ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Η κυβέρνηση Παπαδήμου ψήφισε διεθνή συμφωνία για φίμωση του διαδικτύου


Tα περισσότερα ιστολόγια δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί την σημαντική και ανησυχητική αυτή είδηση...
Χθες (26/1/2012) στην Ιαπωνία, 22 χώρες της ΕΕ, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, υπέγραψαν τη συμφωνία ACTA, για τα "πνευματικά δικαιώματα στο διαδίκτυο", που στην ουσία είναι μια συλλογική απόπειρα που στοχεύει στο να μην.......
αναπαράγονται ειδήσεις και ανακοινώσεις από τη μια ιστοσελίδα στην άλλη, ούτε όπως έχουν, ούτε σε μετάφραση, ώστε να μην ενημερώνεται

ο κόσμος.

Οµοσπονδιακή Δηµοκρατία της Γερµανίας: ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ ;

Χρειάσθηκα χρόνο να διαβάσω την πολυσέλιδη μελέτη της Βενετίας Κάντζια ,κάτι το οποίο ευελπιστώ ότι θα κάνετε και εσείς .

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΧΡΕΟΥΣ.



Χωρίς τη συναίνεση του ίδιου, τράπεζα παρακράτησε χρήματα ανέργου από τη Κρήτη. Διαβάστε για το απίστευτο περιστατικό
Τράπεζα παρακράτησε χρήματα από λογαριασμό ανέργου για να καλύψει ληξιπρόθεσμες οφειλές του χωρίς εντολή και συναίνεση από τον ίδιο.
Σύμφωνα με το Cretalive...

Περιμένοντας τον εχθρό στο Αιγαίο…


Eλεύθερος σκοπευτής του Ελληνικού Στρατού με τυφέκιο Μ88Α1

Το facebook μπλόκαρε το λογαριασμό του Χάρρυ Κλυνν!



Γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου ο Χάρρυ Κλυνν ενημέρωσε τους φίλους του μέσω twitter, ότι το facebook, μετά από καταγγελία, μπλόκαρε προσωρινά το λογαριασμό του επειδή είχε αναρτήσει μία φωτογραφία της Merkel που έφερε στο μπράτσο ένα περιβραχιόνιο με σβάστικα.


Δείτε αναλυτικά τι έγραψε ο Χάρρυ Κλυνν:

Ραβασάκι ξεπουλήματος από τρόικα σε Παπαδήμο

ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ» ΤΟΥ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…!!!

Όπως έχουν γραφεί εδώ και αρκετούς μήνες, ο άνθρωπος πού προαναγγέλλει τα τεκταινόμενα στη χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια, είναι αυτός που ξεφύτρωσε στο «επιτελικό προσκήνιο» της Χώρας ΣΧΕΔΟΝ από το πουθενά και ακούει στο όνομα ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ ( για τους Έλληνας), και Elia Mossia ( για κάποιους άλλους).
Τα παρακάτω δύο δεδομένα και αυτά που συμβαίνουν σήμερα και οι δηλώσεις του κατά καιρούς, είναι η αφορμή να ασχοληθούμε με την περίπτωση του «Έλληνα άνδρα» και να δούμε τι ακριβώς έργο επιτελεί σήμερα στη χώρα μας…!!!

Ανδρέα Λοβέρδο, με θυμάσαι;

Με θυμασαι;; 

Ειμαι Ο Αριστειδης Δεσλης.

Ζω μονιμα στις ΗΠΑ και η αιτια εσαι εσυ!!!!Εξ αιτιας σου εχω  μπει τα τελευταια 30 χρονια  σε ενα λαβυρινθο Νοσηλειας λογω των Σοβαρων  Περιπλοκων Υγειας που με προξενησες με την εις Βαρος μου Τρομοκρατικην Ενεργειαν εις την Πολιν της Θεσσαλονικης στις 8 Οκτωβριου 1974.Ημουν ο πρωτος Φοιτητης -Θυμα  της Μεταπολιτευτικης Τρομοκρατιας την οποια εσυ και οι Ομοιοι σου εγκαθιδρυσατε εις την Πατριδα μου.Εσυ ησουν ο Αρχηγος Χιλαδες αλλοι τιμιοι Αγωνισται -Πατριωτες και Εθνικισται -Εντιμοι Αξιωματικοι των Ενοπλων Δυναμεων και της Αστυνομιας κατεστραφησαν η δολοφονηθηκαν απο ομαδες Τρομοκρατων  που εσυ και οι ομοιοι σου εκπαιδευσατε  και κατευθυνατε!!!!!.

H Ελλάδα υπέγραψε την συνθήκη ACTA


Άσχημα τα νέα για το Ελληνικό Ίντερνετ.. σε τελετή που έγινε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ιαπωνίας, αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 22 κρατών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, υπόγραψαν την αμφιλεγόμενη συνθήκη ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement), που προσπαθεί να επιβάλει κοινά παγκόσμια standards επιβολής και προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησία παγκοσμίως.

Six pack agreement: Η πανευρωπαική δικτακτορία προ των πυλών!

Ότι ξέρατε ως σήμερα ξεχάστε το, με την συμφωνία των 6 κατευθύνσεων της οικονομικής διακυβέρνησης που έχει μπει ήδη σε εφαρμογή από την 20η Δεκεμβρίου σε όλη την Ευρωπη (εκτός της Μ. Βρετανίας) η πανευρωπαική δικτακτορία είναι προ των πυλών.

Παράδοση της διακυβέρνησης της Ελλάδος άνευ όρων

           Εκχώρηση κυριαρχίας του  ζητούν οι άθλιοι. 

357 Km/h σε δημόσιο δρόμο!




Θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος δρόμος στον κόσμο! Ίσως επειδή δεν έχει όρια ταχύτητας. Η Αutobahn στην Γερμανία είναι ένας από τους ελάχιστους δρόμους όπου οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν ό,τι τελικές ταχύτητες.....
επιθυμούν και μπορούν.

Πρόσφατα ένας οδηγός μιας G-Power BMW M5 Hurricane RR, ανέπτυξε τελική ταχύτητα 357 χλμ./ώρα. Το εν λόγω αυτοκίνητο κάτω από καπό διαθέτει έναν V10 5.0 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 750 ίππων.

Ο τρόπος που επιταχύνει αλλά και το πως περνάει τα υπόλοιπα αυτοκίνητα είναι εντυπωσιακός.

Δείτε το Video:

ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ

Έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα οι απειλές και η τρομοκρατία από πλευράς της τρόικας και καλά!!!

Δεν είναι μόνο η πουτ@να η τρόικα που απειλεί!

Είναι όλο το πούστικο κατεστημένο, στο στυλ όχι Γιάννης , Γιαννάκης!
Αναπαράγουν το ίδιο αίσχος της προδοσίας, είτε με το προσωπείο της τρόικας, ειτε ως ΜΜΕ, είτε ως «Έλληνες» ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικοί, είτε ως δικαστές (πουλημένοι), είτε κάτω από την γενική ονομασία ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΙ.