ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Χάρρυ Κλυνν: ΦΤΥΣΙΜΟ και ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ στους πραγματικούς ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ της ΧΟΥΝΤΑΣ

Πόσα κλέψατε ρε αληταράδες και ζητάτε από τον ταλαίπωρο να πληρώσει τα δικά σας κλεψιμαίικα; ΠΟΣΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ; ΠΟΣΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…

Μην τους αποδοκιμάζετε, μην τους γιουχάρετε, μην τους πετάτε γιαούρτια… ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ…


Όσοι κατάλαβαν , κατάλαβαν και όσοι επιμένουν να βρίσκουν τη δικαιολογία ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει, δικαίωμά τους… Ας παύσουν ορισμένοι να ρωτάνε τι κάνω εγώ και ας ρωτήσουν τον εαυτό τους τι είναι αυτό που κάνει…

Τα καμουφλαρισμένα πασοκόσκυλα ας παύσουν να παριστάνουν τις μυξοπαρθένες, τους πολιτισμένους και τους νομιμόφρονες, δίνοντας στην ουσία τράτο στους κλέφτες και στους προδότες της πατρίδας…

ΟΥΤΕ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΟΥΤΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ… ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΒΑΡΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ… ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΒΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ…

Χάρρυ Κλυνν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ > Ακάθεκτος ο ανθέλληνας Δημητράς: Απαιτεί να μήν δηλώνουν θρήσκευμα οι συλλαμβανόμενοι λαθρομετανάστες και να κόψει η ΕΡΤ την πρωϊνή προσευχή!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ (ΕΠΣΕ) Τ.Θ. 60820, 15304 Γλυκά Νερά, Tηλ. 2103472259 Fax: 2106018760e-mail: office@greekhelsinki.gr ιστοσελίδα:http://www.greekhelsinki.gr/
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ21 Νοεμβρίου 2009
Δράσεις διεκδίκησης τής θρησκευτικής ουδετερότητας τής πολιτείας
Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών τού Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) ενημερώνει για σειρά ενεργειών που έχουν γίνει για τη διεκδίκηση της θρησκευτικής ουδετερότητας της ελληνικής πολιτείας που επιβάλλει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.


1. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου έχει καταδικάσει την Ελλάδα στις 21 Φεβρουαρίου 2008 για παραβίαση των του Άρθρου 9 (θρησκευτική ελευθερία) σε συνδυασμό με το Άρθρο 13 (δυνατότητα αποτελεσματικής προσφυγής στην ελληνική έννομη τάξη) λόγω της ύπαρξης θρησκευτικού όρκου στα δικαστήρια, μετά από εξέταση της προσφυγής του ΕΠΣΕ Αλεξανδρίδης κατά Ελλάδας. Πέντε άλλες παρόμοιες προσφυγές έχουν ήδη κοινοποιηθεί στην Ελλάδα και αναμένονται αποφάσεις το 2010.2. Γονέας μέσω του ΕΠΣΕ έχει προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου από τον Αύγουστο 2008 λόγω της υποχρεωτικής από το νόμο αναγραφής του θρησκεύματος στο απολυτήριο του σχολείου του παιδιού του (που αναγράφηκε μάλιστα λανθασμένα στη συγκεκριμένη περίπτωση). Η υπόθεση αναμένεται να κοινοποιηθεί στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες.

3. Στέλεχος τού ΕΠΣΕ έκανε προσφυγή στο Συνήγορο τού Πολίτη για την υποχρεωτική αναγραφή τού θρησκεύματος στις αιτήσεις για άδεια παραμονής αλλοδαπών στην Ελλάδα, παρά την ύπαρξη απόφασης της...Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πως αυτό παραβιάζει τον αντίστοιχο νόμο. Ο Συνήγορος τού Πολίτη, στις 24 Αυγούστου 2009, επισήμανε το θέμα στο Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο απαξίωσε να απαντήσει. Δεδομένου ότι την επιστολή στο Υπουργείο υπέγραφε ο τότε Βοηθός Συνήγορος τού Πολίτη και σήμερα Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Ανδρέας Τάκης, ελπίζεται πως θα φροντίσει για την επίλυση τού προβλήματος.
4. Στελέχη του ΕΠΣΕ, στις 9 Νοεμβρίου 2009, ζήτησαν από Τριμελές Εφετείο Αθηνών να απομακρύνει τα θρησκευτικά σύμβολα (εικόνα Χριστού και Ευαγγέλιο). Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως απαιτείται νομοθετική ρύθμιση για την ικανοποίηση του αιτήματος, δεχόμενο με την απόφαση αυτή το βάσιμο του αιτήματος.
5. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Ψαριανός, στις 9 Νοεμβρίου 2009, με κοινοβουλευτική ερώτηση, ρώτησε το Υπουργείο Παιδείας αν προτίθεται να προχωρήσει στην απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές αίθουσες και η προσευχή και ο εκκλησιασμός να γίνουν προαιρετικές δραστηριότητες, που δε θα πραγματοποιούνται στο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου.
6. Στέλεχος τού ΕΠΣΕ, στις 17 Νοεμβρίου 2009, ζήτησε από την ΕΡΤ να σταματήσει την έναρξη τού καθημερινού προγράμματος με τη μετάδοση προσευχής (και μάλιστα πριν από τον εθνικό ύμνο). Ζητήθηκε δε από το Συνήγορο τού Πολίτη να διαμεσολαβήσει.
7. Γονέας μέσω του ΕΠΣΕ, στις 19 Νοεμβρίου 2009, προσέφυγε στο Συνήγορο του Πολίτη για να απομακρυνθούν οι εικόνες και να σταματήσει η πρωινή προσευχή στο σχολείο του παιδιού του.
8. Δικηγόροι στελέχη των Οικολόγων-Πράσινων, στις 19 Νοεμβρίου 2009, ζήτησαν από τη διοίκηση του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και των Διοικητικών Δικαστηρίων την αφαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων (εικόνας Χριστού και Ευαγγελίου) από τα δικαστήρια.
hellenicrevenge

Φόβοι για επεισόδια αύριο το πρωί στην δίκη των ΟΥΚ-ΜΥΑΛΣ


Συνεχίζεται αύριο Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 στο ναυτοδικείο Πειραιά η δίκη των 39 ανδρών της ομάδας ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ. για τα συνθήματα που είχαν φωνάξει κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010. Η αυριανή ημέρα αναμένεται να είναι κρίσιμη όπως και οι προηγούμενες ημέρες της δίκης, με την διαφορά ότι για αύριο υπάρχουν πληροφορίες για απόπειρα πρόκλησης επεισοδίων από ομάδες  αντιεξουσιαστικών και αριστεριστών.
Τα συγκεκριμένα άτομα θα επιδιώξουν να προκαλέσουν ένταση με την παρουσία τους έξω απο το ναυτοδικείο στα πλαίσια της γνωστής τους πρακτικής να αντιτάσσονται σε ότιδήποτε έχει να κάνει με το κράτος, τα όργανα αυτού και το ελληνικό Έθνος. 
Υπενθυμίζεται ότι η δίκη είχε διακοπεί την περασμένη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου μετά από επεισόδιο που είχε λάβει χώρα εντός της αίθουσα του ναυτοδικείου.
Κατά την διάρκεια της δίκης ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας Δ. Αγγελίδης, δημοσιογράφος της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία", υπέπεσε σε αντιφάσεις με αποτέλεσμα ο συνήγορος των ανδρών της ΜΥΑ Σ.Πυλιώτης να του υποβάλει μήνυση για ψευδορκία.
Η δίωξη στους 39 άνδρες της ομάδας ΟΥΚ – Μ.Υ.Α.Λ.Σ. έγινε μετά από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο γνωστός για τις ανθελληνικές του θέσεις Παναγιώτης Δημητράς, ο οποίος εκπροσωπεί στην Ελλάδα το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΠΣΕ).
Στην δίκη αύριο το πρωί θα παρουσιαστούν και θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης, ο Υποναύαρχος (ε.α) Δ. Θεοφανίδης, και ο Αρχιπλοίαρχος (ε.α) Β. Πολίτης.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας παρών στην δίκη θα είναι και ο υφυπουργός ανάπτυξης με αρμοδιότητα την ναυτιλία κος Άδωνις Γεωργιάδης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr