ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Μ.Κέρμπερ: "Ανταλλαγή κρατικής περιουσίας για μείωση του ελληνικού χρέους"

16/08/13 - 12:36
Ο γεν. διευθυντής του λόμπι των Γερμανών Βιομηχάνων BDI Μαρκους Κέρμπερ  - στενός συνεργάτης του Σόιμπλε (και αυτό έχει την σημασία του) - σημειώνει πως η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν η Γερμανία λάβει ως αντάλλαγμα κρατικά περιουσιακά στοιχεία!
 
Σε μία πρόταση που αποκαλύπτει το γιατί η Ελλάδα έγινε αποικία χρέους προχωρά ο γενικός διευθυντής του λόμπι των Γερμανών Βιομηχάνων BDI, Μαρκους Κέρμπερ και στενός συνεργάτης του Γερμανού υπ. Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 

Δεν γίνεται να περάσει έτσι αυτό...


Την επομένη του Δεκαπενταύγουστου επέλεξε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης για να εγκαινιάσει το Μουσείο Αττατούρκ.

Αναπληρωτής Xριστιανός δεν προσμετράται η προϋπηρεσία…Μουσουλμάνος προσμετράται!


Τι συμβαίνει εδώ;

Πρόσφατα εκδόθηκε από το Υπουργείο η εγκύκλιος για την πρόσληψη Αναπληρωτών στα σχολεία μας. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ)
Αντίστοιχα εκδόθηκε από το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΩΤ/ΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ εγκύκλιος για την πρόσληψη αναπληρωτών μουσουλμάνων δασκάλων αποφοίτων της ΕΠΑΘ.
Ενώ λοιπόν για τους χριστιανούς δασκάλους οι πίνακες έχουν κλειδώσει * όπως μπορείτε να δείτε στην εγκύκλιο και προσμετράται η προϋπηρεσία τους μόνο αυτή που είχαν μέχρι 30-6-2010 σύμφωνα με το νόμο 3848/2010 άρθρο 9……
  *Αναφέρει η εγκύκλιος πρόσληψης των Αναπληρωτών :

Κλειστή η Αγίου Δημητρίου για τα εγκαίνια του "Μουσείου Ατατούρκ"

Αυτή την ώρα ξεκινούν τα εγκαίνια στο σπίτι στο οποίο ήρθε σε ηλικία 6 ετών από τη Χρυσαυγή Λαγκαδά, ο σφαγέας 3.500.000 Χριστιανών, ο "αιμοδιψής αρχηγός των Τούρκων Εθνικιστών", Αλβανικής καταγωγής Ντονμές Μουσταφά Κεμάλ. Η ελληνική αστυνομία έκλεισε σε μεγάλο μήκος την οδό Αγίου Δημητρίου, ώστε να γίνουν αδιατάρακτα τα εγκαίνια του δήθεν σπιτιού του σαλεμένου σκατόψυχου φασίστα.

(φωτο:thestival)

Βετεράνος !: Αυτοί εδώ δεν κοιμούνται ποτέ ...Αυτοί ειναι οι Έ...

Βετεράνος !: Αυτοί εδώ δεν κοιμούνται ποτέ ...Αυτοί ειναι οι Έ...: Υπάρχουν κάποιοι που δεν κοιμούνται ποτέ ...είναι οι λίγοι οι Γενναίοι ,οι Έλληνες των Ελλήνων, είναι τα παιδιά του Θεού του πολέμου Άρ...

Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας 2012, καθώς και η πρώτη δόση του Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για όσες δηλώσεις εκκαθαρίστηκαν ως το τέλος Ιουλίου.

                 

Στις τράπεζες λεφτά, στη νεολαία σφαίρες


“ Ο θάνατος του 19χρονου που δεν διέθετε εισιτήριο ώστε να μετακινηθεί με τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν είναι τυχαίο γεγονός. Η πολιτική της πλήρους εξόντωσης του ελληνικού λαού, που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει θέσει πρωτίστως στο στόχαστρο την ελληνική νεολαία, το μελλοντικό προσωπικό των επιχειρήσεων και των εργοστασίων των … ξένων επενδυτών και της ντόπιας παραδοσιακής και νεότευκτης ολιγαρχίας. ”

Ξεπουλάνε την ΕΥΔΑΠ στο 5% της αξίας της!



 


Του Λεωνίδα Βατικιώτη
Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση να προωθήσει το επόμενο διάστημα την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ (Εταιρεία ‘Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης), όπως υποδηλώνουν μια σειρά εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων:

Αυτή η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΣΑΓΑΝΟ! Έχει ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ κατέθεσε αναφορά κατά της ανακρίτριας που βγάζει "λάδι" τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΛΣΤΑΤ)

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: "Η ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη, είναι υπόλογη απέναντι στον ελληνικό λαό και στην δικαιοσύνη"



Γράφει η Πόπη Σουφλή

Αυτή η γυναίκα, έχει τσαγανό! Έχει ΨΥΧΗ!
 
Τα έβαλε με όλο το βρώμικο σύστημα όχι μόνο το πολιτικό, αλλά και το δικαστικό.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ που ΤΟΛΜΗΣΕ να τα βάλει και με την ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ βάζοντας στο κάδρο το περιβόητο πόρισμα της ανακρίτριας ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ, το όνομα της οποίας θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στον τοίχο της δικαιοσύνης που καθημερινά αποδεικνύεται ότι αποτελεί το δοχείο απορριμμάτων των πολιτικών των τελευταίων σαράντα χρόνων.
Τα όσα αποκάλυψε από το extra η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, είναι συγκλονιστικά.


Θεοχάρης: Καλύτερα να κλείσουν οι επιχειρήσεις με ελλείμματα!! Σοβαρά ωρέ; Η Ασπις και η Lehman που σε πλήρωναν ήταν “πλεονασματικές”;;;


Ο ίδιος, απαντώντας μέσω τηλεοπτικής εκπομπής σε δημοσιεύματα περί υπερφορολόγησης σημείωσε ότι το συνολικό πόσο από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων από το 
εισόδημα θα είναι εφέτος 2 δισ. ευρώ λιγότερα συγκριτικά με πέρυσι.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΤΟΥ "ΚΟΚΚΙΝΟΥ FM" ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ, ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΟ FACEBOOK O ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!


ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; ΣΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΕΥΧΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ... ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ... ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...!!!

ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ...!!!
 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...;;;

Αυτή είναι η Ελλάδα μας, έτσι δυστυχώς μας κατάντησαν κάποιοι... Στην ίδια μας την χώρα να σχολάω από την δουλειά μου, και να σταματάω σε ένα φανάρι της Λάρισας.


Να κάνεις νόημα στον Πακιστανό ότι δεν θέλεις να σου καθαρίσει το παράθυρο... να στο καθαρίζει εντέλει... με το έτσι θέλω… και στην συνέχεια εσύ να μην του δίνεις λεφτά και να σε φτύνει στο πρόσωπο σου. Να καλείς την αστυνομία...

Σχέδιο εκκένωσης των Ελλήνων της Αιγύπτου ετοιμάζουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μας

Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων οι επιτελείς έχουν αρχίσει να κοιτούν το σχέδιο εκκένωσης Ελλήνων πολιτών απο "φλεγόμενες" περιοχές. Η κατάσταση στην Αίγυπτο μυρίζει μπαρούτι με τους αδελφούς μουσουλμάνους να στρέφουν την οργή και το μίσος τους εναντίον "αλλόθρησκων". Επιπλέον η μάχη προπαγάνδας που αποκαλύπτεται ότι δίνουν με την διασπορά στο διαδίκτυο ακόμη και "στημένων" φωτογραφιών και βίντεο δείχνουν ότι αυτός ο πόλεμος θα έχει μεγάλη συνέχεια.


ΠΛΑΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ. ΔΕΞΙΟΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ" ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ

ODIGOS-OASA-1
FOTO MAKELEIO από τα δικαστήρια. Εικονίζεται ο οδηγός. Θα την βρούμε και τη μούρη του ελεγκτή
Ευσυνείδητος υπάλληλος πλην όμως δεξιός ο κύριος Νίκος Πλατής για τον οποίο αποφεύγεται στην ανακοίνωση του "αριστερού διανοούμενου" Χαλαζιά να γράψουν το όνομα του.Γιατί; Φοβάται ο δεξιός νταής τίποτα;

Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας στο Περιστέρι

Α.Φ. Σκότωσαν το παλικάρι έσωσαν την οικονομία.

Τι συνέβη στο τρόλεϊ μεταξύ του άτυχου 19χρονου Θανάση και του ελεγκτή, μετέφερε στην κάμερα του ΑΝΤ1 μία επιβάτιδα του μοιραίου τρόλεϊ.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία, υπήρξε συμπλοκή μέσα στο όχημα, ο οδηγός πήρε το μέρος του ελεγκτή και ο 19χρονος βρέθηκε εκτός τρόλεϊ χωρίς όμως να ανοίξει ο ίδιος την πόρτα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ «ΟΡΟΣΗΜΟ» ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de
14.08.2013
Φίλοι μου, πατριώτες μου, ο γράφων το παρακάτω κείμενο και η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν θέλει να επικαλεστείτε ότι σας το λέγαμε μετά τον όλεθρο. Θέλουμε να πράξετε, να ετοιμαστείτε, στο τέλος σας δύνονται κάποιες συμβουλές!
01.09.2013
 


 
 


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ «ΟΡΟΣΗΜΟ» ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

 

Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο.



Συνέλληνες, ως πότε θα τους επιτρέπουμε να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;
Δεν τα γεννήσαμε για να τα ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

Πόπη Σουφλή



Η τραγική «δολοφονία» του άνεργου δεκαεννιάχρονου, δεν συγκλόνισε μόνον το Πανελλήνιο αλλά ταυτόχρονα αποτέλεσε την αφορμή για την διαπίστωση οτι, δυστυχώς, ο φτωχοποιημένος Ελληνικός λαός χρειάζεται να πληρώσει εισητήριο για την ζωή του!

Η μπασταρδοκρατία των ψυχικά ανώμαλων και διεστραμμένων, άβουλων όντων!

Παπαδημούλης: «Δωρεάν κάρτα μετακίνησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς για όλους τους ανέργους»

Μετά το τραγικό θάνατο του παλικαριού μίλησε το πράμα.Βρε άντε να πάτε να γα@$#@@$#

Ηθικός αυτουργός και πάλι ένας ηλίθιος.



thanasis1Είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του άτυχου παλικαριού. Η δικαιολογία" έκανα τη δουλειά μου" δεν υφίσταται πλέον από κανέναν στη σήμερον ημέρα. Όποιος λειτουργεί υπέρ των εισπρακτικών μηχανισμών του κατοχικού καθεστώτος είναι όμοιος με τους δοσίλογους των ναζί με τις μαύρες κουκούλες, η διαφορά είναι ότι σήμερα δεν φορούν κουκούλες.
Η φράση , καραμέλα "τη δουλειά μου κάνω" ακούγετε  από όλους τους χρήσιμους ηλίθιους των παρακρατικών, αστυνομικούς, εφοριακούς, δικαστικούς υπαλλήλους, δικαστικούς κλητήρες, τραπεζικούς και πολλούς άλλους.

Η άσκηση πολιτικών καθηκόντων μεσω κατοχης, ειναι κακούργημα και εσχάτη προδοσία - διαδώστε το

Λάβετε υπόψιν οτι η ενορχήστρωση εκλογών μέσω κατοχής και η δια των δημοσκοπήσεων διαφήμισής των, ΕΚΤOΣ ΑΠΟ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, συνιστά ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ. 
Επισης αξιόποινη πράξη κακουργηματηκου χαρακτήρα. Καθως είναι προπαγάνδα υπέρ της κατοχής αλλά είναι επίσης και προτροπή σε συμμετοχή κακουργηματικής πράξης και σε εσχάτη προδοσία . Κακούργημα που διώκεται αυτεπάγγελτα και τιμωρείται με τις έσχατες των ποινών , ανάλογες με εκείνες της εσχάτης προδοσίας και της γενοκτονίας.

δειτε 

Το καλοκαίρι τελειώνει και αρχίζει η φοροκαταιγίδα – Τα ραβασάκια που έρχονται

Το καλοκαίρι τελειώνει και αρχίζει η φοροκαταιγίδα - Τα ραβασάκια που έρχονται
Αντιμέτωποι με τα… ραβασάκια της Εφορίας για τον ΦΑΠ του 2012 και τα εκκαθαριστικά του φόρου εισοδήματος θα βρεθούν οι φορολογούμενοι επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Από εδώ και στο εξής οι πολίτες θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού το συνολικό ποσό των φόρων που έχει προϋπολογιστεί να εισπραχθεί μέχρι το τέλος του έτους από τα επτά σημειώματα που θα καταφθάσουν στα σπίτια των φορολογουμένων ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 10 δισ. ευρώ.

Δηλαδή τώρα οι “σταμουλοκολλαδες” έγιναν “εγγυητές της νομιμότητας”…

20130816-012941.jpg

…και η συμμορία Παπανδρέου, εγγυητής των “θεσμών και αξιών του κράτους”. Να δεις που σε λίγο όσοι αντιδρούν θα βαπτίζονται “χασικλήδες” και η ΓΣΕΕ θα καταδικάζει τις βίαιες ενέργειες των “τζαμπατζήδων” καλώντας τον Κορκονέα να επέμβει. 

Αναπληρωτής Xριστιανός δεν προσμετράται η προϋπηρεσία…Μουσουλμάνος προσμετράται!!


Το θέμα μας έστειλε στοgreekteachers.gr  συνάδελφος από την Θράκη που  θέτει εύλογα το ερώτημα πως γίνεται ένας Έλληνας Αναπληρωτής Δάσκαλος αν είναι χριστιανός να μην προσμετράται η προϋπηρεσία του μετά τις 31-6-2010 ενώ αν είναι μουσουλμάνος Έλληνας Αναπληρωτής  Δάσκαλος απόφοιτος της ΕΠΑΘ η προϋπηρεσία του να προσμετράται μέχρι τις 21-6-2013!!!
Πρόσφατα εκδόθηκε από το Υπουργείο η εγκύκλιος για την πρόσληψηΑναπληρωτών στα σχολεία μας. (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ  

Επίθεση λαθρομεταναστών σε αστυνομικό τμήμα στην Σάμο - Βαράει διάλυση το κράτος!

Επίθεση λαθρομεταναστών σε αστυνομικό τμήμα στην Σάμο - Βαράει διάλυση το κράτος!
Ένα ακόμη δείγμα της απειλής που αποτελούν για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας οι ορδές των λαθροεισβολέων έδωσε ομάδα 40 αλλοδαπών λαθρομεταναστών στην Σάμο.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε επίσημα το Λιμενικό Σώμα: "Ο Λιμενικός Σταθμός Καρλοβασίου Σάμου ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για ύπαρξη παράνομων αλλοδαπών, στην περιοχή «Ποτάμι» Καρλοβασίου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν σαράντα (40) αλλοδαπούς, διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι στερούντο  ταξιδιωτικών εγγράφων.
Ανωτέρω αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου, όπου κατά την παραμονή τους κινήθηκαν συντεταγμένα και απώθησαν βίαια το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού κινούμενοι προς το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου. Ακολούθως με τη συνδρομή στελεχών της Λιμενικής Αρχής Σάμου που είχαν στο μεταξύ καταφθάσει, και της Αστυνομίας επανοδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Σάμου, όπου και κρατούνται.
Στο σημείο αυτό επισημαίνεται  ότι η συγκεκριμένη αυτή κίνηση σε βάρος στελεχών του Λ.Σ. είναι πρωτόγνωρη και παρόμοιά της δεν είχε σημειωθεί κατά το παρελθόν. Προανάκριση, κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο εισαγγελέα, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου και οι συλληφθέντες θα προσαχθούν ενώπιόν του κατά την αυτόφωρη διαδικασία".
Είναι προφανές πως αν δεν υπήρχε η άμεση επέμβαση των αρχών, οι λαθρομετανάστες ως συντεταγμένο σώμα θα προκαλούσαν ανεξέλεγκτα επεισόδια αν έφταναν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπως συνέβη πρόσφατα στην Αμυγδαλέζα. Τα δείγματα της... φιλήσυχης δράσης των "κακόμοιρων" λαθρομεταναστών είναι καθημερινά. Απαιτούμε την άμεση απέλαση και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/filhsuchoi-lathrometanastes-epitethhkan-se-limenikous-sthn-samo#.Ug3Q1dIvl2A#ixzz2c77lhsC1

ΥΕΘΑ;ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ; ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!! Αλβανοί μπήκαν στο Πωγώνι από αφύλακτα σύνορα και έκλεψαν...


Ούτε μια ούτε δύο αλλά 80 κατσίκες έκλεψαν από το Πωγώνι Ιωαννίνων τέσσερις Αλβανοί οι οποίοι πέρασαν τα σύνορα γι αυτό το σκοπό...
Συγκεκριμένα εχθές το απόγευμα στις 18:00 στην περιοχή Πωγωνίσκος του Δήμου Πωγωνίου Ιωαννίνων, 4 αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, μπήκαν εντός του Ελληνικού εδάφους από αφύλακτο σημείο των Ελληνοαλβανικών συνόρων.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Προς ρήξη οι σχέσεις ΗΠΑ και Αιγύπτου - Η Ουάσιγκτον "χαϊδεύει" τους ισλαμιστές


 
Σε ρήξη οδεύουν οι σχέσεις ΗΠΑ-Αιγύπτου μετά την απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να ακυρώσει όλες τις κοινές ασκήσεις με τις αιγυπτιακές δυνάμεις που είχαν προγραμματισθεί, για τον επόμενο μήνα.
 
Την ίδια στιγμή αξιωματούχοι της Αιγύπτου κατηγορούν ευθέως και χωρίς ενδοιασμούς την κυβέρνηση Ομπάμα, για απροκάλυπτη υποστήριξη στην μουσουλμανική Αδελφότητα, και ότι μιλά σαν "εκπρόσωπος μιας τρομοκρατικής οργάνωσης"!
 

ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ

PERISTERIASTYNOMI
Πιο έντονη από ποτέ η αστυνομική παρουσία στο Περιστέρι υπό τον φόβο επεισοδίων μετά τον τραγικό θάνατο του 18χρονου.
Δεκάδες αστυνομικοί βρέθηκαν και το βράδυ της Πέμπτης παραταγμένοι στους δρόμους γύρω από το μετρό του Αγίου Αντωνίου.

Συγκαλείται εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ


Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών συγκαλείται εκτάκτως απόψε, για να συζητήσει την κατάσταση στην Αίγυπτο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν και χιλιάδες τραυματίστηκαν, όταν ο στρατός και η αστυνομία επενέβησαν, για να διαλύσουν διαδηλωτές που απαιτούσαν να αποκατασταθεί στην εξουσία ο ανατραπείς εκλεγμένος ισλαμιστής πρόεδρος, Μοχάμεντ Μόρσι.

«Προσλαμβάνω μόνο ξένους. Οι Ιταλοί δεν κάνουν τριπλές βάρδιες»


«Όταν έρχεται κάποιος στη συνέντευξη με τη μαμά του, όταν κάποιος άλλος στο τηλέφωνο σου λέει ότι τον ενδιαφέρει η θέση, αλλά μόνο έπειτα από τρεις μήνες, γιατί πρώτα πρέπει να μελετήσει για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης, πώς να το σχολιάσεις;», διερωτάται ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου πλαστικών Arredo Plast Spa, του πρώτου προμηθευτή πλαστικού των καταστημάτων ΙΚΕΑ στην Ευρώπη.

Σκόπια: «Η αλλαγή ονόματος αντιστοιχεί με νέα συνθήκη Βουκουρεστίου!»


Αναλυτές του νοτιοσλαβικού κράτους (FYROM) συνιστούν ότι οποιαδήποτε αναθεώρηση της Συνθήκης του Βουκουρεστίου θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας.
Αυτό σημαίνει πλήρη αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων και το άνοιγμα πολλών
θεμάτων που τώρα έχουν μπει στο ψυγείο. Προτείνουν να πεισθεί η ΕΕ για την ένταξη όλων των Δυτικών Βαλκανίων για να διορθωθεί η αδικία που έγινε πριν από έναν αιώνα. (όπως γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα).

«Τα εκατό χρόνια της αδικίας που έγιναν στο νοτιοσλαβικό κράτος με τη συνθήκη του Βουκουρεστίου το 1913 (σημ. που τότε δήλωναν Βούλγαροι και πολέμησαν κατά των Ελλήνων) σήμερα η ομάδα των Σκοπιανών με μανιφέστο απαιτεί την ενότητα των νοτιοσλάβων για την διαπραγμάτευση μιας νέας συνθήκης Βουκουρεστίου με το όνομα που θα προκύψει από τις διαπραγματεύσεις.

Κι άλλο ανέκδοτο: Τουρίστας από τα Σκόπια

Το αυτοκίνητο μπροστά μου, αγκομαχούσε στο δρόμο από Θεσσαλονίκη προς Χαλκιδική. Ήταν δε τόσο φορτωμένο που τα πίσω αμορτισέρ είχαν τερματίσει. Τουρίστες είπα και γέλασα. Σύνηθες φαινόμενο των Βαλκάνιων τουριστών, να.....
τιγκάρουν τα αυτοκίνητά τους. Αλλά το γέλιο μου κόπηκε όταν πρόσεξα την πινακίδα.

ΜΚ. Τι να ναι τούτο; είπα στον συνεπιβάτη μου. Ξέρω ότι η κάθε χώρα της Ευρώπης, τοποθετεί τα αρχικά της συνταγματικής ονομασίας της στις πινακίδες των αυτοκινήτων. Η Γερμανία ενσωμάτωσε το D, η Ιταλία το Ι, η Γαλλία το F, εμείς το GR και ούτω καθεξής.

Αυτό το ΜΚ τι είναι γαμώτο;