ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Αγνόησαν την τρόικα, έκαναν αυξήσεις και η οικονομία άνθισε

Στο απόγειο της κρίσης χρέους στην EE, με την οικονομία της Πορτογαλίας να κινδυνεύει με κατάρρευση, η Κομισιόν είπε στην κυβέρνηση της Λισαβόνας ότι πρέπει να μειώσει του μισθούς, για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και να ανακάμψει η οικονομία. Οι υποδηματοποιοί, ένας από τους κυριότερους εξαγωγικούς τομείς, αγνόησαν τη σύσταση αυτή και βρήκαν τρόπο να ανακάμψουν, ενώ παράλληλα αύξησαν τους μισθούς των εργαζόμενων.
Από είναι μόνο ένα από τα παραδείγματα που αναφέρει ο Φιλίπ Λεγκρέν, πρώην σύμβουλος του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, στο καινούργιο του βιβλίο, με το οποίο ισχυρίζεται ότι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι διέγνωσαν λάθος την κρίση και τελικά συνέστησαν το λάθος φάρμακο.

Ο Λεγκρέν ήταν από το 2011 ως τον Μάρτιο του 2014 σύμβουλος του Μπαρόζο, οπότε ήταν παρών σε κάποιες από τις πιο κρίσιμες στιγμές της κρίσης

Ε.Ε. Απαγορεύεται πλέον η «επαναπροώθηση» των λαθρομεταναστών. Θα "αποθηκεύονται" ΟΛΟΙ στην Ελλάδα


From HEIL GAP (or mind the GAP)
Όπως γίνεται σταδιακά αντιληπτό από όλο και περισσότερους ανθρώπους, η Ευρωπαϊκή Ένωση  φορώντας την μάσκα της καλοκαγαθίας ... καταφέρνει στον απόηχο της χρηματοπιστωτικής κρίσης να αρπάξει την κυριαρχία των κρατών και να επιβάλει την δύναμη της ... δίχως να ρίξει ούτε μια τουφεκιά!
Οι στόχοι είναι πλέον ξεκάθαροι:..
Η αργή … σχεδόν ανεπαίσθητη αποδυνάμωση του κράτους-έθνους μέσω τηςαντικατάστασης μας από χαμηλόμισθους τριτοκοσμικούς και η κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών μας μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης του πληθυσμού .... με απώτερο στόχο την την συνολική εξάρτηση της χώρας από τις Βρυξέλλες.
Με ψήφους 528 ψήφους υπέρ, 46 κατά και 88 αποχές, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε τους νέους κανόνες, οι οποίοι έχουν

Oι επιστήμονες της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτουν: Το πλεόνασμα Σαμαρά είναι πρωτογενές έλλειμμα 15 δις!

Άλλαξαν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ τον τρόπο υπολογισμού του ελλείμματος. Με τη νέα μέθοδο αφαιρούν από το έλλειμμα 19 δισ των τραπεζών, που πέρυσι προσέθεταν!
Το ΧΩΝΙ φέρνει στο φως το "τεχνικό μνημόνιο συνεννόησης" που υπέγραψε η κυβέρνηση με την τρόικα πέρυσι το καλοκαίρι, προκειμένου να μετρήσουν το έλλειμμα με νέα μέθοδο και να βγάλουν το ψεύτικο πλεόνασμα!

Αν ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας υπολογίσουν τις δαπάνες, όπως τις υπολόγισαν πέρυσι ΟΙ ΙΔΙΟΙ, τότε έχουμε για το 2013 πρωτογενές έλλειμμα 15 δισ ευρώ! Το αναφέρει στο επίσημο δελτίο της η ίδια η ΕΛΣΤΑΤ!

Η τρόικα συμφώνησε με την κυβέρνηση στο πρωτογενές πλεόνασμα των

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ...


Απρόσμενα γεγονότα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, θάνατοι των πρωταγωνιστών, καριέρες που τελείωσαν άδοξα και ένας ρόλος αμφιλεγόμενος.
Οι περισσότεροι ηθοποιοί που υποδύθηκαν στον κινηματογράφο τον Χριστό μετάνιωσαν στη συνέχεια για αυτήν τους την επιλογή.
Jeffrey Hunter –«Ο Βασιλεύς των Βασιλέων»
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Ο Βασιλεύς των Βασιλέων» (1961) ερμήνευσε τον Χριστό σε ηλικία μόλις 33 ετών. Ακολούθησε για πολύ λίγο μια αξιόλογη

Το Γερμανικό περιοδικό Spiegel λέει πως η κυβέρνηση της Μόσχας και ο Πρόεδρος Πούτιν, φλερτάρουν με την Ευρωπαϊκή ακροδεξιά.

 Σύμφωνα τόσο με το περιοδικό, όσο και με διάφορους πολιτικούς αναλυτές, η Ρωσία στον αγώνα της ενάντια στην Δύση και τις πολιτικές της, προσπαθεί και έχει επιτύχει, να συνάψει σχέσεις με εθνικιστικά κόμματα από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Για τους αναλυτές και το περιοδικό, ο αντιαμερικανισμός είναι η καύσιμη ύλη αυτής της συμμαχίας , ο Μίτσελ Ορενστάιν πολιτικός αναλυτής του πανεπιστημίου της Βοστώνης αναφέρει: «Στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, η ΕΣΣΔ χρηματοδοτούσε κομμουνιστικά και ακροαριστερά κόμματα σε όλη την Ευρώπη, τα οποία απηχούσαν τις θέσεις της . Η Ρωσία σήμερα χρησιμοποιεί τις παλιές σοβιετικές τεχνικές, μόνο που αυτή τη φορά συνεργάζεται με τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, τα οποία θεωρεί απείρως καταλληλότερα σε σχέση με τις ακροαριστερές παρατάξεις του πρόσφατου παρελθόντος».
Από την μεριά των εθνικιστικών και εθνοκεντρικών πολιτικών κινημάτων της

Ούτε ιερό ούτε όσιο στο «Ποτάμι» – «Φτάνει πια με το Άγιο Φως – Ο κόσμος ας κάνει και ανάποδα τον σταυρό του» – Ξεφτίλα

 Οργή και θλίψη. Τι να πει κανείς γι” αυτό το «Ποτάμι» που θέλει να κυβερνήσει μόνο και μόνο για να ακολουθήσει πιστά το δόγμα της Παγκοσμοιοποίησης. Οι άνθρωποι απλά δεν υπάρχουν και είναι κρίμα να παρουσιάζονται, έστω και… τραβηγμένα, ως τρίτη δύναμη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.
Αλλά θα μου πεις έτσι θέλουν να καταντήσουν τη χώρα μας οι σύγχρονοι κυβερνήτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Για το Ποτάμι, όπως αναφέρουν αρκετοί επρόσωποι του αυτές τις άγιες ημέρες, δεν πρέπει να δίνεται
και μεγάλη σημασία στο Πάσχα και το θαυματουργό Άγιο Φως. Και μάλιστα επιμένουν πως θα πρέπει να σταματήσει να ναυλώνεται αεροπλάνο για να

Κρίτων Αρσένης...ο ακτιβιστής του μνημονίου


Πότε βούδας πότε Κούδας...ψηφίστε τώρα ΣΥΡΙΖΑ να σας σώσει απο το μνημόνιο με τον Κρίτωνα πρώην υποστηριχτή του μνημονίου, τέκνο του Jefrey.

Βλήμα cuise υψηλών επιδόσεων πέτυχε να κατασκευάσει η ελληνική βιομηχανία!


Πριν από 15 χρόνια η Πολεμική Αεροπορία αιτήθηκε από τις ΗΠΑ την απόκτηση του cruise βλήματος ΑGM-158 JASSM στο πλαίσιο της αγοράς των 50 F-16C/D Block 52+.

Ελληνικής καταγωγής ο Ρώσος πιλότος που «γλέντησε» τα τουρκικά μαχητικά!

Γενημένος στην Τασκένδη από μητέρα Ελληνίδα είναι ο Ρώσος πιλότος – φόβος και τρόμος των Τούρκων, που πρωταγωνίστησε στο «μακελειό» πάνω από την μαύρη θάλασσα.

Ομολογία ΣΟΚ Όλι Ρεν: Τελικός στόχος κινητή-ακίνητη περιουσία των Ελλήνων

«Πρώτα θα εφαρμόζονται τα μνημόνια και όταν αυτά αποτυχαίνουν, τότε θα «κουρεύουμε» τις καταθέσεις»

Τι άλλο μπορεί να πει και με πιό στυγνό τρόπο, ένας που υποδύεται τον άνθρωπο, αλλά ταυτόχρονα ομολογεί κυνικά πως το ζητούμενο είναι η πλήρης καταστροφή και αποδόμηση κρατών και λαών;..
Μήπως δεν έχει ομολογηθεί ότι το μνημόνιο που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα (και πανομοιότυπό του πρόκειται να εφαρμοστεί στην Κύπρο) έχει αποτύχει;

Μήπως δεν γνωρίζουν, δηλαδή, την επικείμενη αποτυχία του μνημονίου και την ολική καταστροφή που επιφέρει αυτό στην οικονομία ενός κράτους;

Στην ουσία, λοιπόν, κυνικότατα ομολογούν πως ο τελικός στόχος είναι η