ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ: 180.000.000 ΕΥΡΩ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ...!!!



Απίστευτες σπατάλες επί υπουργείας του στο Πολιτισμού! 

Σοκ, δέος και οργή φέρνουν τα στοιχεία, που έδωσε σήμερα στο φως της δημοσιότητας ο αν.υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας , για τα έργα και τις ημέρες του Παύλου Γερουλάνου στο υπουργείο Πολιτισμού. Ο εκλεκτός του Γιώργου Παπανδρέου, σπατάλησε ούτε λίγο ούτε πολύ σχεδόν 180.000.000 ευρώ δια επιχορηγήσεις σε ΜΚΟ και πολιτιστικούς συλλόγους! 

Μήνυμα ελπίδας από τον άνθρωπο που θεραπεύθηκε από το AIDS



Η περίπτωση του άνοιξε το δρόμο στους ερευνητές για νέες θεραπείες

Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε επισήμως, για πρώτη φορά, ότι ένας άνθρωπος έχει θεραπευτεί πλήρως από τον ιό HIV.

Αν και πρόκειται για περίπτωση μοναδική στα χρονικά, εντούτοις άνοιξε το δρόμο στους ερευνητές για νέες θεραπείες, οι οποίες καθιστούν πλέον το AIDS «χρόνια νόσο», ακριβώς όπως τον διαβήτη ή την υπέρταση. Και ίσως πολύ σύντομα να μπορούμε να μιλάμε για πλήρη ίαση…

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ !!!


 Άρθρο με...νόημα αλλά και πραγματικές απαντήσεις γιατί απλά δεν θα μας δουλεύουν οι ματατζηδες...
Πολλοί δεν πήραν την ιδέα στα σοβαρά. Βρέθηκαν αξιωματικοί που είπαν "τί βλακείες είναι αυτές", αλλά και αστυφύλακες που αρνήθηκαν σε πρώτο χρόνο να λάβουν μέρος. Ευτυχώς, όμως, επικράτησε η λογική και δύο άριστα καταρτισμένες ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν ξεκινήσει να κουβεντιάζουν
με το προσωπικό των ΜΑΤ, ΥΜΕΤ και ΕΚΑΜ. Ο ρόλος τους δεν είναι να αξιολογήσουν το προσωπικό και να δώσουν αναφορά στους ανωτέρους τους, αλλά να βοηθήσουν τους αστυνομικούς, που το τελευταίο χρονικό διάστημα πλήττονται και οικονομικά( ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΟ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ.ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΟΤΕ) και ηθικά(ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΓΕΛΙΑ , ΠΟΥ...
ΒΡΕΘΗΚΕ ΗΘΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ; ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ , ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ), αλλά το κυριότερο εργάζονται πολύ και σκληρά.( ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΔΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΣ ΕΓΓΥΟΥΣ πχ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ)

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δύο ψυχολόγοι,

Γιατί οι Έλληνες δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο;


Ο βασικός λόγος που τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο είναι διότι το υπουργείο παραπαιδείας εδώ και δεκαετίες έχει θέσει ως σκοπό...
του να μην διδάσκεται σωστά η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα. Η γλώσσα είναι εργαλείο σκέψεως. Όσο πιό πολλές λέξεις χρησιμοποιούμε, όσο πιό αφηρημένες έννοιες συλλαμβάνουμε, όσο πιό καλή σύνταξη προτάσεων οικοδομούμε, τόσο περισσότερο ακονίζουμε την σκέψη μας. Όποιος δεν χρησιμοποιεί σωστά την γλώσσα, δεν μπορεί να μεταφέρει τις σκέψεις του στον έξω κόσμο. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους γύρω του, δεν μπορεί να ενεργήσει γρήγορα.

Αυτός μάλλον πρέπει να είναι ο σκοπός του υπουργείου παραπαιδείας για να διδάσκει με τέτοιο βασανιστικό τρόπο την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα στα δύσμοιρα ελληνόπουλα.

Επιβάλλει στους μαθητές να μαθαίνουν.....

ΜΑΝΤΕΨΤΕ: Ποιος είναι ο κύριος που συμβουλεύει τον Αλέξη Τσίπρα; (ΦΩΤΟ)

Μικρός που είναι ο κόσμος...
Τι μικρός που είναι ο κόσμος! Η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δίπλα του δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Τον έναν τον ξέρετε. Είναι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο άλλος όμως;

Προσευχή στον θεό του κάτω κόσμου;





"Ή ολόστραβος είν’ ο γυαλός ή θεόστραβα αρμενίζουμε"!

Το "Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής(;!)" και το πρόγραμμα «ΥΠΕΚΑ-ΑΘΗΝΑ-ΑΤΤΙΚΗ 2014» το οποίο πληρώνει από την τσέπη του ο εξαθλιωμένος ορθόδοξος ελληνικός λαός, δημιούργησαν ένα “εικαστικό κακοτέχνημα” με προϋπολογισμό 18.000 €, που σε κάνει να αναρωτιέσαι σε ποιόν απευθύνεται, αν είναι ανθρώπινο λάθος ή αποκρυφιστικό μήνυμα.

Τα χέρια σε στάση ικεσίας-προσευχής, πάντα προτείνονται ψηλά,

Οριστική καταδίκη για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη


Οριστική καταδίκη για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη
Παρά την αντίθετη εισήγηση του αντιεισαγγελέα, ο Άρειος Πάγος καταδίκασε οριστικά σε 12μηνη φυλάκιση, με τριετή αναστολή, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, για την υπόθεση μείωσης προστίμου σε πρατηριούχο
Την ποινή της φυλάκισης των 12 μηνών, με τριετή αναστολή, στον -οριστικά πια- σε αργία περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, για το πρόστιμο που μείωσε σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων επικύρωσε ο Άρειος Πάγος.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, το περασμένο έτος καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος.

Απόφαση-δολοφόνος σε βάρος των Βορειοηπειρωτών



 Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καὶ Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ἔκανε τὶς ἀκόλουθες Δηλώσεις:
«Διερωτήθηκα ἀρκετὲς φορὲς μήπως αὐτοὶ ποὺ ἑκάστοτε μᾶς κυβερνοῦν ἔχουν παραφρονήσει. Γιατὶ μόνον ἔτσι μπορεῖ νὰ ἐξηγηθῇ ἡ ἀπόφαση τῆς Ἑλληνικῆς Πολιτείας, σύμφωνα μὲ τὴν ὁποία γιὰ νὰ πάρῃ σύνταξη ἕνας Βορειοηπειρώτης πρέπει νὰ διαμένῃ μονίμως στὴν Ἑλλάδα  τοὐλάχιστον ἀπὸ εἰκοσαετίας !
Ἡ ἀπόφαση αὐτὴν εἶναι ὄχι μόνο ἐξωφρενική, ἀλλὰ αὐτόχρημα ἀντεθνική. Διότι ὑποχρεώνονται οἱ γέροντες Βορειοηπειρῶτες,

Έκθεση –σοκ: Η Ελλάδα απειλείται από την εξάπλωση επικίνδυνων ασθενειών!!!


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η ΕΕ για υγειονομικές «βόμβες» στην Ελλάδα ενώ η δημόσια υγεία με ευθύνη της τρόικα και των μνημονιακών κυβερνήσεων έχει διαλυθεί. 
Σύμφωνα με τον διευθυντή του   Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) Μαρκ Σπρένγκερ, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για αύξηση σοβαρών λοιμώξεων στη χώρα μας ανθεκτικών στα φάρμακα, εξαιτίας της δραματικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία.

Άγιος Σάββας ο αγιασμένος (5 Δεκεμβρίου)


Γιορτάζει σήμερα ένας πολύ, πάρα πολύ μεγάλος άγιος. Ο άγιος Σάββας ο ηγιασμένος. Σπλάχνο της Καππαδοκίας. Της ελληνικότατης και χριστιανικότατης Καππαδοκίας, που έβγαλε τόσους και βγάζει μέχρι σήμερα. Και με τους κρυπτοχριστιανούς που έχει εκεί, θα δείτε κάποια μέρα, θα θαυμάσουμε πράγματα και θαύματα. Πόσοι χριστιανοί κρύβονται εκεί και λατρεύουν τον Χριστό νύχτα και μέρα! Μυστικά! Εν κρύπτω! Τί ωραία! Γεννήθηκε εκεί ο άγιος τον 4ο αιώνα, το 431. Ηγιασμένος εκ κοιλίας μητρός. Σε ηλικία 8 ετών πήγε στο μοναστήρι των......

Τα γερμανικά νοσοκομεία είναι γεμάτα με Έλληνες γιατρούς

Δεν υπάρχει γερμανικό νοσοκομείο, που να μην έχει Έλληνα μετανάστη γιατρό. Λόγω της ελληνικής κρίσης, πολλοί είναι οι γιατροί, που φεύγουν από τη χώρα μας.
Χαρακτηριστικά είναι τα όσα λέει, σύμφωνα με το katoci, ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Ζώης, ο οποίος έζησε για πολλά χρόνια στη Γερμανία…

«Μαθαίνω από φίλους μου στη Γερμανία, τον μεγάλο αριθμό επιστημόνων που έρχονται στη Γερμανία, που θυμίζει εποχές της δεκαετίας του ’60. Μου αναφέρουν επίσης, πως δεν υπάρχει γερμανικό νοσοκομείο,

Βίντεο από τα επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο Αλιβερίου

Μέσα σε κλίμα έντασης, προπηλακισμούς, βαρύτατες εκφράσεις και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης έγινε χθες βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Αλιβερίου στο δημοτικό κατάστημα Κριεζών.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, μετά το τέλος της συνεδρίασης, φυγαδεύτηκε συνοδεία αστυνομικών, ενώ συγκεντρωμένοι κάτοικοι από τους Παραμερίτες και τα γύρω χωριά, εκσφενδόνιζαν αυγά και μπουκάλια με νερό στο αυτοκίνητό του.

Στην επεισοδιακή συνεδρίαση με ψήφους 16 υπέρ και 12 κατά εγκρίθηκαν οι Παραμερίτες ως θέση για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης πλήθος συγκεντρωμένων με μαύρες σημαίες και πανό αποδοκίμαζαν το δήμαρχο και τους συμβούλους της πλειοψηφίας.

Βουλευτές με όπλα «συνέλαβε» το μηχάνημα της Βουλής


                         Βουλευτές με όπλα «συνέλαβε» το μηχάνημα της Βουλής
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ανιχνεύσεως μετάλλων που εγκαταστάθηκαν στη Βουλή «συνέλαβαν» τα πρώτα «σιδερικά» βουλευτών, της Χρυσής Αυγής όπως αναμενόταν, αλλά και δύο συνοδών αστυνομικών με πολιτικά.
Αφού τους ζητήθηκε ευγενικά να αφήσουν τα όπλα στην είσοδο,

Πάνω από 3 δισ. τουρκικές λίρες η βοήθεια της Άγκυρας στα κατεχόμενα



Υπογράφηκε χθες στην 'Αγκυρα το πρωτόκολλο οικονομικής και δημοσιονομικής συνεργασίας, μεταξύ Τουρκίας και του παράνομου καθεστώτος στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, που αυτοαποκαλείται «Τουρκική Δημοκρατία Βορείου Κύπρου- ΤΔΒΚ» για τα έτη 2013-2015.Η υπογραφή του πρωτοκόλλου, που έγινε από τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Μπεσίρ Αταλάι και τον «πρωθυπουργό» του παράνομου καθεστώτος Ιρσέν Κιουτσιούκ, προνοεί οικονομική στήριξη από την Τουρκία προς το ψευδοκράτος ύψους 3,3 δισ. τουρκικές λίρες (1.411.015.000 περίπου ευρώ), ενώ το προηγούμενο προέβλεπε 2,58 δισ. τουρκικές λίρες (1.103.157.000 περίπου ευρώ).

Αυτοκτόνησε ο πρέσβης της Σερβίας στο ΝΑΤΟ



Ο πρέσβης της Σερβίας στο ΝΑΤΟ Μπράνισλαβ Μιλίνκοβιτς, 52 ετών, αυτοκτόνησε χθες βράδυ στις Βρυξέλλες.
Όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ ο Πρέσβης Μιλίνκοβιτς έθεσε τέρμα στη ζωή του πηδώντας από το πάρκινγκ του αεροδρομίου των Βρυξελλών μπροστά στα μάτια του υφυπουργού Εξωτερικών Ζόραν Βούγιτς, τον οποίο συνόδευε.
Το σερβικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ο πρέσβης Μιλίνκοβιτς «απεβίωσε με τραγικό τρόπο» χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Ο Μπράνισλαβ Μιλίνκοβιτς ήταν.......

Προκαλούν τους Έλληνες έξι αριστεροί δήμαρχοι


 Έξι αριστεροί δήμαρχοι τάσσονται υπέρ των λαθρομεταναστών και δεν εφαρμόζουν την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου, για αναστολή της απόδοσης ιθαγένειας. Μάλιστα, κατέθεσαν στην ΚΕΔΕ κοινή δήλωση, με την οποία θλένε ότι η εγκύκλιος παραβιάζει την αρχή της νομιμότητας

Αν είναι δυνατόν!!! Δυο αλβανοί αποπειράθηκαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά ένα 8χρονο αγοράκι...!!!

Μια καταγγελία η οποία εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές έγινε χθες από τους γονείς ενός οκτάχρονου αγοριού. Συγκεκριμένα το περιστατικό φέρεται να έχει λάβει χώρα σε χωριό του Δήμου Ερυμάνθου όπου... 

δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12 ετών επιχείρησαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά ένα 8χρονο αγοράκι!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΥΠΟΠΟΛΥΒΟΛΑ SCORPION ΣΕ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μια εξαιρετικά σοβαρή αστυνομική επιχείρηση εξελισσόταν μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μετά από πηγές που αξιοποιήθηκαν καταλλήλως από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος συνελήφθησαν χθες το ξημέρωμα στην εθνική οδό Λαμίας-Αθήνας δύο άτομα με καταγωγή από την πρώην Σοβιετική Ένωση οι οποίοι επέβαιναν σε ύποπτο Ι.Χ.

Ἀλλοίμονό μας ἄν ἀρρωστήσουμε


Τό χειρότερο ἀπό ὅλα αὐτή τήν ἐποχή, εἶναι νά ἀρρωστήσῃς καί νά πρέπῃ νά κάνῃς θεραπεία, μέ φάρμακα ἤ χωρίς, ἤ νά εἰσαχθῇς σέ νοσοκομεῖο. Ἐχεις πάρα πολλές πιθανότητες νά σκέφτεσαι σοβαρά νά κάνῃς τήν διαθήκη σου.( Ἀστειεύομαι μέ τήν «διαθήκη». Δέν μᾶς ἔχουν ἀφήσει τίποτα γιά τούς κληρονόμους).

Πούτιν: "Παραμένουμε φίλοι με τους τούρκους και θα επενδύσουμε στην Τουρκία 35 δις δολάρια!!!" Να τα ακούτε μερικοί...


Στην κοινή συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού της Τουρκίας και του Ρώσου προέδρου στο παλάτι του Ντολμαμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη αναφέρθηκαν οι οικονομικές συμφωνίες των δύο χωρών χωρίς ιδιαίτερες αναφορές στην πολιτική κατάσταση της Μέσης Ανατολής.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός εστίασε την ομιλία του στις 11 συμφωνίες που υπεγράφησαν με τη ρωσική πλευρά και τις εμπορικές συναλλαγές των δύο χωρών που το 2012 φθάνουν τα 35 δισεκατομμύρια δολάρια.

ΓΑΠ: "Πιο σημαντικό θεωρείται το ότι είμαι στο Harvard παρά πρώην Έλληνας πρωθυπουργός"!!


Σε μια νέα πρόκληση κατά της χώρας σε βάρος της οποίας ασέλγησε προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από τις Ηνωμένες Πολιτείες, που πλέον τον φιλοξενούν: 

Ο πρώην πρωθυπουργός, στο JFKJr Forum, όπου συζήτησε με τον Mike Doukakis, έδειξε απίστευτο κομπλεξισμό για το γεγονός ότι είναι Έλληνας - στο διαβατήριο, μόνο, λέμε εμείς - και

Ελληνίδα συγγραφέας :Τυραννική η παρουσία της αριστεράς ,να καταργηθεί ο εορτασμός του Πολυτεχνείου.

Άλλη μια παρέμβαση της γνωστής αρθρογράφου και συγγραφέα ,Σώτης Τριανταφύλλου ,που αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς επιχειρηματολογεί για τους λόγους για τους οποίους η ίδια θεωρεί ότι ο εορτασμός της ιστορικής μνήμης του Πολυτεχνείου δεν έχει πλέον θέση στην ελληνική κοινωνία.
Η Σώτη Τριανταφύλλου, με άρθρο της στην Athens Voice, υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που τα

ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ - Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα μεγάλης ισχύος στην είσοδο των γραφείων, η οποία όταν εξερράγη σχημάτισε κρατήρα σχεδόν ενός μέτρου. Από το ωστικό κύμα τμήματα της πόρτας τρύπησαν τον τοίχο του διπλανού καταστήματος. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες σχηματίστηκε και εκεί τρύπα σχεδόν ενός μέτρου. Το ισόγειο του κτηρίου καταστράφηκε ολοσχερώς. Η