ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Μηχανές παραγωγής παξιμαδιών

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ... ΡΩΣΣΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ





Υγειονομική γενοκτονία καταγγέλλει γιατρός του Νοσοκομείου Νίκαιας (ΒΙΝΤΕΟ)



 Αυτό το... σχιζοφρενές κατασκεύασμα δεξιά στην εικόνα, δεν γίνεται να του κάνει κάποιος μια... αγκαλίτσα;

(είναι και ο γαμημένος ο αντιρατσιστικός που δεν μπορούμε να... εκφραστούμε ελεύθερα)

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ. 

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

Πόπη Σουφλή



Υγειονομική γενοκτονία καταγγέλλει γιατρός του Νοσοκομείου Νίκαιας

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗ FIFA!

Αι σιχτίρ ρε κωλόπαιδα!

650 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση ζητούν Τούρκοι από την Ελλάδα για F-16 τους που έπεσε στο Αιγαίο!


Αυτός είναι ο νέος προϋπολογισμός

Δεν συμπεριφέρονται έτσι οι λαϊκοί ηγέτες.

Merkel+Samaras+Meet+Berlin+vqYjjXFZoBnlΑύριο ο κ. Σαμαράς θα συναντήσει στο Βερολίνο την κ. Μέρκελ, η οποία φρόντισε εκ των προτέρων να τον αδειάσει, λέγοντας ότι η συνάντηση δεν θα είναι ουσιαστική αλλά ενημερωτικού χαρακτήρα.
Ταυτόχρονα, από όλα τα ελληνικά καθεστωτικά ΜΜΕ εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο κ. Σαμαράς θα πει στην κ. Μέρκελ πως αν ληφθούν νέα μέτρα τότε θα έρθει η Αριστερά στην εξουσία. Ότι δηλαδή θα έλθει στην εξουσία ο κ. Τσίπρας και τότε θα έχει να κάνει μαζί του.

Financial Times: Μήπως η Ελλάδα αποφάσισε να πει «όχι» στην Τρόικα;


Με τίτλο «Τι γίνεται όταν μία χώρα υπό διάσωση αποφασίσει τελικά να πει «όχι», το άρθρο χρεώνει στην ελληνική πλευρά την πάγια «ξεροκεφαλιά» στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και την άρνηση σε νέα μέτρα λιτότητας και χαρακτηρίζει ως μετά βίας αποκρυπτόμενη την οργή των διαπραγματευτών της τρόικα.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; H E.E. στέλνει ρύζι Κίνας και ληγμένα τυριά για συσσίτια των Ελλήνων που εξαθλιώνει


Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξαθλίωσε τους Έλληνες, με τη βοήθεια βέβαια των ελληνικών κυβερνήσεων που υπέγραψαν τα μνημόνια-θανατική καταδίκη και τώρα στέλνει ρύζι από την Κίνα και τυριά αμφιβόλου ποιότητας προσφέροντας τα στα συσσίτια των… θυμάτων τους
Πρόκειται για απίστευτη ενέργεια, που μαρτυρά τη κυνικότητα αυτών που επιβάλλουν τις πολιτικές τους σε βάρος των Ελλήνων και την προδοσία όσων ανέχονται να εξευτελίζεται ο λαός και να καταπατείται βάναυσα η αξιοπρέπεια του.

Ταΐζοντας το «θηρίο»




Μια φορά κι έναν καιρό όταν αλλοδαποί πλημμύριζαν μια χώρα και άρχιζαν να βιάζουν τις γυναίκες, αυτό σήμαινε πόλεμο. Οι άνδρες της χώρας ξεσηκώνονταν, απωθούσαν ή κατέστρεφαν τους εισβολείς και αφού η απειλή εξαλειφόταν, η μετάνοια και η προσευχή για την ειρήνη επικρατούσε και πάλι στις καρδιές των ανθρώπων.


Ωστόσο σήμερα, οι αλλοδαποί εισβολείς έχουν μετονομαστεί απλώς σε «μετανάστες» και οι βιασμοί και οι δολοφονίες των ιθαγενών γυναικών ονομάζονται απλώς «εγκλήματα». Η ιστορία της Elin Krantz από τη Σουηδία είναι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση.




Η ελκυστική 27χρονη Σουηδέζα είχε βγει έξω ένα Σάββατο βράδυ στο Γκέτεμποργκ, και επέστρεφε σπίτι της με ένα τραμ μαζί με έναν φίλο. Αφού η

Πάτρα: Έπαθε σοκ όταν πήγε στον οίκο ανοχής για διασκέδαση και είδε γυμνή…

pornes
Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, σε οίκο ανοχής που λειτουργεί στην περιοχή του Γλαύκου της Πάτρας, όταν νεαρός άνδρας ο οποίος πήγε εκεί προκειμένου να καλύψει τις σεξουαλικές του ανάγκες όταν ζήτησε να δει την κοπέλα με την οποία θα …βρισκόταν, έκπληκτος είδε να παρουσιάζεται μπροστά του γυμνή η αδελφή του.
Σύμφωνα με το dete.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ομάδα τριών ατόμων από την Αθήνα, η οποία είχε μεταβεί στην Κυλλήνη για λογαριασμό εταιρείας η οποία έχει αναλάβει τη συντήρηση στους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες σκάλες πλοίων κατά την επιστροφή στην έδρα τους αποφάσισε να κάνουν στάση στην Πάτρα για λίγη …διασκέδαση.

Το ναρκωτικό Krokodil που τρώει τη σάρκα έχει τρομοκρατήσει τις ΗΠΑ - ΦΩΤΟ

Το ναρκωτικό Krokodil που τρώει τη σάρκα έχει τρομοκρατήσει τις ΗΠΑ
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ με τη ραγδαία αύξηση της χρήσης του ανατριχιαστικού ναρκωτικού Krokodil που τρώει τις σάρκες των χρηστών του. Ενα χρόνο μετά την ανακάλυψη του πρώτου κρούσματος, τα νέα στοιχεία είναι πραγματικά συγκλονιστικά.



Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία, το επίκεντρο της χρήσης του Krokodil εστιάζεται πλέον στην Αριζόνα, ενώ αρκετές ακραίες περιπτώσεις έχουν εμφανιστεί και στο Φοίνιξ, το Ιλινόις, το Οχάιο και την Οκλαχόμα.

Οι γιατροί θεωρούν ότι την ευθύνη για τα συμπτώματα σήψης της σάρκας είναι οι βρώμικες βελόνες που μολύνουν τους χρήστες με τον ιό του AIDS, της ηπατίτιδας και του ανθεκτικού στη μεθικιλλίνη χρυσίζων σταφυλόκοκκου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δερματική γάγγραινα δέρμα, βαθιά αποστήματα, και απώλεια των άκρων ".

«Ο πατέρας του Σωκράτη Κόκκαλη και ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος εκτέλεσαν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι τον πρύτανη του ΕΜΠ και άλλους δημοκρατικούς πολίτες»

Ioannis Theofanopoulos-prytanis

 4 Καταγγελίες φωτιά για «αγωνιστές του ΕΑΜ» που έπνιξαν την Ελλάδα στο αίμα με λαϊκά δικαστήρια δολοφονώντας νοικοκύρηδες σαν ταγματασφαλίτες
4 Όλα στη φόρα για «αντιστασιακούς της αριστεράς» που τα «γεράκια» της CIA τους τίμησαν στην Αμερικάνικη πρεσβεία!...

Αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας εν όψει των «επετειακών» εκδηλώσεων των αριστερών στο Πολυτεχνείο, επιχειρεί ο γνωστός επιχειρηματίας, Ιωάννης Θεοφανόπουλος, εγγονός του αλησμόνητου Πρύτανη του ΕΜΠ που εκτελέστηκε από αντάρτες του ΕΑΜ στην Αράχοβα κατά την διάρκεια των “Δεκεμβριανών” του 1944.
Για πρώτη φορά ο κ. Θεοφανόπουλος αποκαλύπτει ότι ενεργό εμπλοκή στην δολοφονία του παππού του είχε ο τότε πρωτοπόρος καθηγητής Ιατρικής, Πέτρος Κόκκαλης-πατέρας του γνωστού επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη- μέλος της καλής κοινωνίας των Αθηνών, που τίναξε την καριέρα του στον αέρα για να ακολουθήσει τους αντάρτες του ΕΑΜ στο βουνό! Μαζί του ως εκτελεστικός βραχίονας των εκτελέσεων ήταν και ο ξακουστός «αγωνιστής» της αριστεράς και

Η εφημερίδα «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη FIFA να τιμωρήσει την Εθνική Ελλάδος για εθνικιστικά πανό και συνθήματα!!!

Μ’ ένα κατεβατό γεμάτο μίσος και χολή για την Χρυσή Αυγή και τους οπαδούς της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί την επιβολή τιμωρίας στην Εθνική Ελλάδος από την FIFA, εξαιτίας εθνικιστικών συνθημάτων που ακούστηκαν στο παιχνίδι Ελλάδος-Ρουμανίας, καθώς και της ανάρτησης ενός πανό για τους ΗΡΩΕΣ Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη!


Προφανώς, οι συριζαίοι ανθέλληνες διάβασαν για τα πρόστιμα που επέβαλλε τις προηγούμενες ημέρες η FIFA σε Ρουμανία και Κροατία, για συνθήματα και πανό εθνικιστικού περιεχομένου, και είπαν να καταγγείλουν την Εθνική μας στο ευρωπαϊκό κονγκλάβιο για να τιμωρηθεί κι αυτή. Παράλληλα, οι φανατικοί κομμουνιστές της σταλινικής φυλλάδας, ψέγουν τους χιλιάδες Έλληνες που ήταν στο γήπεδο, γιατί δεν αντέδρασαν! Ιδού το απίστευτο ανθελληνικό παραλήρημα των συριζαίων και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Το δικό τους στίγμα άφησαν χθες οι νεοναζί κατά τη διάρκεια του αγώνα

Επιχειρήσεις στην Ελλάδα που αξίζουν μποϋκοτάζ

Αν ο πολίτης έχει υποβαθμίσει την θέση του σ’ αυτή του καταναλωτή, τότε πέρα από την μόνη του παρέμβαση κάθε 4 χρόνια στις κάλπες, θα πρέπει να “ψηφίζει” και με τα χρήματά του. Με όπλο τους την κρίση, πολλές εταιρείες ελληνικές ή που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια, έχουν εκμεταλλευτεί τις παρούσες συνθήκες και την ευνοϊκή προς τους εργοδότες νομοθεσία για να αυθαιρετήσουν σε πολλές των περιπτώσεων.
Ας δούμε μερικές από αυτές τις επιχειρήσεις.

Η εταιρεία αλλαντικών ΝΙΚΑΣ απέλυσε όλους τους εργαζόμενους που απήργησαν την Πέμπτη 7/11/2013, δείχνοντας “αλλεργική” στο δικαίωμα στην απεργία. Να σημειώσουμε πως απολύθηκαν όσοι θεωρήθηκαν πρωτοστάτες στο κάλεσμα για πανεργατική απεργία.

Τα καταστήματα JUMBO μπορεί να είναι από τις πιο πετυχημένες αλυσίδες,