ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ανδρέα Λομβέρδο.!!! Με θυμάσαι;;; Είμαι Ο Αριστείδης Δεσλής!


Ανδρέα Λομβέρδο.!!!Με θυμάσαι;  Είμαι Ο Αριστείδης Δεσλης .Ζω μόνιμα στις ΗΠΑ και η αιτία που ξενιτεύτηκα είσαι εσύ!!!!Εξ αιτίας σου έχω μπει τα τελευταία 30 χρόνια σε ένα λαβύρινθο Νοσηλείας λόγω των Σοβαρών Περίπλοκων Υγείας που με προξένησες με την εις Βάρος μου Τρομοκρατική Ενέργεια εις την πόλη της Θεσσαλονίκης στις 7 Οκτώβριου 1974...

Ήμουν ο πρώτος φοιτητής -Θύμα της Μεταπολιτευτικής Τρομοκρατίας την οποία εσύ και οι όμοιοι σου εγκαθιδρύσατε εις την Πατρίδα μου. Εσύ ήσουν ο Αρχηγός. Χιλιάδες άλλοι τίμιοι Αγωνισταί -Πατριώτες και Εθνικισται -Έντιμοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας κατεστράφησαν ή δολοφονήθηκαν από ομάδες Τρομοκρατών που εσύ και οι όμοιοι σου εκπαιδεύσατε και κατευθύνατε!!!!!.

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου: "I am Greek"


Αυτή η φωτογραφία που βλέπετε κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω internet. Ήδη έχει δημοσιευτεί σε μεγάλα sites του εξωτερικού και μάλιστα αποτελεί...


ένα από τα δέκα μεγαλύτερα θέματα της ημέρας.
Επιτέλους, η εικόνα που θέλουν να "πλασσάρουν" τα ξένα media για τον Έλληνα αρχίζει κι ανατρέπεται...Δείτε την εικόνα καθώς και την μετάφρασή της...


“Η μαύρη Παρασκευή είναι κοντά”. Νέο email τύπου “Τορναδόρου”.

Λάβαμε αυτό το e-mail που παραπέμπει έντονα στον περιβόητο “Τορναδόρο” που συμπλήρωσε τις προσπάθειες του Παπανδρέου να ρίξει την χώρα στα βράχια. Τότε βέβαια αυτά τα emails τύπου “Την Κυριακή χρεοκοπούμε, σηκώστε τα χρήματα από τις τράπεζες” ήταν στο πλαίσιο των “Τιτανικών”. Γι’ αυτό και κανείς δεν τιμωρήθηκε.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!

Στον πατέρα σου το είπες;

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ:ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

            Καλό ε; 

Νέο δάνειο και νέο μνημόνιο για την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας


Οι Γερμανοί θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα ένα ακόμη μνημόνιο για να διαλύσουν και να βάλουν στο «χέρι» ότι έχει απομείνει στη χώρα που επί τέσσερα χρόνια τώρα λεηλατείται. Για «κούρεμα» χρέους δεν δέχονται κουβέντα, αφού αυτό σημαίνει και απώλεια εσόδων από τα δήθεν δάνεια βοηθείας που μας έχουν χορηγήσει.
Η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε ότι η Ελλάδα θα χρειασθεί νέα βοήθεια κρύβει ένα νέο μνημόνιο σαν τα τρία προηγούμενα που έχουν υπογράψει οι δανειστές με τις κυβερνήσεις-μαριονέτες, εκτελεστικά όργανα των ξένων. Μνημόνια που έχουν καταστρέψει τα πάντα στη χώρα και έχουν διαλύσει την κοινωνία.

ΕΚΤΑΚΤΟ Σχεδόν όλα τα δανεια που σας ζητουν οι εισπρακτικές ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ.. ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ (σχεδόν στο σύνολό των) ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ! Συνεπώς, οι εισπρακτικές, νόμιμα, δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα. Παράνομα μπορούν εάν δεν αντιδράσετε…
Όσον αφορά τις τράπεζες ειδικότερα, η εκχώρηση χρέους (πώληση) με έκπτωση σε ξένες εταιρείες, όπως η EOS, είναι αδιανόητες οικονομικά και τραπεζικά-λογιστικά, διότι...στις περιπτώσεις αυτές, οι εκχωρούσες τράπεζες εγγράφουν ζημίες στο ενεργητικό των κατά το ποσόν της έκπτωσης της εκχώρησης του χρέους, με αποτέλεσμα την ανάγκη ανακεφαλοποίησής των και συνεπώς την εν δυνάμει χρεοκοπία των! (βλ. στο τέλος του κειμένου το σχετικό link).

 

Από μαϊμού έλλειμμα σε μαϊμού πλεόνασμα.

Το 2009 τα μαγειρεμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μας έβαλαν στα μνημόνια με μαϊμού έλλειμμα . Ουδείς έκ των Ευρωπαίων δεν μπήκε στο κόπο να ελέγξει , είχαν εμπιστοσύνη στον Παπανδρέου.
Τώρα μας βγάζουν μαϊμού πλεόνασμα και πάλι τα ίδια, τόσοι "χωροφύλακες" της τρόικα και κανείς δεν κατάλαβε, έχουν εμπιστοσύνη στο Σαμαρά.Με κάποια ΦΕΚ μερικές σφραγίδες και πολλές υπογραφές  καταστρέφεις έναν λαό...έτσι απλά! 

Ναι, είμαι ρατσιστής!

Η καταγγελία κάποιου ως ρατσιστή, ιδιαίτερα στην χώρα μας, όπου οι αυτοαποκαλούμενοι «προοδευτικοί» την προσάπτουν εναντίον οποιουδήποτε έχει αντίθετη άποψη με την δική τους για πολλά θέματα, είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση. Από πλευράς προπαγανδιστικής τεχνικής, αυτό αποβλέπει στο να φέρει σε θέση σε άμυνας τον οποιονδήποτε αντίπαλο, να επηρεάσει το φρόνημά του για αντίσταση σε ένα θέμα και να τον παρουσιάσει στην κοινωνία ως ένα άτομο μειωμένου ηθικού κύρους.
Η προώθηση της τεχνικής αυτής, στο πλαίσιο κυρίως του προβλήματος των λαθρομεταναστών, έχει φτάσει στο σημείο να μη μπορεί να ανοίξει κανείς το στόμα του σε δημόσιο διάλογο, χωρίς να απολογηθεί εκ των προτέρων, με το γνωστό «δεν είμαι ρατσιστής, αλλά…».

Μία πλασματική κατάσταση αλλάζει, όμως, όταν έρχεται σε προφανή αντίθεση με την πραγματικότητα. Και αυτό, εκτός από αρκετές άλλες χώρες, ισχύει σήμερα περισσότερο για την Αγγλία, την χώρα με την πλέον φιλική μεταναστευτική πολιτική, όπου η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.

SOS


Όταν η προδοσία γίνεται ο κανόνας: γιατί οι οραματιστές των πολυφυλετικών κοινωνιών είναι ο πρωταρχικός μας εχθρός

The Fjordman Report / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχ. ΚΟ: Το παρακάτω άρθρο αναφέρεται στο πρόβλημα της πολυπολιτισμικότητας η οποία κατατρώει σαν γάγγραινα τις χώρες της Ευρώπης, αλλοιώνει την εικόνα της και την εθνολογική της σύνθεση, έχει κοστίσει εκατοντάδες θύματα «διαπολιτισμικής συνύπαρξης», έχει μετατρέψει περιοχές σε εμπόλεμες ζώνες και εγκυμονεί συνεχώς κινδύνους για ξεσπάσματα βίας έως και γενικευμένο «εμφύλιο» πόλεμο. Το άρθρο είναι κάπως μεγάλο, αλλά αρκετά καλό, αν και δεν θίγει κάποια «ευαίσθητα» θέματα σχετικά με την προώθηση της μαζικής μετανάστευσης από γνωστά "μη δυτικά" λόμπι. Είναι του Νορβηγού blogger Peder Are NøstvoldJensen*

ΚΡΙΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ Πρωτοφανής επίθεση από ΗΠΑ κατά Ρ.Τ.Ερντογάν "για τα μάτια του Ισραήλ"


Στην χειρότερη κρίση από το 2003 και κατά ορισμένους πολιτικούς παρατηρητές από την δεκαετία του 1970 και το εμπάργκο όπλων εισήλθαν πλέον και επίσημα οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας μετά την μετωπική επίθεση του Ρ.Τ.Ερντογάν κατά του Ισραήλ ως "υποκινητή του πραξικοπήματος στην Αίγυπτο"!
Πριν λίγο ο Λευκός Οϊκος διά του εκπροσώπου του Αμερικανού προέδρου Τζος Έρνεστ δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί του Τούρκου πρωθυπουργού είναι «προσβλητικοί, αβάσιμοι και λανθασμένοι»και είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ μιλάνε έτσι για έναν Τούρκο πρωθυπουργό.

Ποια πρέπει να είναι η ποινή για αυτούς;



















 Τσάκισαν μισθούς και συντάξεις, επέβαλαν   

απανωτούς και καταστροφικούς φόρους, 

εκτόξευσαν την ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη 


διέλυσαν την ελληνική κοινωνία έρχονται τώρα 

να τους πάρουν και τα σπίτια.

Νiko Mpitsimeas…γιαλαντζί αναρχισμός…


Νiko Mpitsimeas…γιαλαντζί αναρχισμός…

Όπως κάθε χρόνο στις γιορτές του Χριστιανισμού έτσι και φέτος μάλλον έγινε διαγωνισμός θολοκουλτουριάρηδων για το ποιός θα ξεστομίσει ύβρεις ή θα κάνει ότι μπορεί για να προκαλέσει το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων...
Για φέτος νικητής ήταν το...Niko Mpitsimeas

τι είναι όμως το niko Mpitsimeas;