ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Γερμανία: Υπουργός και βουλευτής εμπλέκονται σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Σκάνδαλο μεγατόνων αναστατώνει τη Γερμανία, έπειτα από την αποκάλυψη ότι ο σοσιαλδημοκράτης Σεμπάστιαν Εντάτι και ο υπουργός Αγροτικής Πολιτικής, Χανς – Πέτερ Φρίντριχ, εμπλέκονται σε υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού.
 
Την περασμένη εβδομάδα ο Εντάτι, παρότι ισχυριζόταν ότι οι φήμες είναι αναληθείς, παραιτήθηκε, έπειτα από έρευνα των αστυνομικών αρχών στην κατοικία του κατασχέθηκαν υπολογιστές και σκληρός δίσκος, ύστερα από ειδοποίηση των καναδικών αρχών που εντόπισαν το όνομα του βουλευτή.
 

Κυπριακό μπαρούτι… Μήπως άρχισε να μυρίζει;

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙΈνα πράγμα φόβιζε τους Τούρκους κατακτητές το 74… Η μυρωδιά του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΠΑΡΟΥΤΙΟΥ.
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.
Έτσι μαζί με τα πρώτα συγχαρητήρια του κ. Ομπάμα και της ΕΕ για το νέο ¨ Κυπριακό προξενειό ¨ της  11. 02. 2014 πήραμε και τις ευχές της Ρωσίας.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΕ Reuters: Δήμευση καταθέσεων για διάσωση τραπεζών αποφάσισε η ΕΕ


Πλήρη επιβεβαιίωση της αποκάλυψης του defencenet.gr περί επερχόμενης δήμευσης των τραπεζικών καταθέσεων σε περίπτωση αδυναμίας των τραπεζώννα ανταποκριθούν σιτς υποχρεώσεις τους, κοινώς σε περίπτωση χρεοκοπίας τους.
Πριν λίγο το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι η ΕΕ έχει έτοιμες τις ρυθμίσεις ώστε οι καταθέσεις των Ευρωπαίων να χρησιμοποιούνται για να καλυφθούν οι ανάγκες ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.