ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΜΑΥΡΟΙ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΛΕΥΚΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ...


Το θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Η αστυνομία αναζητεί έναν 20χρονο άνδρα, τον οποίο έχουν περιγράψει μάρτυρες ενώ πολύ σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση θα αποτελέσει και το βίντεο το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα για τον εντοπισμό των δραστών.

Πώς οι Κορσικανοί εθνικιστές διώχνουν τους τουρίστες για να κρατήσουν αναλλοίωτο τον τόπο τους: Τους ανατινάζουν τα σπίτια και τα αμάξια [εικόνες]

Πώς οι Κορσικανοί εθνικιστές διώχνουν τους τουρίστες από τον τόπο τους: Τους ανατινάζουν τα σπίτια και τα αμάξια [εικόνες]Αφιέρωμα στο μαγευτικό νησί της Γαλλίας την Κορσική κάνει το περιοδικό Vice, το οποίο αφού αναφέρεται στις γραφικές πόλεις του νησιού και τις παραλίες του, ασχολείται με μια σκοτεινή πτυχή των Κορσικανών: Τις επιθέσεις -συχνά δολοφονικές- λόγω βεντέτας, που έχουν αποτέλεσμα 110 δολοφονίες από το 2008.
Σε ρεπορτάζ του, ο ανταποκριτής του Vice Johnny Miller, αρχικά αναφέρεται σε δύο δολοφονίες το 2012 για τις οποίες πήγε έως την Κορσική με την ελπίδα να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ και περιγράφει: «Η δολοφονία δεν είναι κάτι το σοκαριστικό στην Κορσική: Εχουν γίνει πάνω από 110 φόνοι από το 2008, η πλειοψηφία των οποίων είναι με μαφιόζικο τρόπο. ''Στην αρχή της εβδομάδας σκεφτόμαστε- δεν έχουμε ακόμη δολοφονία'' μου είπε ένας τοπικός δημοσιογράφος. ''Αυτή η κοινωνία είναι βουτηγμένη στον θάνατο. Παίρνεις

ΕΡΧΕΤΑΙ Η «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: «ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ! ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ»

Ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αστικής γης στην Ελλάδα είναι το ΚΙΣ, το οποίο δεν πλήρωσε ούτε μια δεκάρα για το Χαράτσι της ΔΕΗ, και δεν θα πληρώσει  ούτε τώρα!!!

·         «Οι τοκογλύφοι θα φύγουν αν δεν πληρώσουμε ούτε δεκάρα για τους φόρους που μας βάζουν»

·         «Όλοι πρέπει να στρατευτούμε στην Εθνική Αντίσταση ενάντια στον ξένο κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του»

·         «Τίποτα σ’ αυτή τη χώρα δεν είναι δικό μας και δεν ορίζουμε ούτε το μέλλον   ούτε την τύχη μας. Η κυβέρνηση του φον Αντωνάκη, δεν είναι ελληνική»

Τούρκοι διανοούμενοι: «Η λέξη Τούρκος σήμαινε γάιδαρος, δεν υπάρχει τουρκική φυλή»!

 
Τούρκοι διανοούμενοι: «Η λέξη Τούρκος σήμαινε γάιδαρος, δεν υπάρχει τουρκική φυλή»!

Την πραγματικά εντυπωσιακή ιστορική ομολογία ότι ο χαρακτηρισμός «Τούρκος» σήμαινε γάιδαρος στην οθωμανική εποχή και ήταν ένας άκρως υποτιμητικός χαρακτηρισμός, έκανε και μάλιστα σε δημόσια σύσκεψη, (1/12/2013), ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστήμιου Gazi της Άγκυρας, Cemalettin Taşkıran.

Ο γνωστός Τούρκος καθηγητής υποστήριξε με έμφαση ότι το να λένε οι σημερινοί κάτοικοι της Τουρκίας με υπηρηφάνεια ότι είναι Τούρκοι, είναι εκ των άνωθεν επιβολή μετά από την κατασκευή μιας τεχνητής τουρκικής εθνικής ταυτότητας από τον ίδιο τον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δηλώσεις αυτές του Τούρκου καθηγητή ήρθαν αμέσως μετά την επίσης πρωτοφανή δήλωση- ομολογία,
(29/11/2013), που έκανε σε ένα δημόσιο πάνελ στο πανεπιστήμιο της Baypurt ο αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας, Yeni Şafak και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ισλαμικού κόμματος του Ταΐπ Ερντογάν, καθηγητής, Yasin Aktay, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ… τουρκική φυλή. Οι δυο

Tα media θα βάλουν «πλάτη» στο θέμα των πλειστηριασμών με αντάλαγμα το «κούρεμα» των χρεών τους!


mediaΤα βρίσκουν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της στήλης, «τρόικα», τράπεζες και media για το «κούρεμα» των υψηλών δανείων των εταιρειών ΜΜΕ. Η «τρόικα» φέρεται να συναινεί στη λύση του σβησίματος των «κακών» δανείων σε επιχειρήσεις media, προκειμένου να λάβουν νέα δάνεια από τις τράπεζες υπό όρους.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ 2013. ΝΕΚΡΗ 13ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΜΑΓΚΑΛΙΟΥ. ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ! (ΦΩΤΟ)

magali-660

Τη ζωή της έχασε μια 13χρονη στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο θάνατός της προήλθε από αναθυμιάσεις από το μαγκάλι που είχε ανάψει η μητέρα της για να ζεσταθούν.

Κατασχέσεις στον Σκαραμαγκά με την κυβέρνηση να τρέχει πίσω από γεγονότα



Άρχισαν οι κατασχέσεις στα ερειπωμένα πλέον Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εντός των οποίων “σαπίζουν” τρία ολοκαίνουργια και ακριβοπληρωμένα από τους Έλληνες φορολογούμενους υποβρύχια τύπου 214 (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ). Πριν λίγες ημέρες βγήκαν σε πλειστηριασμό και πουλήθηκαν σε τιμή εξευτελιστική δύο ρυμουλκά των Ναυπηγείων, ένα από τα οποία είχε αγοραστεί ειδικά για τα ...υποβρύχια που υποτίθεται θα είχαμε εδώ και χρόνια παραλάβει!

Η Ελλάδα του Μνημονίου με… αριθμούς!

c219b-mnimonioΥπό το φάσμα της φτώχειας ζει ένας στους πέντε Έλληνες σύμφωνα με σοκαριστικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το επίπεδο διαβίωσης στην Ελλάδα των μνημονίων. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο διάστημα 2008-2012 καταγράφεται “βουτιά” 32% στις δαπάνες των νοικοκυριών, αλλά και στροφή στα άκρως απαραίτητα, με μετατόπιση από “πολυτέλειες” όπως για ξενοδοχεία, καφενεία, εστιατόρια κ.α. σε ανάγκες όπως η διατροφή και η στέγαση.      
Αναλυτικά, τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στην “Έρευνα Οικογενειακών Προϋπολογισμών 2012″ έχουν ως εξής:  

12.000 βλήματα DM63 για τα Άρματα μάχης Leopard=2HEL…Θωρακίζεται ο Έβρος


Υπογραφή  της σύμβασης για 12.000 διατρητικά βλήματα αρμάτων μάχης DM63
Το ΓΕΣ αποκτά 12.000 διατρητικά βλημάτα (APFSDS-T)gd-120-ke/DM63A1, για τον κορυφαίο τύπο για τα άρματα μάχης Leopard=2HEL.
Τέλος στην εκκρεμότητα των πυρομαχικών των αρμάτων μάχης Leopard-2 μπήκε με τη προχθεσινή υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια 12.000 διατρητικών βλημάτων (APFSDS-T) τύπου DM63/DM63A1, το οποίο θεωρείται το κορυφαίο συμβατικό διατρητικό βλήμα παγκοσμίως και αναπτύχθηκε ειδικά για τα πυροβόλα L55, προσφέροντας τη μεγαλύτερη διατρητική ικανότητα στο μέγιστο βεληνεκές με τις μικρότερες φθορές στον σωλήνα.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του διαπιστευμένου στρατιωτικού συντάκτη Λεωνίδα Μπλαβέρη, η υπογραφή της σχετικής σύμβασης ύψους €49 εκατ. έγινε κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας που επιτρέπει την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής εντός του έτους.
Σε διαφορετική περίπτωση, το ΓΕΣ θα έχανε τα εγκεκριμένα κονδύλια του τρέχοντος οικονομικού έτους και θα έπρεπε να συνυπολογιστούν εκ νέου στο μειωμένο προϋπολογισμό του 2014.

ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Βενιζέλος, τέλος! - Αποχαιρετά το κόμμα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΕΕ!


"Aποχαιρετά" οριστικά το ΠΑΣΟΚ πριν από την επερχόμενη συντριβή του ο πρόεδρος του κόμματος Ε.Βενιζέλος,.
Όπως έχει ήδη γράψει το defencenet.gr (διαβάστε σχετικά εδώ) η απόφασή του είναι οριστική και ο στόχος να παίξει ρόλο μεθύστερα σε ένα άλλο σχήμα, πιθανόν και με ένα κομμάτι της ΝΔ που και αυτή αναμένεται ότι θα γνωρίσει μεγάλους κλυδωνισμούς μετά τις ευρωεκλογές.