ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Σαφείς οι ενδείξεις ότι ο Πούτιν ετοιμάζεται για πόλεμο





Ο Ρώσος Πρόεδρος προειδοποιεί για ξένη απειλή και συνιστά στους Ρώσους αξιωματούχους των Ε.Δ. και του υπ. Άμυνας εντατικοποίηση των μεταρρυθμίσεων στην αμυντική πολιτική...
 
Russia Today 

Ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε ελληνικό νησί στο Ιόνιο


Ολική επαναφορά για το Κατάρ που μετά την επαναδιεκδίκηση του Ελληνικού σειρά έχει η νησίδα Οξυά, η οποία πέρασε στην κατοχή της βασιλικής οικογένειας.
Η νησίδα της Οξιάς του συμπλέγματος Εχινάδων στο Ιόνιο, ανοικτά του Αστακού είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Εμίρη του Κατάρ, αλλά τα σχέδια είχαν ναυαγήσει με καυστικές δηλώσεις από τον τελευταίο πως:...

Βρετανικά πυρά κατά Κάμερον για τα Γλυπτά του Παρθενώνα


Επικρίσεις και στο εσωτερικό της Βρετανίας δέχεται ο Ντέιβιντ Κάμερον μετά την άρνησή του να επιστραφούν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα και για το γεγονός ότι τα αποκάλεσε Ελγίνεια.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατο ταξίδι του ο πρωθυπουργός της Βρετανίας συσχέτισε τα Γλυπτά του Παρθενώνα με το ινδικό διαμάντι Κοχ-ι-Νορ, που επίσης  βρίσκεται στο Λονδίνο.

Έρχεται το βραχιολάκι στους κρατούμενους των ελληνικών φυλακών

Το νομοσχέδιο του Αντώνη Ρουπακιώτη υπό τον τίτλο «μέσα ηλεκτρονικής επιτήρησης υποδίκων, καταδίκων και εν αδεία κρατουμένων» φιλοδοξεί να συμβάλει στην αποσυμφόρηση των φυλακών οι οποίες υποφέρουν από υπερπληθυσμό.
Σύμφωνα με όσα ορίζονται στο νομοσχέδιο για να φορέσει ένας κατάδικος βραχιολάκι, αν έχει καταδικαστεί σε πρόσκαιρη κάθειρξη πρέπει να έχει εκτίσει στη φυλακή τα 2/5 της ποινής του, ενώ οι ισοβίτες να μετρούν τουλάχιστον 16 χρόνια στη φυλακή.
Από τις διατάξεις του νομοσχεδίου εξαιρούνται...

ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΑΕΡΙΑ ΣΕ ΙΝΔΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

«O Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον βρεθηκε πρόσφατα σε ινδικό έδαφος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για τη σφαγή του Αμριτσάρ, το λουτρό αίματος των αμάχων το 1919. Αλλά η Βρετανία είχε διαπράξει πολύ πιο επαίσχυντα απο αυτό εγκλήματα κατά της πρώην αυτής αποικίας, που κανένα συλληπητήριο δεν θα μπορούσε ποτέ να τα καθαρίσει.

APXIEΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ KAI TAYTOTHTEΣ‏ ... Επιστολή Χριστόδουλου προς Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ INTERNET.....ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;;; ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ... ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...
ΣΧΕΔΟΝ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.....

Απίστευτη ανακάλυψη στην Καππαδοκία

Κάθε μέρα η Ελλάδα δικαιώνεται. Εμείς όμως, επιμένουμε να εξαπατούμε τους εαυτούς μας βιάζοντας την αλήθεια με ρεπούσηδες στην βουλή.
Όταν ο Θαλής "έστριψε" ποτάμι για τον Κροίσο!

Γάλλος σπηλαιολόγος ανακάλυψε εκτροπή ποταμού για πολεμικούς σκοπούς από τον Θαλή τον Μιλήσιο για λογαριασμό του βασιλιά Κροίσου, το 550 π.Χ.
«Μόλις ανακάλυψα μία απίστευτη σήραγγα στην Τουρκία, στην περιοχή της Καππαδοκίας. Πρόκειται για ένα έργο εκτροπής ενός μεγάλου ποταμού για να δημιουργηθεί ένα πέρασμα και να γίνει δυνατή η διάβασή του. Είναι πιθανότατα αυτό που ο περιγράφει ο Ηρόδοτος αποδίδοντάς το στον Θαλή, και μέσω του οποίου...

ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΓΥΡΑ Σφαγή Τούρκων κομάντο στη Συρία; - 24 νεκροί από αεροπορική προσβολή

Το θάνατο 24 τούρκων καταδρομέων από επίθεση της συριακής Αεροπορίας αναφέρει η αρμενική ιστοσελίδα maramus.livejournal.com. Μάλιστα την είδηση η συγκεκριμένη ιστοσελίδα την αναφέρει ως επιβεβαιωμένη. Η ίδια ειδηση αναφέρεται  και απο την ιστοοσελίδα www.versia.am/combat-search-and-rescue
Σύμφωνα με το δημοσίευμά της οι Τούρκοι καταδρομείς οι οποίοι δρούσαν μέσα στη Συρία εντοπίστηκαν πρώτα από δυνάμεις του συριακού Στρατού και στη συνέχεια εβλήθησαν από τη συριακή Αεροπορία. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα...

O μετεωρίτης του Τσελιάμπινσκ, μοναδικός ως προς τη σύνθεσή του

Επιστήμονες της Μόσχας και του Νοβοσιμπίρσκ έχουν ολοκληρώσει τις πρώτες έρευνες θραυσμάτων του μετεωρίτη του Τσελιάμπινσκ και δήλωσαν ότι μετεωρίτες αυτού του τύπου δεν έχουν ποτέ βρεθεί στο έδαφος της Ρωσίας.

 Οι έρευνες του μετεωρίτη έγιναν...

'Ετοιμη η μελέτη αποκατάστασης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης


Μέσα στο Μάρτιο ολοκληρώνεται η μελέτη αποκατάστασης της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, που ανέλαβε να φέρει σε πέρας το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 Παραμονές της επίσημης παρουσίασης του έργου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, η ερευνητική ομάδα παρουσίασε τις μελέτες και τις προτάσεις της στον Πρύτανη του ΑΠΘ, καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο και στο Σεβασμιότατο Ηγούμενο της Μονής και Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρο, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συγκλήτου.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Κόρη πρώην υφυπουργού χαρακτήρισε την ελληνική σημαία "εθνική βλαχιά"!!!

«Εθνική βλαχιά» χαρακτήρισε κόρη πρώην υφυπουργού την κίνηση των μαθητών από την Κόρινθο που επισκέφθηκαν το Βρετανικό μουσείο και ύψωσαν την ελληνική σημαία.
Η Ηλέκτρα Κοτσώνη είναι η κόρη του πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Κοτσώνη.

Η Ηλέκτρα Κοτσώνη είναι δημοσιογράφος και ζει στο Λονδίνο.

Πριν λίγες μέρες, μαθητές από 2ο γυμνάσιο Κορίνθου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο και κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! Ο ΟΗΕ για πρώτη φορά καταγγέλλει την Τουρκία λόγω δηλώσεων Ερντογάν περί "σιωνισμού"

Επίθεση για πρώτη φορά στην ιστορία του ΟΗΕ εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του Οργανσιμού, εν προκειμένω ο Μπαν Κι-μουν κατά ενός Τούρκου πρωθυπουργού με αφορμή όχι τις γενοκτονίες ή την εισβολή στην Κύπρο των Τούρκων, αλλά την δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί του σιωνισμού τον οποίο χαρακτήρισε "ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας".

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .Η Τουρκία ετοιμάζεται να ξεκινήσει έρευνες τον Μάρτιο




Στις 27 Απριλίου του 2012 και ενόσω η Ελλάδα βρίσκεται λίγες μόνο μέρες πριν από τις εκλογές, η Αγκυρα δημοσιεύει αιφνιδιαστικά στην τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως άδειες για έρευνες υδρογονανθράκων που εκχωρούνται στην τουρκική εταιρεία πετρελαίου και περιλαμβάνουν μεγάλες περιοχές εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας ανατολικά της Ρόδου, της Καρπάθου και νοτίως του Καστελλόριζου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως η Τουρκία στις διεκδικήσεις της περιλαμβάνει την περιοχή νότια της Κρήτης, για την οποία όπως έχει αποκαλύψει η Καθημερινή έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η ισραηλινή εταιρεία Delek Group. 

ΤΟΥΡΚΟΠΛΗΚΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ! ΜΠΑΝΙΣΤΙΡ-ΝΤΟΥΛΑΠ-ΣOΥΛΕΪΜΑΝ!!!


Oι μανάδες που σήμερα βλέπουν τούρκικα σήριαλ, σε λίγο θα δέχονται προθύμως όχι μία Ρεπούση αλλά δέκα σαν κι αυτήν, να λένε ότι........
"οι φίλοι μας οι Τούρκοι ξεπροβόδισαν τους Έλληνες στα καράβια για τον πηγαιμό τους στην Πατρίδα"

Άει σιχτίρ, ραγιάδες! Τουρκόπληκτοι, προσκυνημένοι γκιαούρηδες!

Αυτή είναι η σύγχρονη ξεφτίλα του γένους. Τα σπίτια μας έχουν γεμίσει με τούρκικα σήριαλ. Σουλεϊμαν. Φατμαγκιούλ και ό,τι άλλα σκουπίδια βάζει ανθρώπινος νους μπαίνουν μέσα στο σαλόνι ή την κουζίνα μας (αφού πλέον δεν υπάρχει ούτε κουζίνα που να μην διαθέτει τηλεόραση) και κάνουν πλύση εγκεφάλου! Ανεπανόρθωτη!!!


Το πιο θλιβερό είναι να βλέπεις ανθρώπους...

Απίστευτο: Επανεμφάνιση λύσσας στην Ελλάδα -Προσβλήθηκε γυναίκα στα Τρίκαλα


Θετική στον ιό της λύσσας βρέθηκε γυναίκα στο Παλαιόκαστρο Τρικάλων, η οποία δαγκώθηκε από γάτα που περιφερόταν ελεύθερη στο χωριό.To KEΕΛΠΝΟ συστήνει επαγρύπνηση.
Μετά το πρώτο τεστ η γυναίκα βρέθηκε θετική στον ιό της λύσσας, ενώ και το δεύτερο τεστ στο Υγειονομικό Εργαστήριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση. Οι γιατροί εξέτασαν το τραύμα της και έσπευσαν να της χορηγήσουν...

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Έτσι λεηλάτησαν και φυγάδευσαν στο εξωτερικό τον ελληνικό χρυσό - Έγγραφο-σοκ στην Βουλή

Επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με επίσημο έγγραφο η αποκάλυψη του defencenet.gr πέρσι τέτοια εποχή, ότι το σύνολο του εναπομείναντος χρυσού της Ελλάδας βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας και βέβαια πλέον μετά την ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου πέρσι στις 12 Φεβρουααρίου 2013 που επιτρέπει τις κατασχέσεις ελληνικών περιουσιιακών στοιχείων σε περίπτωση που η Ελλάδα δυσκολευτεί να αποπληρώσει τα σχεδόν 400 (!) δισ. ευρώ που της έχουν φορτώσει οι δανειστές, μπορούν να αποχωρήσουν άμεσα σε κατασχέσεις.

H «νέα οικογένεια» έρχεται από την Ολλανδία: Πρόταση για νομιμοποίηση «οικογενειών» με τρείς ή και περισσότερους «γονείς»!!!


Η ακραία φιλελεύθερη οικογένεια της «νέας εποχής» έρχεται και ετοιμάζεται από πολύ συγκεκριμένα «κέντρα» δίχως κανένα όριο και ηθική... Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ολλανδίας βρίσκεται πλέον στην διαδικασία διαβουλεύσεων ώστε να νομιμοποιήσει την ανατροφή των παιδιών με τρείς ή ακόμη και περισσότερους «γονείς»!!

Σύμφωνα με την βουλευτή του κόμματος των Πρασίνων Liesbeth van Tongeren, ήδη 20.000 έως και 25.000 παιδιά μεγαλώνουν σε οικογένειες πολλών γονέων.. «Θα πρέπει να διευρύνουμε την έννοια της γονεϊκότητας, δεν μπορούμε πλέον να την αντιλαμβανόμαστε ως μία καθαρά βιολογική σύνδεση ή να θεωρούμε ότι ένα παιδί πρέπει να έχει μόνο δύο γονείς» δήλωσε η Van Tongeren προς το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΣΟΚ!!! Τα πιο παράξενα & ανεξήγητα ΤΕΡΑΤΑ που βρέθηκαν ποτέ στην Γή! Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!!!


Παράξενα πλάσματα έχουν εμφανιστεί στον πλανήτη μας..

Αυτά είναι, όπως τα βλέπουμε, TOP 5 πιο παράξενα πλάσματα που βρέθηκαν ποτέ στο πρόσωπο της Γης.



Γουρουνόπουλο με πρόσωπο πιθήκου 




Δύο νεκροί φοιτητές και τρεις σε κώμα από αναθυμιάσεις αυτοσχέδιας σόμπας!

Δολοφόνοι πολιτικοί!!!

ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΣΥΝΔYΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ Leopard-2HEL + M1A1 ABRAMS (Βίντεο)


Με δεδομένο οτι τυπικά συνεχίζει να υφίσταται η πρόταση δωρεάν παραχώρησης των  400 αρμάτων μάχης M1A1 ABRAMS που προσφέρει ο αμερικανικός Στρατός από τα αποθέματα του, (και τα οποία αν αποκτηθούν τελικά θα ενισχύσουν δραματικά το αρματικό δυναμικό του ΕΣ) , ένα σχετικό βίντεο ,το οποίο προβάλει τα δύο καλύτερα άρματα μάχης του κόσμου,  μας δείχνει μια εικόνα του πως θα μπορούσαν να δείχνουν οι Τεθωρακισμένες Ταξιαρχίες μας στον Έβρο σε λίγα χρόνια..

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ Ρ.Τ. Ερντογάν: «Ο Σιωνισμός έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» – Ισραήλ: «Λες ανοησίες»!

Νέο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα ανάμεσα στον Τούρκο πρωθυπουργό Ρ.Τ. Ερντογάν και στην ισραηλινή κυβέρνηση με αφορμή δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού ότι ο Σιωνισμός είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!
Έτσι και παρά τα δείγματα -μιας πρόσκαιρης όπως αποδείχθηκε- βελτίωσης των σχέσεων των δύο χωρών, με την απόφαση του Ισραήλ να αποδεσμεύσει τρία συστήματα ESM της ELTA για τα ιπτάμενα ραντάρ της Τουρκίας Boeing 737 MESA, οι νέες δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού έρχονται να ρίξουν νέο «λάδι στη φωτιά» των τουρκοισραηλινών σχέσεων.
Η ισραηλινή κυβέρνηση απατώντας στις δηλώσεις του Ερντογάν τις χαρακτήρισε...

Όλα όσα κρύβονται πίσω απο τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ)

dachau

Ειδική Οικονομική Ζώνη είναι μια γεωγραφική περιοχή, που υπόκειται σε ένα νομικό πλαίσιο ελεύθερης αγοράς, δηλαδή μιας αγοράς όπου ένα μέρος των νόμων του κράτους δεν θα είναι σε ισχύ. Στα Αγγλικά είναι γνωστές με το όνομα SEZ (Special Economic Zones).
Οι ΕΟΖ είναι περιοχές μειωμένης εθνικής κυριαρχίας για τις οποίες μίλησε πρώτος ο καθ.ΓΑΠ, που δεν εγνώριζε τι είναι CDS…
Κρίμα τα σεμινάρια που επλήρωσαν οι Ελληνες φορολογούμενοι για να του κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Στην κατηγορία των ΕΟΖ ανήκουν οι ζώνες ελεύθερου εμπορίου, οι ζώνες

Άνοιγαν τρύπες οι Αλβανοί

Εξιχνιάσθηκαν ύστερα από πολύμηνη, συστηματική, αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Συλλογής και Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, μία διάρρηξη και μία απόπειρα διάρρηξης κοσμηματοπωλείων, που έγιναν με τη μέθοδο «ριφιφί», τον προηγούμενο χρόνο στην Καρδίτσα και το Βόλο.
Παράλληλα, εξακριβώθηκε η δράση 8μελούς εγκληματικής οργάνωσης, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, στη διάπραξη των συγκεκριμένων

Πτώση 32% στον τζίρο των εκπτώσεων

Πτώση 32% στον τζίρο των εκπτώσεων
Πτώση 32%, σε σχέση με πέρυσι, σημείωσε η αγοραστική κίνηση στις φετινές χειμερινές εκπτώσεις. Οι καταναλωτές “ψαλίδισαν” κατά 50% τις δαπάνες τους για ψώνια τη συγκεκριμένη περίοδο, ενώ σχεδόν επτά στους δέκα εμπόρους δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις χαμηλές τιμές για ακόμη 15 μέρες, έστω κι αν οι εκπτώσεις λήγουν σήμερα.
 
Αυτά προκύπτουν από έρευνα του Ινστιτούτου Εμπορίου Υπηρεσιών της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) αναδεικνύοντας την άσχημη οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών και των επιχειρηματιών...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ON CAMERA ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΟ ΠΡΕΣΒΗ

Μαθήματα ήθους, θάρρους και πατριωτισμού απο τον δήμαρχο Αλεξανδρουπόλεως Βαγγέλη Λαμπάκη. 'Αν όλοι οι πολιτικοί και αξιωματούχοι ήταν σαν και αυτόν, η Ελλάδα θα ήταν μια ισχυρή και ανεπτυγμένη χώρα.
Α.Φ.