ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Η Βουλή παραπέμπει τον Βουλγαράκη στη δικαιοσύνη

              

Στη δικαιοσύνη παραπέμπεται ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης, για αναληθές πόθεν έσχες προς περαιτέρω διερεύνηση, με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής. Η απόφαση ελήφθη στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο πρώην υπουργός στην επιτροπή, δεν φαίνεται να έπεισαν. Η παραπομπή αφορά στην αποκάλυψη ότι....

ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ! ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠ’ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΙΣ ΚΛΑΙΤΕ …
ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
Ο πόλεμος του κράτους και της τρόικας λαμβάνει διαστάσεις καθολικής επιδρομής σε βάρος του λαού.

Απείλησαν δάσκαλο στην Τουρκία γιατί δήλωσε πως είναι Έλληνας!!


turkiye
Μια καταπληκτική περίπτωση που δείχνει για άλλη μια φορά  το καθεστώς της καταπίεσης που υπάρχει στην Τουρκία για όσους τολμούν να αρνηθούν την κατεστημένη τουρκική ταυτότητα, η οποία για πολλούς είναι ένα πλαστό δημιούργημα, αποκαλύπτει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Radikal, σε δημοσίευμα της στις 3/1.

Την ώρα που τα βρωμόψαρα της Τουρκίας κατακλύζουν την Ελληνική αγορά ,το Ελληνικό Υπουργείο αδρανεί γαι τους αγρότες


Μία απίστευτη ιστορία βρίσκεται σε εξέλιξη στα Ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους με Ελληνικό σανό το οποίο δεν μεταφέρεται λόγω γραφειοκρατίας στην Τουρκία για εξαγωγή!!! Την στιγμή μάλιστα που όλος ο κόσμος βλέπει κατά δεκάδες τα ψυγεία να μεταφέρουν τα "βρωμόψαρα" της Τουρκίας , χωρίς καθυστερήσεις , προς την Ελλάδα και τις υπόλοιπες Ευρωπαικές χώρες!!! Πιο αναλυτικά:


Έξι φορτηγά περιμένουν στο τελωνείο των Κήπων Έβρου να φορτώσουν ελληνικό σανό μηδικής προκειμένου να το διαθέσουν για τρίτη φορά φέτος στην τουρκική αγορά, αλλά "κολλήσανε" στην.....

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΛΑΕ..Ο Μπαρμπα Φώτης διόρισε την κόρη του..


Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διόρισε την κόρη του ως εκπρόσωπο του κόμματος σε επιτροπή του δημοσίου!

Όπως προκύπτει από το έγγραφο που δημοσιεύει το avantipopolo.gr, ο Φ. Κουβέλης στις 29 Οκτωβρίου 2012 πρότεινε στον Πρωθυπουργό να διοριστεί η κόρη του Μαρία ως τακτικό μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Και στις 5 Νοεμβρίου ο Α. Σαμαράς προχώρησε στον σχετικό διορισμό, που περιλαμβάνει και άλλους
εκπροσώπους φορέων και κομμάτων.
Σημειώνεται ότι η θέση του τακτικού μέλους της Επιτροπής είναι αμειβομένη. Σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο 2667/1998: «Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Οικονομικών καθορίζεται η αποζημίωση των μελών της Επιτροπής, κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων περί αμοιβής ή αποζημίωσης λόγω συμμετοχής σε συμβούλια και επιτροπές του δημόσιου τομέα».
Σήμερα η αποζημίωση είναι......

Η συνάντηση Γέροντα Εφραίμ Βατοπεδινού με άθεο


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Χάρρυ Κλυνν σε Νίκο Ευαγγελάτο: "Ούτε για φτύσιμο δεν είσαι"


             Χάρρυ Κλυνν σε Νίκο Ευαγγελάτο:
Τον στολίζει κανονικά το γνωστό παρουσιαστή και δημοσιογράφο ο Χάρρυ Κλυνν.
  Ο κωμικός και δημιουργός, παρακολουθεί το δελτίο ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου και μάλλον…φόρτωσε με αυτά που ακούει. Έτσι ανέβασε στον προσωπικό του Λογαριασμό στο twitter  την προσβλητική αυτή φράση.

Ανακαλείται μουχλιασμένο Γερμανικό τυρί από τα LIDL

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη έκανε γνωστό ότι εντοπίστηκε...

μούχλα σε συσκευασμένο τυρί (Cottage Cheese) που διατίθεται από τα σούπερ μάρκετ της εταιρείας "LIDL Hellas"

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ο ΕΦΕΤ στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας και ύστερα από σχετικές ενέργειες, ενημερώθηκε από την εταιρεία "LIDL Hellas" για αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε συσκευασμένο τυρί λόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλα).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα προϊόντα, με την εμπορική επωνυμία......

Αλλάζουν όλα με τα διπλώματα οδήγησης το 2013! Δείτε τις αλλαγές

                       
Τα πάνω κάτω στην έκδοση διπλωμάτων οδήγησης έρχονται με το προεδρικό διάταγμα 51/2013, με τη ελληνική νομοθεσία εναρμονίζεται με την ευρωπαϊκή.Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν αυστηρότερα τα μέτρα για την απόκτηση της άδειας οδήγησης, και το κόστος θα αυξηθεί. Μία από τις αλλαγές που επέρχονται αφορά στην αύξηση των υποχρεωτικών μαθημάτων που από 20 γίνονται 25, όπως επίσης και τα μαθήματα της θεωρίας.
Παράλληλα... δημιουργούνται νέες κατηγορίες οι οποίες δεν υπήρχαν έως τώρα.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝΑλλαγές όμως υπάρχουν και στο κόστος έκδοσης των διπλωμάτων. Θα ακριβύνουν τα παράβολα που θα πρέπει να υποβάλλονται........

Πάτρα: 200% αύξηση των διακανονισμών της ΔΕΗ - 1200 Πατρινοί χάνουν τα σπίτια τους

Σε επίπεδα ρεκόρ κυμαίνεται η αύξηση του ποσοστού των συνδρομητών της ΔΕΗ στη Δυτική Ελλάδα οι οποίοι σπεύδουν το τελευταίο διάστημα να κάνουν διακανονισμό σρτην εξόφληση του λογαριασμού τους.

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ > ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ > Οκτώ «τρωκτικά» του υπ. Οικονομικών διαρρέουν φορολογικά στοιχείαΤουλάχιστον 30.000 πελάτες είχε η εταιρεία «Info C…..», κυρίως εισπρακτικές εταιρείες που λειτουργούν για λογαριασμό τραπεζών, ενεχυροδανειστήρια, επιχειρηματικοί όμιλοι και «τοκογλύφοι». Πως δρούσε το κύκλωμα που πωλούσε σε κάθε ενδιαφερόμενο λίστες με προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων Ελλήνων.
Το «τιμολόγιο» κυμαινόταν ανάλογα με τον αριθμό των στοιχείων που ήθελε ο «πελάτης» και το είδος. Για παράδειγμα, 4.000 ευρώ κόστιζαν τα πλήρη στοιχεία 1.000 ατόμων ή επιχειρήσεων, 1.500 ευρώ για 100 άτομα, σύμφωνα με την αστυνομία. 


ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ Bόμβα κατά Ε.Βενιζέλου και Ι.Διώτη: Επί ημερών τους αλλοιώθηκε η λίστα Λαγκάρντ!


Βόμβα κατά του Ε.Βενιζέλου, αλλά και το Ι.Διώτη αποτελεί το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελών Γρ. Πεπόνη και Σπύρος Μουζακίτη: Σύμφωνα με το έγγραφό τους που εστάλη στον Αρειο Πάγο αποκαλύπτεται ότι η ημερομηνία μεταγραφής του USB την 9η και 10η Ιουλίου 2011 και συνεπώς και η διαγραφή των ονομάτων των συγγενών του Γ.Παπακωνσταντίνου έγινε επί υπουργίας Ευάγγελου Βενιζέλου και όχι επί υπουργίας Παπακωνσταντίνου!
 

Ρε μαλακες αριστεροι γίνεται κανονικοί Έλληνες να πιάσουν τόπο οι αγώνες σας.


Δεν θα μετράνε οι αποδείξεις από το πετρέλαιο θέρμανσης αλλά...θα μετράνε οι αποδείξεις από αγορές του εξωτερικού !!!???


Αν θα πάτε για ψώνια στη Βουλγαρία να ζητάτε απόδειξη και αν δεν σας δώσουν να μη τους πληρώσετε ,...να δείτε τι ξύλο θα φάτε! Μα πόσο ανώμαλοι μπορεί να είστε εσείς που νομοθετείται ρε  κοπρόσκυλα. 


Κι όμως αυτό που βλέπετε δεν είναι σουίτα ξενοδοχείου αλλά..


                               

Φυλακές καλύτερες και από σουίτες ξενοδοχείων!
Δείτε φωτογραφίες:

Γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάληψη της «Βίλας Αμαλία». Μαντέψτε ποιου;

Ο Βουλευτής αποχώρησε εσπευσμένα από το κανάλι που ήταν καλεσμένος για να πάει στο χώρο της κατάληψης
Ανάμεσα στους καταληψίες που εισέβαλαν σήμερα το πρωί στη «Βίλα Αμαλία», σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ήταν και ο γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση.

Μόλις έγινε γνωστό πως αντιεξουσιαστές κατέλαβαν και πάλι το κτίριο στη συμβολή των οδών

Toύρκικα δάνεια στη Δ.Θράκη και σε όλη την Ελλάδα


MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Τη σχεδιαζόμενη τουρκική οικονομική διείσδυση στην Ελλάδα αποκαλύπτει με πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα Hürriyet. ‘Eιδικό τουρκικό δάνειο στον Γιώργο’είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα η οποία αποκαλύπτει πως η τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα έχει δημιουργήσει σχέδιο «οικονομικής ενίσχυσης» της Ελλάδας. Το σχέδιο αυτό παρουσιάστηκε στις ελληνικές αρχές.
Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό η τουρκική τράπεζα «Ζiraat Bank» η οποία δραστηριοποιείται στη

Έληξε η κατάληψη στη βίλα Αμαλία, στην ΓΑΔΑ οι συλληφθέντες

Έληξε η κατάληψη στη βίλα Αμαλία, στην ΓΑΔΑ  οι συλληφθέντες
Στη ΓΑΔΑ βρίσκονται και οι 101 συλληφθέντες οι οποίοι τα ξημερώματα προχώρησαν σε ανακατάληψη της βίλας Αμαλίας.

Αργότερα σήμερα, οι καταληψίες της βίλας Αμαλίας θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αυτή την ώρα, στο Πολυτεχνείο βρίσκεται σε εξέλιξη συνέλευση από αλληλέγγυους στους καταληψίες συλληφθέντες. Σε ανακοίνωση στο Διαδίκτυο αναφέρεται ότι ώς το Σάββατο 12

Κινέζοι πωλούσαν σκοτωμένα σκυλιά σε πάγκους στην οδό Αγησιλάου. Πακιστανοί στην Πάρο είχαν γεμάτο το ψυγείο τους με γάτες.


Σοκ προκλήθηκε σε όσους Έλληνες πολίτες βρέθηκαν στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είδαν σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος». Αυτό καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, τηλεφωνώντας έντρομοι και γεμάτοι οργή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία. Με ανακοίνωση της Φιλοζωικής, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, γίνεται λόγος για πληθώρα επώνυμων

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΠΑΝΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Τη λειτουργία ενός παράνομου Μουσουλμανικού τεμένους στο κέντρο της Πάτρας σε ημιυπόγειο, καταγγέλλει αναγνώστης του thebest.gr.

Όπως αναφέρει ο καταγγέλων περίοικος, αυτό ίσως να μην ενοχλούσε αν δεν είχαν παρατηρηθεί στην ευρύτερη περιοχή κάποια κρούσματα που πιθανόν να οφείλονται σε θρησκευτική μισαλλοδοξία και φανατισμό.

Ορισμένα αυτοκίνητα, σημειώνει ο αναγνώστης του thebest.gr, που είχαν κρεμασμένο στο καθρεφτάκι τον σταυρό ή άλλα χριστιανικά σύμβολα για φυλακτό, βρέθηκαν με σπασμένα τζάμια

Πριν λίγο στην Ομόνοια... Κατελύθη το κράτος... Αναρχικοί κατέλαβαν τον σταθμό μετρό - ηλεκτρικού...!!!


Πριν λίγη ώρα στην Ομόνοια αναρχικοί κατέλαβαν τον Σταθμό του Μετρό και του Ηλεκτρικού στην Ομόνοια για συμπαράσταση στην βίλλα αμαλίας.


Τα άπλυτα κατέλαβαν και το κεντρικό σταθμαρχείο παίρνοντας στην κατοχή τους της μεγαφωνικές εγκατάστάσεις του σταθμού από τις οποίες γκάριζαν συνθήματα και καλέσματα για

«Λυσασμένα σκυλιά, θέλουν πάλι ξανά, να ξεσκίσουν τη Γη σου»


lathro

Του Αντώνη Γρυπαίου. Η λαθρομετανάστευση είναι επινόηση της παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Η λαθρομετανάστευση έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επικίνδυνα εθνικά μας θέματα, αφού με αυτή θα γίνει η νέα άλωση της πατρίδας μας. Θα προσπαθήσουμε εδώ να αναλύσουμε το φαινόμενο αυτό με απλή γλώσσα.
Υπενθυμίζω ότι σήμερα τελούμε υπό Γερμανική διοίκηση & κατοχή.
Η ανωτάτη πολιτική ηγεσία της χώρας είναι για τους τύπους και μόνο.
OAρχηγός του Κράτους & Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ανύπαρκτος, δεν ενδιαφέρεται για τα