ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Για πρώτη φορά Τσετσένοι εμφανίζονται πίσω από τρομοκρατία στη Δύση

Ο Ταμερλάν Τσάρνεφ σε φωτογραφία του 2010 όταν είχε κερδίσει το έπαθλο σε αγώνα πυγμαχίας. Σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία.
Μόσχα, Ρωσία
Κατά τη διάρκεια των δύο πολέμων τους με τη Μόσχα αλλά και μέσω των τρομοκρατικών επιθέσεων που είχαν οργανώσει στο εξωτερικό -κατά βάση στην περιοχή του Καυκάσου- οι Τσετσένοι είχαν κάνει όλο τον κόσμο να μιλά για αυτούς· είναι όμως η πρώτη φορά που θεωρούνται βασικοί ύποπτοι για μία τέτοιας κλίμακας τρομοκρατική ενέργεια στη Δύση.

Συνάντηση Σαμαρά με πιλότους της Π.Α που διακρίθηκαν σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση

Ο χειριστής των F16, Μαρίνος Μπουγατίδης  βραβεύθηκε ως ο καλύτερος εκπαιδευτής στον κόσμο  και ο πιλότος των Mirage, Χάρης Κατσαρός ψηφίστηκε ως ο καλύτερος «πολεμιστής» στην άσκηση του ΝΑΤΟ.



Το έργο των ανθρώπων της Πολεμικής Αεροπορίας εξήρε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνάντησή του με τους πιλότους και τα στελέχη της 331ης Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα που μας πληγώνει, αλλά και εσείς που μας κάνετε υπερήφανους»,

Ο προστάτης των πιλότων-Η φωτογραφία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου ΒΙΝΤΕΟ

Ιωσηφ
 Η φωτογραφία του μοναχού Ιωσήφ Αγιωρίτη, έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Είναι ο μοναχός που κάθε φορά που κάποιο αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας περνά πάνω από την Χερσόνησο του Άθωνα, «αναγκάζει» τους πιλότους να πετάξουν χαμηλά για να τον χαιρετίσουν. Ο μοναχός λοιπόν, βγαίνει στην άκρη του βουνού και με μια τεράστια σημαία, πότε ελληνική και πότε βυζαντινή, τους χαιρετά και με το δικό του τρόπο τιμά την αποστολή τους.
 Ποιος είναι όμως ο μοναχός Ιωσήφ Αγιωρίτης;

Τουρκία: Εβραϊκό πανό αναρτήθηκε στα Πριγκιποννήσια


Πανό στην εβραϊκή γλώσσα κρέμασαν στο λιμάνι των Πριγκιποννήσων το γυναικείο παράρτημα του κόμματος της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης- ΑΚ, που κυβερνά την Τουρκία.
Το πανό γράφει...

Πώς γίνεται και ο αμύθητος πλούτος συνυπάρχει με την τεράστια φτώχεια -Εκθεση στο Ευρωκοινοβούλιο


Μία διαφορετική πτυχή της κρίσης φέρνει στο φως η οικονομολόγος και ευρωβουλευτής Ινέσε Βαϊντέρε από τη Λετονία: Τις επιπτώσεις για τα ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα.
Σε έκθεσή της, που εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ινέσε Βαϊντέρε αξιολογεί πολυάριθμες διεθνείς συνθήκες και επιστημονικές μελέτες και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η χρηματοπιστωτική κρίση «αναπαράγει τον εαυτό της», καθώς υπονομεύει την κοινωνική συνοχή και στερεί από τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού ευκαιρίες και δυνατότητες για να ξεπεράσουν την κρίση.

Συγκλονιστικό: Παρουσία του Κυρίου σε μνήμα μικρού παιδιού


Τo μωρό που βλέπετε στην φωτογραφία νά ‘χει στην αγκαλιά του ο Κύριος έχει κοιμηθεί.
Απαρηγόρητος ο Πατέρας από τον μοιραίο αυτό χαμό του γιού του έκλεγε και οδυρώταν...


Την ώρα του ύστατου χαίρε όμως κατάφερε να βρεί το κουράγιο, να πάρει μια φωτογραφική μηχανή και να φωτογραφήσει το νεκρό μοναχοπαίδι του μέσα στο φέρετρο (μνήμα) λίγο πριν την ταφή..

ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΣΤΟΝΗ Εκκενώνεται νοσοκομείο για βόμβα - Συνδέουν το συμβάν στο ΜΙΤ με το "χτύπημα" στο Μαραθώνιο


Σκηνές τρόμου και απόλυτης σύγχυσης επικρατούν αυτή τη στιγμή στη Βοστόνη, με νέες πληροφορίες να μιλούν για εκκένωση νοσοκομείου λόγω πιθανής τοποθέτησης βόμβας. Την ίδια στιγμή άλλες πληροφορίες αναφέρουν πώς ενδεχομένως να υπάρχει και δεύτερος νεκρός από τους πυροβολισμούς στο ΜΙΤ, ενώ τα αμερικανικά ΜΜΕ συνδέουν το επεισόδιο στο πανεπιστήμιο με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μαραθώνιο της Βοστόνης και μιλούν για μία σύλληψη υπόπτου.

ΤΩΡΑ: Συνελήφθη ένας από τους βομβιστές της Βοστόνης, σύμφωνα με την Boston Globe



Ένας ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις του Μαραθώνιου της Βοστώνης έχει συλληφθεί, σύμφωνα με την Boston Globe.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι αρχές κυνηγούν στην περιοχή και τον δεύτερο ...

Τώρα - Συνελήφθη ένας από τους επιστάτες στη Μανωλάδα

Α/Φ:Σύμφωνα με πληροφορία που έχουμε από αναγνώστη στην Ηλεία,
οι αλλοδαποί όρμιξαν να χτυπήσουν τους επιστάτες.                 
                

Πριν από λίγο συνελήφθη στην Ηλεία ένας από τους επιστάτες που κατηγορούνται για την αιματηρή επίθεση εναντίον αλλοδαπών εργατών στη Μανωλάδα.

Η μοναδική πληροφορία μέχρι στιγμής είναι ότι πρόκειται για έναν 21χρονο.
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ
πηγη

«Μπουνιές και κλωτσιές» στη γαλλική Εθνοσυνέλευση για τους ομοφυλόφιλους.

                               
Δύσκολη ήταν η νύχτα στη γαλλική Εθνοσυνέλευση, που λίγο έλειψε να καταλήξει σε συμπλοκή, σχετικά με τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου που επιτρέπει το γάμο ομοφυλοφίλων. Βουλευτές του δεξιού UMP, του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, οργισμένοι από ένα μορφασμό ενός συνεργάτη του υπουργού Δικαιοσύνης

Οι Τούρκοι απογείωσαν 2 CN-235 για να καταγράψουν την Άσκηση ΄΄ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ '''...Εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ για άμεσο ''LOCK ''



 Κατά την διάρκεια της ρίψεως των Αλεξιπτωτιστών από Ελληνικό C-130  στο κέντρο επιχειρήσεων  του ΓΕΕΘΑ σήμανε συναγερμός ...


Τζαμί από το 1993 ήθελε να φτιάξει ο Μητσοτάκης, που θεωρεί μεγάλο ηγέτη τον Κεμάλ!





Μιλώντας στην Τουρκία ο Κώστας Μητσοτάκης πραγματικά προκάλεσε τους πάντες. Απαντώντας σε ερήτηση σχετικά με το τζαμί που η κυβέρνηση της ΝΔ θέλει να κάνει στην Αθήνα σημείωσε:...

Χτίζει και τρίτη βίλα στην Αντίπαρο η Εβραία γυναίκα του Νταλάρα! (Και αυτήν την ψήφισες νεοελληνάκο...)

Μην ξεχνάμε ότι η κ. Νταλάρα είναι εξαδέλφη του Ιουδαίου πρώην υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Σα - Ραγκούση που όπως απεκάλυψε ο κ. Χατζάρας είναι Ιουδαίος..

Ο προκλητικός τρόπος που πολιτεύεται, οι σπατάλες που καταγράφηκαν φωτογραφικά πριν από μήνες με την ανακαίνιση του γραφείου της στην οδό Σταδίου, τα 22.000.000 ευρώ που δημοσιοποιήθηκε ότι δόθηκαν υπό μορφή επιδομάτων και «δώρων» στους συνδικαλιστές του υπουργείου της, για να σιωπήσουν στην επέλαση της τρόικας, και η φράση «δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες παρά μόνο λαθραία τσιγάρα» έχουν κάνει ιδιαίτερα αντιπαθή

Το απόρρητο πείραμα της CIA στη Γαλλία. Ανατριχίλα

http://www.pygmi.gr/wp-content/uploads/2012/11/cia1.jpg
Ήταν 16 Αυγούστου 1951, όταν στο χωριό Pont-Saint-Esprit, της νοτιοανατολικής Γαλλίας οι κάτοικοι άρχισαν να παρουσιάζουν ομαδικές βασανιστικές παραισθήσεις… Από τη μια στιγμή στην άλλη 250 άνθρωποι άρχισαν να διηγούνται ιστορίες για “τρομαχτικά τέρατα και φλόγες” που τους έκαναν επίθεση μέσα στη νύχτα! Η “τρέλα” διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ!

Ένας 45χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ουρλιάζοντας πως δεν άντεχε άλλο “τον πόνο που του προκαλούσαν τα φίδια που κατασπάραζαν

ΣΟΚ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!


Μας δολοφονούν ομαδικά;
To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία
των ανθρώπων...

Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε - και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα - οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ...
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε για το θέμα ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας από τη μια να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για να φύγουν οι μετανάστες, και από την άλλη να έχουν

ΕΚΤΑΚΤΟ - Καταδικάστηκαν οι δύο αναρχοάπλυτοι για το σκίσιμο Ελληνικής σημαίας των γραφείων της Χρυσής Αυγής - Καταπέλτης η Εισαγγελέας: "Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα"

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η πρώτη δίκη των δύο αριστεροαναρχικών, που είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο του 2012 μετά από βανδαλισμούς που είχαν προκαλέσει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με σημαντικότερο όλων το σκίσιμο Ελληνικών Σημαιών.
Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας της έδρας, η οποία αφού προηγουμένως κατακεραύνωσε τους δύο αναρχοάπλυτους, λέγοντας τους:

ΦΡΙΚΗ! Δείτε τι έπαθε αυτή η κοπέλα απο τη χρήση συνθετικής μαριχουάνας

Η 17χρονη Emily Bauer από το Τέξας λίγο έλειψε να πεθάνει, όταν αφού κάπνισε συνθετική μαριχουάνα την οποία είχε αγοράσει από ένα βενζινάδικο, έπαθε σειρά εγκεφαλικών.
Η οικογένειά της τώρα δημοσιοποιεί την ιστορία της ελπίζοντας ότι θα αυξηθεί η επαγρύπνηση για τους κινδύνους που διατρέχουν οι νέοι που δε διστάζουν να δοκιμάσουν τις βλαβερές αυτές ουσίες.
Η Emily υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, παράλυση ενώ έχασε και την όρασή της.

Η Νομική Αθηνών «κέρδισε» την Οξφόρδη και το Κέιμπριτζ


Ένα ακόμη βραβείο δόθηκε σε φοιτητές της Νομικής Σχολής Αθηνών, αυτή τη φορά στον 6ο Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης Ρωμαϊκού Δικαίου στην Οξφόρδη (6th International Roman Law Moot Court Competition). Οι φοιτητές της Νομικής Σχολής Αθηνών μάλιστα, επικράτησαν των αντίστοιχων ομάδων των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ...