ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Κατάντια για το ΠΑΣΟΚ. Του κάνουν έξωση και κατάσχεση.

pasok

Απίστευτα σκηνικά συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους όταν δικαστικοί επιμελητές, κατ’ εντολήν του ιδιοκτήτη του κτιρίου πήγαν να εκτελέσουν εντολή κατάσχεσης και έξωσης του κόμματος.
Αιτία, τα χρέη από τα ενοίκια τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.
Οι δύο δικαστικοί ανέβηκαν στον 5ο όροφο στο γραφείο του Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, κ. Σαλαγιάννη και τον ενημέρωσαν πως πρόκειται να κάνουν κατάσχεση και έξωση. Ο κ. Σαλαγάνης τους έδωσε ένα χαρτί με την υπογραφή του ότι θα

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ! Θαυμάστε... απαίτηση: "Τζαμί εδώ και τώρα στην Αθήνα!!!"


"Υπάρχει ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, στην οποία να μην μπορούν να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, σε αδειοδοτημένους χώρους θρησκευτικής λατρείας, νόμιμοι κάτοικοι μουσουλμανικού θρησκεύματος; Ναι. Δυστυχώς πρόκειται για την Αθήνα, η οποία και κατέχει την αποκλειστικότητα.

Η δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα είναι απολύτως επιβεβλημένη. Αφενός γιατί συνιστά ζήτημα συνταγματικής νομιμότητας και συμμόρφωσης της χώρας με τις διεθνείς συμβατικές της υποχρεώσεις. Αλλά

Τραγικό: Έπαθε έμφραγμα γιατί δεν μπορούσε να αγοράσει φάρμακα λόγω κρίσης

Αναγκάζονται να διακόπτουν τη φαρμακευτική τους αγωγή λόγω οικονομικών δυσκολιών. Δεν είναι καινούργιο δυστυχώς, καθώς ολοένα και περισσότεροι στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή αναγκαστικά ακολουθούν αυτή την οδό. Η έλλειψη χρημάτων βάζει σε κίνδυνο ζωές...

Πατρινός υπέστη οξύ έμφραγμα όταν αναγκάστηκε να διακόψει τη φαρμακευτική αγωγή του λόγω οικονομικής δυσπραγίας.

Όργιο κομμουνιστικής προπαγάνδας στην κρατική τηλεόραση. Ύμνοι για τον προδότη Ζαχαριάδη!!


Ζούμε στην κατεχόμενη Ελλάδα του μνημονίου. Στον αστερισμό του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης. Όπου το μεγάλο, δίχως Πατρίδα, κεφάλαιο ασύδοτο θησαυρίζει σε βάρος του Λαού και της δημόσιας περιουσίας. Σ΄ ότι αφορά, όμως, την ερμηνεία των ιστορικών γεγονότων η Ελλάδα παραμένει η τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης. Πάμπολλα και καθημερινά τα πράγματα που αποδεικνύουν περίτρανα την συγκεκριμένη διαπίστωση. Σ’ αυτή την διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας, την μονομερή και μονόπλευρη παρουσία των γεγονότων του ιστορικού παρελθόντος συμμετέχει, εκτός των άλλων, και η κρατική τηλεόραση.

Ανενόχλητοι αλωνίζουν σε όλη τη χώρα οι δραπέτες των Τρικάλων - Αυτός έκλεψε σήμερα το ένα εκατομμύριο από τη Λάρισα!

- Ο 25χρονος Αλβανός συμμετείχε στη ληστεία της τράπεζας στην κεντρική πλατεία της πόλης
- Οι ληστές χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ
- Σχεδόν δύο μήνες κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δραπέτες
- Ανησυχία για νέα "χτυπήματα"

Το είχαν πει αστυνομικές πηγές... Όσο περνά ο καιρός, οι ασύλληπτοι δραπέτες θα "χτυπούν" στόχους για να εξασφαλίσουν χρήματα. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα το πρωί.

Καταργούνται οι Εθνικές Εορτές μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ;


Πόσος ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, κρύβεται στα κόμματα της Αριστεράς; Κι υπάρχουν ακόμα ψηφοφόροι που τους εμπιστεύονται την ψήφο τους!
ΕΛΕΟΣ!

Πόπη Σουφλή

Θα διώκεται η εκφώνηση ρατσιστικών φράσεων μετά την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης. Ο κ. Ρουπακιώτης αναφέρθηκε σε βασικά σημεία του νομοσχεδίου,

Ιός Stuxnet, Ιράν: Επιστήμονας τινάζει τη Δύση στον αέρα…


Μια εντελώς καινούργια θεώρηση – αποτίμηση της ζημιάς που έκανε στην πυρηνική υποδομή του Ιράν η διαδικτυακή επίθεση με τον ιό Stuxnet, δίνει η έρευνα του καθηγητή Ιβάνκα Μπαρζάσκα, στο διεθνούς φήμης πανεπιστήμιο King’s College στο Λονδίνο.

Ο επιστήμονας, μελετώντας και αναλύοντας τα δεδομένα που συνέλεξε η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) για τον ιό Stuxnet, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όχι μόνο δεν καθυστέρησε, αλλά εν τέλει βοήθησε την επιστημονική κοινότητα του Ιράν να επιταχύνει το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας!
Η λογική του είναι απλή:

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!

Πρωτοφανής ενέργεια του Ερντογάν η οποία έγινε γνωστή πριν από λίγο. Ανακοίνωσε την “απόλυση” 800 ανδρών από την πολεμική αεροπορία της Τουρκίας, εκ των οποίων οι 700 είναι Αλεβίτες! Όπως ο Ασάντ.

ΙΤΑΛΙΑ: Αφρικανός λαθρομετανάστης σε κατάσταση αμόκ βγαίνει στους δρόμους με αξίνα για να σκοτώσει. 3 νεκροί και 2 τραυματίες

Ιδιαίτερα βίαιο άτομο, βρισκόταν παράνομα στην χώρα και έπρεπε να είχε απελαθεί αλλά ζήτησε «άσυλο»…
Ο Ermanno Masini πέθανε στις 7.30 π.μ. την Τρίτη. Ο 64χρονος συνταξιούχος, από το Lama Mocogno της επαρχίας της Modena, χτυπήθηκε βίαια με αξίνα, στους δρόμους του Μιλάνου, το Σάββατο, από έναν λαθρομετανάστη από την Γκάνα, τον Mada Kabobo, που ήταν σε κατάσταση αμόκ και ήθελε να σκοτώσει όποιον έβρισκε μπροστά του.

Υπέρ των ισλαμοφασιστών κανιβαλων ψήφισε η Ελλάδα.


Από τον Πάνο Κ.

Καταδικαστικη η αποφαση του ΟΗΕ εχτες για την κυβερνηση στην Συρια,η οποια και τάσσεται κατα του Ασσαντ και υπερ των “ανταρτων” και η οποια αποφαση απαιτει την αμεση αλλαγη καθεστωτως στην Συρια απο πολιτικο φορεα που στηριζουν τα κρατη του κολπου και τα οποια με την σειρα τους στηριζουν...

Αντάρτης τη Συρίας ανατινάζεται απο Βολή του δικού του Αντιαρματικού όπλου ! (video)


Αν πιστεύουν κάποιοι ότι με αυτούς τους Ισλαμοφασίστες άσχετους με την τέχνη του πολέμου, θα κερδίσουν το πόλεμο στη Συρία άστα να πάνε  ... Στήνεται μπροστά σε μια κάμερα μόνο και μόνο κάποια δυτικά ΜΜΕ να καταγράψουν μια βολή και να γράψουν πηγαίους τίτλους δείτε τι παθαίνει ! 

Βρέθηκε το σήμα στα μπλουζάκια που περιγράφει ο "14χρονος" αφγανός!




Να συλληφθεί άμμεσα η Γιάννα Αγγελοπούλου!!
πηγη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης (δεν;) αποκαλεί του καθηγητές γαϊδούρια και ρεμάλια.


ATAKTEΣ ΦΩΝΕΣ

Ειρηνοδικείο Ηρακλείου: ΜΑΤ και επεισόδια στο ''μπλόκο'' για τους πλειστηριασμούς [βίντεο]

Επεισόδια και εντάσεις σημειώθηκαν κατά την παρέμβαση των μελών της κίνησης "Λαϊκή Στάση Πληρωμών για την παρεμπόδιση των πλειστηριασμών"...

στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης.

Η τρίτη κατα σειρά κινητοποίηση, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Αρχικά ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί βρισκόταν έξω από το κτήριο του Ειρηνοδικείου.

Οι συγκεντρωμένοι, ωστόσο, όταν αντιλήφθηκαν ότι οι συμβολαιογράφοι είχαν ήδη εισέλθει στο κτήριο και προετοιμάζονταν για τη διαδικασία των πλειστηριασμών εισέβαλαν στη δικαστική αίθουσα,

ΕΚΘΕΣΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ CIA "Ο Άσαντ στις εκλογές θα πάρει 75% - Θα παραμείνει στην εξουσία μέχρι το 2020"


Έκθεση της CIA έρχεται να επιβεβαιώσει την προτίμηση του συριακού λαού, στο πρόσωπο του Μπασάρ Άσαντ, και μάλιστα είναι έτοιμος να τον νομιμοποιήσει σε μελλοντικές εκλογές με ποσοστό της τάξης του 75%.
Η έκθεση ακόμα τονίζει ότι η υπεροπλία του κυβερνητικού στρατού είναι δεδομένη, και ότι οι ισλαμιστές αντάρτες δεν θα μπορέσουν να επιβάλουν, το...Χαλιφάτο που τόσο ονειρεύονται, και ότι...

Παππάς σε Καλογεροπούλου: Θα υποστείτε τις συνέπειες των λόγων σας!- VIDEO


Στη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης στην εκπομπή Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ...

Απειλές στον "αέρα" δέχθηκε η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου, από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά, στη διάρκεια της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ.


Εκείνη την ώρα στην εκπομπή δημοσιογράφοι σχολίαζαν την ομιλία του κ. Παππά στη Βουλή, όπου συζητείτο η άρση ασυλίας του Π. Τατσόπουλου, κατά την οποία ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε πως «ο εθνικισμός είναι η νιότη μας και το μέλλον μας» . Η κα Καλογεροπούλου είπε πως "οι άνθρωποι αυτοί χαρακώνουν ανθρώπους", αναφερόμενη στην υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης σε βάρος 14χρονου Αφγανού. Ωστόσο στη συνέχεια διευκρίνισε ότι αναφέρεται στον κόσμο που ακολουθεί το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Παππάς απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο, στη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης, τόνισε μεταξύ άλλων:

Περιφερειάρχης καταχρέωσε το Ελληνικό Δημόσιο χορηγώντας Βιβλιάρια Υγείας σε …Αλβανούς !!


Αν όντως τόκανε, κόφτε του τον κώλο!!! ούτε για σκουπιδιάρης δεν κάνει ο μισέλληνας παγουράς …


Οι Αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ ξεσκονίζουν –όπως αποκαλύπτουμε- τον περιφερειάρχη Ηπείρου Καχριμάνη, για δεκάδες βιβλιάρια υγείας που φέρεται να χορήγησε σε ανασφάλιστους Αλβανούς για να νοσηλευτούν
κυρίως σε νοσοκομεία των Ιωαννίνων, χωρίς να το δικαιούνται και καταχρεώνοντας το Ελληνικό δημόσιο…”Για 1,5 εκ ευρώμαύρη τρύπα μόνο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα!!

Ήδη σε βάρος του Καχριμάνη έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα και για την περίοδο που ήταν νομάρχης, ενώ εξετάζεται αν σ’ αυτά τα βιβλιάρια είναι και η περίπτωση του Αλβανού Εισαγγελέα Αργυροκάστρου και γνωστού Ανθέλληνα.

ALEXIS TSIPRAS AND OLIVER STONE PICTURE


Ντροπή! Δύο χρόνια αναμονή για σύνταξη στο ΙΚΑ – Απίστευτη ταλαιπωρία 150.000 ασφαλισμένων

                                             
Αντιμέτωποι με απίστευτη ταλαιπωρία είναι χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, οι οποίοι σε περίπτωση διαδοχικής ασφάλισης αναγκάζονται να περιμένουν έως και δύο χρόνια για να πάρουν τη σύνταξη τους!
Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ, η αιτία για τις πολύμηνες αυτές καθυστερήσεις θα πρέπει να αποδοθούν στη μεγάλη έλλειψη προσωπικού, στην πρόσφατη απόλυση υπαλλήλων αλλά και στη μαζική αποχώρηση εργαζομένων.

Όπως αναφέρεται, οι εκκρεμείς αιτήσεις απονομής σύνταξης που έχουν υποβληθεί στο ΙΚΑ ξεπερνούν τις 150.000, εκ των οποίων οι 74.256...

Μέχρι και περιττώματα ποντικιών βρέθηκαν στα λαθραία τσιγάρα



Τεράστιος κίνδυνος για την υγεία προκύπτει ύστερα από τις δειγματοληψίες που έγιναν στα λαθραία τσιγάρα αφού σε αυτά βρέθηκαν ακόμη και ακαθαρσίες από ποντίκια!
Ανησυχητικά στοιχεία αναδεικνύουν οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι που έγιναν στη χώρα μας σε διάφορους τύπους λαθραίων τσιγάρων για την περίοδο 2005-2012. Όπως αποκαλύπτει έγγραφο της υφυπουργού Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη που διαβιβάστηκε στη Βουλή, οι δειγματοληψίες που έγιναν έδειξαν υπερβάσεις των νομικά αποδεκτών τιμών σε Μονοξείδιο του 'Ανθρακα στο 100% των παραποιημένων λαθραίων τσιγάρων ενώ στα νόμιμης παραγωγής λαθραία τσιγάρα η υπέρβαση αφορούσε το 15% των δειγμάτων που ελέχθησαν. Σε ότι αφορά την πίσσα η υπέρβαση,

Πρέβεζα: 8χρονος είδε … φωτιά και ενημέρωσε την πυροσβεστική



Ένα περιστατικό το οποίο αναδεικνύει από την μια τον επαγγελματισμό ανθρώπων στα σώματα ασφαλείας και στην συγκεκριμένη περίπτωση της πυροσβεστικής και από την άλλη το πόσο τα μικρά παιδιά γίνονται αποδέκτες και ρουφούν τις πληροφορίες που τους δίνονται στο σχολείο.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη και σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr αφορούσε την «ύπαρξη φωτιάς» σε περιοχή στον Μύτικα της Πρέβεζας.

Η πυροσβεστική υπηρεσία Πρέβεζας έλαβε ένα τηλεφώνημα από έναν πιτσιρικά ηλικίας 8 ετών ο οποίος ενημέρωνε ότι στο χωριό του Μύτικα υπάρχει φωτιά.

Τι είχε συμβεί…

Κανονικά οι πανελλαδικές εξετάσεις

Α/Φ:ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ 65% ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ  ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.

                                    

Τις πρώτες πρωινές ώρες οι καθηγητές έβαλαν τέρμα στην μαραθώνια συνεδρίαση των προέδρων των τοπικών ενώσεων τους (ΕΛΜΕ) και απεργίες δεν θα γίνουν μέσα στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων.

Αμερικανοί θέλουν από Ελλάδα πυρομαχικά 180 εκ δολαρίων αλλά δεν τους απαντάμε - Ποια ανάπτυξη;



ΣΟΚ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ "Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματά της!"


Ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.


Απέλαση από τις Η.Π.Α για την Γερμανική οικογένεια που δίδασκε τα παιδιά της κατ’οίκον...

Οι ατομικές ελευθερίες, στην ασφυκτική νέα εποχή που όλοι μας ζούμε, δέχονται ακόμη ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα..
Η περίπτωση της οικογένειας Χριστιανών από τη Γερμανία είναι χαρακτηριστικότατη και αφορά στο δικαίωμα των γονέων να πραγματοποιούν κατ’οίκον διδασκαλία.. Οι γονείς της  οικογένειας Romeike μεγάλωναν τα πέντε παιδιά τους στη Γερμανική πολιτεία του Baden-Wurttemberg, όταν και αποφάσισαν να αποσύρουν τα παιδιά τους από το δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.

10 ΧΡΟΝΙΑ STARBUCKS ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΛΑΕ!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Τελικά η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση δεν αποτελεί, όπως ενδεχομένως προσδοκούσαν πολλοί, την απαρχή μια νέας εποχής για τη χώρα. Δίνει μάχες οπισθοφυλακής για να τραβήξει τη χώρα προς τα πίσω, αντί να προσπαθεί να ανοίξει δρόμους προς τα μπροστά.
Τρανταχτό παράδειγμα αποτελεί η καταγγελία της ιστοσελίδας του Συλλόγου «Έλληνες Φορολογούμενοι» (www.forologoumenos.gr), μέσω της οποίας αποκαλύπτεται ότι...

Νέο γερμανικό οικονομικό σκάνδαλο - Βουλευτές διόριζαν συγγενείς τους με τρελούς μισθούς

Στη Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε που επιβάλει την πολιτική λιτότητας εξοντώνοντας ολόκληρους λαούς, όπως τον Ελληνικό και τον Κυπριακό, ευαγγελίζεται την κάθαρση στην Ευρωπαϊκή οικονομία, παραδίδει μαθήματα χριστής διοίκησης και ενδιαφέρεται δήθεν για το καλό της Ε.Ε. «σκάνε» τα οικονομικά σκάνδαλα το ένα πίσω από τ’ άλλο.