ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Διώκεται ο εισαγγελέας Γιάννης Πενταγιώτης για την «κυβέρνηση δωσίλογων»


Αυτή η δίωξη, μας αφορά όλους. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι.


Ένας Εισαγγελέας, ΤΟΛΜΗΣΕ να μιλήσει θαρραλέα για τη σαπίλα στην πολιτική και κοινωνική ζωή της πατρίδας μας.
ΤΟΛΜΗΣΕ να πει ΑΛΗΘΕΙΕΣ και γι αυτές τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ του, διώκεται από τον....."κύριο" Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντε.


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, καταστρατηγείται το δικαίωμα της έκφρασης, ακόμα κι απ' αυτούς που θάπρεπε να δίνουν και τη ζωή τους γι αυτό.
Προφανώς ... γραμμάτια πληρωνει ο κ. Τέντες σ' αυτούς που τον έκαναν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην πατρίδα μας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

Αντιβαρύτητα: Eλληνική εφεύρεση με εφαρμογή στο Διάστημα



Το πάθος για την τεχνολογία και οι ατέλειωτες ώρες εντατικής παρατήρησης και δουλειάς ενός μηχανουργού - εφευρέτη παντρεύτηκαν με την επιστημονική έρευνα ενός καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και γέννησαν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανακάλυψη,«καθ' όλα ελληνική». Εναν μηχανισμό αντιβαρύτητας και μία νέα κινηματική θεωρία της Φυσικής. Το πόσο ιδιοφυής, σημαντική και αξιοποιήσιμη είναι ή μπορεί να αποδειχθεί μια τέτοια ανακάλυψη θα το δείξει ο χρόνος. 

Eπίδειξη Ειδικών Δυνάμεων στον Αρχηγό των Ε.Δ της Σερβίας



Οι πρώτες λέμβοι κατευθύνονται στην ακτή υπό τη προστασία επιθετικού ελικοπτέρου AH-64DHA Longbow Apache.

Σχέδια τύφλωσης και αποπροσανατολισμού της νεολαίας

Για άλλη μια φορά ξένες γνωστές μυστικές υπηρεσίεςμάζωξαν ελληνόπουλα σε μια συγκέντρωση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και εμπαιγμού της νοημοσύνης όλων των Eλλήνων. Δεν θα μπω σε πολιτικά παιχνίδια, από ποιο πολιτικό γνωστό χώρο πραγματοποιούνται αυτές οι συγκεντρώσεις,αλλα θα σταθώ στην δυνατότητα που εχουν οι συγκεκριμένοι σκοτεινοί "τύποι" να οργανώνουν αυτές τις συγκεντρώσεις. Πραγματικά θλίψη και δυσαρέσκεια πηγάζει από τον αδικοχαμένο θανάτου του παιδιού, αλλά ως ένα σημείο και