ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ διαπραγματεύσεις για το νέο μνημόνιο




ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΥ(VIDEO)


Νέος εκβιασμός: θέλουν να δεσμευθεί και η… επόμενη κυβέρνηση!!!



Νέο γύρο εκβιασμών και προσπάθειας να τεθεί σε ομηρεία και η επόμενη κυβέρνηση, πραγματοποίησαν οι ισχυροί της Ευρώπης στο πλαίσιο του Γιούρογκρουπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, οι Ευρωπαίοι εταίροι, μας ζητούν να υπογράψουμε εδώ και τώρα τη νέα δανειακή σύμβαση και τις δεσμεύσεις που προκύπτουν από αυτή. Δηλαδή ξεκαθαρίζουν ότι χωρίς το νέο Μνημόνιο δάνειο 130 δις ευρώ δεν υπάρχει. Όπως αναφέρουν πηγές από την κυβέρνηση (δηλαδή ο κ. Βενιζέλος)

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΒΛΗΜΑΤΑ.


Ξεκινά τους επόμενους μήνες η παραλαβή από τον Ελληνικό Στρατό των νέων ρωσικών αντιαεροπορικών βλημάτων 9Μ331 για τα SHORADS Tor-M1 και  9M33M3 για τα αντιαεροπορικά αυτοκινούμενα συστήματα SA-8B Gecko ( OSA-AKM) τα οποία παραγγέλθηκαν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας σε μία προσπάθεια ενίσχυσης των αντιαεροπορικών δυνατοτήτων του Ε.Σ. στα νησιά του Α.Αιγαίου και στο μέτωπο του Έβρου.

Τα βλήματα θα προωθηθούν άμεσα στις Α/Α πυροβολαρχίες καθώς σε πολλά από τα νυν βλήματα είτε έχει εξαντληθεί το όριο ζωής τους, (SA-8b Gecko) είτε βρίσκονται αρκετά κάτω από τον προβλεπόμενο αριθμό, λόγω μη επαρκούς αριθμού βλημάτων στην αρχική παραγγελία  (Tor-M1).

Ένα μεγάλο δολοφονικό ψέμα σε εξέλιξη > Η Ελλάδα δεν έβαλε στα ταμεία της ευρώ τσακιστό από τα 80 δις του δανείου!


Ένα μεγάλο, δολοφονικό, ψέμα σε εξέλιξη! Ρωτάμε πόσες δόσες πήραμε από τη Τρόικα; Ποιο είναι το ακριβές ποσό που έχουμε λάβει ως σήμερα; Πότε πήραμε τα τελευταία λεφτά της βοήθειας-πρέζας;Μας λένε ότι έχουμε πάρει 80 δις. Ας μας το αποδείξουν με στοιχεία οι κ.κ. Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου.
Ποια είναι η αλήθεια που μας κρύβουν;
Μήπως το γεγονός ότι δεν έχει μπει ούτε μισό ευρώ στα κρατικά ταμεία από τα 80 δις της Τρόικας;
Μήπως όλο το ποσό έχει πάει κατευθείαν στην εξόφληση των τοκοχρεολυσίων;

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΙ


Αυτές τις εικόνες αρνούνται οι Τούρκοι.
Η Γαλλία έδειξε τον δρόμο
Σε Ευρωπαικό έδαφος έγινε χθες μια μεγάλη μάχη, την οποία κέρδισε η ανθρωπότητα. Απέναντί της το έγκλημα της γενοκτονίας. Οι γενοκτόνοι έκαναν ότι μπορούσαν για να κερδίσουν. Η ανθρωπότητα όμως νίκησε. Τα ανθρώπινα δικαιώματα νίκησαν το σκοτάδι. Τα σπαρμένα κόκαλα των..
θυμάτων στα βουνά της Τουρκίας, βρήκαν μια αχτίδα φωτός στο σκοτάδι της ιστορικής διαστρέβλωσης.
Η Γαλλία έδειξε τον δρόμο σε όλα τα υπόλοιπα Ευρωπαικά κράτη. Η Ελλάδα έχει χρέος να
ακολουθήσει.
Το ελληνικό κοινοβούλιο πρέπει να ψηφίσει την ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας των χριστιανικών λαών της Ανατολής.
Το αδικοχαμένο αίμα των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων της Ανατολής, ζητάει δικαίωση.
Θα την ζητάει συνεχώς όσο υπάρχουν άνθρωποι...

M.Χρυσοχοΐδης: "Δεν διάβασα το Μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις"!


«Δεν διάβασα το Μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το Μνημόνιο».
Αυτή την... κορυφαία δήλωση έκανε την Τρίτη το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης, Aνταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, αλλά και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία αμφιβολία -για άλλη μία φορά- για τον εγκληματικά επιπόλαιο και ανεύθυνο τρόπο με τον οποίο επιβλήθηκε στη χώρα μας το καταστροφικό Μνημόνιο από τους τότε κυβερνώντες.

Ενα μήνυμα απο τους Έλληνες προς τα ανθρωπόμορφα τέρατα.




Ζώα, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, υπήρξαν χειρότεροι προδότες απο εσάς, μεγαλύτερα τέρατα, όλοι πεθάναν, η Ελλαδάρα ζεί!




"Η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θερία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε` τρώνε από μας και μένει και μαγιά"
Ιωάν. Μακρυγιάννης 


"Μια φορά  με το λάδι  βαπτιζόμεθα και μία με το αίμα δια την ελευθερίαν της πατρίδος μας"
Θεόδ. Κολοκοτρώνης



"Κερδίζεις τις ωραίες μάχες, μόνο όταν λησμονήσεις τη γλύκα της ζωής και τάξεις πάνω απ' αυτή την ωραιότητα ενός συμβόλου, το μεγαλείο μιας ιδέας. Έτσι έγινε στην Πίνδο ..."
Δάσκαλος, Έφεδρος Αξιωματικός στο μέτωπο



"Απ' όλους τους αντιπάλους που μας αντιμετώπισαν, μόνο ο Έλληνας στρατιώτης πολέμησε με παράτολμο θάρρος και ύψιστη παραφρόνηση για το θάνατο..."
Αδόλφος Χίτλερ, 4 Μαΐου 1941



           ...ήταν οι παππούδες μας, εμείς θα ήμαστε καλύτεροι. Δεν είναι απειλή είναι υπόσχεση!

Καρατζαφεροαλεπουδιές;




 Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση Καρατζαφέρη στην εκπομπή του Χατζηνικολάου στον Real fm ,για το θέμα Πεπόνη και τις καταγγελίες σχετικά με το «φούσκωμα» του ελλείμματος το 2009.



Της… Παναγιάς τα μάτια του ζήτησαν για να φτιάξει μαντρί


Ήταν άνεργος στην Αθήνα και σκέφτηκε να γυρίσει στον τόπο του, στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, προκειμένου να αγοράσει γελάδια και να ζήσει! Να γίνει, δηλαδή, κτηνοτρόφος .Θεωρούσε και σωστά,ότι θα ήταν εύκολο, αν αγόραζε τα ζώα, να προχωρήσει στο καινούργιο αυτό βήμα της ζωής του. Έλα, όμως, που δεν υπολόγισε τους ανευθυνο - υπεύθυνους της ελληνικής γραφειοκρατίας! Για να του παραχωρήσουν τόπο, προκειμένου να φτιάξει ένα μαντρί να ....
κλείνει τα γελάδια του, του ζήτησαν ούτε λίγο, ούτε πολύ… 18 δικαιολογητικά!Και αναγκάστηκε να φύγει για το εξωτερικό, όπου μπορεί να δουλέψει σκληρά, αλλά τουλάχιστον θα διασώσει την αξιοπρέπειά του. Συγκεκριμένα, απαίτησαν να τους προσκομίσει για του δώσουν άδει για μαντρί τα εξής δικαιολογητικά:

Ετοιμάζουν «θερμό» επεισόδιο οι τούρκοι στο Φαρμακονήσι


210310-turkf16
Κλιμακώνουν τις εχθρικές τους ενέργειες οι Τούρκοι στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στην περιοχή του Φαρμακονησίου, δημιουργώντας εσκεμμένα και με τον «κατάλληλο» σχεδιασμό, προϋποθέσεις «θερμού» επεισοδίου. 

O Τζάμπας ζει!


Ξαφνικά προέκυψαν πατριώτες στα ΜΜΕ των δοσίλογων!












        Εμείς την δράση                                                Εμείς και την αντίδραση


Ως εκ θαύματος ,από το κοινοβούλιο και από το δικαστικό σώμα  προέκυψαν οι άνθρωποι που θα κοντράρουν το παρακράτος.
Μέσα σε 10 εκατομμύρια Έλληνες οι μοναδικοί «γνήσιοι πατριώτες» είναι σάρκα από τη σάρκα τους, μέσα από το τρισάθλιο κοινοβούλιο και το ελεεινό δικαστικό σώμα.
Πάνος Καμμένος  (not for sale), επαναστάτης πρώτης γραμμής, αλλαγή ρόλου, λέει τα πράματα με το όνομά τους, μιλάει για μασόνους, μπίλντεμπεργκ και εσχάτη προδοσία. Είναι το ίδιο φθηνό κόλπο των «παγκόσμιων», μας μοστράρουν την αντίδραση ελεγχόμενη από τους ίδιους όπως πάντα.
Επαναστάτης ενάντια στο σύστημα που διαφημίζεται από τα ΜΜΕ του συστήματος…γ@μισέτα. Εδώ μπορούμε να θυμηθούμε πριν δέκα χρόνια τον Καρατζαφέρη, υπερπατριώτης!
Το αποκορύφωμα είναι οι δύο εισαγγελείς που θα στείλουν τους προδότες στο δικαστήριο.
Η μεγάλη πλάκα εδώ είναι, το ΠΑΣΟΚ τους διόρισε αυτούς, τσιράκια είναι. Μετά έχουμε και τους αριστερούς μόνιμους «επαναστάτες» για αυτούς δεν γράφω τίποτα ,δε γ@μείς.