ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ολι Ρεν: Έκκληση για πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα .

Η τρόικα προειδοποιεί με διακοπή χρηματοδότησης αν υπάρξει πολιτική αστάθεια! Θα κλείσουν και τις τράπεζες;

ΔΑΝΙΑ: "Τζιχάντ" εναντίον μητέρων με καροτσάκια!

Στη Δανία, μέσα σε μία μόνο εβδομάδα, δύο Δανές μητέρες δέχτηκαν επίθεση ενώ έκαναν ήσυχα βόλτα μαζί με τα μικρά τους. Φαίνεται ότι οι μουσουλμάνοι εισβολείς έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν αυτή την πολύ καινοτόμο στρατηγική στη συνεχή τους προσπάθειά να «σπείρουν τον τρόμο» στις καρδιές των απίστων.

Για το τελευταίο επεισόδιο, γράφτηκε ένα σύντομο άρθρο στην εφημερίδα Jyllands-Posten, η δε προηγούμενη, πολύ πιο σκληρή επίθεση, δεν αναφέρθηκε σχεδόν πουθενά. Και αυτό παρά τις εκκλήσεις για βοήθεια να βρεθούν οι δράστες από φίλους, συγγενείς και κάποιους 34.000 ενδιαφερόμενους Δανούς, που μοιράστηκαν την ιστορία στο Facebook.

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. 

ΣΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ!


ΔΗΜΑΡ: "ΠΛΗΡΗΣ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ" Τα "έσπασαν"! - Έκτακτο "υπουργικό" συμβούλιο των υπουργών της ΝΔ με Α.Σαμαρά


Να συγκληθούν οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων τους ζήτησαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, έπειτα από διακοπή της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.
 
O εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι υπάρχει "πλήρης διαφωνία" της ΔΗΜΑΡ με το Μαξίμου, άρα, αν δεν υπάρξει άλλη συνάντηση αίρουν την στήριξη στην κυβέρνηση...
 

Μια παρατήρηση

Ακριβώς μετά την σύσκεψη των τριών "πολιτικών αρχηγών" στο διάγγελμά του ο Βενιζέλος είχε γραμμένες τις δηλώσεις του! Πότε ρε Βαγγέλα πρόλαβες τα σκέφτηκες και τα έγραψες, ένα μνημόνιο τόσες μέρες δεν καταφέρατε να διαβάσετε.
Τα τρία γουρούνια ...




...και τα τρία γουρουνάκια

Σαμαράς στο ΕΛΚ: Η Ελλάδα σημειώνει πρόοδο κάθε μέρα…


Εξέλιξη σοκ! Αποχωρεί ο Κουβέλης από την κυβέρνηση!


Ραγδαίες οι εξελίξεις στην κυβέρνηση - Τραβά στα άκρα την κατάσταση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Αποχωρεί σύμφωνα με πληροφορίες από την κυβέρνηση ο Φώτης Κουβέλης, φέρνοντας ξανά το σενάριο των εκλογών στο προσκήνιο. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εμφανίσθηκε αμετακίνητος στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών εμμένοντας στη θέση του για εξάμηνες συμβάσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ, χωρίς αλλαγή του ονόματος της δημόσιας τηλεόρασης.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟΙ-ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ


trikommatiki





Πληροφορούμαστε ότι από στιγμή σε στιγμή υπάρχει η πιθανότητα να διακοπεί η σύσκεψη των ρεντίκολων της τρόικας.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό

A.Φ.  Δεν το σχολιάζουμε.

kke_drugsΈνα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας εξάρθρωσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών. Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, το κύκλωμα δρούσε κυρίως στην περιοχή του Περισσού και ειδικότερα στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος, όπου προμήθευε στελέχη, μέλη της νεολαίας και εργάτες με σκληρά, ψυχοτρόπα κυρίως ναρκωτικά.

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ > ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ


«Η αναγνώριση του συνταγματικού ονόματος, ο σεβασμός της Χάγης και η απεμπλοκή της ενσωμάτωσης στις ευρωατλαντικές δομές είναι η λύση για το όνομα, λέει ο πρώην πρέσβης της Γερμανίας στα Σκόπια, Klaus Shramayer, σύμφωνα με την εφημερίδα Βέτσερ.




Μάθε τι κάνουν οι Ιάπωνες και ΔΕΝ παχαίνουν!(Απίστευτη Συμβουλή)

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Ιάπωνες παρουσιάζουν το υψηλότερο ποσοστό μακροζωίας, μιας και έχουν από τα χαμηλότερα ποσοστά παχυσαρκίας παγκοσμίως.

Το μυστικό της διατροφής βρίσκεται στη μέθοδο με την ονομασία «hara hachi bu», η οποία σημαίνει να τρως μέχρι να νιώσεις 80% πλήρης.

Σύμφωνα με έρευνες, σε εκείνο το σημείο, το στομάχι είναι 100% γεμάτο, παρά το γεγονός ότι ο εγκέφαλος δεν το έχει καταλάβει ακόμα.

Ισχύει, κύριοι της Δικαιοσύνης, η είδηση αυτή ;;;


Α Π Ο Κ Λ Ε Σ Τ Ι Κ Ο

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ;
ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ;;;;;;;

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του attikanea λένε, πως ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, βρίσκεται ΕΚΤΟΣ Ελλάδος!
Εάν η είδηση ισχύει, η "ελληνική", "ανεξάρτητη" Δικαιοσύνη, ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ!

Αν ενθυμούμαι καλά, ο πρώην Οικονομικός Εισαγγελέας κ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ, έχει ασκήσει ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων στον

Απολυμένοι Λαζόπουλου: “συμβαίνει και στα καλύτερα τσαντίρια”

lazopoulos
Όταν στις 11/6 έπεσαν πολύχρωμες μπάρες στην ΕΡΤ, οι πέντε ταξιθέτες/ ταξιθέτριες της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αποφασίσαμε συλλογικά και ομόφωνα να συμμετάσχουμε στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΠΟΕΠΤΥΜ η ΠΟΕΣΥ και η ΕΤΙΤΑ («Η ΠΟΕΣΥ, η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΠΟΕΠΤΥΜ αποφασίσαμε να κηρύξουμε από τις 19:00 έως τις 01:00, στάση εργασίας σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα της χώρας»).
Γνωρίζαμε πως δεν καλυπτόμασταν θεσμικά, μιας και ανήκουμε στο πλήθος των χιλιάδων ανασφάλιστων-αφανών εργατών στα μίντια αλλά και σε πολλούς άλλους κλάδους ανά τον ελλαδικό χώρο. Ακόμα κι έτσι όμως, αποφασίσαμε να σταθούμε αλληλέγγυοι-ες όχι μόνο λόγω πεποίθησης αλλά και λόγω θέσης.

Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Guardian! Μέχρι και τον Ισραηλινό πρέσβη επιστράτευσε ο Στουρνάρας για να ρίξει το σήμα της ΕΡΤ!



guardian 

Το «ξενιτεμένο» μας F-16C-50P-CF επέστρεψε στην Ελλάδα & την 116 ΠΜ

Ένα μαχητικό F-16C της Πολεμικής Αεροπορίας που από το 1999 βρισκόταν στις ΗΠΑ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια «ξενιτιάς», τα οποία όμως ήταν πολύ παραγωγικά και πιθανά να αποδειχθούν χρήσιμα και στο άμεσο μέλλον.

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Μετά από την στοχευμένη και συντονισμένη αποδυνάμωση και εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, παρακολουθούμε να επιχειρείται απροκάλυπτα μία ακατανόμαστη προδοσία.
Επιχειρείται η πλήρης αποδυνάμωση και εξαθλίωση του ελληνικού στρατού σε όλα τα επίπεδα.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ...

sam-synagogh
...ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ!

ΚΑΙ 600 ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ... Ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις αναπτύσσονται στην Συρία απέναντι στα αμερικανικά F-16


Η Ρωσία απαντά στην απόφαση της Δύσης να εφοδιάσει με βαριά όπλα τους ισλαμιστές αντάρτες με των γνωστό ρωσικό "απόλυτο" τρόπο: Στέλνει ένα ολόκληρο τάγμα πεζοναυτών, επιπλέον των δυνάμεων που έχει αναπτύξει τώρα στην Συρία, αλλά αυτό είναι το ολιγότερο: Για πρώτη φορά ανακοίνωσε η Μόσχα ότι στέλνει αεροπορικές δυνάμεις στο συριακό έδαφος! 
 

Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΙΕΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ EUROGROUP: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

eurogroup2
Ως φερέφωνα της Μέρκελ, πηγές του Eurogroup τάσσονται κατά των εκλογών, ενώ προειδοποίηση απευθύνουν προς την Αθήνα  οι Βρυξέλλες «να συνεχίσει απρόσκοπτα το πρόγραμμα»  (βλέπε ...πήδημα του λαού). Παράλληλα φρόντισε να καθησυχάσει για τη δόση των 3,3 δισ. ευρώ, να ανοίξει παράθυρο για μείωση χρέους μέσω ESM το 2014 αλλά εφόσον τηρήσει απρέγκλιτα το πρόγραμμα σε βάρος του λαού και δεν πάει σε εκλογές!

Α/ΓΕΕΘΑ Προς τους Κομάντος είστε ο ανθός των Ε.Δ ...Τσακίστε τον Τούρκο !


Κομάντος : Εμείς κοιμόμαστε με το μαχαίρι και την ταυτότητα στα δόντια !
  Τη μεγάλη  εμπιστοσύνη A/ΓΕΕΘΑ που έχει στις Ειδικές Δυνάμεις των τριών όπλων ,αλλά και την πεποίθησή του ότι πρέπει να υπάρξει άμεσο και ισχυρό   χτύπημα χωρίς να αποκλείεται επιθετική ενέργεια από τις ¨Ενοπλες Δυνάμεις της Χώρας ,στη συνεχιζόμενη προκλητικότητα των Τούρκων που εμφανίζει συμπτώματα ηγεμονισμού και νεοθωμανισμού !

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 17 ΕΚ. ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ «ΕΤΑΞΕ» Ο ΣΑΜΑΡΑΣ‼! ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ , ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ;




Η ανησυχία των καταστηματαρχών, ιδιοκτητών ακόμα και κάποιων ξενοδόχων και άλλων επαγγελματιών αλλά και υπαλλήλων, όσο περνούν οι μέρες και μπαίνουμε για τα καλά στην καρδιά του καλοκαιρού, ολοένα και μεγαλώνει. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό, όταν μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για γόνιμη τουριστική περίοδο και αφίξεις που θα ξεπεράσουν τους 17 εκατομμύρια τουρίστες, θα περίμενε κανείς να είναι γεμάτη όλη η Ελλάδα! Και όμως.. σε αρκετά νησιά δεν υπάρχει ... ψυχή...

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ‼!

SKOPOYLIXAME
Με μια εγκληματική για την δημόσια υγεία απόφαση, η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκουπούλη, κατάργησε υγειονομική διάταξη, η οποία αφορούσε τον περιορισμό της διάδοσης μεταδοτικών νοσημάτων από λαθρομετανάστες.

“Στρίβειν δια της ΕΡΤ”! Επιτέλους ακούσαμε και μία αλήθεια σε κανάλι…

…ακόμα και αν ήταν ο ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών με αφορμή την ΕΡΤ, η Σία Κοσιώνη έθεσε πολύ όμορφα τον όρο για την οπερέτα. Στρίβειν διά της ΕΡΤ.

Γιατί να στρίψουν με πρόφαση της ΕΡΤ;

Για δύο λόγους: