ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Χωρίς φόβο και πάθος. Τα "ΚΑΚΑ" της επταετίας.


Λοιπόν!.. Δεν αναφέρεται ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός στα χρόνια εκείνα διότι:
  • Η Ελλάς εγνώρισε ανάπτυξη που ΠΟΤΕ δεν είχε φαντασθεί, προηγουμένως ή επομένως ΟΥΔΕΙΣ!…
  • Η ηγεσία του Έθνους κατά την διάρκεια της Επταετίας παρέδωσε την χώρα στην «Μεταπολίτευση» χωρίς να χρωστάει ούτε μια δεκάρα στον κάθε ξένο τοκογλύφο, στον κάθε κερατά Εβραιομασόνο λωποδύτη.
  • Η Ανεργία ήταν κάτι το άγνωστο στην Ελληνική Κοινωνία.
  • Η Δικτατορία χάρισε τα δάνεια των εξαθλιωμένων αγροτών μας,

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Δ.Ν.Τ - ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΑ "ΧΟΥΝΤΑ" ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Διαλέγετε... χούντα και παίρνετε!!!
Μήπως ήρθε ο καιρός της μετά θάνατον δικαίωσης ενός Ηγέτη!!!

            Οι λίγοι ακόμη εν ζωή και οι πολλοί περισσότεροι νεκροί πρωταγωνιστές του στρατιωτικού καθεστώτος δεν θα μπορούν παρά να γελούν χαιρέκακα, βλέποντας την αυτοκατάργηση του συστήματος που τους οδήγησε σε πολιτικό αλλά και σε πολλές περιπτώσεις φυσικό θάνατο.
Η μεταπολίτευση με την είσοδο των ελεγκτών του ΔΝΤ, ανήμερα κιόλας της 21ης Απριλίου, δείχνει την ανικανότητα και την αδυναμία της να χειρισθεί πλέον την οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας. Μία κατάσταση που δημιούργησαν, έθρεψαν και άφησαν να εξελιχθεί οι ίδιοι οι δημιουργοί της μεταπολίτευσης, δηλαδή τα δύο κόμματα εξουσίας που εναλλάσσονται σε αυτήν από το 1974 και μετά.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΘΑΥΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟ 1940 !!!


Όταν μιλάνε εκείνοι που έζησαν τα γεγονότα αυτοπροσώπως, τα λόγια περιττεύουν.

Ναι, λοιπόν! Ολοζώντανη μπροστά τους, την υπεραγία Θεοτόκο έβλεπαν εκεί, στα βουνά της Πίνδου, ο Νικόλαος Γκατζάρος κι ένα σωρό άλλοι συμπολεμιστές του!

Η Παναγία μας προστάτεψε, βοήθησε και καθοδήγησε τον ελληνικό στρατό στη νικηφόρα πορεία του 1940!

Δείτε το βίντεο...

Έτσι θα κάνουν την Ελλάδα μία τεράστια ανοιχτή φυλακή


Η χούντα που έρχεται από το μέλλον και θα δοκιμαστεί στο πεδίο ελευθέρων δοκιμών και πάσης φύσεως πειραματισμών που ονομάζεται "Ελλάδα", αποσκοπεί στον πλήρη έλεγχο όλων μας. Και αυτός ο έλεγχος θα είναι ηλεκτρονικός και θα εφαρμοστεί σε όσους είναι "παραβάτες" και θα έχουν καταδικαστεί από την... δικαιοσύνη.

Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί έχοντας σε μιά γωνιά του μυαλού σας 
  • την είδηση για τις φυλακές που θα στήσουν για οφειλέτες,  
  • την είδηση για την άσκοπη μεταφορά 15 Ελλήνων στην Αμυγδαλέζα,  
  • την συνεχώς αυξανόμενη δράση ανέγερσης νέων κέντρων και 

Με υπουργική απόφαση καλούν εργάτες από άλλες χώρες στην Ελλάδα

  • Αυτό ονομάζεται αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού και εντολή εξόδου από την χώρα των Ελλήνων
  • Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως "αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, τότε άλλαξε λαό"
Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση ... ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β’) η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ = ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ .


ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΔΟΣΑΜΕ  ΣΤΙΣ  ΕΦΟΡΙΕΣ
ΑΧΑΡΝΩΝ  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ  ΔΑΦΝΗΣ  ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  Π.ΦΑΛΗΡΟΥ
ΚΑΙ   ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ........
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΣΕ  ΟΤΙ  ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ !
ΕΛΑΤΕ  ΝΑ  ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ  ΜΑΖΙ  ΣΤΙΣ  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ !

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ

Με το κάτωθι εξώδικο το οποίο καταθέτουμε στο πρωτόκολλο της εφορίας ζητάμε από τους εφοριακούς υπαλλήλους να μην εφαρμόσουν τις παράνομες και

ΘΑΥΜΑ στην ΑΙΓΥΠΤΟ που προκαλεί ρίγος!!!Μουσουλμάνος σκότωσε την γυναίκα του και έθαψε ΖΩΝΤΑΝΑ τα δυο μικρά παιδιά του και...(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)

Κι όμως συμβαίνουν θαύματα! Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους, το ένα ήταν μωρό και το άλλο 8 ετών.


Τα κορίτσια τα έθαψε ζωντανά!! Στην συνέχεια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια είχαν σκοτωθεί απο έναν θείο τους. Ύστερα από 15 μέρες πέθανε ένα άλλο μέλος από το σόι τους. Οι συγγενείς του αποφάσισαν να τοποθετήσουν το νεκρό στον τάφο όπου βρισκόταν η γυναίκα και τα δύο του παιδιά.

30 δις μας κοστίζουν οι ¨Μανωλάδες”! Η Τρόικα, πως και δεν το πήρε είδηση;

Δεν προβλέφθηκε στο μνημόνιο αυτή η “ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ”; με την συνεργεία μνημονιακών  και “ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ”, ληστεύουν και διασύρουν την Πατρίδα
Μιλούν για διαρθρωτικές αλλαγές, για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, της εισφοροδιαφυγής, για καταπολέμηση των ελλειμάτων οι Στουρνάρες και οι “σοφοί” της Τρόικας.
Μιλούν επίσης για τους διεφθαρμένους Έλληνες. Πως όμως “ξέφυγε” από τα πολυπληθή κλιμάκια του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και των ντόπιων “συμβούλων” η λεπτομέρεια

21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 (ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Με την ευκαιρία της γνωστής επετείου, ο Θεόδοτος δημοσιεύει αποσπάσματα των πρώτων κεφαλαίων σχετικής μελέτης (με έμφαση στην εξωτερική πολιτική του στρατιωτικού καθεστώτος των ετών 1967-1974) του κ. Δημήτρη Μιχαλόπουλου. Η μελέτη αυτή ήταν να κυκλοφορήσει με το φύλλο της Παρασκευής, 19ης Απριλίου, του Ελεύθερου Κόσμου, μα λόγω απροσδόκητων αλλαγών στον προγραμματισμό της εφημερίδας  δημοσίευσή του αναβλήθηκε για τον προσεχή Ιούνιο.

Η γεωπολιτική σημασία του ελλαδικού χώρου

Harold Mackinder
Η κατανόηση της Νεότερης και Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας είναι τελείως αδύνατη, εάν δεν επιχειρηθεί πάνω στη βάση του δόγματος Mackinder: Εάν η Δύναμη η οποία κατέχει την καρδιά της Ευρασίας (=Ευρώπη+Ασία) επιτύχει πρόσβαση στα παράλια ειδικώς της Μεσογείου, τότε αυτομάτως αποκτάει ικανότητα παγκόσμιας

“Κάθε Σύριος πολίτης θέλει να μας σκοτώσει! Δεν μπορούμε πλέον ούτε να υποχωρήσουμε”!


20130421-175857.jpg
Η στρατιωτική βοήθεια που ζητούσαν πανικόβλητοι οι ισλαμοφασίστες στην πρόσφατη σύναξη στην Κωνσταντινούπολη, αποκάλυψε και την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Συρία τις τελευταίες ημέρες. Εκπρόσωποι του στρατιωτικού σκέλους των ανταρτών, διαμαρτυρήθηκαν για την ανυπαρξία πληροφόρησης για τις κινήσεις του Συριακού στρατού από την Δύση (βλ. Τουρκία). Η εξήγηση που πήραν από τους Τούρκους επιτελείς ήταν ότι ο τακτικός στρατός ακολουθεί νέες μεθόδους ανάπτυξης σε συνεργασία με τους πολίτες που καθιστά σχεδόν αδύνατη την

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΧΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ....!!!!


ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ , ΘΑ '' ΓΙΝΕΙΣ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ '' .....ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ''ΕΚΛΕΚΤΟΙ '' ΣΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ...
ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 250.000 ΕΥΡΩ ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ..!!!
Ε.... ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ .... ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΔΑΝΕΙΚΑ;
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; AΠΟ ΤΙΣ 01.06.2013 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ)..
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ

Συνελήφθη και πάλι ο Κολλάτος

Η αστυνομία συνέλαβε και πάλι το Δημήτρη Κολλάτο. Οδηγήθηκε στο τμήμα για τη διαδικασία του αυτόφωρου. Αφορμή, ήταν τα δύο πανό που ανάρτησε έξω από το σπίτι του στη Λουκιανού 8 στο Κολωνάκι.
Στο ένα πανό αναγράφεται το μήνυμα: "27 Απριλίου 1941, οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα, Αντισταθήκαμε".
Στο δεύτερο είναι αναρτημένο το μήνυμα "Απρίλιος 2013 οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα, Κοιμόμαστε".
"Ήρθε ο Εισαγγελέας...... με συλλαμβάνουν", δημοσίευσε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, λίγο νωρίτερα, καθώς και το εξής:

ΚΑΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ

Ο ισλαμιστής είναι η χαρά του τοκογλύφου. Η Νιγηρία θα γονατίσει στο σκοτάδι και θα ξεπουληθεί για ένα κομμάτι ψωμί. Αυτό που επιδιώκουν και για την Ελλάδα.
Σοκαριστικές φωτογραφίες
nigiria1
Γερμανόφωνη ἰσλαμική ἰστοσελίδα:
” Ὅποιος προσβάλλει τό Ἰσλάμ πρέπει νά θανατώνεται!”
Βάναυση δίωξη Χριστιανῶν στήν Νιγηρία, ἡ χειρότερη μορφή βίας, θρησκευτικοῦ πολέμου σέ ἐξέλιξη στήν Νιγηρία.

"Καταραμένε" Παπαδόπουλε ! ! !


"Καταραμένε" Παπαδόπουλε, 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
Γιατί βρε "άθλιε";
Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον ...

ALVAREZ & MARSAL: Αποκαλύπτουμε την μυστική έκθεση που στέλνει φυλακή τραπεζίτες και πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΕΤΣΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ: Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση, με ΟΛΑ τα ονόματα.

Στοιχεία – κόλαφος για ομόλογα και CDS.

10 Δεκεμβρίου 2009 η ΤΚ είχε πουλήσει όλα τα Ελληνικά ομόλογα. 11 Δεκέμβριου με “μυστική εντολή” άρχισαν να φορτώνουν με Ελληνικά ομόλογα! Τι ειρωνία; Την ημέρα που έκλεβαν την σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου! (Μια μακάβρια ιστορία απασχολεί από το πρωί την Κύπρο.)

Α&Μ: Καταστροφική η αγορά των ομολόγων, δεν αγόρασαν CDS για να καλυφθούν! Κρύβουν την έκθεση για να μην ασκήσουν διώξεις σε αυτούς που αγόρασαν Ελληνικά ομόλογα απο τους Γερμανούς και πούλησαν τα CDS σε Ελλάδα και Κύπρο! Χορός της μίζας πάνω στα αποκαΐδια του Ελληνισμού!

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΦΩΤΙΑ Ουδέποτε παραιτήθηκε η Ελλάδα από τις διεκδικήσεις της! Ξέρουν & τρέμουν οι Γερμανοί...

Αδιάψευστη απόδειξη ότι η χώρα μας ουδέποτε παραιτήθηκε από τις διεκδικήσεις της κατά της Γερμανίας για τα ζητήματα του κατοχικού αναγκαστικού δανείου, καθώς και των πολεμικών, ιδιωτικών και δημοσίων αποζημιώσεων, αποτελεί γερμανικό έγγραφο-φωτιά που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Το Βήμα και το οποίο απέστειλε η πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, τον Μάρτιο του 1967.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του μαρουλιού


Είναι ο μήνας όπου το μαρούλι βρίσκεται στα καλύτερα του, το βρίσκουμε φρέσκο σε όλους τους πάγκους, έτοιμο να μας δώσει πολύχρωμες, ενυδατικές και «diet-friendly» σαλάτες.

Είναι φυλλώδες και πολύ πλούσιο σε νερό το μαρούλι (95% περίπου), κάτι που το μετατρέπει σε ιδιαίτερα ολιγοθερμιδικό τρόφιμο.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, C, E γι’ αυτό έχει και καρδιοπροστατευτική δράση, λειτουργώντας αντιοξειδωτικά. Περιέχει ζεαξανθίνη (καροτενοειδές), λουτεϊνη ουσίες με αντικαρκινική δράση.

Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β1 (θειαμίνη), ουσία σημαντική για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Δύο κούπες μαρούλι περιέχουν...

"Μεγαλύτερη ασφάλεια-καλύτερη ζωή το 1967"!Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα δημοσκοπικής έρευνας, με αντικείμενο τη διακυβέρνηση της Ελλάδας κατά την εποχή της στρατιωτικής κυβέρνησης του 1967, καταδεικνύοντας πως η δημοκρατία στη χώρα μας διέρχεται περίοδο σοβαρής κρίσης.

Σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Metron Analysis για την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» το 30% των πολιτών που ρωτήθηκε σχετικά, υποστήριξε πως «στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα από ό,τι σήμερα».

Ειδικότερα, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (59%) απάντησε πως σε θέματα ασφαλείας, η κατάσταση τότε ήταν καλύτερη. Παράλληλα, το 46% των πολιτών δήλωσε πως τότε υπήρχε καλύτερη διαβίωση, ενώ το 24% πως η χώρα είχε...

Δείτε σε ποιους νομούς πεθαίνουν και από τι οι Έλληνες


Οι επιστήμονες από το Εργαστήριο Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας...

– Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλης Αγοραστάκης και Ζαχαρούλα Μίχου, ανέλυσαν τα στοιχεία θανάτου, ανά νομό και ανά περιοχή και οι διαπιστώσεις τους είναι συγκλονιστικές!!!…

Για παράδειγμα, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, στην Πρέβεζα, στην Κοζάνη και την Λάρισα, στους άνδρες κατοίκους των περιοχών αυτών παρουσιάζεται μια αύξηση στο προσδόκιμο της ζωής, ενώ οι θάνατοι στην πλειοψηφία τους οφείλονται σε νοσήματα του κυκλοφορικού συστήματος και της καρδιάς.

Πάντως οι άνδρες σε αυτές τις περιοχές δείχνουν να λαμβάνουν σοβαρά τους καρδιαγγειακούς κινδύνους και για το λόγο αυτό έχουμε αύξηση στο προσδόκιμο.

Στην Κοζάνη όμως αλλά και στην Πρέβεζα,

Έχει Άγιο: Γλίτωσε από Βοστώνη και Τέξας!


Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι ο πιο τυχερός στις ΗΠΑ.

Ο 43χρονος Τζο Μπέρτι μόλις είχε τερματίσει στον μαραθώνιο της Βοστώνης όταν εξεράγη η πρώτη βόμβα, που σκότωσε τρεις ανθρώπους.


Δεν έπαθε απολύτως τίποτα, ούτε ο ίδιος, ούτε η γυναίκα του που βρισκόταν ακόμα πιο κοντά στο σημείο της έκρηξης.

Δύο μέρες μετά επέστρεφαν στο σπίτι τους στο Τέξας. Τη στιγμή που το εργοστάσιο λιπασμάτων τινάζονταν στον αέρα στην πόλη Γουέστ,

300 τούρκικες λέξεις που λέμε καθημερινά χωρίς να το καταλάβουμε!Θα πάθετε ΣΟΚ!


Διαβάστε στο τέλος ένα κείμενο που συνέταξε ένας αναγνώστης μας από τουρκικές λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά...
Μπορεί η ελληνική γλώσσα να χαρακτηρίζεται “πλούσια”, όμως στο λεξιλόγιο του Έλληνα
έχουν εισαχθεί αρκετές τούρκικες λέξεις, αποτέλεσμα των εκατοντάδων χρόνων σκλαβιάς.

Λέξεις όπως: γρουσούζης, τεμπέλης, σακάτης, καρπούζι, τσέπη, καπάκι, παπούτσι,
τσακάλι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...!!!


Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής. Οι δράστες είχαν μηχανή με φάρο και φορούσαν ρούχα παρόμοια με στολές των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σκηνές βγαλμένες από ταινία έζησε ένας οδηγός στα Μέγαρα Αττικής. Ο οδηγός είδε δύο άντρες να στέκονται δίπλα σε μία λευκή μηχανή Kawasaki Versys με φάρο να του κάνουν σήμα να σταματήσει με το αυτοκίνητό του.

Οι δύο άντρες φορούσαν μάυρες στολές παρόμοιες με αυτές που φορούν άστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και το μοντέλο της μηχανής που έιχαν με φάρο ήταν σχεδόν ίδιο με αυτό της αστυνομίας.