ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση βόμβα Σαμαρά: «Ίσως την Δευτέρα οδηγηθούμε σε… »




Ποιες οι δηλώσεις βόμβα που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς για εκλογές στα μέλη του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας;

Οι πολίτες θα πληρώσουν το πρωτογενές πλεόνασμα του 2014

20131113-193030.jpgΧαμπάρι δεν παίρνει το Υπουργείο Οικονομικών για τη φοροδοτική ικανότητα των πολιτών, την ώρα που καλούνται να πληρώσουν τον ένα φόρο μετά τον άλλο.. Η ελάφρυνση των φόρων είναι στα ..χαρτιά, αφού το επόμενο έτος θα μας έρθει νέος “μποναμάς”.

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Τουρκική φρεγάτα πολιόρκησε την Σκύρο - Συναγερμός στις επάκτιες συστοιχίες Exocet


Σε μία πρόκληση που σε οποιοδήποτε άλλο κράτος αποκλείεται να έμενα αναπάντητη, προχώρησε η Τουρκία "πολιορκώντας" την "καρδιά" της ελληνικής αεράμυνας, και γενικότερα της ελληνικής αμυντικής διάταξης στο Αιγαίο, της Σκύρο.
Χθες το απόγευμα η τουρκική φρεγάτα κλάσης ΜΕΚΟ-200ΤΝ, η "Ορούκ Ρέϊς" βγηκε από τα Στενά και κατεθεύνθηκε νοτιοδυτικά. με κατεύθυνση πάλι την Εύβοια και την Αττική.
Στις 22.32 μπήκε στα ελληνικά χωρικά ύδατα στην θαλάσσια περιοχή της Σκύρου και άρχισε έκανε σχεδόν ένα πλήρη κύκλο γύρω από το νησί.

Κρήτη: Βάζουν λουκέτο στην 126 Σμηναρχία Μάχης



Τέλος εποχής για την 126 Σμηναρχία Μάχης στην περιοχή του αεροδρομίου Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr το αρχηγείο αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Σμηναρχίας.

«Πρωταθλητές» στους φόρους

«Πρωταθλητές» στους φόρους
Η φορολογική αγριότητα με την οποία αντιμετωπίζεται στην Ελλάδα η ακίνητη ιδιοκτησία, τεκμηριώνεται από τη συγκριτική έρευνα για το καθεστώς που ισχύει σε δώδεκα χώρες της Ευρώπης, η οποία παρουσιάστηκε χθες στις Βρυξέλλες.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΙ ΠΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



 
 
Σωματεῖον
«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ»
Ἕδρα: MOYΣΩΝ 14, 15452 ΨΥΧΙΚΟΝ
Τηλ. 0030 2103254321-2,    fax 210-3236978
e-mail: fot_gram@otenet.gr ἱστοσελίς: www.fotgrammi.gr
Ἀριθ. Ἀποφ. Πρωτοδικείου Ἀθηνῶν 3079/2008
ΑΦΜ 998406487 ΔΟΥ Ψυχικοῦ

ΕΠΕΙΓΟΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

ΓΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΙ

ΠΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙ

ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
12.11.2013
 
1. Νέες καὶ νέοι, Ἕλληνες καὶ Φιλέλληνες Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί, σᾶς καλοῦμε νὰ μᾶς συμπαρασταθῆτε, κυρίως μὲ ἐθελοντικὴ ἐργασία, εἴτε στὰ γραφεῖα μας Μουσῶν 14 (ἐπέκτασι τῆς Κατεχάκη), εἴτε ἔστω καὶ μὲ τηλεργασία ἀξιοποιώντας τὶς νέες τεχνολογίες.

ΜΑΖΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ


                ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                                                                                                                          ΣΤΟΥΣ              ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ                       ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ


ΣΑΣ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ  Ο-Α-Ε-Ε  (ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ ΤΣΑ ΤΑΕ ).
 ΖΗΤΑΜΕ…..

ΑΝΕΡΓΙΑ, ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ…ΛΙΜΟΣ;‏

20131112-203729.jpg
Αυγερινός Χατζηχρυσός

Το χειρότερο ατόπημα κάθε καθεστώτος είναι η αίσθηση κυριαρχίας και απόλυτης εξουσίας, που οδηγεί αναπόφευκτα στην υπεροψία και την ύβρη ότι είναι ανίκητοι.
Ζούμε τις τελευταίες ημέρες την ύβρη της συγκυβέρνησης, που αφού υπέγραψε πριν από έναν περίπου χρόνο την “αυτόματη” λήψη νέων μέτρων για κάθε απόκληση της προσαρμογής, προσπαθούν να πεισουν ότι η αποτυχία τους, δηλαδή η μαύρη τρύπα του προυπολογισμού του 2014, είναι επιτυχία.
Αλλά μια αποτυχία δεν γίνεται επιτυχία στα λόγια, κι ούτε μια αδικία μπορεί να γίνει δίκαιη επειδή την αποκαλεί έτσι ο συφερτός των
κυβερνητικών βουλευτών στη τηλοψία.

Όταν πουλήσουν τα πάντα...


Όταν χάσεις το χρεωμένο στην Αγροτική χωραφάκι σου για χρέη στο κράτος και δεις τους ξένους να το κάνουν ηλιακό πάρκο...

Όταν θα δεις τις ορδές των λαθρομεταναστών να επιβιώνουν δουλεύοντας για 200 ευρώ σαν σκλάβοι στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες που θα θα ιδρύσουν σε κάθε πλούσια περιοχή της Ελλάδας ενώ εσύ θα ψάχνεις στα σκουπίδια τους γιατί δεν θα γνωρίζεις Τουρκικά...

Όταν θα λες κι ευχαριστώ για το αμφιβόλου ποιότητας νερό που θα σου δίνουν οι ιδιώτες στους οποίους θα ανήκει....

Επάγγελμα: πολυδισεκατομμυριούχος

20131113-003429.jpg
Παρά την κρίση, αυτοί που μετράνε τα δισ. τους αυξήθηκαν μέσα σε ένα χρόνο κατά 210 και έφτασαν αισίως τους 1.426 και μάλιστα, επειδή με τόσα λεφτά είναι υπεράνω, παραδέχονται και ότι ευνοούνται από τη φορολογία και ότι δεν είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει
Του Μιχάλη Ψύλου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ:Σταματάνε τα χειρουργεία και οι εισαγωγές στο ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο [ΕΓΓΡΑΦΟ]

Η άθλια οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία της χώρας είναι γνωστή.όμως εδώ μιλάμε για πανεπιστημιακό νοσοκομείο.Και αν γίνετε στο ΑΤΤΙΚΟ κάτι τέτοιο ...


τότε τι έχει να γίνει στα υπόλοιπα νοσοκομεία;Παρακαλάμε πλέον να μην αρρωστήσουμε.Βέβαια για την κατάσταση αυτή δεν ευθύνεται μόνο το κράτος αλλά και τα διάφορα κυκλώματα που δρουν ανενόχλητα τόσα χρόνια στα νοσοκομεία μας,σε βάρος των ασφαλισμένων και προς όφελος της τσέπης των διαφόρων επιτηδείων,που υπερχρέωναν τα νοσοκομεία για να το 'κονομήσουν τα λαμόγια.Το έγγραφο τα λέει ξεκάθαρα,σταματήστε τις εισαγωγές,σταματήστε τα χειρουργεία.ΔΕΙΤΕ:


Προκαλούν οι Τούρκοι στη Ζουράφα ...Έδιωξαν το Ελληνικό Περιπολικό σκάφος της Σαμοθράκης


Που το πάνε οι Τούρκοι στο Αιγαίο ;...''Θερμό επεισόδιο'' για μία ακόμη φορά είχαμε στη θαλάσσια περιοχή της βραχονησίδας Ζουράφα (Λαδόξερα) , το απόγευμα της Κυριακής.

 Το περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου Σαμοθράκης εντόπισε δίπλα στη βραχονησίδα να ψαρεύουν πέντε Τουρκικά αλιευτικά σκάφη, ενώ θεωρείται η περιοχή ως Ελληνικά χωρικά ύδατα.