ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Η αλήθεια για την αντιρατσιστική διαδήλωση στην Ομόνοια.

Το indymedia, γνωστό για τις θέσεις του για τους μετανάστες, δημοσιεύει κείμενο αναρχικού σχετικά με την αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Ομόνοια. Στο κείμενο λέγονται μεγάλες αλήθειες. Δείτε λοιπόν τί πράγματι έγινε.
-          Ενας όχλος ούρλιαζε συνθήματα θρησκευτικού περιεχομένου και «μάλιστα μιας θρησκείας ξένης προς αυτήν των.......
ντόπιων». 9 στα 10 συνθήματα ήταν για τον Αλλάχ.
-          Οπως προκύπτει οι συμμετέχοντες αναρχικοί και ιδιαίτερα οι κοπέλες μάλλον αποφάσισαν να μην ξανασυμμετέχουν μετά από αυτά που είδαν.
-          Τέλος ο συγγραφέας φαίνεται να παραδέχεται πως ήταν μία διαμαρτυρία, η οποία δίνει την εντύπωση ότι «η πρωτεύουσα της χώρας έχει καταληφθεί από φανατικούς ισλαμιστές, και μάλιστα βίαιους».
-          Αλλος σχολιαστής προσθέτει πως σταμάτησαν την πορεία στην δύση του ηλίου για να προσευχηθούν.

Μεταναστευτικό: μια βόμβα, εκατομμυρίων πεινασμένων και σεξουαλικά υποσιτισμένων μουσουλμάνων...!!

Η απόφαση για ίδρυση στρατοπέδων φύλαξης λαθρομεταναστών έχει προκαλέσει διάχυτη κοινωνική αναστάτωση. Ειδικότερα στις τοπικές κοινωνίες της Επαρχίας, όπου ο πληθυσμιακός συσχετισμός, σε συνδυασμό με την υπάρχουσα αριθμητική δύναμη των σωμάτων ασφαλείας, αποβαίνει επικίνδυνος για τον εγχώριο πληθυσμό.


Όλοι φυσικά σκέφτονται με βάση το χειρότερο σενάριο. Όχι άδικα. Πεντακόσιοι ή 1000 νεαροί άνδρες του χειρότερου φυράματος, δολοφόνοι με την παραμικρή αφορμή, εχθρικοί προς κάθε ήθος και αξία της ελληνικής κοινωνίας, συγκεντρωμένοι, αποτελούν “ωρολογιακή βόμβα”.

ΗΠΑ: Η υποκρισία των media: Όταν ένας ομοφυλόφιλος πυροβολεί έναν συντηρητικό δεν είναι «έγκλημα μίσους». Το αντίθετο φυσικά είναι

Όταν ένας ομοφυλόφιλος πυροβολεί το γραφείο μιας συντηρητικής οργάνωσης, πρόκειται για έγκλημα με «πολιτικά κίνητρα». Όταν συμβαίνει το αντίθετο, πρόκειται για «έγκλημα μίσους». Εν τω μεταξύ, όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί», εν γνώση τους, κρατάνε μυστική την έκρηξη του AIDS, διότι δίνει βλέπετε, άσχημη εικόνα για τους ομοφυλόφιλους.

Τα άκουσε ο Μπεγλίτης στην Κόρινθο για το θέμα της εγκατάστασης των λαθρομεταναστών.


korinthostv

ΑΠΛΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ - ΑΝΤ1 NEWS



ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΕ 14 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΦΕΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΛΙΒΥΚΗ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"

Καθυστερήσεις καταβολής μισθών και δεδουλευμένων, από 2 έως 5 μήνες (και σε μία περίπτωση έως 7 μήνες) στους υπαλλήλους δεκατεσσάρων μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων της Θεσσαλονίκης καταγγέλλει το σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής.

Όπως επισημαίνουν στελέχη του σωματείου, «κατά τη φετινή περίοδο υπάρχει μεγαλύτερη πληρότητα σε σχέση με άλλες χρονιές», αλλά οι υπάλληλοι παραμένουν απλήρωτοι, παρόλο που μετά την υπογραφή της νέας κλαδικής σύμβασης οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και στον επισιτισμό έχουν υποστεί μεγάλες περικοπές αποδοχών και μειώσεις μισθών.


Εικόνες ντροπής στο Σύνταγμα με εκατοντάδες αλλαλάζοντες μουτζαχεντίν. Χαριστική βολή για τον Ελληνικό τουρισμό.

Απόψε δόθηκε η χαριστική βολή στο λεγόμενο “τουριστικό προϊόν”. Ένα κακέκτυπο που στηρίχθηκε στην παγκόσμια ακτινοβολία του Ελληνικού πολιτισμού και κακοποιήθηκε από τον κρατικοδίαιτο πασοκισμό των συνδέσμων για γέλια, στο τσιμέντωμα παραλιών από τους φίλους των Παγκάλων, στους πεθερούς καραπασόκων που έκαναν την αρπαχτή τους χρεώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια το δημόσιο. Από τα καθάρματα “εκπροσώπους” τουριστικών επιχειρήσεων που δεν έβγαλαν άχνα για την Πάρο, την Ιεράπετρα, τους ελεεινούς συναδέλφους τους που απασχολούν παράνομους ισλαμιστές θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των ανθρώπων που εμπιστεύθηκαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Η μεγάλη γκάφα του Αντώνη Σαμαρά

Επικοινωνιακό επιτελείο για κλάματα έχει ο Πρωθυπουργός! Ποιοι τον συμβούλεψαν άραγε, να δώσει συνέντευξη στην «Bild»; Προφανώς άνθρωποι άσχετοι με την επικοινωνία, από τους πολλούς που διαθέτουν οι Ελληνες Πρωθυπουργοί!

Αν είναι δυνατόν, να δίνεις συνέντευξη με σκοπό να αλλάξεις την γνώμη των αναγνωστών μιας εφημερίδας που πρωτοστατεί κατά της Ελλάδος επειδή έχει αλλότριους σκοπούς!

Δεν γνωρίζω που σπούδασαν «επικοινωνία» οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού, αλλά μιας και τους πληρώνουμε εμείς, καλά θα κάνει ο Πρωθυπουργός να τους απολύσει σήμερα κιόλας!

ΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ CERN!


 
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ";
Φυσικά "πιστεύουν" σε...κάτι, αρκεί ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ο Ιησούς Χριστός, αλλά ένας νεοεποχίτικος αχταρμάς, διανθισμένος με ανατολίτικες μυστηριακές "δοξασίες", που χρησιμεύουν αφάνταστα στην ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ που...
επιδιώκουν! Τους ξεμπροστιάζει ο "Ορθόδοξος Τύπος":
ΟΠΟΙΟΣ ἀμφιβάλει ὅτι ἀκόμη καὶ ἡ ἐπιστήμη ἔχει ἐπιστρατευτεῖ νὰ στηρίξει καὶ νὰ διαδώσει τὸν ἀποκρυφισμὸ τῆς «Νέας Ἐποχῆς», ἂς προσέξει τὸ ἀκόλουθο δημοσίευμα: Πολὺς λόγος ἔγινε τελευταῖα γιὰ τὸ Εὐρωπαϊκὸ Κέντρο Ἐρευνῶν Μοριακῆς Φυσικῆς, στὴ Γενεύη, τὸ περίφημο CERN καὶ τὰ πορίσματα τῶν ἐρευνῶν του, γιὰ τὸ λεγόμενο σωματίδιο τοῦ Χίγκς.
Γιὰ ἐκεῖνο ποὺ δὲ δόθηκε σημασία ἦταν ἡ ἐξωτερικὴ «διακόσμηση» τοῦ κέντρου. Στήθηκε ἕνα δίμετρο ἄγαλμα τοῦ .......

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..Ο DEJAN LUČIĆ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!

Προτροπὴ τοῦ Σέρβου συγγραφέα DEJAN LUČIĆ.

Ἕλληνες, ἦρθε ἡ ὥρα νὰ καταλάβετε τὴν ἀλήθεια καὶ νὰ αντιδράσετε. Ὁ Σέρβος συγγραφέας DEJAN LUČIĆ απευθύνει μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό. Διαβάζοντας τὸ μήνυμα, δὲν μπορεῖ κανεὶς νὰ μὴ φέρει στὴ μνήμη του τὶς πολιτικὲς κινήσεις τῶν τελευταίων ἐτῶν, τὴν ὠμὴ ἐπέμβαση τῶν ξένων, τὴν «πτώχευση», τὸν ρόλο τῶν ἡγετῶν τῆς Ἐκκλησίας, τὴν ....ἀδρανοποίηση Ἑλλαδικῆς Ἐκκλησίας, τὸν παραμερισμὸ τῆς Ρωσίας, καὶ πολλὰ ἄλλα.

Ζητούμενο Επιβίωσης του Έθνους η Πολιτική Εθνικής Ασφαλείας



Γράφει ο Αρχιπλοίαρχος (ε.α.) Δημήτριος Ν. Τσαϊλάς ΠΝ
Γενικός Διευθυντής του Strategy International
Αναγκάζομαι να επανέλθω στο φλέγον θέμα περιστολής των αμυντικών δαπανών λόγω του βομβαρδισμού δημοσιευμάτων και των διαρροών στον τύπο περί κλεισίματος συγχωνεύσεων και καταργήσεων στρατιωτικών διοικήσεων και μειώσεως του αριθμού του προσωπικού στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας με λογιστική και μόνο αντίληψη, χωρίς να λαμβάνεται ούτε υποτυπωδώς υπόψη η Πολιτική Εθνικής Ασφαλείας. Χύνονται τόνοι μελάνης περί των δήθεν αναλύσεων οικονομικού συμφέροντος, αμελώντας όμως έντεχνα το εθνικό συμφέρον, διότι όπως δικαιολογούνται, μας εξαναγκάζουν οι ελεγκτές τοκογλύφοι του ΔΝΤ και τις ΕΕ να μειώσουμε την αποτρεπτική ισχύ της πατρίδος μας μετασχηματίζοντας την υπάρχουσα δομή δυνάμεως.

Έλεος: η Ζήμενς θα χρηματοδοτήσει τον αγώνα κατά της διαφθοράς!!!

Πηγαίνεις σ’ ένα σπίτι στο οποίο ξέρεις ότι υπάρχει ένας μεγάλος σκύλος ο οποίος όχι μόνο γαβγίζει αλλά και δαγκώνει και μάλιστα άγρια. Τι δώρο θα του πας; Ένα ωραίο κόκκαλο που θα το ευχαριστηθεί και θα σε συμπαθήσει ώστε να μη σε δαγκώσει ή μήπως θα το παίξεις άγριος κι εσύ, οπότε θα τρέχεις να μαζέψεις μετά τα κουρέλια σου;...


Αυτό μου θυμίζει η ιστορία με τη συμφωνία για τη Siemens η οποία είχε ήδη εγκριθεί από τη Βουλή και η μόνη εκκρεμότητα ήταν η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών. Έμελε στον Γ. Στουρνάρα να υπογράψει τη συμφωνία, μία ημέρα προτού ο Αντώνης Σαμαράς πάει στο Βερολίνο να συναντήσει την Α. Μέρκελ. Τυχαίο; Δε νομίζω, που λέει και διαφήμιση.

Ιάπωνες και Γερμανοί «σφάζονται» για το «φακέλωμά» μας

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Αντώνη Μανιτάκη, που πρέπει να πάρει τώρα μία απόφαση για το ηλεκτρονικό «φακέλωμα» των Ελλήνων μέσω της «κάρτας του πολίτη» - δηλαδή της νέας ταυτότητας που πρέπει όλοι μας να τη βγάλουμε...

Ε, πατριώτη, εἶναι ἀρρώστια κι ἀνοησία νά μήν μᾶς ἑνώνει τίποτα!



Τοῦ Μόσχου Ἐμμανουήλ Λαγκουβάρδου
Ε, πατριώτη, εἶναι ἀρρώστια κι ἀνοησία νά μήν μᾶς ἑνώνει τίποτα! "Οἱ Ἕλληνες θά μάθουν πάλι τούς λαούς τῆς Εὐρώπης, πῶς νά ζοῦν" (Ἀλμπέρ Καμύ). Πράγματι οἱ Ἕλληνες τώρα ἀντιμετωπίζουν τό ἑξῆς δίλημμα:  νά ἀρρωστήσουν  ἤ νά ἀποκαλύψουν τήν κοινωνική ὑποκρισία τῶν εὐρωπαίων (αὐτό κάνουν) . Ἡ ὑποκρισία τοῦ εὐρωπαϊκοῦ προτύπου, τό ὁποῖο τείνει νά ἐπιβληθεῖ σέ ὅλο τόν κόσμο, ὁδηγεῖ  στήν αὐτοκτονία τήν Εὐρώπη καί συνάμα στήν καταστροφή τῆς ζωῆς στόν πλανήτη μέ τό βιασμό τοῦ ἀνθρώπου καί τῆς Φύσης. Φωτεινά πνεύματα ἐπισημαίνουν ἤδη τόν κίνδυνο τῆς ἀνθρωπότητας καί ζητοῦν ἀπό τούς σκεπτομένους ἀνθρώπους νά ἐργαστοῦν γιά νά σταματήσουν τήν αὐτοκτονία τῆς γής.

Σε γερμανική οικονομική αποικία θέλουν να μετατρέψουν την Θράκη


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει o βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος για το μέλλον της Θράκης λόγω της διαφαινόμενης προώθησης της δημιουργίας ΕΟΖ στην ακριτική περιοχή για την οποία δραστηριοποιείται μία ΜΚΟ που λέγεται Χρηματοοικονομικό Φόρουμ Μακεδονίας-Θράκης της οποίας προΐσταται Ελληνίδα μετανάστρια στη Γερμανία, συνεργάτης της Deutsche Bank.
Όπως  ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος στην ομιλία στην Βουλή όπου συζητήθηκε η ερώτηση του παράγοντες της περιοχής προωθούν την δημιουργία μίας Ειδικής Οικονομικής Ζώνης με ιδιαίτερο φορολογικό καθεστώς, δασμολογικό και τελωνειακό καθεστώς, ιδιαίτερο καθεστώς μισθών, ουσιαστικά μία καινούργια διοικητική περιφέρεια μέσα στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.