ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο π. Ανανίας Κουστένης αναφέρεται στο «Ποθούμενο»




Πατήρ Ανανίας για την απελευθέρωση της Πόλης.
....η Ελληνική επανάσταση άρχισε το 1821 αλλά δεν τελείωσε....!




Δείτε το βίντεο>>>>>>>>

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Το νέο AIDS της Αμερικής


Το νέο AIDS της Αμερικής
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν Αμερικανοί επιστήμονες για την έξαρση θανατηφόρου παρασιτικής ασθένειας, που μπορεί να μεταδοθεί από ένα απλό τσίμπημα μολυσμένου εντόμου!
H επιστημονική εφημερίδα PLOS, αναφέρεται εκτενώς στη νόσο που προκαλεί ο ιός Chagas στο editorial του τρέχοντος τεύχους της, που φέρει τον τίτλο “Το νέο AIDS της Αμερικής”.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο Chagas – όπως και ο HIV – έχει......

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ Ο ΜΠΟΥΚΑΛΟΡΙΧΤΗΣ........

ΧΘΕΣΙΝΟΣ Π@ΥΣΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ!!!!!!


ΑΡΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Περπατήστε στην Αγία Σοφία, 3D από τον υπολογιστή σας





Δείτε τι μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος με την κίνηση των χεριών του.



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Πατρικές νουθεσίες Γέροντος Πορφυρίου




Γέροντος ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ (1906-1991)
Από πατρικές νουθεσίες του
* Μια θρησκεία μόνον είναι, η Ορθόδοξος Χριστιανική Θρησκεία. Και το πνεύμα αυτό το ορθόδοξον είναι το αληθές. Τα άλλα πνεύματα, είναι πνεύματα πλάνης και οι διδασκαλίες είναι μπερδεμένες.
* Και διάβολος υπάρχει και όλα όπως τα γράφει η Γραφή υπάρχουνε. Και διάβολος και κόλαση και όλα.
* Ο άνθρωπος έχει φτιάξει πολλούς θεούς, και οι θεοί είναι πάρα πολλοί. Ακόμη και αυτοί οι άσωτοι, οι άθεοι πιστεύουνε στον Θεό, όχι στον αληθινό, αλλά εις την σάρκα, εις τα πάθη, στην ύλη..., όλοι κάτι λατρεύουνε... Σ' αυτό που λατρεύει κανείς σ' αυτό δουλεύει. Δηλαδή είσαι πόρνος, είσαι άνθρωπος της σαρκός, δουλεύεις για την σάρκα, για την ύλη.

Ποιο “εγέρθητι”;; Το ΠΑΣΟΚ πέταξε έξω απο την αιθουσα φωτορεπόρτερς. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;


Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταγγέλλει την απομάκρυνση των φωτορεπόρτερ από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε,οπότε και χωρίς καμία προειδοποίηση ή προηγούμενη συνεννόηση, άνθρωποι του περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ απομάκρυναν ΟΛΟΥΣ τους φωτορεπόρτερ, με την πρόφαση πως ενοχλούν τα «κλικ» των…φωτογραφικών μηχανών! 
Τον παραπάνω λόγο τον θεωρούμε παντελώς προσχηματικό με το δεδομένο ότι επανειλημμένα και από ετών, γραπτά και προφορικά, έχουμε υποβάλλει το πάγιο αίτημα της Ένωσής μας για τη συμμετοχή της και τη συμβολή της στο σχεδιασμό για την αρτιότερη και χωρίς προβλήματα φωτοδημοσιογραφική κάλυψη τέτοιων σημαντικών γεγονότων.

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

15Του Νίκου Χειλαδάκη
Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με έκσταση τον Παντοκράτορα στον τρούλο ενώ η εντυπωσιακή αυτή σκηνή έχει αποθανατιστεί και σε μια τουρκική ιστορική κινηματογραφική ταινία)... ο μεγάλος αυτός ναός της Ορθοδοξίας έγινε το επίκεντρο διαφόρων μύθων και θρύλων που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους κατακτητές, προκαλώντας ένα έντονο δέος για το μεγαλούργημα αυτό της Ορθοδοξίας που τώρα το είχαν περικυκλώσει  οι τέσσερις οθωμανικοί μιναρέδες.

    

ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΗ Τ.V



ΜΑΘΕ γιατί είναι τώρα η Ρωσία στην Μεσόγειο;
ΜΑΘΕ τι συμβαίνει στην Ανατολική Μεσόγειο;
ΜΑΘΕ γιατί & ποιοι μας οδήγησαν στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

Το 1947 στην αρκτική Ρώσοι επιστήμονες ανακάλυψαν μια υποθαλάσσια οροσειρά, που έφτανε μέχρι την Γροιλανδία και την ονόμασαν Λομονόσοφ.


Αυτή η οροσειρά γεωλογικά είναι συνέχεια της Σιβηρίας.


Το 1982 υπογράφτηκε στον ΟΗΕ το διεθνές δίκαιο της θάλασσας που καθορίζει τα θέματα της υφαλοκρηπίδας στα 12 ναυτικά μίλια από της ακτές......

Παγκόσμιος "τρομοκράτης" η ...δραχμούλα!


''Στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να προκαλέσει κρατικές χρεοκοπίες στην Ευρώπη καθώς και bank runs, πιστωτική κατάρρευση και ύφεση που θα οδηγούσε σε περαιτέρω εξόδους από το ευρώ''
Το πρακτορείο Bloomberg εξηγεί πως ''η Ελλάδα, το 0,4% της παγκόσμιας οικονομίας, αποτελεί μια απειλή στη διεθνή ευημερία καθώς οι επενδυτές εκτιμούν όλο...  και περισσότερο ότι οι ημέρες της...  Ελλάδας στο ευρώ είναι μετρημένες''.

Σύμφωνα με αναλύσεις οικονομολόγων που δημοσιεύει το Capital :''η Ελλάδα στη χειρότερη περίπτωση, μπορεί να προκαλέσει κρατικές χρεοκοπίες στην.....

Οικονομική στήριξη των … λαθρομεταναστών υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται, με το πρόγραμμά του, «για τη διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και τη γρήγορη χορήγησή του», καθώς και «για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών και διασφάλιση ίσων δικαιωμάτων».

Είναι προφανές, πως – μιλώντας για “άσυλο” – αναφέρεται στους λαθρομετανάστες Αγνοεί, ουσιαστικά, το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Και, αντί να συμβάλει στην αντιμετώπισή του, παίρνει θέσεις που οδηγούν στην έξαρσή του. Πως; Μεθοδεύοντας τρόπους μαζικής νομιμοποίησης με τη “διεύρυνση της έννοιας του ασύλου”. Και λειτουργεί σαν μαγνήτης της προσέλκυσης λαθρομεταναστών. Με τις θέσεις του κάνει την Ελλάδα προγεφύρωμα εισόδου και νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται, επίσης, με το πρόγραμμά του, για «επέκταση του........

Περιμένουν ταραχές στην Ελλάδα οι ξένοι όμιλοι!

a355
Η ανησυχία για πολλούς και διάφορους λόγους διεθνώς, για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, είναι μεγάλη. Όπως ανέφερε πριν από λίγο το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, ο βρετανικός όμιλος Dixons (ηλεκτρικά είδη, έχει τον Κωτσόβολο) τοποθετεί τον τελευταίο καιρό ρολά ασφαλείας στα δεκάδες καταστήματα λιανικής που διαθέτει στην ελληνική επικράτεια.

Ο δε επικεφαλής της εταιρείας Sebastian James φέρεται να δηλώνει πως ο σχεδιασμός μπορεί να φαίνεται κινδυνολογικός, όμως η εταιρεία πρέπει να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο. Σύμφωνα με το Reuters, την άποψη αυτή φέρονται να συμμερίζονται και .......

Προσκεκλημένος της περιβόητης κλειστής λέσχης Bilderberg o «ύπαρχος» Γιώργος Παπακωνσταντίνου!


Στους προσκεκλημένους και της φετινής συνάντησης της λέσχης Bilderbergείναι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με την ανεπίσημη λίστα ονομάτων που έχει διαρρεύσει έως τώρα.   

Ο πρώην «τσάρος» βρίσκεται στη σχετική λίστα μαζί με τον πρόεδρο της Coca Cola Ηellas, Γιώργο Δαυίδ και τον πρόεδρο του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), Λουκά Τσούκαλη για τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 31 Μαΐου-3 Ιουνίου στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.  

Σημειώνεται ότι τον Ιούνιο του 2011 ο τότε υπουργός Οικονομικών,

Οι κουτοπονηριές Λαλιώτη


Είναι γνωστό ότι ο Κώστας Λαλιώτης είναι μαιτρ στην ταχυδακτυλουργία, δηλαδή στους τακτικισμούς, στις μανούβρες και στις λεκτικές αμφισημίες: Μιλάει πάντα σαν Πυθία με «χρησμούς»…

Με ένα τέτοιο νέο «χρησμό» βγήκε, σήμερα, από τη χρόνια «επιμελημένη» αφάνειά του, από τη.....
σχεδιασμένη «αυτό-εξορία» του.

Η συνταγή είναι γνωστή, δοκιμασμένη και πετυχημένη. Όταν ένας πολιτικός είναι στοιχειωδώς ευφυής, αποσύρεται ένα διάστημα από τα εγκλήματα του κόμματός του για να εμφανιστεί σε μια νέα περίοδο σαν «προφήτης» δικαιωμένος…

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΝΤΟΛΑΓΝΟΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΜΕ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ!!!


Φοβούνται τους λαθρομετανάστες οι "γενναίοι" Ευρωπαίοι! Σύμφωνα με ανταπόκριση - ρεπορτάζ από τις Βρυξέλλες ( Τρίτη 29/5) που δημοσιεύεται στην αυριανή/σημερινή (30/5 ) έκδοση της “DIE PRESSE” ( Αυστρία ) υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των Βρυξελλών... δήλωσαν στον ανταποκριτή Thomas Mayer πως μελετούν σοβαρά την ¨συνοριακή καραντίνα¨ της Ελλάδας με πάγωμα της Συνθήκης του Σένκεν και την εισαγωγή αυστηρών συνοριακών ελέγχων στην διακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων. 
Η περίπτωση κήρυξης της χώρας σε ¨Έκτακτη Ανάγκη θα μπορούσε να επέλθει, εάν στη χώρα ξεσπάσουν λόγω οικονομικής κατάρρευσης "αναταραχές" με παράλληλη αύξηση της εγκληματικότητας, είτε λόγω μαζικής προσέλευσης.........

Σύγχρονο Θαύμα της Αγίας Υπομονής



  Είναι αρκετές οι εμφανίσεις της αγίας Υπομονής τα τελευταία χρόνια σε ευσεβείς και μη χριστιανούς. Επιλεκτικά καταχωρούμε ένα συμβάν που περιγράφει την θαυμαστή εμφάνιση της και θεραπεία κάποιου ασθενή.
«Η αγία Υπομονή εμφανίσθηκε ως μοναχή σε κάτοικο των Αθηνών που εργαζόταν σε ταξί. Το σταμάτησε και ζήτησε να κατευθυνθεί προς το Λουτράκι. Ο ταξιτζής είχε καρκίνο του δέρματος στα χέρια του και βρισκόταν σε μεγάλη απελπισία.
Καθ' οδόν η μοναχή που φορούσε ένα κουκούλι με κόκκινο σταυρό τον ρώτησε: «Γιατί είσαι μελαγχολικός;» και εκείνος δεν δίστασε να ομολογήσει όλη την αλήθεια. Μετά τον ρώτησε αν θέλει να τον σταυρώσει για να γίνει καλά και εκείνος δέχθηκε. Σε λίγο όμως τον έπιασε υπνηλία και παρεκάλεσε την μοναχή να σταθούνε λίγο για να μην σκοτωθούνε. Είχαν φθάσει κοντά στα διόδια και εύκολα θα έβρισκαν άλλο ταξί αν εκείνη βιαζόταν. Κάθισε στην άκρη του δρόμου και τον πήρε ο ύπνος.

ΔΕΗ....ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!!!!!!!!


TΟ ΤΈΛΟΣ ΓΙΑ «ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΚΟΙΝΉΣ ΩΦΈΛΕΙΑΣ» ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙ Η ΔΕΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ !‏

Απαγόρευση χρέωσης τέλος υπηρεσιών κοινής ωφέλειας από τη ΔΕΗ στην Καλαμάτα
Προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου Καλαμάτας αναδεικνύει χρέωση της ΔΕΗ στους πελάτες της, με τέλος για υπηρεσίες κοινής ωφέλειας που έχει καταργηθεί......

Με προσωρινή διαταγή το μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας απαγορεύει στην ΔΕΗ την διακοπή ηλεκτροδότησης σε κατοικία, μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, για το λόγο ότι η καταναλωτής αρνείται να πληρώσει το τέλος για «υπηρεσίες κοινής ωφέλειας» προς την ΔΕΗ, που χρεώνει με τους λογαριασμούς που εκδίδει η επιχείρηση τους καταναλωτές, ενώ το τέλος έχει καταργηθεί.

Συγκεκριμένα στον επίμαχο συνολικό εκκαθαριστικό λογαριασμό της ΔΕΗ, για τον οποίο........

Σοκ: νέο αναδρομικό χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ

Πριν καλά-καλά εμφανιστεί στους λογαριασμούς της ΔΕΗ το
περίφημο ΕΕΤΗΔΕ για το 2012, εκατοντάδες χιλιάδες…

Έλληνες καλούνται να
πληρώσουν ένα νέο «κρυφό» χαράτσι το ύψος του οποίου, σύμφωνα με το fpress.gr μπορεί
να υπερβαίνει ακόμη και τα 100(!) ευρώ. Υπεύθυνοι αυτή τη φορά είναι οι
δήμοι οι οποίοι αναζητούν αναδρομικά το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας και
μάλιστα για μια ολόκληρη 5ετία.

Το αναδρομικό χαράτσι επιβάλλεται σε δόσεις ενώ η πρώτη δόση έχει ήδη 
αποτυπωθεί στους λογαριασμούς που λαμβάνουν οι πελάτες της ΔΕΗ μέσα στον
Μάιο. Μάλιστα, στους λογαριασμούς δεν υπάρχει καμία απολύτως......

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο 63 ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ...

 
Ακόμα μία τραγική ιστορία βρίσκεται πίσω από την αυτοκτονία του 63χρονου άντρα σήμερα το πρωί στη Νίκαια. Λίγα βήματα από το σπίτι του στο πάρκο του Αγίου Φίλιππα ο αυτόχειρας επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή αφού όπως έγραψε και στο σημείωμα του βρισκόταν σε απόγνωση.
Σήμερα το πρωί ο αυτόχειρας πήρε τα εργαλεία του και ξεκίνησε για δουλειά, ωστόσο ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση του και μάλιστα είχε αφήσει και σημείωμα για τους λόγους που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του.
«Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιεί ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά.......

Ρωσικό μπλόκο σε στρατιωτική επέμβαση στη Συρία


«Κατηγορηματικά αντίθετη» στο ενδεχόμενο  εξωτερικής επέμβασης στην Συρία είναι η Ρωσία η οποία  προειδοποιεί ουσιαστικά ότι θα μπλοκάρει οποιαδήποτε τέτοια κίνηση μέσω του Συμβουλίου Ασφαλείας λέγοντας ότι τέτοια νέα βήματα στον ΟΗΕ είναι «πρώιμα».
 Η Μόσχα απαντά στον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Τρίτη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο  στρατιωτικής επέμβασης στην Συρία με την έγκριση του Σ.Α. του ΟΗΕ.
Ο Ολάντ προέβη σε αυτήν την ισχυρή  δήλωση πολιτικής βούλησης λίγες ημέρες μετά την ανάληψη της προεδρίας και μετά την παγκόσμια κατακραυγή που έχει προκαλέσει..........

O Έλληνας που έμαθε στους Ιάπωνες να τρώνε λάδι και φέτα


Στο μακρινό Μικότο της Ιαπωνίας, ο κ. Θανάσης Φραγκής παρουσιάζει τα ελληνικά προϊόντα - ελιές, γιαούρτι, τυριά και βεβαίως κρασιά - σε μια εποχή που η Αθήνα έχει καταστήσει ως γκουρμέ το σούσι.

Η επιχείρησή του έχει την επωνυμία Nostimia.com και εισάγει το 80% των ελληνικών τυποποιημένων επώνυμων προϊόντων στην Ιαπωνία, τα οποία διαθέτει σε καταστήματα λιανικής, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αλλά και μέσω Διαδικτύου. 

Ο Θανάσης Φραγκής ίδρυσε την εταιρεία Νοστιμιά το 2001, με σκοπό την εισαγωγή ελληνικών παραδοσιακών και βιολογικών τροφίμων και κρασιών. Εδρα της η πόλη Μικάτο σε απόσταση 130 χλμ. από τη Φουκουσίμα. Εκεί ρίζωσε ο Ελληνας από την Κύμη ο οποίος........

O παίδαρος Αιβαλιώτης και οι θαυμάστριες....Πολύ γέλιο.

Η Π@ΥΤ@Ν@ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ: Χιόνισε το μεσημέρι στον Παρνασσό!

http://www.newpost.gr/var/thumbs/09wert12_300___.jpgΕντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τον δορυφόρο που δείχνουν τον Παρνασσό ντυμένο στα λευκά...
Τη στιγμή που σημειώνονται έντονες καταιγίδες στην περιοχή Λαμίας, στον Παρνασσό το μεσημέρι της Τετάρτης χιόνισε!



Συγκεκριμένα στα Κελάρια, σε υψόμετρο 1750 μέτρων, λίγο μετά τις 14.30, όχι μόνο έπεσε χιόνι, αλλά το έστρωσε κιόλας. Πάντως ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί σταδιακά κυρίως από την Κυριακή και μετά.


πηγη

Διαβάστε για τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος σχετικά με τη χρηματοδότηση επαγγελματιών και επιχειρήσεων


Στο 4,7% επιταχύνθηκε τον Απρίλιο ο ρυθμός μείωσης της συνολικής χρηματοδότησης του εγχώριου ιδιωτικού τομέα, από 4% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος. Συνολικά, τον Απρίλιο του 2012, η καθαρή ροή της χρηματοδότησης προς τον εγχώριο ιδιωτικό τομέα ήταν αρνητική κατά 1.997 εκατ. ευρώ (Απρίλιος 2011: αρνητική καθαρή ροή 377 εκατ. ευρώ).

Χρηματοδότηση των επιχειρήσεων

Η ΕΥΠ Eάλω!!!...Στοχοποιήθηκε υπάλληλος της ΕΥΠ επειδή είχε στον υπολογιστή του την Αγιά Σοφιά!



Διαβάσαμε προχθές στο www.zougla.gr ένα άρθρο με τίτλο "Ο.Φ.Α. ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ..." και μείναμε άναυδοι με την αναφορά σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που μας είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν και το οποίο είχε φθάσει και στη Βουλή ..
από τον πρώην Βουλευτή Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. και πρώην Διοικητή της Υπηρεσίας αυτής πρέσβυ ε.τ. κύριο Ιωάννη Κοραντή.


Μεγαλύτερο από δύο τρισ. το χρέος της Γερμανίας που θέλει 168 χρόνια για να το αποπληρώσει!!!



Μεγαλύτερο από δύο τρισ. το χρέος της Γερμανίας που θέλει 168 χρόνια για να το αποπληρώσει!!!
Μπορεί η Γερμανία και η κα. Μέρκελ να προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις για το τι μέλει γενέσθαι στο δημοσιονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται εκατόν εξήντα οκτώ ολόκληρα χρόνια θα χρειαζόταν η Γερμανία για να αποπληρώσει το δημόσιο χρέος της,
το οποίο υπερβαίνει τα 2 τρισεκατομμύρια ευρώ. Και αυτό, υπό την προϋπόθεση, βέβαια, ότι από σήμερα δεν θα δανειζόταν πλέον ούτε ένα ευρώ και κάθε μήνα θα διέθετε ένα δισεκατομμύριο για την αποπληρωμή του χρέους της.

Θα σας δώσουμε ευρωομόλογα αρκεί να μας δώσετε τον χρυσό σας


Σχέδιο σωτηρίας, ύψους 2,3 τρισ.ευρώ, για την δημιουργία ενός «λάιτ ευρωομολόγου» επεξεργάζεται η Γερμανία. Για να γίνει αυτό όμως, το σχέδιο προβλέπει ότι οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου θα πρέπει να διαθέσουν τα αποθέματα χρυσού τους.
Το γερμανικής έμπνευσης σχέδιο σταθεροποίησης, που λέγεται European Redemption Pact (σε ελεύθερη μετάφραση Ευρωπαική Συνθήκη Σωτηρίας) προσφέρει στα υπερχρεωμένα PIGS, δηλαδή την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Ισπανία αυτό που ζητούν όλο και περισσότεροι οικονομολόγοι από την Ευρώπη, αν και σε πιο ελαφρά εκδοχή ώστε να είναι συμβατή με το γερμανικό Σύνταγμα: Μια μορφής ευρωομολόγου.

REUTERS: Ο Λ.Παπαδήμος ζήτησε από τον Μπαρόζο να απειλήσει με έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ!


Σαν βόμβα έσκασε τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters σύμφωνα με το οποίο, με παρέμβαση Λουκά Παπαδήμου έγιναν οι δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν, Μπαρόζο, στις 11 Μαΐου, ότι «εάν ένα μέλος μιας ομάδας δεν σέβεται τους κανόνες, είναι καλύτερα να βγει από την ομάδα».


Σκηνικό «Ιμίων» στο Γιβραλτάρ μεταξύ Βρετανίας – Ισπανίας


Σκηνικό, ανάλογο με αυτό των Ιμίων δημιουργήθηκε στα στενά του Γιβραλτάρ μεταξύ της Ισπανίας και της Βρετανίας. Είναι γνωστό ότι η Ισπανία διεκδικεί την κυριότητα του «βράχου».
Την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη, ισπανικά αλιευτικά μπήκαν σε διαφιλονικούμενη θαλάσσια περιοχή, με αποτέλεσμα να επέμβουν ταχύπλοα...

Σκάνδαλο με την έκθεση της Εθνικής Τράπεζας: Την έγραψε άνθρωπος του ΔΝΤ!


Απίστευτο σκάνδαλο με την έκιθεση της Εθνικής Τράπεζας που προβλέπει ... ύφεση 55% αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη και χρησιμοποιήθηκε από τα "μνημονιακά" κόμματα, αλλά κυρίως από τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, για να τρομάξουν τους ψηφοφόρυς εν όψει της 17ης Ιουνίου: Ο άνθρωπος που υπέγραψε την έκθεση ο Παύλος Μυλωνάς, ο είναι στην ουσία..

75χρονος Γερμανός κατείχε εξοπλισμό παρακολούθησης τηλεπικοινωνιών! ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ;


Η ΕΥΠ διερευνά την υπόθεση. Επιβεβαίωση από τον Αστυνομικό Δ/ντή Κω κ. Σεντονά. Κατά τη σύλληψή του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!
Περίεργη υπόθεση με …άρωμα κατασκοπίας απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στην Αθήνα και την Κω. Αναμεμειγμένος στην υπόθεση φέρεται να είναι ένας 75χρονος Γερμανός, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο στο Μαστιχάρι. Η σύλληψή του έγινε στο δωμάτιο που διέμενε από αστυνομικούς του Α.Τ. Ηρακλειδών.

Από την Αστυνομία, στην Αθήνα ή την Κω, δεν έγινε καμιά ανακοίνωση. Από πηγές της Κω διέρρευσε ότι όταν ο Γερμανός αντελήφθη την παρουσία αστυνομικών.............

Σε επίπεδα ρεκόρ οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ



Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΔΕΗ για το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Πολλαπλασιάστηκαν οι διακοπές ρεύματος

Σε επίπεδα ρεκόρ διαμορφώνονται οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί ρεύματος νοικοκυριών και μικρών επιχειρήσεων το 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου της ΔΕΗ στους χρηματιστηριακούς αναλυτές.
Συγκεκριμένα, οι ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις από τους πελάτες χαμηλής τάσης από 441 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2011 αυξήθηκαν σε 507 εκατ. τον Ιανουάριο, 641 εκατ. το Φεβρουάριο και 763 εκατ. το Μάρτιο, για να υποχωρήσουν στα 629 εκατ. τον Απρίλιο, οπότε η ΔΕΗ πολλαπλασίασε τις διακοπές ρεύματος λόγω οφειλών (20.000 - 25.000 το Μάρτιο - Απρίλιο από 7.000 - 8.000 το α' δίμηνο του έτους).
Στα ποσά αυτά δεν περιλαμβάνονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές..........

ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!


Αποκαλυπτικά στοιχεία για την ελληνική οικονομία σε περίπτωση που η χώρα βγει εκτός της Ευρωζώνης, δημοσιεύονται στην ετήσια έκθεση της Εθνικής Τράπεζας.

«Ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δεν αποτελεί πια μια θεωρητική υπόθεση εργασίας, ή μία εξέλιξη με μηδενική πιθανότητα, αλλά αντικείμενο καθημερινής συζήτησης και ένα σενάριο που συζητείται πλέον έντονα, ειδικά στο εξωτερικό. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μια τέτοια απευκταία εξέλιξη μπορεί να προκληθεί, μέσα σε ένα τόσο εύφλεκτο περιβάλλον, και από ένα μεμονωμένο γεγονός ή άστοχο χειρισμό με αυτοεκπληρούμενη, οδυνηρή κατάληξη, ανεξαρτήτως της ισχυρής πολιτικής βούλησης περί του αντιθέτου», αναφέρεται σε ειδική έκδοση της Εθνικής Τράπεζας για την ελληνική οικονομία με θέμα «Περιγράφοντας τις συνιστώσες του κρίσιμου διλήμματος».

ΠΑΣΟΚ: Πόλεμος στην Αχαΐα για την υποψηφιότητα του Γιωργάκη!



Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στην Αχαΐα με αφορμή την εκ νέου υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου...
στο νομό, ενώ εντάσεις παρατηρούνται και σε πολλές άλλες περιοχές όπως στην Καστοριά με την υποψηφιότητα Πετσάλνικου ή τη Μαγνησία.


Η ένταση στην Αχαΐα προϊδεάζει για τη σύγκρουση Βενιζέλου – Παπανδρέου την επομένη των εκλογών, παράλληλα με τις μεγάλες αλλαγές που ο νέος πρόεδρος ετοιμάζει στο ΠΑΣΟΚ.


Ο πρώην υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος, που έμεινε δεύτερος και δεν εκλέγεται, επέμεινε έως την τελευταία στιγμή για την «ανάγκη εκπροσώπησης της Αχαΐας στη Βουλή»,

Η Οργισμένη φωνή ενός άνεργου πατέρα..


Είναι η οργή και συνάμμα η κραυγή αγωνίας, ενός άνεργου πατέρα.
Είναι συγκλονιστική!

ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ 

ΕΓΙΝΑ,  ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΓΙ’ ΑΥΤΟ.
ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΩ ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ:

Σημαντική εξέλιξη στα σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας Συμφωνία συνεργασίας Τουρκίας – Frontex


 Χθες έλαβε χώρα μια πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία αφορά το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων και των σχέσεων της Άγκυρας με τις Βρυξέλλες. Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνία ανάμεσα στην Τουρκία και στην Frontex με απώτερο στόχο την παρεμπόδιση της άτακτης μετανάστευσης. 

Η υπ αρ. 148 ανακοίνωση της Διεύθυνσης Πληροφοριών του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών που καταχωρήθηκε χθες το βράδυ (28.5) στην ιστοσελίδα του έχει ως εξής: «Στις 28 Μαΐου 2012 υπογράφηκε πρακτικό συμφωνίας ανάμεσα στην χώρα μας και στην FRONTEX. Η συγκεκριμένη συμφωνία ρυθμίζει τις βασικές.......

Ενισχύσεις ζητούν οι συνοριακοί φύλακες του Έβρου


Την πρόσληψη τουλάχιστον 500 νέων συνοριακών φυλάκων στον νομό Έβρου, ζητά η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων του νομού, με επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
 
Στο περιεχόμενο της επιστολής περιγράφεται η κατάσταση που επικρατεί από την έλλειψη συνοριακών φυλάκων, οι οποίοι όπως αναφέρεται, αδυνατούν να «ασχοληθούν με την αποτροπή εισόδου λαθρομεταναστών καθώς ο αριθμός τους είναι μεγάλος και αυξάνεται τραγικά κατά τη θερινή περίοδο».