ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Ο 39ος Έλληνας νεκρός από αλλοδαπό μέσα στο 2012

Πακιστανός  ήταν τελικά ο δολοφόνος του Έλληνα 65χρονου ο οποίος βρέθηκε από το γιό του σήμερα στην Ιεράπετρα στο θερμοκήπειο του, μέσα σε μια λίμνη αίματος με το κεφάλι του τυλιγμένο με μια σακούλα.
Ο πατέρας τριών παιδιών είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα με τον Πακιστανό εργάτη ο οποίος πριν βάλει στο θύμα τη σακούλα στο κεφάλι την οποία έδεσε με κορδόνι γύρω από το λαιμό του

Ισλαμιστικά & εξτρεμιστικά δίκτυα Ν.Α Ευρώπης: Aνασκόπηση

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ
Το παρόν κείμενο αποτελεί μια ανασκόπηση επί της δράσης Ισλαμιστικών εξτρεμιστικών δικτύων στην Ν.Α Ευρώπη την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα, μέχρι και τα μέσα του 2007. Ειδική αναφορά γίνεται και για το μείζων θέμα της ύπαρξης ισχυρών διεθνών κυκλωμάτων οργανωμένου εγκλήματος στην περιοχή.

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 230.000 ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ 50.000 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ!!!!!


Από παλιότερο δημοσίευμα ... έτσι για να θυμηθούμε τη κάνουν σήμερα οι ήρωες του ΕΔΩ ΠΩΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 
Μέλος της ΚΝΕ, έλαβε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα και ήταν η φωνή πίσω από το ραδιοφωνικό σταθμό του Πολυτεχνείου που επαναλάμβανε το "Εδώ Πολυτεχνείο". Συνελήφθη και υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τη χούντα. Μετά την πτώση της χούντας εξελέγη βουλευτής, αρχικά του Κ.Κ.Ε.  εν συνεχεία με τον Συνασπισμό και τέλος με το ΠΑΣΟΚ.
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ….
Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν €230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι λαμβάνουν περί τα €7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και…

ΤΑ "ΔΕΙΝΑ" ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ.....


ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ..... ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,Κ.Λ.Π.
 ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ......
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ:
Πολιτειακό-Πολιτικό: Κατήργησε τον λαομίσητο θεσμό της Βασιλείας και εγκαθίδρυσε την Αβασίλευτη Δημοκρατία- Έκανε ανοίγματα για εκδημοκρατισμό με την Συμβουλευτική- Αποστασιοποίηση Παπαδόπουλου από τις ΗΠΑ το 1973 –Σχηματισμός κυβέρνησης Μαρκεζίνη(προοίμιο εκδημοκρατισμού)
Οικονομία-Ανάπτυξη: Κατάργηση χρεών στους Αγρότες-Ταχύρυθμη Οικονομική Ανάπτυξη ( 8-10 % ετησίως) -Ισοσκελισμένοι Π/Υ- Ανάξιο λόγου Εξωτερικό Χρέος ( $330 εκατ. Δολαρίων το 1974) –Ισχυρή Δραχμή-Εξόρυξη Πετρελαίου Πρίνου-Ελάχιστα σκάνδαλα- Ανάπτυξη Ναυτιλίας-Χρηστή Διοίκηση( τα περισσότερα στελέχη της χούντας έφυγαν φτωχοί)- Κατασίγαση διχόνοιας και κομματοκρατίας- Εφαρμογή των Νόμων- Ελληνοκεντρική(με δικτατορικές υπερβολές)

 Παιδεία-Βελτίωση κοινωνικής καταστάσεως-Αύξηση Εξαγωγών-ΑΕΠ-Πνευματική και Πολιτιστική Άνοδος (εξ αιτίας της καταπίεσης)-Πειραιάς βιτρίνα της Μεσογαίου- Ύπαρξη οράματος για καλύτερο μέλλον.
Ένοπλες Δυνάμεις: Εξοπλισμός με σύγχρονα οπλικά συστήματα.......

Διαδώστε...!! Ψάχνουμε τον "γκόμενο" της "Ηλένιας"... Της πιο γνωστής ανύπαρκτης νεκρής του Πολυτεχνείου....!!!

ΤΗΣ ΗΛΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ...


Μέχρι που αποδείχθηκε ότι Ηλένια τελικά δεν υπήρχε και ο Γ. Ηλιόπουλος που την είχε κατασκευάσει δικάστηκε και καταδικάστηκε το 1975 για την απάτη του...

Τί είχε συμβεί...;;;

Την πρώτη επέτειο του Πολυτεχνείου, το 1974, ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες «νεκρών» που γέμισαν το κτίριο, ήταν και το σκίτσο μιας ωραίας κοπέλας. Σε ένα

Στη Τουρκία έχει ''δουλέψει'' ο... Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αρσένης!!


Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο ...Το κωλόπαιδο που προσπαθεί να μπλοκάρει τις έρευνες της Ελλάδος για πετρέλαιο στο Ιόνιο (εκτός των Αλβανών βεβαίως -βεβαίως )και που τους μάζεψε ο Παπανδρέου και τους έκανε Βουλευτές και Ευρωβουλευτές και αυτόν τον Κρίτωνα Αρσένη!

Εκτός από το ίδιο γυμναστήριο με τον Παπανδρέου έχουν κάνει και πρακτική εκπαίδευση στη Τουρκία !!

Οικογένεια Ροθτσάιλντ : Με ποιον τρόπο κερδίζουν εις βάρος της χώρας μας

Στις 8 Ιουλίου 1937 οι NewYork Times είχαν γράψει για τη δυναστεία:«Οι Rothschilds εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική. Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες».
Οι Rothschild υπολογίζεται ότι συνολικά εισπράττουν ημερησίως 5 δισ. δολάρια από τόκους! Άδυτό τους είναι οι κρύπτες του χρυσού και των νομισμάτων, αλλά κανείς δεν θα τους

Λίστα με αλλοδαπούς καταστηματάρχες ζήτησε το Αστυνομικό Τμήμα Περάματος... Άμεση αντίδραση από το ΚΚΕ για να προστατέψει τους λάθρο...!!!


Ερώτηση έθεσαν στην Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ στις 13 Νοεμβρίου, σε σχέση με την πρωτοβουλία της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα του Α.Τ. Περάματος, το οποίο έστειλε επιστολή προς το Δήμο Περάματος, ζητώντας τα πλήρη στοιχεία... 


ταυτότητας των αλλοδαπών ιδιοκτητών όλων των καταστημάτων που λειτουργούν στα όρια αρμοδιότητας του συγκεκριμένου Δήμου.

Η νάρκωση των παιδιών μας«Κάθε πρωί στις Ηνωμένες Πολιτείες περίπου 6 με 7 εκατομμύρια παιδιά λαμβάνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα προτού ξεκινήσουν να πάνε στο σχολείο.. Πολλά από αυτά τα παιδιά υποβάλλονται σε «θεραπεία» με Ritalin ή άλλες αμφεταμίνες»..

Μηχανές & Βιολογικά όπλα στην πολιορκία της Τροίας.


Ο επιστήμονας που ανακάλυψε την επικινδυνότητα των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών απολύθηκε άμεσα από τη Βρετανική κυβέρνηση


Ας γυρίσουμε πίσω στο έτος 1998, για να ιχνηλατήσουμε αχνά με ποιο τρόπο τα κέντρα της νέας τάξης επιβάλλουν το πώς θα τρεφόμαστε, και αποκλείουν όλες τις αντίθετες» φωνές...
Παρόλο που το γεγονός που θα σας αναφέρουμε δεν έλαβε τη δέουσα προσοχή από τα τότε μέσα ενημέρωσης, διάσημος βιοχημικός που αποκάλυψε (το 1998 όπως προαναφέραμε) την σοκαριστική αλήθεια για τον τρόπο με τον οποίο οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) προκαλούν:

«Βγείτε έξω! Αηδιαστικοί Σέρβοι!»


 «Βγείτε έξω! Αηδιαστικοί Σέρβοι!» φώναξε η  πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράϊτ,  σε ακτιβιστές  του συλλόγου «Φίλοι των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου».
Σύμφωνα με  τον Βλάτισλαβ Ντβόρακ, πρόεδρο του Συλλόγου,  η έκφραση «αηδιαστικοί Σέρβοι» δεν αναφέρεται μόνο στους  ακτιβιστές, αλλά στο σύνολο της σερβικής εθνότητας.
Το συμβάν εξελίχθηκε σε βιβλιοπωλείο της Πράγας, όταν ακτιβιστές διαφώνησαν με την πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράϊτ και η υπόθεση θα διερευνηθεί από τις τσεχικές αρχές.
Οι ακτιβιστές έχουν καταθέσει μυνήσεις εναντίον της Ολμπράιτ για διάδοση φυλετικής μισαλλοδοξίας.

Στην Συρία έφτασε το ρωσικό καταδρομικό Mοskva πριν την γαλλοβρετανική αρμάδα...


Στα ανοικτά των συριακών ακτών πλέει αυτή την στιγμή το ρωσικό υπερ-καταδρομικό Moskva (Νο 121) εκτοπίσματος 12.500 τόνων, συνοδεύοντας το αρματαγωγό Saratov (Νο 150), περιμένοντας την βρετανική αρμάδα με το HMS Illustrius και την γαλλική, πιθανότατα με το αεροπλανοφόρο Charles De Gaulle.

Στην παρούσα φάση από την κίνηση του Saratov θα διευκρινιστούν και οι ρωσικές προθέσεις στην παρούσα φάση της κρίσης: Αν πλεύσει στην Ταρτούς και αποβιβάσει πεζοναύτες και οχήματα, τότε θα είναι ένδιεξη ότι η κρίση είναι θέμα λίγου χρόνου να εξελιχθεί σε ανοικτή σύγκρουση με το ΝΑΤΟ. Αν παραμείνει σε περιπολία θα σημαίνει ότι αναμένει τις κινήσεις των δυτικών.

ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ Ήχησαν σειρήνες και στην Ιερουσαλήμ – Πύραυλοι έπεσαν κοντά στην Knesset (upd)


(Ανανέωση) Πληροφορίες αναφέρουν ότι πύραυλοι μεγάλης εμβέλειας έπεσαν κοντά στην ισραηλινή Βουλή (Knesset) στην Ιερουσαλήμ. Την είδηση μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός  AL-Aqsa TV  ακόμη όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις ισραηλινές αρχές.

Θέμα λίγων ωρών, πιθανότατα και απόψε τη νύχτα είναι η εισβολή των ισραηλινών στρατευμάτων στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς η Χαμάς όχι απλώς δεν σεβάστηκε την τρίωρη εκεχειρία, αλλά με την άφιξη του Αιγύπτιου πρωθυπουργού Χεσάμ Καντίλ, εξαπέλυσαν μπαράζ ρουκετών σε απάντηση θαλάσσιου βομβαρδισμού των Ισραηλινών από κορβέτα Sa'ar 5!

Αυτοκτόνησε νεαρή νοσοκόμα... μετά την απόλυσή της πηδώντας από τον 6ο όροφο!

Δολοφόνοι θα πληρώσετε με κρεμάλα τον άδικο χαμό κι αυτής της κοπέλας,...δεν είναι απειλή , είναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!

Τραγικό θάνατο βρήκε νεαρή γυναίκα η οποία έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Υμηττού και Τιμοθέου στο Παγκράτι.

Η άτυχη....
Πριν από λίγο: Πέταξαν καφέδες και έφτυσαν τον υφυπουργό Παιδείας


Πριν από λίγο: Πέταξαν καφέδες και έφτυσαν τον υφυπουργό Παιδείας
Επίθεση από ομάδα νεαρών δέχτηκε πριν από λίγο στο Πολυτεχνείο ο υφυπουργός Παιδείας κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.
Ο κ. Παπαθεοδώρου βρισκόταν στο χώρο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων, προκειμένου να καταθέσει στεφάνι για την 39η επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών.
Ομάδα νεαρών επιτέθηκε στον υφυπουργό πετώντας του καφέδες, νερά, ενώ κάποιοι τον πλησίασαν και τον έφτυσαν.

ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ Δήλωση "Κασσάνδρας": "Με την Ελλάδα, όλα είναι ανοικτά, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα"


Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ, ξεκαθάρισε σήμερα εμμέσως πλην σαφώςαπό την Μανίλα όπου βρίσκεται σε περιοδεία στην Ασία, ότι το ΔΝΤ δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την απαίτησή του να καταστεί το χρέος της Ελλάδας βιώσιμο, δηλαδή να υπάρξει νέο "κούρεμα" πριν από την καταβολή της επόμενης δόσης. 
Μάλιαστα πίεσε με τον τρόπο της την Γερμανία δηλώνοντας "Είναι ανάγκη να υπάρξει την ερχόμενη εβδομάδα, κατά τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, μια συμφωνία που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να σταθεί και πάλι στα πόδια της το συντομότερο δυνατόν. Δεν έχει τελειώσει τίποτα με την Ελλάδα, δεν υπάρχει συμφωνία (χρησιμοποίησε μια χαρακτηριστική αγγλοσαξωνική έκφραση "δεν έχει τελειώσει μέχρι να τραγουδήσει η χοντρή κυρία, όπως λένε")". Αυτή συγκεκριμένα ήταν η απάντησή της στο ερώτημα αν πιστεύει πως μια συμφωνία για τον τρόπο μείωσης του χρέους της Ελλάδας θα επιτευχθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Έτοιμο για χερσαίες επιχειρήσεις το Ισραήλ - Νέοι βομβαρδισμοί με το πρώτο φως της μέρας στη Γάζα

 
466 ρουκέτες, αεροπορικές επιθέσεις με το πρώτο φως της μέρας. 19 Παλαιστίνοι νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά. Ο πόλεμος στη Γάζα μαίνεται. 

Εικόνες που για Ισραηλινούς και Παλαιστινίους είναι πια η καθημερινότητά τους. Δεν ξεκίνησαν την Τετάρτη οι βομβαρδισμοί και οι επιθέσεις με ρουκέτες. Γίνονται, χρόνια τώρα. Έχει γίνει συνήθεια πια, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται γι' αυτό.

Να μην ξεχάσω, σήμερα ...χρεοκοπούμε
Στην πορεία της ιστορίας και ανά την υφήλιο εμφανίζονται διάφοροι τύποι που τρομοκρατούν τους πολίτες για τον ερχομό της συντέλειας του κόσμου και τη «Δευτέρα Παρουσία». Κάθε φορά διαψεύδονται, αφού δεν διστάζουν να
δώσουν συγκεκριμένες, κοντινές ημερομηνίες, αλλά η αποτυχία τους, δεν πτοεί άλλους να ακολουθήσουν το έργο τους και να διατυπώνουν προβλέψεις για το τέλος του κόσμου.

Εγώ, κυρία, είμαι μουσουλμάνος και η θρησκεία μου με υποχρεώνει να πολεμήσω στο πλευρό της Τουρκίας!
ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Διδάσκω σε ΕΠΑΛ του Πειραιά στο οποίο φοιτούν πολλά Πακιστανάκια, Αλβανάκια και από λοιπές χώρες.Στα ΕΠΑΛ (σ.σ. οι μαθητές των λυκείων αυτών είναι 16-18 χρονόν, δηλ. σχεδόν ενήλικοι) υπάρχουν πολλοί αλλογενείς μαθητές των οποίων οι γονείς μπήκαν παράνομα στο έδαφός μας και αυτό συμβαίνει γιατί δεν τα καταφέρνουν στο Γενικό Λύκειο και αναγκαστικά έρχονται σε εμάς.
Όχι επειδή θέλουν να ειδικευθούν κάπου για να μπουν στην αγορά εργασίας, αλλά επειδή είναι δύσκολα (ακόμα τουλάχιστον) στο γενικό Λύκειο.

Θαλάσσιος Γρύπας 2/12: ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τις βολές


Την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012, διεξήχθη, στο Πεδίο Βολής Κρήτης, η άσκηση «Θαλάσσιος Γρύπας 2/12». Στο πλαίσιο της άσκησης, αεροσκάφη Mirage 2000 της 114 Πτέρυγας Μάχης/332 Μοίρας και F-16 Block 50 της 111 Πτέρυγας Μάχης / 347 Μοίρας, πραγματοποίησαν βολές βλημάτων αέρος – επιφανείας ΑΜ-39 Exocet Block II και AGM-65 Maverick εναντίον πλωτού στόχου με απόλυτη επιτυχία.
Την άσκηση παρακολούθησαν από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης.

Συνέλαβαν τους δολοφόνους του φαρμακοποιού


Η δολοφονία του άτυχου Σπύρου Πουκαμισά είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι δολοφόνοι τον είχαν εκτελέσει στη μέση του δρόμου... 

«Πάλι ληστεία μου κάνετε; Τι να μου πάρετε πια; Με έχουν καταληστέψει…». Αυτό φέρεται να είπε, πριν φωνάξει «βοήθεια», ο 52χρονος φαρμακοποιός. 
Παράπλευρες απώλειες;..Γράφει η ΣΟΦΗ  
Ήταν ο κυρ Γιάννης που έκλεισε την επιχείρησή του, πνιγμένος στα χρέη, χωρίς οποιοδήποτε έστω και πενιχρό εισόδημα για να θρέψει την οικογένειά του.. και δεν άντεξε την απελπισία, την αδιαφορία…

Ήταν ο Μάριος , πατέρας 2 παιδιών που έμεινε άνεργος για 1,5 χρόνο, ξεπούλησε ότι είχε και δεν είχε για να κρατηθεί ζωντανός και να προσφέρει στην οικογένειά του και λύγισε ένα πρωινό..

Μετά τα μνημόνια τα εθνικά! Οι ευρωπαίοι καταργούν τη Συνθήκη της Λωζάνης στη ΘράκηΜετά τα μνημόνια και τα σκληρά μέτρα που όλα δείχνουν ότι οδηγούν τη χώρα στο απόλυτο αδιέξοδο, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, φαίνεται ότι έχουν σκοπό να “βάλουν χέρι” και σε πολύ ευαίσθητα θέματα, φθανοντας στο σημείο να καταργούν επί της ουσίας τα όσα προβλέπει η Συνθήκη της Λωζάνης για τους μουσουλμάνους της Θράκης. Και όχι μόνο αφού ο κ.Νταβούτογλου με θράσος μίλησε για “τούρκους” στα Δωδεκάνησα.

Οι σπόροι της ζωής και ο κοινωνικός έλεγχος!Λίγες δεκαετίες πριν, οι καλλιεργητές φύτευαν κάθε χρόνο αποκλειστικά τους σπόρους που είχαν φροντίσει να φυλάξουν από τις προηγούμενες σοδειές. Και αν τους έλειπε κάτι, το αντάλλασσαν ή το ζητούσαν από κάποιο γείτονα ή συντοπίτη τους. Τα φρούτα και τα λαχανικά είχαν άρωμα και γεύση και το κάθε τι τρωγόταν στον καιρό του: οι ντομάτες το καλοκαίρι, τα λάχανα το χειμώνα κ.ο.κ....
 Μετά ήρθαν οι παχυλές υποσχέσεις για μεγάλη παραγωγή και λιγότερο κόπο και μαζί τους το επονομαζόμενο «θαύμα» της «πράσινης επανάστασης»: το υβρίδιο. «Βελτιωμένες» ποικιλίες ειδών, που όμως χρειάζονταν για να αποδώσουν, το τυποποιημένο λίπασμα, το φάρμακο, το γεωπόνο «που πάντα ήξερε καλύτερα»... Οι καλλιεργητές αγόραζαν κάθε χρόνο τους σπόρους από ολοένα και λιγότερες εταιρείες σποροπαραγωγής, γιατί τα υβρίδια δε δίνουν σπόρο κατάλληλο για φύτεμα!
Η λεγόμενη «πράσινη» επανάσταση που εφαρμόστηκε σε όλο τον κόσμο, με πρόσχημα να νικηθεί η πείνα...

Ισραήλ: Κλήσεις σε 30 χιλιάδες εφέδρουςΙερουσαλήμ > Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ ενέκρινε την αποστολή κλήσεων σε 30 χιλιάδες εφέδρους στρατιώτες, οι οποίοι θα ενταχθούν στον ισραηλινό στρατό για επέμβαση όπου χρειαστεί, αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο επικαλούμενο δήλωση του επίσημου εκπροσώπου του στρατού της χώρας.

Θα τρώμε ντομάτες…Μαρόκου, υπο κατάρρευση οι ντοματοπαραγωγοί

Θα τρώμε ντομάτες…Μαρόκου, υπο κατάρρευση οι ντοματοπαραγωγοί
Την κατάρρευση της αγοράς τομάτας της Ε.Ε προκαλεί η έναρξη εφαρμογής της Συμφωνίας Ε.Ε -Μαρόκου για φρούτα και λαχανικά, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής Διακίνησης Φρούτων Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT – HELLAS, ενώ σχετικές ανακοινώσεις έχουν εκδόσει και οι οργανώσεις των αγροτών και απο την Κρήτη.

Ειδικότερα, επί του θέματος ο κ Γ Πολυχρονάκης , ειδικός Σύμβουλος του Συνδέσμου, δήλωσε : «Δυστυχώς ο αντίκτυπος της συμφωνίας Ε.Ε.-Μαρόκου για την διάθεση των οπωροκηπευτικών προϊόντων ειδικότερα δε της τομάτας, οδηγεί σε κατάρρευση της αγοράς της Ε.Ε των κοινοτικών προιόντων και επομένως και των ελληνικών.

Επτά πολιτείες ζητούν αποχώρηση από τις ΗΠΑ!!


Επτά πολιτείες των ΗΠΑ μία εβδομάδα μετά τις προεδρικές εκλογές κατέθεσαν αναφορά για την αποχώρησή τους από τη σύνθεση της χώρας.

Πάνω από 25.000 υπογραφές, που απαιτούνται για την εξέταση του εγγράφου, έχουν παρουσιάσει αυτές οι πολιτείες, που περιλαμβάνονται στην λεγόμενη «κόκκινη ζώνη», δηλαδή,

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


Χρυσή Αυγή: "Ας τελειώσουν τα παραμύθια... Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρχαν νεκροί... Υπάρχουν όμως 3.000 αυτόχειρες που σκότωσε η γενιά του Πολυτεχνείου!!"


newsbeast_Χρυσή Αυγή: Χιλιάδες νεκροί από τους πολιτικούς της γενιάς του Πολυτεχνείου


Μετά το σάλο που προκάλεσαν τα φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, που διακινήθηκαν στη Μεσσηνία, και στα οποία χαρακτηρίζει «παραμύθι» την εξέγερση του Πολυτεχνείου, το κόμμα επανήλθε σήμερα στο θέμα.

«Νέκρωσαν» τα ηλεκτρονικά συστήματα στο Λαϊκό εξ αιτίας των κινητοποιήσεων στο Καποδιστριακό

Εξ αιτίας της βλάβης που έχει προκληθεί στο server του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου- Το νοσοκομείο βρίσκεται σε γενική  εφημερία

Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του Λαϊκού νοσοκομείου εξαιτίας της βλάβης που έχει προκληθεί στο server του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Κουκουλοφόροι διαλύουν τα πανεπιστήμια


Ομάδα κουκουλοφόρων και κρανοφόρων, έκανε έφοδο στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και συγκεκριμένα έσπασαν το πρωί, την πόρτα του κέντρου διαχείρισης των υπολογιστικών συστημάτων του Ιδρύματος για να εμποδίσουν την διεξαγωγή της «ηλεκτρονικής» ψηφοφορίας. Η αίθουσα παρέμενε αρκετή ώρα, σε κατάληψη και η εφορευτική επιτροπή των εκλογών αποφάσισε 24ωρη  παράταση προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η ψηφοφορία πλέον, συνεχίζεται κανονικά ενώ οι καθηγητές μπορούν με ειδικό κωδικό που διαθέτουν να ψηφίζουν