ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Δεν θα σας σώσουν είναι λίγοι

  Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε να αποδράσετε. Εκεί που νομίζεται ότι όλα είναι κανονισμένα, θα βρεθείτε κρεμασμένοι στο Σύνταγμα γουρούνια!
                 ΖΗΤΩ Η 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ



   

Οι πρόγονοί μας έκαναν μιαν επανάσταση...εμείς?

                                            

Διεθνές ρεζιλίκι με τους "ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες" - Γελάει ο πλανήτης!


Σε διεθνές ρεζιλίκι εξελίσσεται η υπόθεση των μέτρων προστασίας μιας "ανεπιθύμητης κυβέρνησης" που έχει χάσει όχι απλώς τη νομιμοποίηση, αλλά και την επαφή με την πραγματικότητα απεργαζόμενη ύποπτες μεδοθεύσεις που μπορεί να οδηγήσουν εύκολα και σε μακελειό.
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του "Business Week" το οποίο περιγράφει ως "γελοίο το σκηνικό μιας δημοκρατικής κυβέρνησης που βάζει ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες και χιλιάδες αστυνομικούς για να προστατεύσουν μερικές δεκάδες κυβερνητικούς αξιωματούχους".

Φθορές σε οικία βουλευτή του ΠΑΣΟΚ


 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!!!!!!!!!
Έρευνες πραγματοποιεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες που προκάλεσαν σήμερα το πρωί μικρές φθορές, μπροστά από τις πόρτες εισόδου του πατρικού σπιτιού της βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Σοφίας Γιαννακά, που βρίσκεται στην περιοχή Παραβόλα.
Σύμφωνα με τη αστυνομία, άγνωστα άτομα έβαλαν φωτιά σε μικρά ταπέτα, που βρίσκονταν μπροστά στην είσοδο του σπιτιού. Στην συνέχεια φεύγοντας, κτύπησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, το κουδούνι με σκοπό να ειδοποιήσουν το συγγενικό πρόσωπο της κ. Γιαννακά, που κατοικεί στο σπίτι. Από τη φωτιά σημειώθηκαν μικρές φθορές μπροστά από τις πόρτες της εισόδου του σπιτιού, σε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, στην πρόσοψη καταστήματος που βρίσκεται στο ισόγειο της οικίας, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων.

Καμαρώστε τη φωτογραφία της ημέρας!



Στα δεξιά στον Εθνικό κήπο είναι οι μαθητές που ετοιμάζονται να παρελάσουν μπροστά σε αστυνομικούς και πολιτικούς πιο κάτω. Οι πολίτες και οι γονείς απαγορεύεται να δουν τα παιδιά τους υπό τον φόβο των πολιτικών!
Θα τρέμουν τον ίσκιο τους από εδώ και πέρα… Έτσι το ήθελαν και έτσι θα γίνει! Οι γονείς όμως τι φταίνε; Να μη μπορούν να καμαρώσουν τα παιδιά τους!
Ντροπή σας! Δεν σας έχει απομείνει καθόλου τσίπα τελικά…

πηγη 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Καλλιώναι μίας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνοι, σκλαβιά και φυλακή.
(Ρήγας Φεραίος-Βελεστινλής)

«Ξύρισαν» την τουρκική φρεγάτα δύο ελληνικά Μirage 2000...!!!

 
Πάνω από κεφάλια των Τούρκων ναυτικών της φρεγάτας Γκαζιέντεπ (GAZIANTEP), στα 1.300 μέτρα, πέταξαν δύο ελληνικά μαχητικά Μιράζ 2000  οταν αυτά βρίσκονταν εντός των ελληνικών υδάτων, κατά την προκλητική της πορεία από την  Κύθνο μέχρι το στενό του Καφηρέα. Η κίνηση αυτή, παράλληλα με την παρακολούθηση του σκαφους από την φρεγάτα Θεμιστοκλής και τα επάκτια ραντάρ, αποφασίστηκ από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωσταράκο  ως μια τακτική κίνηση επίδειξης στρατιωτικής παρουσίας.


Η τουρκική φρεγάτα “GAZIANTEP”, εξερχόμενη από....

ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ......(ΒΙΝΤΕΟ)

Μια χούφτα ανθρώπων τίμιων, με ελεύθερο πνεύμα χρειάζεται ο λαός. Αυτοί αρκούν. 


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Τα ΜΑΤ επιτίθενται σε αθώους διαδηλωτές

ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ........ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ........
Δείτε ένα νέο ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το πρωί, μεταξύ διαδηλωτών και ανδρών των ΜΑΤ. Η αστυνομία επιχείρηση να απομακρύνει διαδηλωτές που βρίσκονταν στη Βουκουρεστίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση 

Ευαγγελισμός της Θεοτόκου



Ευαγγελισμός της Θεοτόκου
Αναγέννηση του ανθρώπου – Αναγέννηση του Γένους!
Η 25η Μαρτίου, αγαπητοί μου, από την δημιουργία του πρώτου ανεξάρτητου Ελληνικού Κράτους και εντεύθεν, προσέλαβε για εμάς τους Έλληνες διπλή διάσταση. Η πρώτη είναι η Εκκλησιαστική, καθώς την ημέρα αυτή εορτάζουμε την κορυφαία Θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Παναγίας Παρθένου. Η δεύτερη είναι η εθνική, καθώς σήμερα έρχεται στο νου το θαύμα της Επαναστάσεως και της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, ύστερα από μία μαύρη και μαρτυρική περίοδο τετρακοσίων χρόνων τουρκικής σκλαβιάς. σ’ αυτά τα δύο θαυμαστά γεγονότα θα σταθούμε δι’ ολίγων, αναδεικνύοντας την διπλή διάσταση της σημερινής εορτής.

Αποκλειστικες φωτογραφίες μετα την αναγγελία αποχωρησης του Πάγκαλου απο την πολιτικη

210511-crowds-attend-the-funeral-procession-for-late-north-korean-leader-kim-.jpg
klama.JPG

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ......ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.... .

ΠΑΓΚΑΛΟΣ:ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

Και ποιος σου είπε ρε σακί με σκατά ότι μας ενδιαφέρει η άποψη ενός άχρηστου,χοντρού, ηλίθιου, ανώμαλου,προδότη? Σε έχουμε γραμμένο στα παπάρια μας και περιμένουμε την ημέρα που θα σε κρεμάσει ο λαός στο σύνταγμα, λιγδιάρη, βρομύλο προδότη.

Τουρκική φρεγάτα «βολτάρει» στις ακτές της Αττικής!



Στο σύνηθες σενάριο των προκλήσεων την παραμονή της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου προχώρησαν οι Τούρκοι.
Οι πρόσφατες προκλήσεις της Τουρκίας με το ερευνητικό πλοίο Πίρι Ρέις έφτασαν σήμερα στο αποκορύφωμα, καθώς μια τουρκική φρεγάτα από το πρωί «κάνει» βόλτες στο Αιγαίο.

Η φρεγάτα «GAZIANTEP» ξεκίνησε από το ναύσταθμο του Ακσάζ στη νοτιοανατολική Τουρκία με προορισμό τα ... βόρεια της χώρας. Το τουρκικό πολεμικό πλοίο, πλέοντας σε διεθνή ύδατα,

Τα ευρωπαϊκά κονδύλια που δικαιούται η Ελλάδα θέλουν οι Γερμανοί...

Ποιές εκλογές; Το πρόβλημά τους είναι να μην χαλάσουν οι "δουλειές", που θα ενισχύσουν τα μέγιστα την γερμανική βομηχανία, εξασφαλίζοντας σίγουρη απορρόφηση των προϊόντων τους στην Ελλάδα. Έτσι δεν εκπλήσσει διόλου η επισήμανση ότι "η Ελλάδα απέχει από τον στόχο για την απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων και η διενέργεια των εκλογών δεν θα πρέπει να ανακόψει τη δυναμική που έχει αναπτυχθεί για την υλοποίηση του ΕΣΠΑ". Την κάνει ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική, Γιοχάνες Χαν...

Στη συνέντευξή του σε ελληνική εφημερίδα την Κυριακή, ο Γιοχάνες Χαν υποστηρίζει, ότι...

Χαρίζουν το 80% του πρόστιμου αυθαιρέτων στους μουσουλμάνους της Θράκης!

Προεκλογικό ρουσφέτι στους μουσουλμάνους της Θράκης ετοιμάζει η κυβέρνηση Παπαδήμου και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος (Παπακωνσταντίνου – Σηφουνάκης). Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του antinews, θα «εξισώσουν» τους μουσουλμάνους με τους παλιννοστούντες, ώστε οι μουσουλμάνοι να πληρώσουν μόνο το 20% του προστίμου για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων τους!


Με την προεκλογική περίοδο ουσιαστικά να έχει ξεκινήσει, το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να επανασυνδέσει τις σχέσεις του με τους μουσουλμάνους της Θράκης, όπου δρα το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής. Στο πλαίσιο αυτό, στο νομοσχέδιο...

Μας παρακολουθούν με τις τηλεοράσεις ακόμα και αν είναι κλειστές..

Τα δεδομένα καταγράφουν είτε χάκερ, είτε οι ίδιες οι εταιρίες...

Η τελευταία σειρά τηλεοράσεων plasma και HDTV ενδέχεται να επιτρέπουν σε χάκερ, ακόμα και στις ίδιες τις εταιρίες, να παρακολουθούν τους χρήστες και τις οικογένειες τους, και να συλλέγουν δεδομένα εξαιρετικά προσωπικών στιγμών.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν αρκετές από τις λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων μιας ενσωματωμένης HD κάμερας, ενός μικροφώνου και ενός λογισμικού αναγνώρισης προσώπου και ομιλίας.
Αυτό το λογισμικό επιτρέπει...

Το «γλίτωσε» το αυτόφωρο ο διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος στην Καλαμάτα...

Ελεύθερος αφέθηκε ο διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος στην Καλαμάτα, ο οποίος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο ... Δικηγορικός Σύλλογος για υπεξαίρεση χρημάτων από τα αποθεματικά του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων, τα οποία παρανόμως έγιναν ομόλογα και «κουρεύτηκαν» στο πλαίσιο του PSI!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος παρουσίασε χαρτιά που δείχνουν ότι το «κούρεμα» στις καταθέσεις του Ταμείου Αλληλοβοηθείας έγινε...

Ένταση και πανό διαμαρτυρίας στην παρέλαση













)

Η μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα ολοκληρώθηκε μέσα σε 40 λεπτά και κάτω από πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας. Χωρίς την παρουσία κόσμου και με χιλιάδες αστυνομικούς να έχουν αποκλείσει τους δρόμους που οδηγούσαν στο κέντρο της Αθήνας.

«Ιδιωτικοποιείται» η ΕΡΤ

Η κρατική τηλεόραση αναθέτει πλέον την κάλυψη ειδησεογραφικών γεγονότων σε ιδιωτικά συνεργεία.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», είτε λόγω των μεγάλων περικοπών στο κόστος κάλυψης εκτός έδρας είτε γιατί δεν υπάρχουν πλέον οι απαραίτητες ειδικότητες τεχνικών, η ΕΡΤ προσλαμβάνει ιδιώτες τεχνικούς μέσω...

"Κουρεύτηκαν" στη ζούλα πανεπιστήμια και ΤΕΙ

  Από το Μαρικάκι
Κι εκεί που τα πανεπιστήμια τελούν υπό την ομηρεία του νέου νόμου που επιτάσσει διορισμένα συμβούλια διοίκησης προκειμένου να καταρτιστούν οι προϋπολογισμοί και να δοθούν οι πετσοκομμένες επιχορηγήσεις, ήρθε και το PSI να κουρέψει τα όποια αποθεματικά τους.  Το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων καταγγέλλει ότι οι καταθέσεις των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων «κουρεύτηκαν» αφού προηγουμένως είχαν γίνει ομόλογα, αυθαιρέτως, από την Τράπεζα της Ελλάδος, και χωρίς όπως λένε οι πανεπιστημιακοί, να το γνωρίζουν οι διοικήσεις των ιδρυμάτων. Το ίδιο καταγγέλλουν και πρόεδροι των ΤΕΙ. Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, για παράδειγμα καταγγέλλει ότι από το «κούρεμα» το ΤΕΙ βρέθηκε με 180.000 στο λογαριασμό του, από 8 εκ. ευρώ που είχε (ή έτσι νόμιζε).

Την ώρα που τα πανεπιστήμια...

Ειδικοί παρατηρητές … ακόμη και στη στέγη της Βουλής

Δύσκολη δουλειά του … αστυνομικού-ειδικού παρατηρητή. Σκαρφάλωσαν μέχρι και στη στέγη της Βουλής προκειμένου να κατασκοπεύσουν τους πολίτες που πήγαν στην παρέλαση και να εντοπίσουν …

Διηνέκης ο Λακεδαιμόνιος…

 

Ο Διηνέκης έμεινε γνωστός εξαιτίας της απάντησης του «καλύτερα, θα πολεμήσουμε υπό σκιά», όταν κάποιος παρατήρησε ότι οι Πέρσες είναι τόσοι πολλοί ώστε τα βέλη τους θα σκέπαζαν τον ήλιο.
Η φράση αυτή έμελλε να γίνει συνώνυμη της ανδρείας, της τόλμης και της περιφρόνησης του θανάτου, μιας και αυτός όταν έρχεται στο πεδίο της μάχης, τιμημένα, αποτελεί το ύψιστο ιδανικό κάποιου για τη χώρα – πόλη του.
Ο Ηρόδοτος μας πληροφορείότι την τρίτη και τελευταία μέρα της μάχης και αφού ο Λεωνίδας είχε πληγωθεί θανάσιμα, ο Διηνέκης μαζί με ορισμένους από τους συντρόφους του 4 φορές τράβηξαν το πτώμα του από τα χέρια των …
εχθρών μέχρις ότου πέθαναν όλοι τους από τον καταιγισμό βελών.

ΦΠΑ: ΙΣΠΑΝΙΑ 7%, ΤΟΥΡΚΙΑ 8%, ΙΤΑΛΙΑ 10% ΕΛΛΑΔΑ 23% !! ΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ 40% + 150 ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΑΪΝΙΑ !!

 Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής, τουριστικής σεζόν, έντονοι είναι οι φόβοι για απώλεια έως και 150 χιλιάδων θέσεων εργασιας στον κλάδο της εστίασης λόγω της αύξησης του ΦΠΑ στο 23%. 
Κι αυτό διότι έρευνα μεγάλης αλυσίδας εστίασης δείχνει πως εξαιτίας αυτών των
δραματικών αυξήσεων η χώρα μας έχει έλλειμμα ανταγωνιστικότητας έναντι χωρών όπως η Τουρκία που έχει ΦΠΑ στο 8%, η Ισπανία (είναι στο 7%) και η Ιταλία (10%).
Ήδη γνωστή αλυσίδα εστίασης έχει απολύσει περίπου 200 εργαζόμενους της, ενώ στο σύνολο της αγοράς η πτώση φθάνει το 40%...

Αποχωρεί από την Πολιτική ο Θεόδωρος Πάγκαλος

Η ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!!!
Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην ΝΕΤ. «Πήρα αυτή την απόφαση καθώς είμαι ήδη 35 χρόνια στη βουλή και ήρθε η ώρα να παραδώσω την σκυτάλη στους νέους», υπογράμμισε ο κ. Πάγκαλος.

Ο 74χρονος σήμερα αντιπροέδρος της κυβέρνησης αποχωρεί έχοντας...

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΑΠ: 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ERDOGAN ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

20120324-075923.jpg
Γράφει η Σοφία Τ.

Πιθανόν ο Jeffrey να μην ξέρει τι γιορτάζουμε στις 25/03 στην Ελλάδα, θυμόμαστε όλοι τι είπε ότι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου, αλλά ο Βενιζέλος δεν τον μαζεύει; 25η Μαρτίου ο ΓΑΠ θα είναι με τον Erdogan! Το φθινόπωρο «έσωσε» την Αραπιά και τώρα τα λέει με την Τουρκιά ο προσκυνημένος! Στις 25/03, ο ΓΑΠ θα είναι στην Κωνσταντινούπολη ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς(= εταιρεία δολοφόνων) και θα μιλάει ΠΑΛΙ για την Αραβική Άνοιξη. Οι Τούρκοι ......
Έβαλε την υπογραφή του ο Θεός για την απελευθέρωση των Ελλήνων το 1821



Προδότες, ξαναυπέγραψε ο θεός πρόσφατα για την απελευθέρωσή μας. Στα τάρταρα θα συνεχίσετε την καριέρα σας.Το αίμα των αδικοχαμένων Ελλήνων θα σας πνίξει!

Λίγο πριν την καταστροφή Πηγή:www.capital.gr

Του Άγη Βερούτη  
Οι μέρες που περνάμε έχουν ξεκάθαρο άρωμα συντέλειας. Στα προηγούμενα δυο χρόνια έκλεισε το 25% των ελληνικών επιχειρήσεων. Κάποιοι βουλευτές και μετέπειτα αξιωματούχοι της κυβερνήσεως είπαν πως αυτοί που έκλεισαν δεν θα έπρεπε να ήσαν ανοιχτοί εξαρχής, πως δεν μπορούμε να έχουμε τόσα ρουχάδικα, τόσες καφετέριες, τόσα τυροπιτάδικα.


ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!


Όλα για την καρέκλα...!
Είναι απίστευτα αυτά που διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες, σχετικά με τα πρωτοφανή μέτρα "ασφαλείας" που παίρνονται ενόψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου: Εκτός από τους χιλιάδες αστυνομικούς, τους χαφιέδες, ακόμα και τους ελεύθερους σκοπευτές, έφτασαν στο σημείο να "απειλούν" τον κόσμο να μην πατήσει το πόδι του στο Σύνταγμα την Κυριακή, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα του απαγορευτεί η είσοδος στην Πλατεία μέσω ενός...face control!

Εάλω η Ελλάς.

Δείτε στο video: Το κατοχικό κανάλι προβάλει, με χαρακτηριστική άνεση σαν κάτι φυσιολογικό, την άλωση της Ελλάδος από τους λαθροέποικους.
Το επόμενο βήμα των νεογενίτσαρων, να σπείρουν στα βόρεια σύνορα λαθραίους δολοφόνους .


Ο Βενιζέλος καταλληλότερος πρωθυπουργός!

Ποιος ρε ο Βενιζέλος? Ο προδότης? Αυτόν που δέκα εκατομμύρια Έλληνες  εύχονται να ψοφήσει? Πού το κάνατε το γκάλοπ ρε τρισάθλιοι, στο Μπουτάν?
Σας έστειλαν τα αποτελέσματα του γκάλοπ από το Ισραήλ και τα δημοσιεύεται? Εσείς της (υποτίθεται) αντιπολίτευσης που είστε ρε ελεεινοί? Ένα στόμα μια φωνή όλοι μαζί οι δωσίλογοι? Και νομίζεται ότι θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια? Μια συμβουλή ρε προδότες, τον έναν να φοβάστε, τον έναν!

Άρχισε η προπαγάνδα των γκάλοπ. Τρείς μετρήσεις προσπαθούν να μας πείσουν ότι ανεβαίνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVpHav3fLjZrJimY6N0CgzVQ8RVwNiObMo5sUXYlPeyclxrmxvsx2ClaTIMDJlUZPtUKeeziFDxAobA98274gjJnroKKe_KcApv77rfrkWfQpVrs6fUo6NWB8j-g-e9pHk1gGpHT9Log8/s1600/%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%25A3%25CE%259F%25CE%259A+%25CE%259D%25CE%2594.jpg
Και μια τέταρτη με πολλούς αναποφάσιστους...

Οι μηχανισμοί προπαγάνδας και αποπληροφόρησης άρχισαν να δουλεύουν. Με μπροστάρηδες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, που προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχουν Έλληνες που αγαπάνε τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα τον βλέπουν κι ως καταλληλότερο για Πρωθυπουργό!!! Διαβάστε τι γίνεται...

Οι πίνακες των γκάλοπ δεν δημοσιεύονται στο blog διότι είναι αποτέλεσμα κατοχικής προπαγάνδας των κολώπαιδων που ρήμαξαν την Ελλάδα.


Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ > Ελλάδα: Κέντρα κράτησης μεταναστών σε κάθε Περιφέρεια


Διαβεβαιώσεις στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης ότι δεν τίθεται θέμα ασφαλείας από την επικείμενη δημιουργία του κέντρου προσωρινής κράτησης παράνομων μεταναστών, όπου πρόκειται να προωθηθούν όσοι λαθρομετανάστες συλληφθούν στο κέντρο της Αθήνας, παρείχε ο υπ.Προστασίας του Πολίτη, Μ.Χρυσοχοϊδης.


Απόφαση κόλαφος του Πρωτοδικείου Καλαμάτας κατά της ΔΕΗ – Τα τέλη που χρεώνει έχουν καταργηθεί και δεν μπορεί να κόψει το ρεύμα!


 







Η ΔΕΗ δεν μπορεί να κόψει το ρεύμα σε όσους δεν το έχουν πληρώσει γιατί τα τέλη που χρέωνε η ΔΕΗ έχουν καταργηθεί με νόμο










Με προσωρινή διαταγή το μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας απαγορεύει στην ΔΕΗ την διακοπή ηλεκτροδότησης σε κατοικία, μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, για το λόγο ότι η καταναλωτής αρνείται να πληρώσει το τέλος για  “υπηρεσίες κοινής ωφέλειας” προς την ΔΕΗ, που χρεώνει με τους λογαριασμούς που εκδίδει η επιχείρηση τους καταναλωτές, ενώ το τέλος έχει καταργηθεί.

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" - ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΗΣ...ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ!



Σοκ μας προκάλεσε η διαπίστωση, ότι στη λίστα των υποψηφίων του κόμματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", υπάρχει στο Ρέθυμνο το όνομα"Βασίλης Κασιμάτης Δημοσιογράφος", ο οποίος τυγχάνει όμως να είναι εκείνος που μέσα από την εφημερίδα του "Ρεθυμνιώτικη Αγορά" έκανε πρωτοσέλιδο την "Αυτονομία" της Κρήτης, υπογράφοντας ο ίδιος το άρθρο και ανοίγοντας από το πουθενά ένα θέμα καθαρής προπαγάνδας και ντροπής για τους αγώνες της Κρήτης υπέρ Ελευθερίας και Ένωσης με την μητέρα Ελλάδα!
Ιδού το πλήρες άρθρο εξοργιστικό του Βασίλη Κασιμάτη στις 28-5-2010.