ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΤΑΛΤΟΝ ;;;


papandreou 33


Η διαβόητη συμμορία των Ντάλτον ήταν ως γνωστόν μία εγκληματική ομάδα, η οποία έδρασε στην Αμερικανική Δύση από το 1890 μέχρι το 1892. Στο διάστημα αυτό τα μέλη της, μεταξύ των οποίων τα αδέρφια Γκράτον (Γκρατ), Γουίλιαμ (Μπιλ), Μπομπ και Έμετ διέπραξαν στις δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ πάμπολλες ληστείες σε τρένα και τράπεζες. 
 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Συρία: Ενέδρα Ισραηλινών και Αμερικανών κομάντο σε φάλαγγα Σύρων και Ιρανών


Τουλάχιστον οκτώ υψηλά ιστάμενοι αξιωματούχοι των συριακών υπηρεσιών πληροφοριών σκοτώθηκαν όταν τα δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν χτυπήθηκαν από άγνωστη αιτία. Το συμβαν σημειώθηκε στην πόλη  Quneitra κοντά στα συρο-ισραηλινά σύνορα από τη συριακή πλευρά των υψίπεδων του Golan.

Ποσοστό 54% δέν θά μπορῇ νά πληρώσῃ τούς φόρους ἀκινήτων τό 2013


Ένας στους δύο πολίτες δηλώνει ότι το 2013 δεν θα μπορέσει να πληρώσει τους φόρους στα ακίνητα και θα προσπαθήσουν είτε να πουλήσουν ακίνητα ακόμη και κάτω από την αντικειμενική τους αξία ή να δανειστούν για να αποφύγουν τις ποινικές ευθύνες που προβλέπονται για τους οφειλέτες του Δημοσίου, σύμφωνα με έρευνα της Kapa Research που παρουσιάστηκε σήμερα στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) και πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα, το ποσοστό εκείνων που εκτιμούν ότι δεν θα μπορέσουν την επόμενη χρονιά να πληρώσουν τους φόρους στα ακίνητα (ΦΑΠ, «χαράτσι», φόρος

Η ανάγκη επανεφεύρεσης της Μαλβίνας Κάραλη

«Αυτά διαβάζω και φρουμάζω εντελώς. 'Δεν υπάρχει', γράφει το αρθρογράφο, 'κανένας ευρωπαϊκός ανθελληνισμός. Αυτά είναι εφευρήματα κάποιων άρρωστων εγκεφάλων'. Για ψάξ' το καλύτερα λεβέντη μου, γιατί δεν στα 'χουν πει όλα. Για άνοιξε και κάνα Νίτσε να μορφωθείς. 'Ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός', γράφει το Νίτσε το ίδιο [...], σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από το ελληνικό πρότυπο'. Τέτοια κόμπλα είχανε και έχουνε με εμάς! 'Γιατί, ό,τι έκαναν οι Ευρωπαίοι έχοντας ως πρότυπο τους Έλληνες', το Νίτσε τα γράφει αυτά, 'κατέληξε εν τέλει να μοιάζει με

Αποκάλυψη σοκ: Από το 1989 υπήρχε η συμφωνία διάλυσης της Ελλάδας



Αποκάλυψη σοκ: Από το 1989 υπήρχε η συμφωνία διάλυσης της ΕλλάδαςΈνα βαρύ μυστικό που κρατούσε στην καρδιά του επί δεκαετίες, φανέρωσε ο Δημήτρης Παξινός.
Από το 1989 υπήρχε η συμφωνία διάλυσης της Ελλάδας.
Ένας εκ των σοβαρότερων λειτουργών στον χώρο της δικαιοσύνης και της μαχόμενης δικηγορίας. Ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, είχε επισκεφθεί το Βελιγράδι μαζί με αντιπροσωπεία του ΔΣΑ το 1989.
Τότε που όλα ήταν ακόμα ρευστά και το Γερμανικό σχέδιο διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας δεν είχε γίνει εμφανές στο βαθμό που εκδηλώθηκε στην συνέχεια.
Σ’ εκείνη την επίσκεψη, άκουσε τον ομόλογο του, πρόεδρο του οικείου δικηγορικού συλλόγου του Βελιγραδίου, απολύτως πεπεισμένο για την λαίλαπα που θα ακολουθούσε.
Του δήλωσε μάλιστα ξεκάθαρα ότι:

Μανιφέστο Ναυάρχων: Τροχιοδεικτική βολή στις δυνάμεις κατοχής.


Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Με μεγάλη ευχαρίστηση διάβασα σήμερα το “Μανιφέστο των Ναυάρχων” με το οποίο προβεβλημένοι στρατιωτικοί παίρνουν θέση στα πράγματα. Θέση πατριωτική (πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς ;) και ξεκάθαρα δημοκρατική.

Εκλαμβάνω το Μανιφέστο αυτό και σαν απάντηση στην πρόσφατη ανοιχτή επιστολή μου προς αυτούςκαι χαίρομαι αν έστω και στο ελάχιστο συνετέλεσα στην απόφασή τους να δράσουν ή να επιταχύνουν τη δράση τους.

Αυτή τη στιγμή που η τιμή της πατρίδας, βουτηγμένη στο βούρκο της κομματοκρατίας, έχει κατρακυλίσει στους υπονόμους της διεθνούς ανυποληψίας, η μάνα όλων μας, η Ελλάδα μας, έχει ανάγκη όλα τα παιδιά της και ιδιαιτέρως αυτά που τα σπούδασε και τα εκπαίδευσε για να την υπερασπίζονται στην πρώτη γραμμή.

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: "Θα έρχονται μέρα μεσημέρι να σας ληστεύουν"!!!



«Οι κλέφτες θα λείψουν από τα βουνά, αλλά θα έρχονται μέρα μεσημέρι ντυμένοι και με ποδήματα να σας ληστεύουν…»

Ο μέγιστος Εθναπόστολος Κοσμας ο Αιτωλός με τις προρρήσεις μας προσφέρει μια εικόνα του σήμερα, από απόσταση 2,5 αιώνων!

Όντως δεν υπάρχουν πλέον ληστές στα βουνά, αλλάγια το ότι μας ληστεύουν μες στα σπίτια μας μέρα μεσημέρι, αρκεί κανείς να διαβάσει το αστυνομικο δελτίο μιας απλής και τυχαίας ημέρας.

Πολλοί εκνευρίζονται όταν παρουσιάζουμε του Άγιους της Ορθοδοξίας,

600 αστυνομικοί επιστρέφουν στην φρουρά επωνύμων


Αυξήθηκαν κατακόρυφα τα αιτήματα προς το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για αστυνομική προστασία από επωνύμους που φοβούνται ότι μπορεί να βρεθούν στο στόχαστρο των τρομοκρατών.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής, με στρατιές αστυνομικών θωρακίζονται πολιτικοί, επιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφοι και εκδότες.

Ήδη, 600 αστυνομικοί επιστρέφουν και πάλι στις φρουρές των VIP, μετά το "διάλειμμα" των λίγων μηνών καθώς είχαν αποδευσμευτεί το τετράμηνο Αύγουστος-Νοέμβριος από τη φύλαξη «ειδικών στόχων» με σκοπό να βγουν στους δρόμους στη μάχη κατά του εγκλήματος.

Στο παιχνίδι της φύλαξης επωνύμων έχουν μπει και απόστρατοι αξιωματικοί.......

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση – Δολιοφθορά ή ατύχημα;

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση – Δολιοφθορά ή ατύχημα;

Σαράντα χρόνια μετά το ερώτημα παραμένει

Ήταν στις 23 Ιανουαρίου του 1973, όταν η απίστευτη τραγωδία χτύπησε την οικογένεια Ωνάση, τότε που ο Αριστοτέλης Ωνάσης έδωσε την εντολή να κατεβάσουν τον διακόπτη των μηχανημάτων που κρατούσαν στη ζωή τον μοναδικό του διάδοχο και μονάκριβο γιο του.

Μετά το Χάρβαντ πάει στο Κολούμπια και θα πάρει 30.000 δολάρια για επτά διαλέξεις

Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που θα χαράμιζε, έστω και λίγο, από τον ελεύθερό του χρόνο για να ακούσει αυτό το πράμα;
Από την άλλη βέβαια είναι και μια πρόκληση το να δεις και να ακούσεις από κοντά το πιο διάσημο βλάκα και προδότη του.......

Πεθαίνει κόσμος στους δρόμους κι αυτοί χάρισαν λάπτοπ στους βουλευτές!



Μήπως ζείτε σ' άλλη χώρα μωρέ;
Είναι δυνατόν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή,που ξανακόβετε μισθούς και συντάξεις κι εφαρμόζετε στρατιωτικό νόμο για να μην ευνοηθούν δήθεν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ, να χαρίζετε λάπτοπ στους βουλευτές;Και μάλιστα σκοπεύετε να τους χαρίσετε και εκτυπωτές;
Εξω ο κόσμος πεθαίνει κι αυτοκτονεί από την πείνα,δεν το ξέρετε;
Με τίνος μωρέ τα λεφτά κάνετε τους κουβαρντάδες;

Η Τουρκία φτιάχνει στρατιωτική δύναμη των τουρκόφωνων χωρών!


Εκ πρώτης όψεως μοιάζει κάτι το «αθώο», αποτελεί όμως το πρώτο προσεκτικό βήμα της Τουρκίας στην προώθηση του οράματος ενοποίησης των τουρκόφωνων δημοκρατιών (σχετικό είναι αυτό σε πολλές περιπτώσεις…) και γιατί όχι, την αλληλοβοήθεια σε μεταγενέστερο στάδιο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα ασφαλείας σε καθεμιά από τις συμμετέχουσες χώρες.
Η πρώτη συνάντηση με αυτό το αντικείμενο πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, όμως τα θεμέλια γι’ αυτό το εγχείρημα έχουν τεθεί στην Τουρκία, ενώ το αρχηγείο της στρατιωτικής δύναμης θα έχει έδρα στην Άγκυρα.

ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΤΗΚ Η "ΠΗΓΗ ΔΙΑΡΡΟΗΣ" Απόρρητα για F-16, AMRAAM και ΗΑWK απέσπασε η ομάδα των "Ελλήνων" πρακτόρων


Νέα άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν για την ομάδα των πρακτόρων που κατά τις τουρκικές αρχές κατάφερε να διαρρεύσει στην Ελλάδα πλήθος άκρως απόρρητων εγγράφων για τη δομή δυνάμεων, επιχειρησιακά σχέδια της τουρκικής Αεροπορίας καθώς και απόρρητες πληροφορίες για την αεράμυνα της χώρας.
 
Σε συνέχεια των στοιχείων που προκύπτουν και δημοσιεύονται φέροντας σε ιδιαίτερα δεινή θέση την ηγεσία των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και τις υπηρεσίες αντι-κατασκοπίας της Άγκυρας, αποκαλύπτεται ότι αποσπάστηκαν απόρρητες πληροφορίες για συστήματα, ηλεκτρονικού πολέμου, τεχνικά δεδομένα για τα μαχητικά F-16 και πυραύλους AMRAAM της τουρκικής Αεροπορίας καθώς και συχνότητες επικοινωνιών και φύλλα αποδόσεως χειριστών πολεμικών Μοιρών.
 

Χαικάλης σε Άδωνι:Eίσαι ξεφτίλας,καραγκιόζης,κ βλάκας!

σχόλιο Α/Φ:ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Εγώ η μικρή Ελλάδα


Σου μιλάω ψιθυριστά να μην μας ακούσουν. Θα σου πω και εγώ την ιστορία της καταστροφής μου. Με λίγα λόγια.Κάποτε είχα μια συναίσθηση της ιστορικής αξίας μου. Ήμουν πτωχή πλην τίμια. Πολεμούσα για να μεγαλώσω. Πολεμούσα για τους Βαλκανικούς. Πολεμούσα για τη μεγάλη ιδέα στη Μικρά Ασία. Έστω και αν έσπασα τα μούτρα μου δεν το έβαλα κάτω. Πολεμούσα στον Β’Παγκόσμιο πόλεμο και αντιστεκόμουν. Ξυπνούσαν μνήμες που με συνέδεαν με το παρελθόν. Μετά άρχισε ο ξεπεσμός μου. Ο γελοίος εμφύλιος των αριστερών με τους δεξιούς που σφάζονταν με τα κονσερβοκούτια. Η ανοικοδόμηση


με τις γελοίες πολυκατοικίες, η πιο άσχημη πρωτεύουσα σε όλη την Ευρώπη. Η Χούντα. Το ΠΑΣΟΚ. Τα λαμόγια στην εξουσία. Το ”Τσοβόλα δώσ’ τα όλα” .Ο Κοσκωτάς. Οι κοριοί. Το χρηματιστήριο του ’99. Όλοι αυτοί που δεν μπήκαν...

ΟΙ ΟΓΚΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!


Μια ομάδα ερευνητών από την πολιτεία της Ουάσινγκτον είχε ένα τεράστιο «Ωχ!“ την στιγμή που πρόσφατα, αποκαλύφθηκε τυχαία ηθανατηφόρα αλήθεια για την χημειοθεραπεία, κατά την διάρκεια μιάς έρευνας γιατί τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη είναι τόσο δύσκολο να εξαλειφθούν με τη χρήση συμβατικών μεθόδων θεραπείας. Όπως αποδεικνύεται, η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει πραγματικά ή δεν θεραπεύει τον καρκίνο καθόλου, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης , αλλά μάλλον τροφοδοτεί την ανάπτυξη και των καρκινικών κυττάρων, που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να εξαλείψουμε όταν μία χημειοθεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει.
Μπορείτε να το αποκαλέσετε «η καπνισμένη κάνη», που αποδεικνύει, μια για πάντα, την πλήρη απάτη της συμβατικής βιομηχανίας του καρκίνου.
 Δεν είναι μόνο η χημειοθεραπεία, η τυπική μέθοδος της θεραπείας του καρκίνου σήμερα, μια πλήρης πτώση βασισμένη στα συμπεράσματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι επιζήμια για τους ασθενείς με καρκίνο. Τα ευρήματα σοκ ...