιμων αρχαίων κειμηλίων, ανιχνευτές μετάλλων και βιβλία αρχαιοτήτων.
Η Αστυνομία ερευνούσε επί τέσσερις μήνες τη δράση του κυκλώματος που φέρεται να είχε έδρα...

Παράξενο! Υποβάθμιση της Ελλάδας από τη Moody’s

Υποβάθμιση και πάλι από τον οίκο ανοχής Moody΄s .Οίκος ανοχής διότι είναι οίκος που τον ανεχόμαστε.
Υποβάθμισε το αξιόχρεο της Ελλάδας από «Ca» σε «C».
Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε υποβάθμιση της Ελλάδος στο επίπεδο Selective Default, είναι η έκφραση που αρέσκονται να λένε οι λαδωμένοι δημοσιολόγοι, η έκφραση επιλεκτική χρεοκοπία δεν λέει και εκτός από αυτό τους απαγορεύτηκε να την εκστομίζουν. 
Δεν σημαίνουν κάτι οι συνεχείς υποβαθμίσεις, λένε οι "ειδικοί", ήταν αναμενόμενες , τις περιμέναμε!!! Ναι ε ? Το παράξενο ήταν ότι τις....

Όταν η επιβίωση της «χώρας» απαιτεί τον θάνατο των πολιτών…Τότε τα κέρδη των λίγων έχουν ταυτιστεί με την «χώρα»…


419843_270544479681161_100001768331886_621227_1066859618_n
Η «χώρα» δεν έχει πολίτες… έχει μόνο φορολογούμενους

Τα «μέτρα» λιτότητας που υποτίθεται πρέπει να συνεχιστούν και να ενταθούν για να «σωθεί» η χώρα είναι σαν μια δόση ηλεκτροσόκ για πολλές  τάξεις πολιτών που δεν αντέχουν βάρη και φόρους.
Είναι ένα παρατεταμένο και συνεχές ηλεκτροσόκ με  σταδιακή αύξηση της έντασης  του ρεύματος που δέχεται με κάθε μέτρο ο πολίτης.

Να πάρουμε μια σταγόνα από το αίμα σου………..


Ήταν 3 Μαρτίου 1957. Στα βουνά του Μαχαιρά, ο Αυξεντίου έδινε μαθήματα ηρωϊσμού, σ’ όλη την οικουμένη. Μέσα στο κρησφύγετό του έλεγε:

“Αρκετή υπηρεσία πρόσφερα διδάσκοντας πως κρατάνε το όπλο και πολεμούν. Πρέπει όμως να τελειώσω διδάσκοντάς τους και πως να πεθαίνουν”.

Ο αγώνας του Αυξεντίου δεν στηριζόταν σε στρατιωτική υπεροχή. Στηριζόταν στη νίκη στο ηθικό επίπεδο, μέσω της θυσίας του. Η θυσία, είναι μιά μορφή αγώνος, που αποτελεί αποκλειστικά προνόμιο των δυνατών φυλών και ανθρώπων με ανώτερη νευροψυχική δόμηση. Είναι η μορφή εκείνη συγκρούσεως που διαλέγουν λίγοι άνθρωποι, για να γίνουν φωτεινά παραδείγματα και στοιχείο υπερηφάνειας στους λαούς που ανήκουν. Είναι η μορφή αγώνος, που δόξασε τον Ελληνικό λαό μέσα στην Ιστορική του πορεία. Δεν υπάρχει άλλη φυλή, που να έκανε την μορφή αυτή συγκρούσεως, λάβαρο επιβιώσεως, θάρρους και ανδρείας.

Θέλουν την Ελλάδα, αλλά χωρίς Έλληνες



Γνωρίζαμε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου θα κυβερνούσε για περιορισμένο χρόνο και με συγκεκριμένη αποστολή. Και πάντως, σίγουρα όχι για να νομοθετήσει σκανδαλωδώς ευμενείς διατάξεις για τους αποφυλακισθέντες εγκληματίες λαθρομετανάστες και για τους διακινητές λαθρομεταναστών, την ώρα που η χώρα βουλιάζει, και εξ' αιτίας των πολυπολιτισμικών ιδεοληψιών κάποιων.

Γιατί;


Όταν ο ΕΟΦ τα… σκάει στον ΣΚΑΪ

Μαθήματα «αντικειμενικότητας» παρέδωσε -πάλι…- η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, χθες (Παρασκευή) το βράδυ.Στην εκπομπή ΣΚΑΪ ΘΕΜΑ, ο Αρης Πορτοσάλτε -συνεπικουρούμενος από τη συνάδελφό του, Μελίνα Τσέλιου- επιχείρησαν, όπως οι ίδιοι τόνισαν, να «διαφωτίσουν» το κοινό σχετικά με το νέο νόμο για την Υγεία που ψηφίστηκε την περασμένη Τετάρτη από τη Βουλή και προκάλεσε πρωτοφανή κοινωνική κατακραυγή. Απέτυχαν παταγωδώς. Αγνοούσαν πολύ σοβαρές για την κοινωνία πτυχές του θέματος, μπέρδευαν την ορολογία, δεν άφηναν καν τους -όντως αξιόλογους, στην πλειονότητά τους- καλεσμένους τους να μιλήσουν.
Αλλά…

Oι Κύπριοι μαθητές μάζεψαν χρήματα για τους Έλληνες μαθητές ...και οι ανεγκέφαλοι τα έδωσαν σε αλλοδαπούς

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Θέμα: Παγκύπριοι έρανοι για ενίσχυση των άπορων μαθητών της Ελλάδας
Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η προσπάθεια αλληλεγγύης του κυπριακού Ελληνισμού να ενισχύσει τους Έλληνες της μητροπολιτικής Ελλάδας, και ειδικά τους Έλληνες μαθητές. Έτσι λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες συγκεντρώθηκαν με παγκύπρια πρωτοβουλία χρήματα, τρόφιμα, ρουχισμός, με σκοπό να ενισχυθούν οι άποροι Έλληνες μαθητές.

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: "ΑΝ ΚΟΠΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ, ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"!

Την διεκδίκηση της περιουσίας που έχει δημευθεί από το δημόσιο προαναγγέλλει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σε περίπτωση που η Πολιτεία διακόψει τη μισθοδοσία του κλήρου.

Σύμφωνα με αποσπάσματα από το βιβλίο του με τίτλο "Εκκλησιαστική περιουσία και μισθοδοσία του κλήρου", που προδημοσιεύε η εφημερίδα "Τα Νέα", ο κ. Ιερώνυμος υποστηρίζει ότι η Εκκλησία όχι μόνο δεν έχει μεγάλη περιουσία, αλλά αδυνατεί να ανταποκριθεί στις άμεσες υποχρεώσεις της.

Ο Αρχιεπίσκοπος μεταξύ άλλων κάνει λόγο για "επιδρομή κατά της εκκλησιαστικής περιουσίας" και υποστηρίζει ότι από την Παλιγγενεσία και ύστερα, η περιουσία αυτή έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από το κράτος.

«Απροσδιόριστες» οι συνθήκες θανάτου του Καντάφι!

Εντάξει, είπαμε, αλλά και η κοροϊδία έχει όρια, όπως θα έπρεπε και η αναξιοπρέπεια ενός διεθνούς οργανισμού σαν τον ΟΗΕ… Όλος ο κόσμος είδε το τραγικό βίντεο με την θανάτωση του Καντάφι εκτός από την επιτροπή του ΟΗΕ για τα εγκλήματα πολέμου και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Λιβύη, η οποία δεν μπόρεσε να προσδιορίσει τα αίτια του θανάτου του Λίβυου πρώην ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι και του γιου του Μουατασίμ.
Η διεθνής επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο συνταγματάρχης Καντάφι και ο γιος του, οι οποίοι...

Κύκλωμα τοκογλυφίας στη Δράμα

Δύο άτομα, μέλη κυκλώματος εκβίασης και τοκογλυφίας, συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, μετά από σχετικές καταγγελίες 37χρονου.

Συγκεκριμένα, το θύμα του κυκλώματος κατήγγειλε ότι από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι τον Ιούλιο του 2009 παρέλαβε από 57χρονο 370.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα με τη συμφωνία να του καταβάλλει τόκους κάθε μήνα. Επίσης ανέφερε ότι από τον Οκτώβριο του 2011 δεχόταν απειλές από 38χρονο που απαιτούσε να του δώσει τα χρήματα. Υποκύπτοντας σε αυτές, παρέδωσε διάφορα
ι
 χρηματικά ποσά σε συναντήσεις με μέλη του κυκλώματος. 

Τα αφροασιατικά κτήνη σκοτώνουν κάθε μήνα κατά μέσο όρο 10 Έλληνες.

Με τις ευλογίες του ελλαδικού κρατικού μορφώματος τα αφροασιατικά κτήνη σκοτώνουν κάθε μήνα κατά μέσο όρο 10 Έλληνες. Αυτό δεν είναι πολέμος;
Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι εισβολείς για να αντιδράσουν οι Έλληνες γκοήμ;

Μόνο για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο, ακόμα 6 Έλληνες έπεσαν θύματα αλλοδαπών δολοφόνων –με το τελευταίο περιστατικό σήμερα στα Εξαμίλια Κορινθίας- στον ακήρυχτο πόλεμο που διεξάγει ο «πολύ-πολιτισμός» εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.


Τέτοια είναι η ηθική κατάρρευση στη χώρα, που...

Πως ήξερε το ΒΗΜΑ από πέρυσι τον Μάιο..τι θα συνέβαινε ένα χρόνο μετά ;;

Δείτε τι έγραφε πέρυσι τον Μάιο το ΒΗΜΑ…
Μυστικό σχέδιο ίδρυσης ανεξάρτητου οργανισμού, που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δισ. ευρώ, έχει η τρόικα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής.
Ο οργανισμός, αναφέρει η εφημερίδα, θα διοικείται από ξένους εμπειρογνώμονες και θα τεθεί εκτός της δικαιοδοσίας της κυβέρνησης.
Παράλληλα, με όπλο την πέμπτη δόση, οι δανειστές επιδιώκουν τη συναίνεση της αντιπολίτευσης και σκέπτονται σοβαρά να ζητήσουν την

ψήφιση του σχεδίου από 180 βουλευτές, καθώς και την επιβολή πρόσθετων μέτρων ύψους 10 δισ. ευρώ για το 2011, έτσι ώστε το «νέο μνημόνιο» να καταστεί δεσμευτικό ανεξαρτήτως κυβερνήσεως.
Κατά την εφημερίδα, το σχέδιο αυτό της τρόικας θα προταθεί στην κυβέρνηση ως «τελεσίγραφο» και θα προβλέπει ότι...

Αυτός που αποφασίζει εάν η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει

Ο Ντέιβιντ Μπέντον, συνεργάτης της βρετανικής Allen & Overy, ενός διεθνούς δικηγορικού γραφείου που παρέχει νομικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις παγκοσμίως, είναι ο άνθρωπος κλειδί για την ελληνική χρεοκοπία.
Σύμφωνα με την Telegraph, ο Μπέντον είναι εκείνος του οποίου η νομική γνωμοδότηση οδήγησε 15 από τις πιο μεγάλες τράπεζες και επενδυτές να αποφασίσουν πως η Ελλάδα δεν έχει ακόμα χρεοκοπήσει.
Η απόφαση της Διεθνούς Ένωσης Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA), η οποία έκρινε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ενεργοποίησης των CDS με την εισαγωγή των CACs στα ελληνικά ομόλογα βασίστηκε πάνω...

Μεγάλη η χάρη σου Μεθόδιε...


Στις 21-2-2012 αποκαλύψαμε (εδώ) ότι σύμβουλος του "συμβούλου", που ανέλαβε την αποκρατικοποίηση (ξεπούλημα καλύτερα) των κοιτασμάτων αερίου στην Καβάλα, ήταν -και ίσως είναι ακόμη- ο πρόεδρος της "Ενωμένης ψευτομακεδονικής διασποράς", Meto Koloski. Την αποκάλυψή μας, έκανε ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής Άγγελος Κολοκοτρώνης. Δείτε την:

Αυτό συμβαίνει όταν οι προδότες τολμούν να εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους! (βιντεο)


Σήμερα στις 2-3-2012 ο Παπακωνσταντίνου θέλησε να δώσει συνέντευξη στην TV100 με φόντο τον εσωτερικό χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, αλλά η συνέντευξη διακόπηκε στα πρώτα μόλις λεπτά από τις έντονες αποδοκιμασίες των εργαζομένων του Δήμου.
Αργά ή γρήγορα πρέπει να το χωνέψουν ότι δεν έχουν καμιά θέση στην πατρίδα μας. Πρέπει να ξεκουμπιστούν μια και καλή....
Αν δεν το καταλάβουν εγκαίρως δεν θα αργήσει ή ώρα που θα έχουμε και σωματικούς κινδύνους....
Είναι τόσοι οι συμπολίτες μας που έχουν αυτοκτονήσει ή έχουν φτάσει στα κατώτατα όρια εξαθλίωσης που το πράγμα βαίνει πλέον προς ανεξέλεγκτες καταστάσεις...
Οταν χάνεις έναν δικό σου αγαπημένο άνθρωπο ή όταν βλέπεις το παιδί σου να πεινάει επειδή αυτό το ρεμάλι που βρίσκεται λίγα μέτρα μακρυά σου ψήφισε την καταστροφή της Ελλάδας, δεν θέλει και πολύ να σου στρίψει.....
Δείτε τι συνέβει:(βιντεο)

Ισπανικό "χαστούκι" εκεί που οι δικοί μας προσκυνάνε...

Ενώ η Ελλάδα του Λ.Παπαδήμου "σκύβει το κεφάλι" και αποδέχεται στην πράξη (άσχετα αν βερμπαλιστικά μιλάει για "ανάπτυξη") μία θανατηφόρα για το Έθνος ύφεση που της έχει επιβληθεί, στην Ισπανία ο νέος συντηρητικός πρωθυπουργός δήλωσε ευθαρσώς στην γραφειοκρατία των Βρυξελλών και τους Γερμανούς, ότι "Ότι είχαμε συμφωνήσει δεν ισχύει"!

Ο Μαριάνο Ραχόι ανακοίνωσε πως η Ισπανία θέτει χαμηλότερα τον πήχη για τη μείωση του δημόσιου ελλείμματος, με το νέο στόχο για το έλλειμμα του 2012 είναι η μείωσή του στο 5,8% και όχι στο 4,4% που είχε συμφωνηθεί αρχικά με την ΕΕ από την προηγούμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση Θαπατέρο.

Χαρακτηρίζοντας το νέο στόχο «λογικό» και επισημαίνοντας πως...

π.Παύλος Σαβάμπε Τακούμα-Ο σαμουράι που έγινε ορθόδοξος ιερέας!

         Απόhttp://fosekfotos.blogspot.com/
Ο π.Παύλος Σαβάμπε Τακούμα ήταν ο πρώτος ορθόδοξος ιερέας της Ιαπωνίας και ένας από τους τρεις πρώτους ορθοδόξους χριστιανούς.Ήταν γιος ενός σαμουράι και γαμπρός ενός σιντοιστη ιερέα.Ήταν φανατικός εθνικιστής και μισούσε κάθε ξένη επιρροή στην χώρα του.




Για καλύτερη κατανόηση της καταστάσεως στην Ιαπωνία κατα τον 19ο και τις αρχές του 20ου αιώνα διαβάστε τον βίο του Αγιου Νικολάου Κασάτκιν(ΕΔΩ)-του φωτιστού των Ιαπώνων-απ'όπου και ο θαυμαστός τρόπος με τον οποίο ο π.Παύλος ασπάστηκε την Ορθοδοξία.