ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Απίστευτο: 900.000 Ευρώ για την ενίσχυση της διδασκαλίας του Κορανίου δίνει το Υπουργείο Παιδείας!!! Τ

Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος
 
Είναι από τις ειδήσεις που εξοργίζουν. Που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν ζεις στην Ελλάδα ή στην…Σαουδική Αραβία! Διότι δεν μπορεί εν μέσω κρίσης, με περικοπές από παντού και φοροκαταιγίδα στους πολίτες, κάποιοι να διαθέτουν ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!! Είναι πρόκληση πρώτου μεγέθους, αδιανόητη ενέργεια εκ μέρους των «εγκεφάλων» του Υπουργείου Παιδείας!
 
Οι ίδιοι λοιπόν που ΠΟΛΕΜΟΥΝ με κάθε μέσο την Διδασκαλία των Θρησκευτικών στα σχολεία, οι ίδιοι που δεν αναπληρώνουν τα τεράστια κενά σε Θεολόγους που υπάρχουν, οι ίδιοι που απαγόρεψαν εδώ και 5 χρόνια (!!!) την χειροτονία νέων Ορθόδοξων Ιερέων, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ δίνουν ένα σωρό λεφτά για την διδασκαλία του «Ιερού Κορανίου»!!!
 
Και όχι μόνο αυτό, αλλά το…καυχώνται κιόλας (!!!) γράφοντας στην

Ήσυχο ήσυχο το ποταμάκι...

Αριστερά ο Θανάσης Βέγγος. Δεξιά δεν βρίσκεται ο Στέλιος Ράμφος αλλά ο Γιώργος Ξύδης (ο γιατρός στην ταινία «Τρελός παλαβός και Βέγγος»). 
Το ιστορικής σημασίας ποίημα της ταινίας «Τύφλα να'χει ο Μάρλον Μπράντο» είναι κατά τι ανώτερο των νεφολογιών του Ράμφου. 
Προσέξτε στιχοπλοκή: «Ήσυχο ήσυχο το ποταμάκι, αργοκυλάει το γαλάζιο του νεράκι και τραγουδάει την αγάπη την χρυσή μια κι ήρθες αγαπούλα μου εσύ». Τι έχουμε εδώ και είναι σημαντικό; Πάνω απ' όλα το γεγονός ότι στην ταινία παίζει ο Θανάσης Βέγγος. Δεύτερον, οι στίχοι έχουν ειρμό. Ένα ήσυχο ποτάμι αργοκυλάει (άρα δεν έχουμε απότομη πλαγιά, για να κατεβαίνουν τα νερά με χλαπαταγή). Ο ερωτευμένος παρατηρητής, στο κελάρυσμα των υδάτων του ποταμού ακούει τη μελωδία της πολύτιμης, χρυσής αγάπης του. Αυτό είναι ένα απότοκο του χαρμόσυνου γεγονότος του ερχομού του αντικειμένου του πόθου

Κι ακόμη δεν είδατε τίποτε!


Καθώς ο Ντέιβιντ Κάμερον ανταποκρίνεται στην πρόκληση που θέτει το UKIP μιλώντας για «σκληρή» γραμμή που οι Συντηρητικοί σκοπεύουν να θέσουν για την αντιμετώπιση της μετανάστευσης στη Βρετανία από χώρες της ΕΕ, πολλοί έχουν ήδη επισημάνει τον υποκριτικό χαρακτήρα αυτής της συζήτησης, εξηγώντας ότι η μετανάστευση από χώρες του Τρίτου Κόσμου είναι μια πολύ μεγαλύτερη υπαρξιακή απειλή για την επιβίωση και την ευημερία των λαών της Ευρώπης. Λίγοι όμως έχουν μέχρι στιγμής θέσει ως θέμα τα σχέδια, που βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, που απειλούν να κινήσουν τα επίπεδα μετανάστευσης σε τέτοιο επίπεδο που θα επισκιάσουν όλα αυτά που έχουμε ήδη υποστεί μέχρι σήμερα.

Αναφέρομαι* στα σχέδια που δημοσιεύτηκαν μετά από πολλές διασκέψεις

Ὁ …«ἅγιος» πρόεδρος τῆς Οὐρουγουάης καὶ ἄλλες προπαγανδιστικὲς παραμυθολογίες.

Θυμάστε την αγιογραφία του «φτωχού» Προέδρου της Ουρουγουάης που νομιμοποίησε ΠΡΩΤΟΣ στον κόσμο την παρασκευή κι εμπορία ναρκωτικών, λαμβάνοντας μερίδιο από τα 80.000.000 δολάρια του Soros για τον «ιερό» του «αγώνα»;;;
Πολύς κόσμος πίστεψε ότι στην Ουρουγουάη δεν υπάρχουν αντίπαλα συμφέροντα κι ότι ο άγιος Πρόεδρός γυρνά χωρίς προστασία και χαρίζει τα λεφτά του στους φτωχούς. Ὁ ...«ἅγιος» πρόεδρος τῆς Οὐρουγουάης καὶ ἄλλες προπαγανδιστικὲς παραμυθολογίες.4 Χωρίς δεύτερη σκέψη ξέρουμε πλέον ότι ΟΠΟΙΟΝ επαινούν τα ΜΜΕ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ σημαίνει ότι είναι καλό γρανάζι του συστήματος των τοκογλύφων.
Χρήσιμος άνθρωπος για το σύστημα.Οι πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις υπό την αιγίδα του... υπουργού!


photo1του Δ. Παπαγεωργίου
Άκρως αποκαλυπτικά ήταν τα όσα έγιναν χθές στην Θεσσαλονίκη, στις συνδικαλιστικές εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων των εκπαιδευτικών. Στις εκλογές για πρώτη φορά συμμετείχε συνδυασμός ο οποίος στηριζόταν από την "Χρυσή Αυγή". Και αυτό από ό,τι φαίνεται ήταν αρκετό για να εκπέσουν οι "δημοκρατικές μάσκες" όχι μόνο αριστεριστών, αλλά ακόμη και του υπουργού Παιδείας κ. Λοβέρδου.

Χτές το μεσημέρι λοιπόν στον 11ο δημοτικό σχολείο του Ευόσμου στην

Α.Σαμαράς: "Αποκεφάλισε" τον υφυπουργό Γ.Στύλιο "για τα μάτια" της Λιάνας Κανέλλη!

Aμόκ κατέλαβε τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε την φράση-παρατήρηση του έντιμου υφυπουργού Παιδείας Γιώργου Στύλιου, ο οποίος απαντώντας σε σκαιή επίθεση της Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή της απάντησε ότι "Χρειάζεται έναν Κασιδιάρη για να την στρώσει".
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απέλυσε τον υφυπουργό αντιλαμβανόμενος ότι ουσιαστικά αποδόθηκε πολιτικό δίκαιο για την πρόκληση που είχε υποστεί το 2012 κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ο βουλευτής και εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης από την Λ.Κανέλλη την οποία και χαστούκισε "στον αέρα".
Εκτός κυβέρνησης τέθηκε και επίσημα πριν από λίγο ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος. Την παραίτηση του υφυπουργού είχε ζητήσει ο

Έσπασε στο ξύλο τη συμμαθήτριά του επειδή αρνήθηκε να κάνει αποχή - Ο 23χρονος Αλβανός μαθητής συνελήφθη!


Τον τραυματισμό της 15χρονης μαθήτριας βεβαίωσε το νοσοκομείο της πόλης - Πρωτοφανείς εικόνες μέσα στο σχολείο...

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου όταν οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης αποφάσισαν να κάνουν αποχή. Την επόμενη ημέρα, οι μαθητές οι οποίοι συμμετείχαν στην αποχή, αποβλήθηκαν για την "πρωτοβουλία" τους αυτή από τη διεύθυνση του σχολείου.

Το γεγονός αυτό δημιούργησε ένταση στο σχολείο και ένας 23χρονος (!) μαθητής, Αλβανικής καταγωγής, επιτέθηκε σε 15χρονη συμμαθήτριά του,

Φόβοι για θερμό επεισόδιο από Τουρκία την ώρα που ο Α.Σαμαράς θα είναι Κύπρο και Αίγυπτο


Φόβοι για τουρκική κλιμάκωση και θερμό επεισόδιο εντός της Κυπριακής ΑΟΖ ή στο Αιγαίο τις ημέρες που θα βρίσκεται στην Κύπρο και την Αίγυπτο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εκφράζονται από διπλωματικές και στρατιωτικές πηγές, δεδομένου ότι η Άγκυρα θεωρεί «εχθρική» στα συμφέροντα της την ενίσχυση του άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ.

ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΟΥΜΠΕΡ ΑΛΕΣ!
Την ωρα που η κυβερνηση ψελλιζει για την διασπορά των αδιάθετων του ΤΧΣ “στην οικονομία”, ο Στουρναρας εξεμεί στα μούτρα των τηλεκλόουν: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

Τσαβούσογλου "καρφώνει" Βενιζέλο: "Ακύρωσε τη φρεγάτα στην Κυπριακή ΑΟΖ για να έρθει στην Τουρκία"


Με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου ανεστάλη η απόφαση αποστολής φρεγάτας στην Κυπριακή ΑΟΖ ως αναβάθμιση της ελληνικής παρουσίας στην περιοχή όπου η Τουρκία έχει εισβάλει αμφισβητώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου. Τον «καρφώνει» τον κ. Βενιζέλο ο Τούρκος ομόλογος του Μεβλούτ Τσαβούσογλου λέγοντας ότι αυτή η ενέργεια εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών μη κλιμάκωσης της κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο και του επικείμενου ταξιδιού του στην Τουρκία τέλη Νοεμβρίου.

COME bastards Turks ... we wait

Μεγάλη Πέμπτη ξημερώνει…


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Δεν ξέρω εάν το προσέξατε αλλά ενώ οι ΠΑΝΤΕΣ εδώ και μια εβδομάδα μιλούσαν για ανακήρυξη ΑΟΖ αύριο, κατά την μετάβαση του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, ξαφνικά οι ημερομηνίες άλλαξαν, οι ανακήρυξη έγινε συζήτηση και ποίος ξέρει τι άλλο μας κρύβουν ακόμα.