ataktesfones@gmail.com

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Ποιοι απόστρατοι και πως μπορούν να κερδίσουν 40 εκατομμύρια ευρώ! Πως εμπλέκεται ο Ι.Σαββίδης


Μπορεί η Ελλάδα να παρουσιάζεται ως ο  "ασθενής"  της Ευρώπης, γράφει το BBC, αλλα για τους πλούσιους Ρώσους εχει ακομη την γοητεία της.
Το δημοσίευμα αναφέρεται στο Ζέπκο. Την ανεκμετάλλευτη περιοχή στην ανατολική γωνιά της Χαλκιδικής η οποία ανήκει  κυρίως σε απόστρατους στρατιωτικούς. Οταν λοιπόν οι στρατιωτικοί αρχισαν να ψάχνουν για αγοραστή δυο Ρωσικες εταιρίες έδειξαν ενδιαφέρον...
Σύμφωνα με το Βρετανικό πρακτορείο Ειδήσεων οι Ρώσικες εταιρείες υπέβαλαν προσφορές που άγγιζαν τα 200 εκατομύρια ευρώ, για να αποκτήσουν την έκταση  και να την μετατρέψουν σε θέρετρο πολυτελείας. Εαν η συμφωνία ολοκληρωθεί οι αξιωματικοί μπορεί να κερδίσουν 40 εκατομύρια ευρώ.

Νόαμ Τσόμσκι: "Αυτές είναι οι δέκα τεχνικές για να σας ελέγχουν το μυαλό"


Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.

Daily Mail-Η Κιβωτός της Διαθήκης βρέθηκε σε ορθόδοξο εκκλησάκι στην Αιθιοπία...


Με τρομερό ενδιαφέρον διαβάσαμε την αναφορά της...Daily Mail.

H ταλαιπωρημένη οροφή σε ένα μικρό, ορθόδοξο εκκλησάκι στην Αιθιοπία είναι η αφορμή να αποκαλυφθεί στο ευρύτερο κοινό η Κιβωτός της Διαθήκης που, σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, έχει μέσα της τις δύο πέτρινες επιγραφές με τις 10 εντολές που έδωσε ο Θεός στον Μωυσή.

 Ο μικρός ναός που φέρεται να φιλοξενεί την Κιβωτό της Διαθήκης Ο πρώτος ναός που φιλοξένησε την Κιβωτό της Διαθήκης ήταν ο Ναός του Σολομώντα και η ύπαρξή της για τους ιστορικούς, φέρει τον ίδιο μύθο όπως το Άγιο Δισκοπότηρο ή ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μύθος που αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην πρώτη ταινία με ήρωα τον αρχαιολόγο Ιντιάνα Τζόουνς, το 1981, στους κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού, που σκηνοθέτησε ο Στήβεν Σπίλμπεργκ.

Επενδύσεις "από τη Ρωσία με αγάπη"


-Oι μεγάλες επενδύσεις των Ρώσων στη Χαλκιδική
-Ο ρόλος του Ιβάν Σαββίδη
-Οι Ορθόδοξες ρίζες, το Άγιο Όρος και ο Πούτιν
-Η παραλία Ζέπκο κοντά στην Ουρανούπολη, που γίνεται Ρώσικη αποικία
Αυτά και άλλα πολλά για τη Ρωσική επενδυτική επέλαση (που δεν αρέσει καθόλου στους εταίρους μας, που προσπαθούν να κρατήσουν τον ...γαμπρό μακριά μας, για να χαίρονται το κορμί μας μόνο αυτοί), τονίζει σε άρθρο του το BBC.

Διαβάστε το εδώ http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-20031296

Ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τα ανθελληνικά στοιχεία της αριστεράς που δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς προγόνους μας!!

ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑΤΣΙΟΥ, ΄΄ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ΄΄, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Θὰ προσφύγω, κατ᾿ ἀρχάς, σὲ τρία κείμενα, τὰ ὁποῖα ἀναφέρονται στήν Παιδεία. Κείμενο πρῶτο Διονυσίου Σολωμοῦ. Γράφει ὁ ἐθνικός μας ποιητής σέ γράμμα του στόν Τερτσέτη, τό 1842,....
τήν ἡμέρα τοῦ Εὐαγγελισμοῦ τῆς Θεοτόκου καί τῆς ἀνάστασης τοῦ Γένους: «Εἶναι εἰκοσιένα χρόνια πού σάν σήμερα ἡ Ἑλλάδα ἔσπασε τίς ἁλυσίδες. Ἡ μέρα αὐτή τοῦ Εὐαγγελισμοῦ εἶναι μέρα γιά χαρά καί δάκρυα. Χαρά γιά τά μελλούμενα, δάκρυα γιά τή σκλαβιά τήν περασμένη. Καί γιά σήμερα τί νά πῶ; Ἡ διαφθορά εἶναι τόσο γενική κι ἔχει ρίζες τόσο βαθιές πού σέ κάνει νά σαστίζεις. Μόνο ὅταν τά αἴτια τῆς διαφθορᾶς ἐξολοθρευτοῦν πέρα γιά πέρα, θά μπορέσουμε νά ἔχουμε μιά ἠθική ἀναγέννηση. Τότε τό μέλλον μας θά εἶναι μεγάλο, ὅταν ὅλα στηριχτοῦν στήν ἠθική, ὅταν θριαμβεύσει ἡ δικαιοσύνη, ὅταν τά γράμματα καλλιεργηθοῦν, ὄχι γιά μάταιη ἐπίδειξη, παρά γιά ὄφελος τοῦ λαοῦ, πού ἔχει ἀνάγκη ἀπό Παιδεία καί ἀπό μόρφωση ἐθνική. Τότε θά ἔχουμε −ἤ μᾶλλον θά ἔχουν τά παιδιά μας− μιάν ἠθική ἀναγέννηση καί τό μέλλον τῆς πατρίδας μας θά εἶναι μεγάλο».

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη, περικοπές και εργασιακά στο ίδιο νομοσχέδιο


«Συζητήσαμε όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για τα προαπαιτούμενα, για να είμαστε έτοιμοι μέχρι την Τετάρτη που θα γίνει το Εurogroup», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ο κ.Στουρνάρας τόνισε ότι στο Εurogroup της επόμενης...
Τετάρτης, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα παρουσιάσει στους 16 ομολόγους του υπουργούς Οικονομικών «την πρόοδο που έχει γίνει» και πρόσθεσε «φαντάζομαι θα γίνει κάποια εισήγηση από την τρόικα και θα παρουσιαστεί η πρόοδος που έχει γίνει για τις πολιτικές». Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο νόμου που θα περιλαμβάνει τις αλλαγές στα εργασιακά και τις περικοπές των δημοσίων δαπανών κατά 13,5 δισ.ευρώ μέσω μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις θα κατατεθεί στη Βουλή την Τετάρτη. Σε ερώτηση αν τελικώς θα επιτευχθεί συναίνεση και συνεννόηση ή θα υπάρξει αδιέξοδο λόγω της επιδίωξης του ΠΑΣΟΚ και κυρίως της ΔΗΜΑΡ να αλλάξουν τα μέτρα για τα εργασιακά, ο κ. Στουρνάρας αρκέστηκε να πει: «Εγώ είμαι πάντα αισιόδοξος άνθρωπος». Μάλιστα ο υπουργός των Οικονομικών επέμεινε ότι εργασιακές αλλαγές και πακέτο περικοπών των κρατικών δαπανών θα κατατεθούν μαζί στη Βουλή. «Νομίζω ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι να έρθουν σε ένα νομοσχέδιο», είπε ο κ.Στουρνάρας διευκρινίζοντας ότι περίπου μαζί με το πακέτο δημοσιονομικών και εργασιακών μέτρων θα κατατεθεί και ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2013. Εις ό,τι αφορά τις λεγόμενες προαπαιτούμενες δράσεις (prior actions), ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι έχει γίνει πολύ μεγάλη πρόοδος για την υλοποίηση των 89 μεταρρυθμίσεων. «Θα πρέπει να κατατεθούν στη Βουλή προς ψήφιση μέσα στις επόμενες ημέρες», είπε ο κ.Στουρνάρας.

Στρατιωτικός σε Παπούλια: Με τι τσίπα θα μας κοιτάξεις στα μάτια; Στρατιωτικός σε Παπούλια: Με τι τσίπα θα μας κοιτάξεις στα μάτια;


Επιλοχίας του Ελληνικού Στρατού που αύριο θα παρελάσει στην Θεσσαλονίκη απέστειλε μια συγκλονιστική επιστολή η οποία δείχνει το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στρατιωτικός σε Παπούλια: Με τι τσίπα θα μας κοιτάξεις στα μάτια;
Είναι μια επιστολή που δημοσιεύθηκε στο Onalert μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων.
Ο επιλοχίας απευθύνεται προς τον Πρώτο Πολίτη της χώρας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του μεταφέρει τις σκέψεις που θα έχει ο ίδιος και οι περισσότεροι συνάδελφοί του ,όταν αύριο θα περάσουν από μπροστά του.

Οι Λοκατζήδες τραγουδούν το ¨Μακεδονία ξακουστή¨ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Λαός -Στρατός ψέλνουν τον Εθνικό ύμνο στην Θεσσαλονίκη[και οι προδότες πολιτικάντηδες ανοιγοκλείνουν το στόμα τους].-Συγκλονιστικές στιγμές.

πηγη
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Αντιαποβατική και Α/Α άσκηση ΠΝ και ρωσικού Ναυτικού στο Αιγαίο!!


Άσκηση απόκρουσης απόβασης πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και του ρωσικού ναυτικού στο Αιγαίο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του ΓΕΝ στο defencenet.gr. H άσκηση έγινε μεταξύ του ρωσικού αποβατικού σκάφους "Новочеркасск" του Στόλου... 
της Μαύρης Θάλασσας και της ΤΠΚ «Διανιόλος». Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα από τα σενάρια προέβλεπε την κατάρριψη χαμηλά ιπτάμενων μαχητικών αεροσκαφών.

Μπράβο σ΄ όλους. 270 χλμ. σε 9 μέρες,περπάτησαν άνδρες και γυναίκες των ΕΔ.ΦΩΤΟ

Μπράβο σ΄ όλους.! Σ΄ αυτούς που κατάφεραν να τερματσίσουν ,αλλά και σ΄ αυτούς που προσπάθησαν. Η πορεία 270 χιλιμομέτρων που ακολούθησαν άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών ΕΔ ήταν μια πολύ σημαντική εκδήλωση για τους εορτασμούς των 100 ετών από τους Βαλκανικούς Πολέμους του 1912-13.

Γιατί το όνομα του Ι.Μεταξά καίει τους προδότες!

Ούτε κατά φαντασία μπορούμε να συγκρίνουμε τον μέγα εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά με τον συρφετό των προδοτών πολιτικών των τελευταίων ετών.
Ο Ιωάννης Μεταξάς , τον οποίον τον αναφέρουν συνεχώς ως φασίστα οι λιγδιάρηδες ανθέλληνες, είπε το μεγάλο ΟΧΙ και έμεινε στην ιστορία και στη συνείδηση του Ελληνικού λαού ως μέγας εθνάρχης, αντίθετα με τους τελευταίους πολιτικούς που έμειναν στην ιστορία ως μεγάλοι προδότες!
Εθνική επέτειος του Όχι αύριο και όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος καμία αναφορά στο όνομα ΜΕΤΑΞΑ, ούτε αριστεροί, ούτε δεξιοί ούτε και τα βοθροκάναλα των κατοχικών.
Ο Μεταξάς καθιέρωσε το οχτάωρο, αυτός δημιούργησε το ΙΚΑ, αυτός χάρισε τα αγροτικά δάνεια, αυτός καθιέρωσε την αργία της Κυριακής, αυτός καθιέρωσε ως αργία την εργατική πρωτομαγιά (ακούτε αριστερούλιδες),αυτός αρνήθηκε και δεν πλήρωσε δάνειο του κράτους σε βελγική τράπεζα.
Είναι όλα τα παραπάνω αλλά αυτό που καίει περισσότερο τους προδότες του έθνους είναι ότι ο Ιωάννης Μεταξάς ................

Οι Financial Times αποκαλύπτουν το σχέδιο για την Ελλάδα!


Η γερμανική κυβέρνηση ζητεί την… υποχρεωτική πρόσληψη ξένων εμπειρογνωμόνων που θα βοηθήσουν στην είσπραξη φόρων, στην πάταξη της διαφθοράς και στην ιδιωτικοποίηση κρατικής περιουσίας στην Ελλάδα, με αντάλλαγμα να επισπευσθεί η αναθεώρηση του προγράμματος διάσωσης, το οποίο συζητείται να περιλαμβάνει βοήθεια από την Ε.Ε. προς την Αθήνα για δύο επιπλέον χρόνια.Τα μέτρα αποτελούν την πιο προχωρημένη μέχρι σήμερα επιβολή διεθνούς ελέγχου στη λήψη των αποφάσεων για τον ελληνικό προϋπολογισμό.

Η απάντηση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στον Παναγιώταρο της Χρυσής Αυγής

                          

O βουλευτής της «Χρυσή Αυγή», Ηλίας Παναγιώταρος, επιτέθηκε ρατσιστικά προς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που απάντησε με 19 λέξεις και με το εθνόσημο!

Κρούσμα λογοκρισίας στην ΕΡΤ-3.."Εκοψαν τον δημοσιογράφο που μετέδωσε τις αποδοκιμασίες κατά Σαμαρά


Κρούσμα λογοκρισίας στην ΕΡΤ-3 με άνωθεν εντολές από την Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από τηλεφώνημα του Αιμίλιου Λάτσιου κόπηκε από το ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος που είχε αναλάβει την κάλυψη του τριημέρου των εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη, γιατί σήμερα το πρωί μετέδωσε τις αποδοκιμασίες των πολιτών κατά του Πρωθυπουργού και του Κάρολου Παπούλια έξω από το ναό του Αγίου Δημητρίου.

Που είναι τα βοθροκάναλα και οι δημοσιοκάφροι των ΜΜ"Ε"; Γιατί κλείνουν τα μάτια σ' αυτά τα εγκλήματα;;

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι απο τον... "γάμο" της Γάζας! 

Ο Ιμάμης ευλόγησε την ένωση 450 "ζευγαριών"!!

Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν απο 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν...

Πούτιν: "Αν η Ελλάδα είχε δραχμή θα είχε και Εθνική κυριαρχία"...!!


Σε μια εντυπωσιακή δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, αναφορικά με την ελληνική οικονομική κρίση μιλώντας στο γνωστό forum του Διεθνούς Ομίλου "Βαλντάι", που έχει χαρακτηριστεί και Νταβός της Ρωσίας

Αναφερόμενος στην ελληνική οικονομική καταστροφή επέρριψε την ευθύνη στην αδυναμία της Ελλάδας να "σηκώσει" ένα νόμισμα όπως το ευρώ και επέκρινε εμμέσως την απόφαση να ενταχθεί η Ελλάδα στην ευρωζώνη, σημειώνοντας: "Κοιτάξτε τι έχει γίνει στην Ελλάδα με το

ΤΟ 95% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΟΙ ΤΟ 2050

Αυτό το ενδιαφέρον συμπέρασμα ανακοίνωσαν επιστήμονες, σε
συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη,σήμερα. 95 στους 100 ανθρώπους δεν θα μπορούν να τεκνοποιήσουν το 2050,με φυσικό τρόπο, ενώ σήμερα το ποσοστό αυτό στην Τουρκία, είναι ...35%!
Το 35% των ζευγαριών στην Τουρκία προσφεύγει στην  υποβοηθούμενη αναπαραγωγή

Ο μυστικός κόσμος των σούπερ μάρκετ, τα φθηνά προϊόντα και τα καρτέλ

Τα Σούπερ Μάρκετ με τα Φθηνά Προϊόντα
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Έλληνας πρέπει να αντιμετωπίσει από τη μία ως πολίτης σήμερα την «22η φορολογική επιδρομή» και από την άλλη ως καταναλωτής τα αφανή καρτέλ που υφαίνουν για τα καλά εδώ και αρκετές δεκαετίες σε τοπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο τον μύθο της ελεύθερης αγοράς απομυζώντας και το τελευταίο