ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!!

Α.Φ. Ευκαιρία τώρα για τους φονιάδες να περάσουν τα πάντα.



Βρυξέλλες: Του Θάνου Αθανασίου
Με υποχώρηση της Αθήνας και παραδοχή του δημοσιονομικού ...
κενού άνω των 2 δισ. ευρώ, αλλά και της ανάγκη αυτό να καλυφθεί φέτος, ισοδυναμεί η απόφαση που ελήφθη αργά χθες το βράδυ για την επιστροφή της τρόικας την Τρίτη.
Με τον πλέον επίσημο τρόπο η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι έλαβε από τις ελληνικές αρχές «τις επιπρόσθετες πληροφορίες που ζητούσε ώστε να μπορούν να γίνουν συζητήσεις με νόημα διά ζώσης». Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, Σίμον Ο’ Κόνορ που μέχρι και τη τελευταία στιγμή επαναλάμβανε τις προϋποθέσεις για το πράσινο φως. 

Ήταν εδώ και χρόνια ενήμεροι για τους χιλιάδες νεκρούς που θα φέρει η πολιτική λιτότητας


«Εκατόμβες νεκρών» ετοιμάζει η κυβέρνηση 
Οι πρωθυπουργοί και υπουργοί Υγείας ήταν εδώ και χρόνια ενήμεροι για τους χιλιάδες νεκρούς που θα φέρει η πολιτική λιτότητας

του  Άρη Χατζηστεφάνου
 
O ασθενής μπήκε σε κακή κατάσταση στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Πριν από λίγες ήμερες είχε νοσηλευθεί στο Ασκληπιείο Βούλας με έμφραγμα του μυοκαρδίου και στα χέρια του κρατούσε ένα χαρτί από το νοσοκομείο. Δεν ήταν τα αποτελέσματα εξετάσεων αλλά ένας λογαριασμός των 500 ευρώ. «Από το λογιστήριο του νοσοκομείου μου είπαν ότι αν δεν πληρώσω αμέσως θα με στείλουν φυλακή» εξήγησε στον καρδιολόγο Γιώργο Βήχας από το κοινωνικό ιατρείο που τον υποδέχθηκε. Και αν αυτός δεν είχε αντιδράσει άμεσα, χορηγώντας του ειδική αγωγή, πιθανότατα αυτός ο λογαριασμός θα τον είχε στείλει στο θάνατο.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ... ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ... ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....!!!


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Φωτογραφία του δολοφόνου στο Νέο Ηράκλειο -Ο δράστης με το όπλο στο χέρι (εικονα)

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία περνά από μικροσκόπιο το υλικό από τα βίντεο ασφαλείας καταστημάτων της περιοχή όπου το απόγευμα της Πέμπτης έγινε η άγρια δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής.