ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Πρόδωσαν την Greek Hacking Scene οι Αnonymous;;; Η' απλα θεωρεια συνομοσιας ;;;


Ήταν η ομάδα Ελλήνων χάκερς που σε κάθε εθνική μας επέτειο (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου) μας έκανε περήφανους με "χτυπήματα" σε Σκοπιανές, Βουλγάρικες και Τουρκικές Ιστοσελίδες.
Άφηναν παντού τα σημάδια τους, την Ελληνική σημαία και όμορφα φωτογραφικά εφέ.
Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των εχθρών μας:

Κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Μάλιστα πρόσφατα τα "χτυπήματά" τους είχαν ενταθεί.

ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Αυτά που προβάλλονται στο βίντεο είναι γνωστά, το θέμα είναι γιατί το τελευταίο καιρό οι μασόνοι τα μοστράρουν παντού;

Ένας νέος φόρος


Φόρους στα σπίτια, φόρους στα ποτά, φόρους στο φαγητό, φόρους στα πάντα. Να και ένας που δεν τον σκεφθήκαν ακόμα. 

Πέτρος

Μια φωτογραφία από την παρέλαση στα Γιάννενα σήμερα


Άντε να δούμε πως θα σταθείτε την 25η Μαρτίου λαμόγια, Οι πιτσιρικάδες θα σας ρημάξουν στη μούντζα.

Αλέξης Παπαχελάς-Ανάσα για την οικονομία

Στα Νέα του Σκάϊ ο μεγάλος Παπαχελάς τόνισε πόσο θετική ήταν η απόφαση του eurogroup για την οικονομία της Ελλάδος , σύντομα θα δούμε τα θετικά της οικονομίας!!!
Ησύχασαν όλοι οι Έλληνες με τις δηλώσεις του Αλέξη διότι είναι έγκριτος δημοσιογράφος και εμπνέει  εμπιστοσύνη στον Ελληνικό λαό.
Αλέξη, την επόμενη φορά να βγαίνεις από το πρωί να μας τα εξηγείς, όλη την ημέρα μας έφαγε το άγχος.

Στην Ιαπωνία πεθαίνουν από πείνα, όχι στην Ελλάδα...


ImageΧωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και φαγητό ζούσε για αρκετό καιρό μια οικογένεια στην Ιαπωνία, με αποτέλεσμα τόσο οι γονείς, όσο και ο 30χρονος γιος να βρεθούν νεκροί μέσα στο σπίτι τους.
Τα πτώματα, που ήταν σε αποσύνθεση, βρήκε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στην περιοχή Σαϊτάμα, βόρεια του Τόκιο,  όταν πήγε να εισπράξει τα ενοίκια έξι μηνών.

Η φτώχεια έχει αυξηθεί τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Ιαπωνία εξαιτίας της μεγάλης αστάθειας στην αγορά εργασίας.


Βόμβα στη Βουλή! Βουλευτής "φυγάδευσε" στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ

Την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται και οι… 300 λαμβάνουν μέτρα που κατακρεουργούν τα λιγοστά εισοδήματα της πλειοψηφίας των πολιτών, ένας εξ αυτών - βουλευτής ή βουλευτίνα - έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ.

Κι αυτό τον περσινό Μάη, μία περίοδο… λαίλαπας για την Ελληνική κοινωνία, με περικοπές συντάξεων, μισθών, χαρατσίων κλπ., κι ενώ η Κυβέρνηση απηύθυνε τότε και συνεχίζει να απευθύνει έκκληση στους… πολίτες να μη βγάζουν τα χρήματα από τις ελληνικές τράπεζες προς άλλες της αλλοδαπής…!

Την αποκάλυψη έκανε...

«Οι Έλληνες προτιμούν να πεινάσουν απ'το να παραχωρήσουν την γη τους»


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ ΣΕ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ
 
Την έντονη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο Έλληνας πρεσβευτής στην Αυστρία, Θεμιστοκλής Δημίδης, με επιστολή του, στην οποία απαντά στις δηλώσεις του Κριστόφ Λάιτλ, περί πώλησης Ελληνικών νησιών στην Τουρκία προκειμένου να η Ελλάδα να ξεπληρώσει το χρέος της.
Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας διπλωμάτης αναφέρει πως...

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΗΜ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ........

Λάβρος κατά συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
Στο στόχαστρό του μπήκαν αρχηγοί των κομμάτων της Αριστεράς αλλά και υπουργοί της κυβέρνησης. Δείτε το παρακάτω απόσπασμα με τις δηλώσεις του μητροπολίτη Πειραιώς.
ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ..


Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο επικίνδυνους τραπεζίτες του κόσμου.  

Ένας εβραίος που κρατά στα χέρια του το τιμόνι της ισχυρότερης ευρωπαϊκής τράπεζας, είναι τακτικό μέλος της μυστικοπαθούς λέσχης Bilderberg και πρωταγωνιστής στο Φόρουμ του Νταβός, διατηρεί σκοτεινές σχέσεις με την... τραπεζική δυναστεία των Ρότσιλντ και μιλά εξ ονόματος των ισχυρότερων τραπεζιτών του κόσμου. Εύλογα το όνομά του εμπλέκεται σε δεκάδες θεωρίες συνομωσίες. Όσοι πιστεύουν ότι ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν, κινεί παρασκηνιακά τα νήματα στην Ευρώπη και κρατά στα χέρια του τις τύχες των λαών της, έχουν απόλυτο δίκιο. Όμως, όχι για όλους τους παραπάνω λόγους.

Ένοπλοι κουκουλοφόροι λήστεψαν το σπίτι πρώην βουλευτή

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν μέσα στο σπίτι του στην Καβάλα, ο... πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Τσακλίδης και η σύζυγος του, όταν το βράδυ του Σαββάτου πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του.

Οι άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλου έκαναν ανω κάτω το σπίτι, και αφού άρπαξαν 500 ευρώ καιχρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ εξαφανίστηκαν.
Οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα της οικογένειας Τσακλίδη, λίγο μετά την αποχώρηση της κόρης του πρώην βουλευτή, θεωρώντας πως

Αποσύρονται από την αγορά παρτίδες με αναψυκτικά Coca-Cola και Sprite


Αθήνα
Σε προληπτική απόσυρση ανθρακούχων αναψυκτικών από την ελληνική αγορά, μετά από καταγγελίες καταναλωτών για δυσάρεστη οσμή και γεύση προχώρησε η εταιρεία Coca - Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως ΑΕ, όπως ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Όπως ανακοινώθηκε, η εμφάνιση της συγκεκριμένης δυσάρεστης οσμής και γεύσης αποδόθηκε από την εταιρεία, σε συνέχεια εργαστηριακών δοκιμών, στην παρουσία των χημικών ουσιών 2,4 διχλωροφαινόλης και 2,6 διχλωροφαινόλης.

Ετοιμάζονται για ακόμα μία ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ, ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΑΙ ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!! 

Ύπουλη γενοκτονία σε βάρος του ελληνικού λαού, των παιδιών μας και των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων προωθούν όσοι υπογράφουν το πολυνομοσχέδιο για την Υγεία.
Τόσο εκείνοι, όσο και οι βουλευτές που θα το υπερψηφίσουν είναι ηθικοί αυτουργοί μιας νέας γενοκτονίας που θα κοστίσει στην Ελλάδα σε έμψυχο δυναμικό, ποιότητα ζωή και θέσεις εργασίας.
Η επιβολή επικίνδυνων αντιγράφων φαρμάκων που εισάγονται από χώρες του τρίτου κόσμου επιβεβαιώνουν το βίαιο υποβιβασμό της Ελλάδας από μέλος του ισχυρού πυρήνα της Ευρώπης σε τριτοκοσμική αποικία της Τρόικας.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΤΕ....ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Τι λένε οι ψυχίατροι για τους έλληνες πολιτικούς





Uploaded by  on Feb 20, 2012
Βίντεο από το δελτίο του ΑΝΤ



Επιστήμονες επισημαίνουν πως οι Έλληνες πολιτικοί χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης αφού παρουσιάζουν διαταραγμένη συμπεριφορά, παθολογικό ναρκισσισμό, αλαζονεία και ανασφάλεια.

Γνωστοί επιστήμονες όπως ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος και και ο Διευθυντής της ψυχιατρικής κλινικής του “Σωτηρία” κ. Γιώργος Μούσσας, αφού μελέτησαν κινήσεις, ομιλίες, συμπεριφορές και στάσεις των Ελλήνων πολιτικών κατέληξαν στο συμπέρασμα πως στην πλειοψηφία τους χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.

ΙΜΑΚΟ - Το τέλος του πασοκικού life style, συμπαρασύρει εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία


Άλλη μια εισηγμένη κατέρρευσε: Η εταιρεία ΙΜΑΚΟ δημιούργημα του Πέτρου 

Κωστόπουλου, κατέρρευσε, όπως κάποτε κατέρρευσε η "Τερζόπουλος ΑΕ" μετά την αποχώρηση του Π.Κωστόπουλου, στενού φίλου του Κ.Λαλιώτη και του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, που είχε τότε αποφασίσει να δημιουργήσει την ΙΜΑΚΟ. "Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις" λέει το βιβλικό ρητό της Παλαιάς Διαθήκης και ο μέχρι πριν λίγες ημέρες συνδαιτημόνας του Γ.Παπανδρέου (συχνά συνέτρωγαν στην "Τηλέμαχο" της Κηφισιάς) βρίσκεται χωρίς εταιρεία σήμερα, αλλά σίγουρα και όχι "στο δρόμο"...

ΑΠΟΕΛ : "Ένα σωστό παιδί, επιβάλλεται πάντα να στηρίζει την πληγωμένη του μάνα"


 
 
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να συνεισφέρει οικονομική βοήθεια στους Έλληνες αδελφούς. Πάρθηκε η απόφαση να πωλούνται στην μπουτίκ συγκεκριμένα προϊόντα προς 3 ευρώ. Στο ποσό που θα εισπραχθεί θα δοθεί αντίστοιχο και από την εταιρεία.

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Πανίκος Χατζηλιασής, σε δηλώσεις του ανέφερε τα ακόλουθα:

"Για τους Έλληνες αδελφούς οφείλουμε να δώσουμε και από το υστέρημά μας. Είμαστε καταϋποχρεωμένοι εθνικά, πολιτικά και οικονομικά. Δεν είμαστε αχάριστοι και δεν ξεχνούμε την διαχρονική στήριξη και συμπαράσταση από τον μητροπολιτικό ελληνισμό. Ένα σωστό παιδί, επιβάλλεται πάντα να στηρίζει ανεξαρτήτως θυσιών την πληγωμένη του μάνα".

Θα αλλάξουν και το Σύνταγμα για το Μνημόνιο ΙΙ

Ένας υπερφίαλος εξουσιομανής κι ένας τραπεζοϋπάλληλος παρέδωσαν την χώρα στους οικονομικούς τρομοκράτες και τους τοκογλύφους, με την βοήθεια φυσικά των δύο μεγάλων κομμάτων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, τα οποία σε λίγο καιρό από τώρα και όταν τα επιβαλόμενα μέτρα θα χτυπήσουν στα συνεχώς μειούμενα εισοδήματα των Ελλήνων πολιτών, θα νιώσουν ευθέως την απειλή μη εισόδου τους στην επόμενη Βουλή.
Ο στενός κλοιός γύρω από την Ελλάδα, για την υλοποίηση των...

Ο ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (Γ.Ο.Κ.) ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21

Κουφάθηκαν στην κυβέρνηση από τον νέο επιβαλλόμενο από την τρόϊκα Γ.Ο.Κ. που επιβάλλει την αστυφιλία, επιβάλλει τα ανθρώπινα γκέτο και απαγορεύει ουσιαστικά την δόμηση εκτός σχεδίου, δημιουργώντας NO HUMAN ZONES, δηλαδή ζώνες χωρίς ανθρώπους και στην Ελλάδα.
Η Ατζέντα 21 σε όλο της το μεγαλείο.
Όταν παρουσίασα και αποκάλυψα την ύπαρξη της Ατζέντας 21, για μια ακόμη φορά οι κοιμώμενοι γκοίμ κορόϊδευαν. Λουστείτε τα τώρα.
Έως τώρα έχουν γίνει μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, τόσες πολλές νομοθετικές ρυθμίσεις στην Ελλάδα, για την εφαρμογή της Ατζέντας 21, όσες δεν έγιναν από τότε που η χώρα μας το 1992 υπέγραψε την απαράδεκτη αυτή συνθήκη.
1. Ορίσθηκαν οι ενεργειακοί επιθεωρητές, που θα...

Ομαδική μούντζα από μαθητές στους επισήμους στην παρέλαση στα Γιάννενα


Ομαδική μούντζα από μαθητές στους επισήμους στην παρέλαση στα Γιάννενα
Με ένα απίστευτο περιστατικό, σημαδεύτηκε η σημερινή παρέλαση στα Γιάννενα για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων από τον Τούρκικο Ζυγό. Σύμφωνα με τα όσα γράφει τοepirusgate, ομάδα μαθητών από σχολείο της πόλης, μόλις πλησίασε την εξέδρα των επισήμων, γύρισε και μούντζωσε ομαδικά τους επίσημους!!!
Προηγήθηκε το σύνθημα του σημαιοφόρου του σχολείου ο οποίος φώναξε δυνατές «Είστε Μαλ..ς»!!!
Η απίστευτη κίνηση των μαθητών -η οποία όπως όλα δείχνουν ήταν προσχεδιασμένη-, εξόργισε τον δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιο, ο οποίος αποχώρησε όχι μόνο από την εξέδρα των επισήμων, αλλά και από το χώρο που έγινε η παρέλαση.
Επίσης, οι καθηγητές φυσικής αγωγής, δυο σχολείων που παρέλασαν σήμερα στα Γιάννενα, έδωσαν το πρόσταγμα στους μαθητές τους «Κλίνατε απ’αριστερά», μόλις πλησίασαν στην εξέδρα των επισήμων!

Για 30 χρόνια έδεσαν τη χώρα στα δεσμά της νέας Φραγκοκρατίας και ... πανηγυρίζουν!


«Το σχέδιο στήριξης της Ελλάδας βασίζεται σε έναν αυστηρό όρο: προβλέπει την ενίσχυση της επιτήρησης της Ελλάδας και την επιβολή διαρκούς παρουσίας της αποστολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επί τόπου» με στόχο την παροχή βοήθειας προς την Ελλάδα ώστε να εκσυγχρονίσει την λειτουργία του Κράτους, συμπλήρωσε ο Ολι Ρεν.
Mε δύο απλές κουβέντες...

ΣΟΚ! «ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΗ» ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Δεν πέρασαν ούτε οχτώ ώρες από την ώρα που οριστικοποιήθηκε το δεύτερο πακέτο στήριξης και στο φως της δημοσιότητας βγήκε μια απόρρητη έκθεση – σοκ της τρόικα για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Οι Financial Times έχουν στην κατοχή τους ένα 10σέλιδο κείμενο, στο οποίο αναλύεται η πορεία του ελληνικού χρέους, δείχνει ότι σε λίγα χρόνια η Ελλάδα θα χρειαστεί και τρίτο δάνειο!

Κι αυτό γιατί,...

"Ενισχυμένη και μόνιμη" παρουσία από ελεγκτές της ΕΕ για την εποπτεία της οικονομικής διαχείρισης.

Eurogroup chief: «Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το νέο πρόγραμμα να είναι μια επιτυχία
 Η "Ελλάδα πρόκειται να λάβει δάνεια αξίας άνω των 130 δισεκατομμύρια ευρώ (£ 110 δισ.? $ 170bn).

Σε αντάλλαγμα, η Ελλάδα θα αναλάβει να μειώσει τα χρέη της στο 120,5% του ΑΕΠ της μέχρι το 2020 και να δεχθεί μια «ενισχυμένη και μόνιμη" παρουσία απο ελεγκτές της ΕΕ για την εποπτεία της οικονομικής διαχείρισης. Η Ελλάδα χρειάζεται τα κεφάλαια για να αποφύγει την πτώχευση στις 20 Μαρτίου

Η τελική απόφαση της μεγάλης προδοσίας


Μια αψίδα προδοσίας έπρεπε να ανεγείρουν οι Έλληνες με τις τελευταίες δεκάρες που τους απέμειναν.
Μια αψίδα να τιμήσουνε τους  Μέγα προδότες που επέστρεψαν σήμερα από την Ευρώπη φέρνοντάς μας την απόφαση της παράδοσης της Ελλάδος στους μπαρόζους.
Ιστορική επιτυχία την ονομάζουν στις πρώτες τους συνεντεύξεις, ο υπάλληλος των ρόθτσιλντ Παπαδήμος και ο χοντρός γλοιώδης τύπος Βενιζέλος.

Αποκάλυψη: Αντ1 , το πρώτο illuminati κανάλι της χώρας! H Νέα τάξη πραγμάτων επίσημα και στην Ελλάδα.


Πιστεύεις πως το να λέμε για την <<νέα τάξη πραγμάτων >> είναι θεωρίες συνωμοσίας; Τώρα τελευταία ο ΑΝΤ1 κάτι έχει πάθει και δηλώνει επίσημα, με τις πράξεις του,  πως ανήκει στη νέα τάξη πραγμάτων. Όλα αυτά που θα δείτε ΔΕΝ είναι τυχαία! Είναι η επιστημονική πραγματικότητα που βιώνουμε! Ανοίξτε τα μάτια σας... και δείτε το αυτονόητο. Προστατέψτε τους εαυτούς σας και τα παιδιά σας από αυτό που έρχεται πριν να είναι αργά! Στο τέλος δεν θα υπάρξουν δικαιολογίες του τύπου δεν το ήξερα! Η αφύπνιση είναι εδώ και προσπαθεί να σας αφυπνίσει! Κάντε το καθήκον σας, αφυπνιστείτε και αφυπνίστε τον διπλανό σας ... ΤΩΡΑ !
Ο πανεπόπτης οφθαλμός στο μπλουζάκι του Βλάχου στο Πλάκα κάνεις.ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ



ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ...
Φωτογραφία τραβηγμένη πριν από λίγο από την εκδήλωση που πραγματοποίησε στο πολιτιστικό κέντρο "Γ. Ρίτσος" ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δ. Καλογερόπουλος. Ο Μπουμπούκοςδέχθηκε λεκτική επίθεση από δεκάδες... 
Νεοδημοκράτες που τον αποκαλούσαν "καραγκιόζη" και "φασίστα". Εμφανώς καταβεβλημένος και στενοχωρημένος από το κράξιμο στριμώχτηκε σε μια γωνιά σε αντίθεση με τους άλλους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Το ότι γλίτωσε τα χειρότερα, αποτελεί είδηση...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑ.

Με το σύνθημα «Το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα» και....αβγά υποδέχτηκαν το γνωστό δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα στη Λιβαδειά. 
Ομάδα 20 ατόμων με πανό τον περίμενε έξω από βιβλιοπωλείο της πόλης όπου ο δημοσιογράφος επρόκειτο να...
παρουσιάσει το βιβλίο του «Το ημερολόγιο της κρίσης». Μάλιστα ένα από τα αβγά τον πέτυχε στο πρόσωπο.


Ποιοι θέλουν νέο ξεριζωμό από την μητέρα Ελλάδα



Η προκλητική δήλωση της Α. Μέρκελ, να μην είμαστε «προσκολλημένοι με τον τόπο μας», αποκαλύπτει το δόλιο σχέδιο των ιμπεριαλιστών του χρήματος εις βάρος της Πατρίδας και της ιστορίας των Ελλήνων.
Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, στόχος δεν είναι ούτε η σύνταξη της γιαγιάς, ούτε το οικόπεδο του θείου. Για άλλη μία φορά το Ελληνικό Έθνος δοκιμάζεται στις δομές της ίδιας του της ύπαρξης, τις πορείας του μέσα στις χιλιετίες.

15 γελοίες ερωτήσεις που σου κάνουν καθημερινά!



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGHqJ-Mc97nJ7FzOynK6XCuql9vDSuDHsdVYJvPC16nBC6-f2E-iJEo6YYd3et2FmIZtGOF86MP0FfyVYe94y1iAp7JXwiyomR-ZPX4gRdld38oCwahdYDHpdrngIcKAWHzran7uEvq5M/s1600/a.jpg
Η καθημερινότητα είναι γεμάτη από ερωταποκρίσεις όλων των ειδών...

απολύτως απαραίτητες για να επικοινωνήσουμε αλλά και για να συνεννοηθούμε με τους γύρω μας. Σωστά μέχρι εδώ! Άλλωστε μιλάμε για να…καταλαβαινόμαστε. Τι γίνεται, όμως, με τις ερωτήσεις που μας κάνουν (ή κάνουμε) καθημερινά, χωρίς λόγο; Για ποιο σκοπό διατυπώνονται, αν όχι για να προκαλέσουν γέλιο και να μπουν στη λίστα με τις πιο «γελοίες» ερωτήσεις που έγιναν ποτέ; Οι 15 ερωτήσεις που ακολουθούν δεν νομίζω να χρειάζονται… απάντηση!

1. Μόλις έχει επιστρέψει στο σπίτι και σου λένε:

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: ΠΟΙΟΣ "ΠΟΥΣΤΗΣ" ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ???????????


Μόνο στην Ελλάδα ξέρει να πουλάει μούρη και να παριστάνει τον «γαμώ και δέρνω» ο Βουβουζέλος. Στην Ευρώπη κότα ο «χειρότερος», κότα με διπλό λειρί! 
Με το που κλάνουν στις οι εταίροι, πλέκει δέκα κασκόλ μονοκοπανιά! Τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες κεκλεισμένων των θυρών ο Βουβουζέλος και η Φινλανδή υπουργός Οικονομικών Jutta Urpilainen υπέγραψαν τη