ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Προδότης,ψεύτης,κλέφτης,και πολιτικός απατεώνας.Αυτός είναι ο Σαμαράς

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Οι αυτοδιοικητικές και οι ευρωεκλογές 2014 τελείωσαν και ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, λες και ζει σε έναν άλλο κόσμο, «περιχαρής» μεταξύ των άλλων δήλωσε σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα: «Απέτυχαν όσοι προσπάθησαν να θέσουν θέμα κυβερνητικής σταθερότητας…Περάσαμε την πιο μεγάλη δοκιμασία. Καταφέραμε να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και τώρα βγαίνουμε ενωμένοι με την πυξίδα σταθερή. Σήμερα αποτρέψαμε τον εφιάλτη να γυρίσουμε πάλι πίσω. Τώρα θα προχωρήσουμε και στο τελευταίο μέρος της διαδρομής…».

Προφανώς, αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος πρέπει να παίρνει ψυχοφάρμακα για να μπορεί να λέει αυτές τις ασυναρτησίες που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Δεν μπορεί να μη βλέπει την ωμή αλήθεια που εκφράζει το εκλογικό αποτέλεσμα. Δεν μπορεί να μη βλέπει πως καθημερινά η

Εκτός νόμου όποιος δεν μας ακούει.Απαιτουν τα παντα οι Εβραίοι.Δεν έμαθαν τίποτα απο το ολοκαύτωμα

Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και να έρθει συντομα στην Βουλή ένα σκληρό "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο ζητάει με άρθρο-παρέμβαση ο πρόεδρος της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (AJC) Ντέιβιντ Χάρρις,καθώς η άνοδος των εκλογικών ποσοστών των δεξιών δυνάμεων στην Ευρώπη προκάλεσε προβληματισμό στα κέντρα εξουσίας της Ανατολική Ακτής των ΗΠΑ.

Επίσης στην ανάγκη «αποτελεσματικότερης καταστολής» της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα, μετά τη «σημαντική νίκη» που κατέγραψε το «νεοφασιστικό κόμμα στις ευρωεκλογές», με ποσοστό 9,4% και με την κατάκτηση της τρίτης θέσης, αναφέρεται εκτενές άρθρο-ανταπόκριση του Εβραϊκού Τηλεγραφικού Πρακτορείου (Jewish Telegraphic Agency), το οποίο αναδημοσιεύεται σε αρκετά αμερικανοεβραϊκά ΜΜΕ.

Όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, για τους αντιπάλους της Χρυσής Αυγής,

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ


syriza2
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Πολλάκις έχουμε αναφέρει και αναλύσει στο παρελθόν το υπαρξιακό δράμα και την καθοριστική κρίση ταυτότητας που ταλανίζουν τους αστούς  κοινωνικούς επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης έχουμε επισημάνει ότι ο αστισμός, η ευμάρεια και η τρυφηλότητα βάσει των οποίων διάγουν τον βίον τους, αποτελεί εμπόδιο στην πίστη τους όσον αφορά τις προλεταριακές αρλούμπες που αναφέρουν και αναμασούν.
Στην προσπάθειά τους λοιπόν να κατευνάσουν και να καταστείλουν την αγωνία που προκύπτει από τον πασιφανή διχασμό προσωπικότητας και αφού δεν δύνανται να αρνηθούν τα προσωπικά τους αγαθά, όπως τα σπίτια στα βόρεια προάστια, τα πολυτελή αυτοκίνητα, τις σημαντικές καταθέσεις τους σε τράπεζες (εξωτερικού κυρίως) και διεθνείς επενδυτικούς οργανισμούς, προβάλουν προκειμένου να ισορροπήσουν το χάσμα μεταξύ της ταξικής τους θέσης και των ιδεολογικών τους εξαγγελιών μια ακραία και προκλητική άρνηση προς την Πατρίδα και την Φυλή, μια γενικευμένη περιφρόνηση και παραχάραξη της Ιστορικής κληρονομιάς και μια

ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣΕ ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 32ΧΡΟΝΗ


Στη σύλληψη ενός Αλβανού που κατηγορείται για βιασμό και ξυλοδαρμό μιας 32χρονης προχώρησαν οι αστυνομικοί σε περιοχή της πόλης των Φιλιατών στις 17 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής αιμόφυρτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται.



Ο άνθρωπος που έστελνε φυλακή τίμιους Ελληνες…

Ο κύριος που έστελνε στα κατεργα ΤΙΜΙΟΥΣ οικογενειάρχες και εργαζόμενους για ψίχουλα οφειλών, με μεθοδεύσεις φαίνεται να έστελνε στην παράταση μεγαλοοφειλέτες. Προφανώς πλήρωναν άλλες “υποχρεώσεις” πιο αποτελεσματικά… 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. 


Ο Πούτιν έθεσε το σχέδιο “Λερναία Ύδρα” σε ισχύ

Πλήρης δικαίωση του HF! Το σχέδιο Λερναία Ύδρα του Πούτιν σε εξέλιξη


Μόλις χθες σε αποκλειστικότητα σας αποκαλυψαμε την εντολήτου Πούτιν για την ενεργοποίηση του κωδικού «Λερναία Ύδρα» ως απάντηση στην σφαγή αμάχων από τους Ουκρανούς. Το συγκεκριμένο σχέδιο δράσης είναι προϊόν σοβιετικού σχεδιασμού και είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως για να εξοντώσει από αντίπαλες πολιτικές ομάδες μέχρι ηγεσίες που απειλούσαν την ΕΣΣΔ.