ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ …ΓΙΑΦΚΑ ΤΑ ΦΕΚ!!!Χρησιμοποίησαν τα Φύλλα της Κυβερνήσεως κατά τα κέφια τους και για να σταυρώσουν το λαό!


Ιδού:
1ο ΦΕΚ (Προσέξτε το άρθρο 5 που ορίζει ότι τα χρήματα πρέπει υποχρεωτικά να πάνε στην ενίσχυση της οικονομίας) :
 Ν.3723 9/12/2008   23  δισεκατομμύρια!!!
Άρθρο 2
1. Παρέχεται η εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, μέχρι του συνολικού ποσού των 15 δισεκατομμυρίων ευρώ, προς τα πιστωτικά ιδρύματα που έχουν λάβει άδεια λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδος, εφόσον καλύπτουν το δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας που θέτει η Τράπεζα της Ελλάδος, για δάνεια που θα συναφθούνμέχρι 31.12.2009 με ή χωρίς έκδοση τίτλων και θα έχουνδιάρκεια από τρεις μήνες έως τρία έτη. Η ανωτέρω εγγύηση παρέχεται έναντι προμήθειας ή και επαρκών, κατά την κρίση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, εξασφαλίσεων. Το κατά περίπτωση ύψος της προμήθειας και το είδος των εξασφαλίσεων, καθώς και οι λοιποί όροι εφαρμογής του παρόντος άρθρου καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, μετά από εισήγηση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος εισηγείται με εποπτικά κριτήρια περί του ποσού της παρεχόμενης εγγυήσεως
ανά τράπεζα, εντός του συνολικώς διατιθεμένου απότο Ελληνικό Δημόσιο ποσού.
2. Η κατά την παράγραφο 3 του προηγούμενου άρθρου συμμετοχή εκπροσώπου του Ελληνικού Δημοσίου στο Διοικητικό Συμβούλιο των πιστωτικών ιδρυμάτων ισχύει και εν προκειμένω, με τα ίδια έννομα αποτελέσματα, μέχρι τη λήξη της παρεχόμενης εγγύησης.

Βίντεο: Ελληνική Δύναμις ΔΕΛΤΑ: Μολών Λαβέ!


Βίντεο: Ελληνική Δύναμις ΔΕΛΤΑ: Μολών Λαβέ!
Είναι οι Έλληνες που ακόμα μπορούν και επιμένουν να λένε ... «Μολών Λαβέ» προς όποιον ενδιαφερόμενο! Αυτή είναι μία απάντηση προς την κλιμακούμενη ένταση που πυροδοτεί τις τελευταίας ημέρες η Τουρκία έναντι της Πατρίδας μας.

Ακόμα και την Ελληνική Γη…


Γράφει ο Γιώργος Φ.

Απ τα μεγαλύτερα εγκλήματα όλων των εποχών!!! Η μεγαλύτερη προδοσια και το μεγαλυτερο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ στην ιστορια του έθνους μας! Ξεπούλημα κρατικής περιουσίας, δημόσιου πλούτου και ελληνικής γης… Δημοσια αγαθά που ανηκουν στους Ελληνες πολιτες και τα περισσοτερα ειναι κατακτησεις των Ελληνων πολιτων εδω και πολλα χρονια αφου δωσανε αγωνες, πολεμήσαν για αυτα και χύσανε αιμα… Και οι συγκυβερνήτες τα ξεπουλανε χωρις να ρωτησουν κανεναν απο εμας… Οι συγκυβερνήτες ετοιμαζουν να ξεπουλησουν φετος και την ΔΕΗ οπως τον ΟΤΕ… Δηλαδή τις μεγαλύτερες δημόσιες επιχειρήσεις της χώρας λογω οικονομικης, εθνικης και στρατηγικης σημασιας (εν καιρό πολεμου το ρεύμα και οι τηλεπικοινωνίες ειναι το παν) και επίσης ειναι οι καλυτερες επιχειρησεις στα Βαλκανια με εκατομυρια ευρω εσοδα καθε μηνα αν τις διαχειρηστούν σωστά τακομματόσκυλα… Να θυμηθουμε οτι αυτες εχουν ήδη ξεπουληθεί και καποιες απο αυτες ειναι στο προγραμμα να ξεπουληθουν φετος το 2013 σε ξένους ιδιώτες (κυριως σε Γερμανούς, Καναδούς, Αμερικάνους, Τούρκους κ.τ.λ):

Ζεσταίνουν τις μηχανές τα Άρματα στον Έβρο ....Τι ετοιμάζεται ; (video )!


Κάτι το μεγάλο ετοιμάζεται στον ¨Εβρο ,μεγάλη Άσκηση με πραγματικά πυρά και σχεδιασμό επίθεσης  στο ποτάμι ; 
Βολή με όλα τα διαθέσιμα διαμετρήματα των Αρμάτων στονΈβρο ; 
Μυστήριο... Οι πάντες κρατούν το στόμα τους κλειστό ,αλλά μια άγρια χαρά έχουν τα πληρώματα των Αρμάτων...

"Με τη φτώχεια χτυπούν το ηθικό, με την ανέχεια την αντίσταση, με τη πείνα το στρατό"!Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ

Στο μυαλό πολλών (και δυστυχώς ιθυνόντων), ο απόστρατος είναι ένας ακόμη συνταξιούχος του Δημοσίου, με παντόφλες, κοιλίτσα και κυρίως χωρίς έννοιες.

 Πλάνη οικτρά.

Πολύ σοφά η μικρή μας χώρα θεωρεί τους αποστράτους εν δυνάμει μάχιμους στρατιώτες. Με προαπεσταλμένα τα Φύλλα Πορείας τους, συγκεκριμένη αποστολή και υπολογισμένη συνεισφορά.

Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΦΥΣΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΗΝΑ 6-2-2013.

Το Έθνος είναι λαός και φυλετική ψυχή. Είναι ιδρώτας και αίμα. Εργασιακός μόχθος και πολεμική αντάρα. Η φύση του ελληνικού έθνους δεν είναι λογιστήριο και χρηματιστήριο. Είναι πολιτισμός και κατάκτηση. Τα εδάφη μας εμείς οι Έλληνες δεν τα προσδιορίζουμε σε συσκέψεις διεθνείς αλλά με τα οστά των προγόνων μας και πυξίδα την ελληνική καρδιά. Οι δε συστημικές αδικίες των πολιτικάντηδων και τα νεοταξικά ανακατώματα των λαών δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. 

Οι νεοταξίτες του κατοχικού καθεστώτος και της παγκόσμιας τοκογλυφίας αποφάσισαν

Ελέω ΓΑΠ: Αναγκαστικά δότες οργάνων θα θεωρούνται σε 5 μήνες από τώρα οι Έλληνες

Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν ότι δεν ορίζουν ούτε αυτό το ίδιο τους το σώμα; Πόσοι Έλληνες γνωρίζουν άραγε ότι το δικαίωμα να είναι «δωρητές» οργάνων χάνεται και τη θέση του παίρνει νόμος που υποχρεώνει όλους να είναι πλέον «δότες»; 
Και γεννιούνται σημαντικά ερωτήματα επι βασικών ατομικών δικαιωμάτων και εν γένει δημοκρατίας:
- Τι γίνεται πλέον με την θρησκεία των ανθρώπων και με το πως επιθυμεί ο κάθε ένας να… ταφεί σύμφωνα με τα πιστεύω του; 

Μπίρες από τον τόπο σου. Και οι 17 είναι Ελληνικές

Δεν είμαι από εκείνους που θα τσακωθούν στην Βαρβάκειο για να πάρουν οπωσδήποτε ελληνικό κατσίκι το Πάσχα. Ούτε μετέχω σε καμία οργάνωση που μάχεται υπέρ των ελληνικών προϊόντων. Αλλά στην περίπτωση της μπίρας έχουν γίνει τόσο καλές προσπάθειες στην ελληνική αγορά που αξίζει να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω μπίρες.

Τις πιο πολλές δεν θα τις έχεις ακούσει καν. Και δεν μιλάω για τις πρώτες 4-5 που αναφέρω και προέρχονται από τις μεγάλες ζυθοποιίες της χώρας. Υπάρχουν μπίρες που παράγονται σε

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ...Οι δολοφόνοι της «Blackwater» φυλάνε την Βουλή!

Είναι και ειδικοί στη διαφυγή με ελικόπτερο!!!

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του Έλληνα Πρέσβη κ. Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, ο οποίος σε συνέντευξή του σε καναδική εφημερίδα και ιστοσελίδα κάνει λόγο για πλήρη κατάργηση της δημοκρατίας στην Πατρίδα μας και προφανή κίνδυνο να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα....

Τρία τσογλάνια διχάζουν τη χώρα και τρομοκρατούν την κοινωνία… Ποιά κοινωνία;

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Αν είναι ποτέ δυνατόν! Τρία τσογλάνια της ελίτ• τρία τσογλάνια από «τζάκια»• τρία τσογλάνια μεγαλοαστοί εξακολουθούν αμετανόητα να απειλούν, να τρομοκρατούν, κυρίως να διχάζουν την κοινωνία σε Αριστερούς και Δεξιούς.
 
Ποιοί; Αυτοί οι αλήτες! Οι ανεπρόκοποι! Οι γόνοι! Οι κηφήνες! Που όλα τα βρήκαν έτοιμα στη ζωής τους χωρίς να προσπαθήσουν καν. Αυτοί οι τζάμπα μάγκες, που από μικροί έμαθαν να κρύβονται πίσω από τα παντελόνια του φραγκάτου μπαμπάκα, όπως και κάθε άλλου φραγκάτου μεγαλοαστού – χορηγού.
Οι «αγωνιστές» του κώλου. Οι «αγωνιστές» των σαλονιών και των ιδιωτικών κολεγίων. Οι