ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Δεκάδες αυτοκτονίες Ελλήνων την τελευταία εβδομάδα! Χιλιάδες απ' την πρώτη μέρα του μνημονίου! Οι σχετικές δημοσιεύσεις

Δεκάδες αυτοκτονίες Ελλήνων την τελευταία εβδομάδα! Χιλιάδες απ' την πρώτη μέρα του μνημονίου! Οι σχετικές δημοσιεύσεις

Δείτε πόσες αυτοκτονίες βρήκαμε την τελευταία εβδομάδα με μια σύντομη αναζήτηση στο Google. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες που δεν βρήκαμε για τη τελευταία εβδομάδα. Αυτές περνούν στα ψιλά των δελτίων και φυσικά δεν αναφέρονται όλες μαζί.. Τις παρουσιάζουν οι ΑΛΗΤΕΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ λες και ευθύνονται μόνο οι αυτόχειρες και ότι είναι ανεξάρτητα περιστατικά με την ποτικοκοινωνική και κυρίως οικονομική κατάσταση της χώρας.
Αν οι αλήτες μεγαλοδημοσιογράφοι, οι διανοούμενες πόρνες αποφάσιζαν να παρουσιάζουν αυτό μόνο το δημοσίευμα η μνημονιακή κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα κατέρρεε μέσα σε λίγες ώρες.
Αλλά είναι τόσο ρουφιάνοι που σε λίγο θα κατηγορούν τους Έλληνες για "ψυχικές διαταραχές"!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΣΑΣ!!!




















Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ 25000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1946 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΜΠΑΜΠΑΣ, ΑΔΕΡΦΗ, Ο ΙΔΙΟΣ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, Η ΑΛΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ACTIONAID ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ) 

ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΣΕΠ ΚΑΤΑ 90% (ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΧ. ΦΥΛΑΚΕΣκ.α.) 

ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!! 

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ....

Οι Γερμανοί «φέρνουν» την Ταχρίρ στην Ευρώπη

Γράφει o Γιώργος Κ. Στράτος 

Δεν φοβάμαι, είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό που κοχλάζει γύρω μας θα σκάσει σε μεγάλο κακό. Και το γράφω τώρα που, καθώς προχωράμε στην καρδιά του καλοκαιριού, ανθρώπινο είναι να αναζητάμε μια ανάσα παραπάνω. Αλλά ποιος να μας τη δώσει κι από πού να την πάρουμε;

ΝΑΙ ! ΡΕ !….. ΑΡΝΟΥΜΑΙ…..


Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΟ!! Ζέα: Ο σπόρος των θεών και του Μεγαλέξανδρου!!

Το αρχαιότερο δημητριακό όλων των εποχών καλλιεργεί στο αγρόκτημά του στο Δίλοφο Φαρσάλων ένας Ελληνας παραγωγός, ο οποίος καλεί τους ειδικούς όχι μόνο να δοκιμάσουν αλλά και να ελέγξουν τις ιδιότητές του, που ταιριάζουν απόλυτα με αυτές που αναφέρουν ο Ομηρος και ο Ηρόδοτος!
Τον περίφημο σπόρο, γνωστό ως ζέα ή ζειά, ανακάλυψαν και καλλιέργησαν πρώτοι οι αρχαίοι Ελληνες, αφού για εκείνους αποτελούσε βασικό συστατικό στην καθημερινή διατροφή τους.
 
Το δημητριακό που μεγάλωσε γενιές και γενιές Ελλήνων καλλιεργούνταν στη χώρα μας μέχρι και το 1928, οπότε -άγνωστο για ποιο λόγο- απαγορεύτηκε σταδιακά διά νόμου στην Ελλάδα από τον Ελευθέριο

Φονιάδες στην Ελλάδα… ήρωες στην Αλβανία!…

Φονιάδες στην Ελλάδα… ήρωες στην Αλβανία!…

Εθνικιστικό παραλήρημα υπέρ των φονιάδων-δραπετών ομοεθνών τους σε δημοσίευμα της αλβανικής ιστοσελίδας shekulli.com.al.

Διαβάστε την περίεργη στάση που κρατάει απέναντι στους κατά συρροή δολοφόνους η δημοσιογράφος Nikoleta Kovaçi: "Ο θείος και ανιψιός εκτελούνται από την αστυνομία στην Ελλάδα μετά από αναζήτηση, αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, είναι μια λειτουργία που δεν κρύβει το μίσος προς τους Αλβανούς και επιδιώκει να τους δαιμονοποιήσει στην ελληνική γνώμη.

Η Ελληνική αστυνομία προσπαθεί να αμαυρώσει την εικόνα των Αλβανών

Επτά από τις πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές

Επτά, από τις πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές που καλό είναι να… αλλάζετε διάδρομο, όταν τις βρίσκετε μπροστά σας στο σούπερ μάρκετ.
Οι επεξεργασμένες τροφές, για όσους ειδικά ζούμε στην πόλη και δεν έχουμε τη δυνατότητα της διατήρησης του προσωπικού μας μποστανιού ή τον χρόνο και το κέφι για μαγείρεμα, είναι αναπόφευκτο κακό. Οι συχνότερες δικαιολογίες είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για το μαγείρεμα και την προετοιμασία ενός υγιεινού γεύματος.
Παρ’ όλες τις δικαιολογίες όμως, κάποιες τροφές που το εμπόριο μας τις παρέχει στην χειρότερη επεξεργασμένη έκδοσή τους, καλό είναι να τις αποφεύγουμε, ακόμα και στις μεγάλες πείνες, αφού δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στον οργανισμό. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι ικανοποιούν την πείνα σας, πλανάστε!