ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ένα βήμα πριν τον Κορυδαλλό ο Φωτόπουλος για κακουργήματα - Μούγκα ο Σύριζα!!

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και 60.000 ευρώ πρόστιμο στον συριζαίο (και πρώην πασόκο) αρχισυνδικαλιστή
Προσωρινά ελεύθερος με εγγύηση 60.000 ευρώ (που τα βρήκε άραγε τόσα λεφτά σε τέτοιες εποχές;) και με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ο «πολύς» πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, μετά την απολογία του στον ανακριτή.


Ο τροτσκιστής συνδικαλιστής, που ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία από την μαρξιστική-τροτσκιστική φράξια «Ξεκίνημα» του ΠΑΣΟΚ, έγινε πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και κάθε τόσο μας

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ "ΡΟΖ" ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΧΥΤΑ!


Μόνο στο... Ελλάντα συμβαίνουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια... Το χέρι στην τσέπη καλείται να βάλει ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Γιώργος Πρεβεζάνος, προκειμένου να πληρώσει τα "ροζ" τηλεφωνήματα που έκαναν κάποιοι εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ το 2004.

Όπως
διαβάζουμε στην εφημερίδα "Γεγονός", το ποσό ανέρχεται στα 13.000 ευρώ και οφείλεται σε υπερχρεωμένα τηλεφωνήματα. Πιο αναλυτικά, το 2004 η δημοτική αρχή είχε εξασφαλίσει τηλεφωνικές γραμμές στους εργάτες καθαριότητας του ΧΥΤΑ ώστε να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να συντονίζονται για να κάνουν τη δουλειά τους αλλά και να ενημερώνονται για τυχόν διαμαρτυρίες κατοίκων, που θα τους εμπόδιζαν να μαζέψουν τα σκουπίδια. 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΣΧΑΣ ΠΡΟΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ "Δεν αποτελούν άλλοθι για επέμβαση στη Συρία"


Οι πληροφορίες που αναφέρονται στη χρήση χημικών όπλων στη Συρία δεν πρέπει να αποτελέσουν άλλοθι για στρατιωτική επέμβαση στη χώρα, προειδοποίησε ο απεσταλμένος του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μέση Ανατολή, Μιχαήλ Μπογκντάνοφ.

«Εάν υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις για τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, θα πρέπει αυτές να έλθουν αμέσως στο φως και όχι να αποκρυβούν» είπε ο Μπογκντάνοφ, ο οποίος επισκέπτεται από την Πέμπτη τη Βηρυτό στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή.

ANTIMEΤΩΠΟΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ‏


Την ώρα που μιλούσε για διεφθαρμένους και φοροφυγάδες Έλληνες, μοίραζε εκατομμύρια χωρίς παραστατικά!
Αρνούνται να τον στηρίξουν ακόμα και οι δικοί του.

Δεν διαψεύδεται η αποκάλυψη για το πόρισμα των οκρωτών – ψελλίζουν διαρροές περί “οργής” για να κρύψουν τον τρόμο.
Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες. Τα 100 εκατομμύρια που διακινήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι χρήμα κάποιας ιδιωτικής επιχείρησης αλλά δημόσιο χρήμα. Διακεκριμένοι

ΜΕΣΩ ΑΦΜ Η τροχαία θα ελέγχει για ληξιπρόθεσμα χρέη


Σχόλιο Άτακτες Φωνές: Ίσως σε λιγο να τους βάλει ο Δένδιας να μας εκτελούν επιτόπου. Και τα παιδιά ( οι μπάτσοι) τί να κάνουν....τι δουλειά τους κάνουν!
Αυξημένες αρμοδιότητες έχουν πλέον οι αστυνομικοί οι οποίοι κάνουν περιπολίες. Εκτός από τα ...συνηθισμένα (αλκοτέστ, άδεια κυκλοφορίας, δίπλωμα κλπ) είναι πλέον επιφορτισμένοι να ελέγχουν αν χρωστάμε στο δημόσιο, αν έχουμε πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας ή την ασφάλεια του οχήματός μας.


Μεγάλη μετακίνηση Τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων σε Αιγαίο και Αν. Θράκη



Ενώ συνεχίζεται η διαδικασία εξόδου των δυνάμεων του ΡΚΚ από το τουρκικό έδαφος προς το β Ιράκ, στα πλαίσια της διαδικασίας επίλυσης της χρόνιας διαμάχης τουρκικού στρατού και Κούρδων ανταρτών, όπως έγινε γνωστό από την τουρκική εφημερίδα, Aydınlık, αλλά και από τοπικούς παράγοντες, τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μεταφορά μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων από τις νοτιοανατολικές επαρχίες όπου βρίσκονταν για να αντιμετωπίσουν τους Κούρδους αντάρτες προς τα δυτικά σύνορα της Τουρκίας, δηλαδή προς τις μικρασιατικές ακτές του Αιγαίου απέναντι από τα ελληνικά νησιά καθώς και προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα της Α Θράκης.