ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Μόνο τις π@@τάνες τους δεν έβαλαν ακόμη.




Μπορεί οι Έλληνες να σφίγγουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο το ζωνάρι, αλλά οι πολιτικοί αρχηγοί με το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος... εξακολουθούν να επιβαρύνουν κι άλλο τον ήδη βεβαρημένο κρατικό προϋπολογισμό διορίζοντας υπαλλήλους στο Ελληνικό κοινοβούλιο!!!
Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε ο...

ΞΕΦΤΙΛΑ!! 19 αστυνομικούς διαθέτει η κυβέρνηση για να φυλάνε τον τούρκο Πρόξενο στην Θράκη!!!!


Κι έπειτα λέμε για τους πολιτικάντηδες που απαιτούν να τους φρουρούν στρατιές αστυνομικών... 

Ένα ολόκληρο αστυνομικό τμήμα βρίσκεται στην υπηρεσία και του τούρκου

πρόξενου στη Θράκη, Ιλχάν Σενέρ!

Συγκεκριμένα...

10 αστυνομικοί φυλάνε το Προξενείο στη Κομοτηνή, 4 αποτελούν τη προσωπική φρουρά του πρόξενου και άλλοι πέντε φρουρούν το σπίτι του!

Ο Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής είναι αυτός που, πρόσφατα, σε επίσκεψή του σ’ ένα από τα μουσουλμανικά χωριά, παρατήρησε ότι φορούσαν φανέλες Ελληνικών ομάδων!

Έτσι βάλθηκε να διορθώσει το...

Καφές: 9 διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτότυπες χρήσεις του...


Καφές: 9 διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτότυπες χρήσεις του (1)
Αν πιστεύετε ότι ο καφές είναι μόνο για να σερβίρεται σε φλιτζάνια και να πίνεται ζεστός ή κρύος, κάνετε μεγάλο λάθος. Παρακάτω παραθέτουμε 9 διαφορετικές και ιδιαίτερα πρωτότυπες χρήσεις του –όπως τις παρουσίασε το Reader’s Digest- εκτός φυσικά, από το να σας ξυπνάει με το άρωμά του το πρωί.
  • Τέλος στον πονοκέφαλο
Κλινική δοκιμή που έγινε στο Ιλινόις έδειξε ότι η καφεΐνη, η οποία βοηθάει στη μείωση της διόγκωσης των αιμοφόρων αγγείων, μπορεί να μειώσει την ένταση αλλά και τη συχνότητα των πονοκεφάλων.
  • Φτιάξτε τα έπιπλά σας
Παρατηρείτε εδώ και χρόνια μικρές αλλά βαθιές γρατζουνιές στα ξύλινα έπιπλά σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να τις αφαιρέσετε; Ήρθε η ώρα του στιγμιαίου καφέ.

Αυτό είναι το top-secret διαστημόπλοιο με την... «αρχαία μυστική τεχνολογία» του Σώρρα!



Ένα μη-επανδρωμένο διαστημόπλοιο της υπηρεσίας DARPA του αμερικάνικου Πενταγώνου, το X-37B, είναι το σκάφος που σύμφωνα με τον Μανώλη Λαμπράκη κρύβει το μυστικό της... αρχαίας τεχνολογίας που υποτίθεται πως
πούλησε ο Αρτέμης Σώρρας στους Αμερικανούς με αντάλλαγμα τα 3 τρισ. δολάρια της περιουσίας του.

Ουσιαστικά, το μυστικό διαστημόπλοιο που ανέφερε ο Μανώλης Λαμπράκης στην ομιλία του στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 υπάρχει και είναι το απόρρητο project X-37Β OTV του αμερικάνικου Πενταγώνου. Όπως επίσης αληθεύει το γεγονός πως το X-37B (το δεύτερο από τα δύο πρωτότυπα σκάφη του προγράμματος) μπήκε σε τροχιά τον Μάρτιο του 2011, παρέμεινε εκεί για 15 μήνες (και όχι 17 όπως έλεγε ο κ. Λαμπράκης) κάνοντας πειράματα του αμερικανικού στρατού και επέστρεψε στη Γη στις 16 Ιουνίου...

Πώς κάθε άνθρωπος επηρεάζει το περιβάλλον του;


Οι σκέψεις, οι στάσεις και τα συναισθήματα κάθε ατόμου εκπέμπουν ενεργητικά πεδία. Αυτά τα μεμονωμένα πεδία του καθενός από εμάς, τα ατομικά μας πεδία, δεν επηρεάζουν μόνο εμάς, την υγεία μας και την προοπτική μας για τη ζωή, μπορούν επίσης να επηρεάσουν τις σχέσεις και τις εμπειρίες μας από το χώρο του κοινωνικού μας περιβάλλοντος μέσα από την αλληλεπίδρασή μας με τους ανθρώπους, ακόμα κι αν απλώς βρισκόμαστε στο ίδιο δωμάτιο με τους άλλους.

Μπορούμε, επομένως, ν’ αλλάξουμε το ατομικό, κοινωνικό, ακόμη και το πλανητικό μας περιβάλλον και να δημιουργήσουμε το συγκεκριμένο περιβάλλον στο οποίο επιλέγουμε να ζούμε; Μπορούμε.

Αναίσχυντη απαίτηση Μέρκελ στον Ελληνα πρωθυπουργό!. Μετά τα εξοπλιστικά και τη Siemens, οι Γερμανοί ζητούν να τους παραδοθεί άνευ όρων και η δημόσια Υγεία!


Αν είναι ποτέ δυνατόν! Μέχρι σήμερα, οι ξένοι δανειστές μας –με πρώτη τη Μέρκελ και την παρέα της- ζητούσαν να περικοπούν οι μισθοί μας, οι συντάξεις μας, τα επιδόματα, ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων κ.ο.κ. Χτες, ουσιαστικά, η Γερμανίδα καγκελάριος απαίτησε από τον Έλληνα πρωθυπουργό να περικοπούν και οι ζωές των Ελλήνων!
Από χτες, μετά την επίσκεψη Μέρκελ, το σχέδιο των Γερμανών είναι, πια, ξεκάθαρο. Δεν τους φτάνει που παίρνουν τα εξοπλιστικά μας (εκατομμύρια ευρώ για υποβρύχια που γέρνουν, μεταξύ άλλων), την ώρα που δεν έχουμε λεφτά να φάμε. Δεν τους φτάνει που δώσαμε συγχωροχάρτι στη Siemens, ένα σκάνδαλο δεκάδων ή και εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που –ουσιαστικά- τα πήραν από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αυτήν την ώρα για τον Νταβούτογλου (Video)


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Αχμέτ Νταβούτογλου, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας στην Ελλάδα.
Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στην οδό Βασ. Σοφίας και Ρηγίλλης μπροστά από το μνημείο των Ιμίων, από την λεγόμενη Πλατφόρμα Εθνικής Αντίστασης, που αποτελείται από τις οργανώσεις και τους συλλόγους Δράσις - ΚΕΣ, Εθνικό Μέτωπο, Όσοι Ζωντανοί, Βετεράνοι Κύπρου '74, Σύλλογος Οικογενειών Αγνοουμένων.
Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται:

Οι καλύτερες και οι χειρότερες τροφές για το στομάχι


Θεωρητικά, θα πρέπει να μπορούμε να αφομοιώσουμε οποιοδήποτε είδος τροφής που καταναλώνουμε. Όμως, οι αλλαγές στην επεξεργασία των τροφίμων, αλλά και στην προετοιμασία τους (π.χ. τηγανητά φαγητά), όπως και σύγχρονος τρόπος ζωής...

(καθιστική ζωή, πρόχειρο και γρήγορο φαγητό και άγχος), κάνουν το στομάχι μας να μην αντιδρά πάντα καλά σε ό, τι τρώμε.

Είναι καλύτερο λοιπόν να αποφεύγουμε κάποια τρόφιμα όπως τα λιπαρά κρέατα ή τα τηγανητά, αν δε θέλουμε να έχουμε προβλήματα στο στομάχι μας. Επιπλέον, η φύση παρέχει τροφές που μπορούν να διευκολύνουν τη διαδικασία της πέψης.

Ακολουθεί ένας οδηγός για το τι είναι καλό και τι κακό στη διατροφή, προκειμένου να μην αντιμετωπίζουμε θέματα με το στομάχι μας.


Τα «πρέπει»…

Ας δανείσει κάποιος όρχεις στους πολιτικούς μας!


Δεν έχουν. Γιατί αν είχαν, θα έκαναν αυτό:

Μιας και τον φέρατε στας Αθήνας (και) τον Νταβούτογλου, δανειστείτε όρχεις και βάλτε τον να καταθέσει στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη, με τους ευζώνους ντυμένους με τις ποντιακές στολές – να παραπέμπουν στη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.


Αν αρνηθεί, θυμίστε του ότι δύο πρωθυπουργοί της Ελλάδας:

Leon Panetta προς Πάνο: Χείμαρρος δωρεάν όπλων από ΗΠΑ για τις ΕΕΔ...




Υπερέβη τις προσδοκίες η συνάντηση του Έλληνα υπουργού Πάνου Παναγιωτόπουλου με τον Αμερικανό ομόλογό του Leon Panetta στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές από το ΥΠΕΘΑ το κλίμα στη μεταξύ των δύο ανδρών συνάντηση ήταν εξαιρετικό επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την σημαντική πρόοδο που έχει συντελεστεί τον τελευταίο καιρό στις ελληνοαμερικανικές αμυντικές σχέσεις.

Πρόοδος η οποία μεταφράζεται με την προσφορά δωρεάν........

Πρόστιμα σε εισπρακτικές εταιρείες για παράνομη ενόχληση πολιτών


«Καμπάνες» ύψους 390.000 ευρώ σε εισπρακτικές εταιρείες επέβαλε το υπουργείο Ανάπτυξης

Η είδηση, γιατί περί ειδήσεως πρόκειται, αφορά τις εισπρακτικές εταιρείες, οι οποίες παραβαίνοντας το νόμο ενοχλούσαν είτε επειδή δεν ήταν αναγνωρισμένες στο να ειδοποιούν πολίτες με ληξιπρόθεσμα χρέη, είτε επειδή ενοχλούσαν παραβιάζοντας την συχνότητα ειδοποιήσεων που ορίζει ο νόμος, είτε επειδή ενόχλησαν στον χώρο εργασίας, είτε επειδή ενόχλησαν πριν την πάροδο του 10ημέρου από την ημερομηνία της ληξιπρόθεσμης οφειλής.

Τώρα αρχίζουν τα πολύ ωραία, αφού αυτές οι εταιρείες........

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ... ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

                    mystiria dasos2

Ομάδα τουριστών, που επισκέφτηκε την τοποθεσία Γιουντόλα της Βουλγαρίας έκανε φωτογραφίες με κινητά τηλέφωνα.

Όταν όμως αργότερα έβαλαν τις φωτογραφίες σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, διαπίστωσαν με μεγάλη έκπληξη ότι σε μία από αυτές.........

Έδωσε το στίγμα ο Νταβούτουγλου ...Το Αιγαίο το θέλουμε ελεύθερο !



Δεν  μπορείς να κάνεις διπλωματία με τον βιαστή ούτε να μιλήσεις λογικά με το φονιά ...Αυτοί καταλαβαίνουν μόνο μία γλώσσα την δική τους 
 Σε αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος στο Αιγαίο, όπως αυτά απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις,
προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη. Την αφορμή έλαβε από την εθιμοτυπική κίνηση του τελευταίου να του δωρίσει ένα αντίγραφο μικρού κυκλαδίτικου καραβιού «που μπορεί να κινείται με ελευθερία στο Αιγαίο μας», όπως του είπε.

Η δημοκρατία αιμορράγησε από τους τραμπούκους αστυνομικούς



Ώρα πεντέμισι το απόγευμα. Μόλις είχα διανύσει την οδό Ακαδημίας για να βρεθώ απέναντι στη οδό Κανάρη που ανεβαίνει στο Κολωνάκι όπου στη διασταύρωση υπήρχε ένα ισχυρό μπλόκο της Αστυνομίας και απαγόρευε τη διέλευση προς την Ακαδημίας και την Βασιλίσσης Σοφίας.

Του Γιώργου Θεοχάρη

Προπορεύονταν ένας νεαρός που διέσχισε κι αυτός το κλειστό δρόμο της Ακαδημίας και διαμαρτυρόμενος για την ταλαιπωρία που υπέστη, είπε προς τους αστυνομικούς ,΄΄μέχρι πότε θα είστε εδώ;, θέλω να πάω στη.....
δουλειά μου΄΄.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την λειτουργία στρατοπέδου παράνομων μεταναστών στο Παρανέστι.




Η Συντονιστική Επιτροπή αγώνα που συγκροτήθηκε από την λαϊκή συνέλευση των κατοίκων του Παρανεστίου καλεί όλους του συμπολίτες μας Δραμινούς στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 10.00 π.μ. στην κεντρική Πλατεία της Δράμας για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην εγκατάσταση και λειτουργία στρατοπέδου παράνομων μεταναστών στο Παρανέστι.
Η συμμετοχή όλων των Δραμινών είναι απαραίτητη για να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση στα όσα η κεντρική εξουσία αποφασίζει για τον τόπο μας αγνοώντας τις τοπικές αρχές και τις τοπικές κοινωνίες.
Η Συντονιστική Επιτροπή

Περιμένατε λεφτά;Δείτε που θα πάει η δόση των 31,5 δις ευρώ



Σύμφωνα με το έγκυρο olympia.gr, "τα ...


24,8 δισ. θα χρησιμοποιηθούν από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τα 4,6 δισ. για την αποπληρωμή τοκοχρεωλυσίων, ενώ.. τα 2 δισ. για την εξόφληση εντόκων γραμματίων.

ΕΛΒΟ, ΕΑΣ, ΕΑΒ: Τα «φιλέτα» της αμυντικής βιομηχανίας περνούν υπό γερμανικό έλεγχο...!!



Υψηλό είναι το ενδιαφέρον των γερμανικών εταιρειών για να ελέγξουν απόλυτα την ελληνική αμυντική βιομηχανία, θέμα το οποίο βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της γερμανικής «ομάδας κρούσης» που έχει αναλάβει πρακτικά και την επιτροπεία της χώρας (Φουχτελ, Ράιχενμπαχ).

Οι βασικοί τους στόχοι αφορούν την ΕΛΒΟ τα ΕΑΣ, ενώ ο έλεγχος της ΕΑΒ αποτελεί πάντα βασικό στόχο και επιδίωξη της EADS και αυτό προκειμένου να αποβάλλει τις ΗΠΑ οριστικά από το παιχνίδι ελέγχου της Ελληνικής Αεροναυπηγικής Βιομηχανίας.

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΓΠΠ"



"ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ"

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΜΜΑΣΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ... 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ  ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ, ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙΚΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ...

Στο Μαξίμου ο Νταβούτογλου



Στο Μαξίμου ο Νταβούτογλου

 Τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά συναντά αυτή την ώρα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου. Στις 11.00 , θα συναντηθεί με τον έλληνα ομόλογό του, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

ΒΙΝΤΕΟ: «ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ», ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ!



Εδώ και μέρες, ελεεινολογείται ο ταπεινός αυτός μοναχός και μαζί του ολόκληρη η Ορθοδοξία. Μάλιστα, οι ψυχανώμαλοι σκοταδιστές γραικύλοι χριστιανομάχοι μας λένε πως τα θαυμαστά γεγονότα που αποδίδουν σε εκείνον είναι τάχα "ψέματα". Τους αφιερώνουμε ένα τέτοιο...παραμύθι:

Όπως αναφέρουν οι Αρτέμης / Ευθύμης στο παρακάτω βίντεο, ο Μάξιμος ήταν μαζί τους στη συναυλία που έδωσαν στη Θεσσαλονίκη!
Παρατηρήστε τις αντιδράσεις του (νεανικού) κοινού στο 4ο λεπτό, όταν ακούγεται το όνομα του Πατρός Παϊσίου!>>>>>>>>

Κοράνι: οι 150 (πιο) “θανάσιμες” σελίδες! Μετά απ’ αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες…


Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος .
Τελικά το Ισλάμ είναι αντίπαλος της Δύσης ή όχι; Είναι αντίπαλος όλης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας, ή όχι; Και αν ναι, πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι τελικά; Και αν είναι το Ισλάμ επικίνδυνος αντίπαλος, το Κοράνι έχει κάποια σχέση με αυτό ή είναι τελείως άσχετο με αυτή την πολεμική ιστορική εξέλιξη του Ισλάμ; Λοιπόν, το Κοράνι δεν είναι καθόλου αμέτοχο σε αυτή την ιστορική εξέλιξη.

Πληθαίνουν οι πάγοι της Ανταρκτικής

Σε αντίθεση με τις προβλέψεις των επιστημόνων

Κόντρα στις προβλέψεις, οι πάγοι της Ανταρκτικής, όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν, σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, όπως υποστηρίζουν Αυστραλοί επιστήμονες.

Πιο συγκεκριμένα, οι πάγοι της Ανταρκτικής παρουσίασαν τον περασμένο μήνα τη μεγαλύτερη αύξηση από τότε που άρχισαν οι

Πέτρινη στήλη 6000 ετών με ελληνικά γράμματα αποκαλύπτει το ιστορικό βάθος της Ελληνικής γραφής!!! (Ραβινιώτη πες αλεύρι...)

Μια απίστευτη ανακάλυψη έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στις ανασκαφές του προϊστορικού οικισμού του Αρχοντικού Πέλλας, λίγες μέρες πριν κλείσει η ανασκαφική περίοδος (καλοκαίρι 2011). Αποκαλύφθηκε στα κατώτερα στρώματα του οικισμού πέτρινη στήλη, διαστάσεων περίπου 30Χ20 εκατ. με εγχάρακτα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται σε χρονολογία γύρω στο 4000 π.Χ. πολύ

Πούτιν προς ΝΑΤΟ: Σταματείστε τις......., γιατί δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας

Την ώρα που εννέα ρωσικά πολεμικά, αποβατικά και βοηθητικά σκάφη απέπλεαν από τα λιμάνια της Σεβαστούπολης στον Εύξεινο Πόντο και του Σεβερομόρσκ στην Βόρεια Θάλασσα με κατεύθυνση την Συρία, όπου θα αποβιβάσουν περισσότερους από 1.000 πεζοναύτες, μέλη ειδικών μονάδων της GRU και περίπου 200 τεθωρακισμένα διαφόρων εκδόσεων (SHORADS, φορείς αντιαρματικών όπλων, μεταφοράς προσωπικού, ΤΟΜΑ κλπ), ο ηγέτης της....

ΜΑΤατζής χρησιμοποιεί συλληφθείσα σαν ανθρώπινη ασπίδα στην σημερινή διαδήλωση



Σχόλιο Άτακτες φωνές: Με αυτούς τους μπάτσους έχασαν την αξία τους οι λέξεις κόμπλεξ και δειλία...παρόλο τον πλούτο της Ελληνικής γλώσσας πρέπει να βρεθούν άλλες λέξεις για πάρτη τους.

Στη φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε μέσω Twitter (#9ogr), άνδρας των ΜΑΤ φέρεται να «χρησιμοποιεί» μια κοπέλα, - άγνωστο αν έχει προσαχθεί - για προστασία από επίθεση με πέτρες που φαίνεται να δέχεται η ομάδα του, στην οδό Ξενοφώντος.

ΔΝΤ: Άμεση αναδιάρθρωση στο χρέος της Ελλάδας – Δεν είναι βιώσιμο



Με μία έκθεση «φωτιά» διαχωρίζει και επισήμως πλέον την θέση του το ΔΝΤ από την ΕΚΤ και την Ε.Ε και αυτό αντικατοπτρίζει και τις μεταξύ τους σχέσεις, κάτι που αντιληφθήκαμε τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα με τους εκπροσώπους της Τρόικας.
Το ΔΝΤ αποφάσισε να στείλει όχι έμμεσα αλλά με σαφή τρόπο το μήνυμά του σε Ελλάδα και....

Κάγκελα και καγκελάριος

Υποδοχή της Καγκελάριου από τους κατοχικούς και κάγκελα για τους Έλληνες πολίτες της Αθήνας.

"Δεν ξέρω αλλά μετά από τις δηλώσεις της Ανγκέλας σήμερα μου έφυγε το άγχος για το μέλλον της Ελλάδος.Κανείς Έλληνας δεν περίμενε τέτοιου είδους δηλώσεις από την Καγκελάριο,  ένα ρίγος πλημμύρισε το κορμί μου ακούγοντας τα ωραία λόγια της Frau Μέρκελ δίπλα στο τέρας της διεθνούς πολιτικής... Antonis. Αναθεώρησα τις απόψεις μου για τους Ευρωπαίους πολιτικούς.
Tα Ellinika ΜΜΕ κάλυψαν από λεπτό προς λεπτό την επίσκεψη της Μέρκελ, με χαρούμενους και χαμογελαστούς παρουσιαστές και όμορφες παρουσιάστριες (πανέξυπνες), με μία παράξενη , αλλά όχι αδικαιολόγητη,  χαρά στα πρόσωπά τους, ίσως είναι η αίσθηση της παράτασης για την συνέχιση του αδιάφθορου, δημοσιογραφικού τους έργου.
Εδώ και δύο χρόνια η ζωή μου ήταν μια κόλαση, πού θα βρω χρήματα να πληρώσω τους φόρους, πώς θα πληρώσω την τράπεζα, πώς θα ταΐσω τα παιδιά μου,τα οποία έχουν χάσει κάποια κιλά τους τελευταίους μήνες, με λίγα λόγια ήμουν έτοιμος να οργανωθώ με ομοιοπαθείς Έλληνες για να κάνω κακό στους ανθρώπους του συστήματος, στους ανθρώπους που νόμιζα ότι ήταν υπεύθυνοι για την κατάντια την δική μου και 10 εκατομμυρίων Ελλήνων.