ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη> Δεν μας έδωσαν ακόμη την 6η δόση!Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής δεν έχουμε πάρει ακόμη την 6η δόση που επρόκειτο να μας δώσουν τον Δεκέμβριο!

Επιχείρηση τρομοκράτησης των Ελλήνων από έναν θλιβερό τραπεζίτη στο υπουργικό


Αισχρή επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού από τον διορισμένο πρωθυπουργό Λ.Παπαδήμο αυτή την ώρα στο υπουργικό συμβούλιο.

Προσπαθώντας να αποτρέψει την διάλυση της χρεοκοπημένης κυβέρνησής του μίλησε για "Μια καταστροφική περιπέτεια που θα έπεφτε η χώρα με συνθήκες οικονομικού χάους" και ζήτησε την στήριξη του επαίσχυντου προγράμματος της τρόϊκας που στηρίζει η διαπλοκή και οι τραπεζίτες.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ:Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ.....

Ο Γέροντας Παΐσιος είχε πεί το 1993 τα παρακάτω σε έναν πιστό που τον επισκέφτηκε… Το κείμενο είναι στην γλώσσα γραφής του (για να θυμόμαστε και τη σωστή ορθογραφία των λέξεων, που έχει απλοποιηθεί σήμερα).
«Eπισκέφθηκα τὸ Γέροντα μαζὶ μ’ ἕνα φίλο μου σμήναρχο, γύρω στὰ τέλη Ὀκτωβρίου τοῦ 1993, καὶ τοῦ ἐξέφρασα τὴν ἀνησυχία μου γι’ αὐτὰ ποὺ συμβαίνουν ἀπὸ τοὺς κυβερνῶντες στὴν πατρίδα μας. Ὁ Γέροντας ἀπήντησε: «Μὴ φοβᾶσαι. Ὁ Θεὸς δὲ θὰ ἐπιτρέψει νὰ γίνει κακό, ἀλλὰ θὰ γίνουν ὅμως πράματα καὶ θάματα ποὺ δὲ θὰ ἐξηγοῦνται μὲ τὴ λογική. Ὁ κόσμος θὰ τοὺς σιχαθεῖ καὶ θὰ τοὺς κυνηγήσει.
Ὅπως ἕνα… μπαλόνι φουσκώνει καὶ ξαφνικὰ σκάει, ἔτσι θὰ σκάσουν κι αὐτοί! Δὲν μπορῶ νὰ σοὺ πῶ πιὸ πολλά».

Δραματικός ο Παπαδήμος: "Ψηφίζετε τα μέτρα ή πάμε σε άτακτη χρεοκοπία"


ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ:ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ Η ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ!!!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ:ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!

400 ΦΡΙΤΣΙΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ?

Το πρωί κυκλοφόρησε η παρακάτω απίστευτη πληροφορία :ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ...ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ''ΓΕΡΜΑΝΟΙ''' ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ..
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Κ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ , ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ....

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ,ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΣΤΟΝ.........ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΥΙΟ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ!!!!!!!!!!!

Η ιστορία εκδικείται και μάλιστα με τον πιο άσχημο τρόπο τον υπουργό Εργασίας κ. Κουτρουμάνη...
Την ώρα που οι άνεργοι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα ανεπίσημα δείχνουν να φτάνουμε στα δύο εκατομμύρια ανέργων. Την ώρα που οι άστεγοι στη χώρα ξεπερνούν τους 20.000 και χιλιάδες Ελλήνων περιμένουν στην ουρά για το συσσίτιο. Την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις συρρικνώνονται και φτάνουν τα 300 και 400 ευρώ, ο κ. Κουτρουμάνης αφού συμφώνησε σε όλα, δηλώνει τώρα ότι δεν θέλει να είναι υπουργός γιατί είναι μια δύσκολη πολιτική και οικονομική στιγμή για τη χώρα.

ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ (ΕΝΙΑΒΟΛΑ) ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΟΠΛΩΝ.Σε περίοδο που όλα έχουν βαλτώσει, καλές δουλειές φαίνεται να κάνουν τα καταστήματα πωλήσεως όπλων. Οι καραμπίνες, ειδικά οι ευκολόχρηστες "χράπα χρούπα", φεύγουν "αέρα". Αλλά και σε ορισμένα φυσίγγια παρατηρείται έλλειψη όπως στα "ενιάβολα" λόγω της ζήτησης.
Τα παραπάνω χαρακτηρίζουν το κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας που δικαιολογημένα έχει κατακλύσει τους Έλληνες, οι οποίοι δεν βλέπουν όχι απλά φως στο βάθος, αλλά αντιλαμβάνονται πως εκτός από το φάσμα της πείνας, έχουν να αντιμετωπίσουν ίσως και την σωματική ακεραιότητα των ιδίων και της οικογένειας του.

Θα κάνουν εκπομπή στην Κρατική τηλεόραση της Ολανδίας με Θέμα:«H καταστροφή της Ελλάδας» [βίντεο]
Στην κρατική τηλεόραση, Νederland 2, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, στις 20.55 (ώρα Ολλανδίας), θα προβληθεί εκπομπή για τη χώρα μας, με τίτλο: «H Goldman Sachs και η καταστροφή της Ελλάδας».Στην αναγγελία της εκπομπής, αναφέρονται τα εξής:
«Θα έρθει μια σκούρη κόκκινη Δευτέρα
Στις 13 Φεβρουαρίου περίπου, αναμένεται ότι το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών θα έχει μια οριστική απάντηση για μια συμφωνία χρέους. Εν τω μεταξύ, μια χρεοκοπία της Ελλάδας φαίνεται αναπότρεπτη.
Εδώ και δέκα χρόνια, φαίνεται ότι η αμερικάνικη τράπεζα επενδύσεων Goldman Sachs παρείχε στην ελληνική κυβέρνηση επικίνδυνες οικονομικές υπηρεσίες, με τις οποίες το χρέος της χώρας έδειχνε χαμηλότερο από αυτό που ήταν στην πραγματικότητα.
Δείτε την συνέχεια και το Βίντεο εδώ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!!!!!


Οι New York Times σήμερα, αποκαλύπτουν ωμά, οτι η νέα δανειακη σύμβαση, εχει ώς μοναδικό στόχο την διασωση των Τραπέζων και τιποτα παραπάνω. Οι Ελληνες πολιτικοί αρχηγοί γι αυτό το λόγο κλήθηκαν να συμφωνήσουν και να υπογράψουν. Ο ελληνικός λαός μπορεί να εξαθλιωθεί και να πεθάνει, αυτό δεν είναι πρόβλημα της Τροικας, και ούτε την απασχολεί. Το ζητούμενο είναι να ......

Ρωσία: Ψηφίστηκε νόμος για ευνουχισμό των παιδεραστών. ΚΑΙ στα δικά μας!


Η Ρωσική Δούμα ψήφισε νόμο με τον οποίο προβλέπεται  ποινές ισόβιας κάθειρξης για παιδεραστία και χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών- βιαστών και η απαγόρευση επιβολής περιόδου δοκιμασίας σε άτομα τα οποία κατηγορούνται για βία 
κατά παιδιών κάτω των 14 ετών και, επίσης, είναι η πρώτη φορά......

Α Α Α... Άνεργος, Άφραγκος & Άστεγος!


Βρείτε το blog μας τώρα και στο twitter.

Βρείτε μας στο twitter:


ΑΦΡΟΛΕΞ


Ούτε για ΠΡΟΔΟΤΕΣ κάνουν.

Παραιτήθηκαν λέει οι υπουργοί του ΛΑΟΣ αλλά ψηφίζουν τα μέτρα!!! Κάθε μέρα και μια καινούρια αλητεία.

ΣΗΚΩΣΟΥ ΑΠΑΝΩ

Θανατηφόρος βιολογικός εφιάλτης λόγω περικοπών και ... Λιβύης - Το έκρυψαν


Ένας βιολογικός εφιάλτης, αυτό για το οποίο μιλούσαν οι προφητείες (για τους προληπτικούς), αλλά προειδοποιούσαν και όλοι όσοι γνώριζαν το τι μπορεί να προκαλέσει στον συστημικό ιστό μιας χώρας οι συνεχείς απρογραμμάτιστες και οριζόντιες μειώσεις κρατικών δαπανών σε κρίσιμους χώρους, όπως η υγεία, φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα: 

Άντε γιατί μας τα πρήξατε με τον Καζάκη!

Ο Φον Δημητράκης Καζάκης, το 2006, επέλεξε να είναι ο μεταφραστής του βιβλίου «Macedonia: Its Races and Their Future» (Μακεδονία: Οι Ράτσες -φυλές- και η προοπτική τους), του τυχοδιώκτη και έμμισθου πράκτορα του Βρετανικού ιμπεριαλισμού και της επίσημης Βρετανικής κυβερνητικής αποικιοκρατίας, Henry Noel Brailsford.

Ο τυχοδιώκτης Βρετανός πράκτορας Henry Noel Brailsford, έχει............

Παραιτήθηκαν οι υπουργοί του ΛΑΟΣ

Τις παραιτήσεις τους στον Λουκά Παπαδήμο υπέβαλαν οι τέσσερις υπουργοί του ΛΑΟΣ, που συμμετείχαν στην κυβέρνηση.
Πρόκειται για τον υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη, τον υφυπουργό Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας Γιώργο Γεωργίου και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριο Ροντούλη.

“Κατηγορίες σοκ των ΗΠΑ για Ισραήλ!”

"Πίσω από τις δολοφονίες των επιστημόνων του Ιράν βρίσκεται το Ισραήλ, η επιβεβαίωση ήρθε από δύο ανώτερους αμερικανούς αξιωματούχους.

Μετά τις δολοφονίες των Ιρανών επιστημόνων οι ιρανικές αρχές είχαν διαδώσει την είδηση ότι πίσω από αυτές ήταν το Ισραήλ" γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει:


Πρίν απο λίγο! Ενταση και επεισόδια στο Σύνταγμα!Εκτεταμένα επεισόδια με ρίψη μολότοφ και απάντηση χημικών από την αστυνομία σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε διαδηλωτές και τα ΜΑΤ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πορείας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ κουκουλοφόρων και των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν παρατεταγμένες μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ενας διαδηλωτής μάλιστα δέχτηκε επίθεση έξω από το ΚΕΠ Συντάγματος και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από σωστικά συνεργεία ενώ αναμένεται να παραληφθεί από ασθενοφόρο.

Τουρκική βάση στο Ksamili της Αλβανίας!

Μία σημαντική παράμετρος των εξελίξεων που οδηγούν στη Νέα Εποχή αφορά στο θέμα της τεράστιας, διαπλανητικού τύπου, παρακολούθησης και ελέγχου των πάντων όσων λαμβάνουν χώρα στην ανθρωπότητα! Πρόκειται για ζήτημα σοκαριστικό και ανατριχιαστικό,που ενώ κάποτε εθεωρείτο καθαρά «επιστημονική φαντασία», σήμερα όλοι πια έχουν πειστεί για την αληθινότητά του...

Αποκάλυψη βόμβα! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Ο μεταβατικός Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο άνθρωπος που σήμερα –υποτίθεται- διαπραγματεύεται με τη Γερμανία  το μέλλον της Ελλάδος και των επόμενων γενεών, είναι αυτός που έμπηγε πρώτος το μαχαίρι στη χώρα, όταν από το 1998 έως το 2002, ως επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος , δημιουργούσε πλασματικές και θανατηφόρες  συνθήκες  για την είσοδο της Πατρίδας μας  στην Ευρωπαϊκή  Νομισματική Ένωση.
Ο Λουκάς Παπαδήμος ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος , ήταν στην κατάλληλη θέση, υπηρετώντας από τότε τα συμφέροντα της Γερμανίας σε βάρος της χώρας μας. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε,  αποτυπώνουν τον εγκληματικό ρόλο που έπαιξε από τότε ο Λουκάς Παπαδήμος:

ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ «ΚΡΕΜΑΣΜΑ»​!!!

Συνέχεια αποκαλύψεων για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας!

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των.........
κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

Ματαίωση των εκλογών και εξάντληση της πουσταετίας με Παπαδήμο

Το σχέδιο που επεξεργάζονται οι δανειστές μας για να μειώσουν τις κοινωνικές αντιστάσεις και να εγκλωβίσουν τις πολιτικές δυνάμεις

Ματαίωση των εκλογών και εξάντληση της τετραετίας με Παπαδήμο
 Η χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup δεν περιορίστηκε μόνο στη διατύπωση νέων όρων που περιλαμβάνουν έγγραφες διαβεβαιώσεις των πολιτικών αρχηγών, αλλά και ψήφιση όλων των μέτρων από την Ελληνική Βουλή.

Να κλάψουμε ή να γελάσουμε;
έχει και συνέχεια...δυστυχώς!

ΝΥ Τimes: "Ποια διάσωση της Ελλάδας; Τις τράπεζες προστατεύει το νέο Μνημόνιο"!


Πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, που, όμως, «δεν έχει ως στόχο να σώσει την Ελλάδα» χαρακτηρίζει τη νέα δανειακή συμφωνία η εφημερίδα New York Times.
Όπως υποστηρίζει το άρθρο των ΝΥΤ, βασική μέριμνα της Ευρώπης δεν είναι η στήριξη της χώρας αλλά η προστασία του τραπεζικού συστήματος. Εάν η Ελλάδα καταρρεύσει «θα πάρει μαζί της και το ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα».

Τελικά Βενιζέλο είσαι πολύ ελεεινός.

Το χει το όνομα ρε χοντρέ; Θέλεις να φτάσεις τον Ελευθέριο Βενιζέλο στην προδοσία; Ή θέλεις να τον ξεπεράσεις;

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ - Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ!!!!!!!!!!!!!