ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012


 Μπουτάρης - Να καταργηθούν οι παρελάσεις!

  Δεν μιλάει δεν μιλάει αλλά όταν πάρει διαταγή, το ανθρωπάκι του παρακράτους, δείχνει το πραγματικό του εαυτό. Σιγά σιγά  να καταργηθούν και οι παρελάσεις οι οποίες εξυψώνουν το ηθικό των Ελλήνων. Τη κολοαριστερή γιορτή του πολυτεχνείου γιατί δεν την καταργείται τομάρια?

Τα δύο κόμματα – «τσόντες» έχουν συμφωνήσει σε όλα!…


Γράφει ο Μαγια
Μας αφανίζουν για να μας …σώσουν! Οι χορτάτοι απαστράπτοντες «αστέρες» της σαπίλας, υπό τις οδηγίες – εντολές των δανειστών, μας αναγκάζουν με τον ραγιαδισμό τους να ζήσουμε χωρίς μισθό, χωρίς δουλειά, χωρίς σύνταξη, χωρίς ελπίδα. Επιδιώκουν ομού μετά των διαπλεκόμενων μαυραγοριτών την αφρικανοποίηση της Ελλάδας.
Ακούσαμε την ωμή διατύπωση του εκβιασμού ότι, αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσουμε (προφανώς γιατί θα τη στερηθούν οι τραπεζίτες και οι διεθνείς τοκογλύφοι), είδαμε το νέο επεισόδιο της σαπουνόπερας των «διαφωνιών» του κυρ-Φώτη, για τα εργασιακά, πληροφορηθήκαμε τον χωροφιλακίστικο διάλογο του Στουρνάρα με τη μητέρα του:

ΕΠΕΤΕΙΟΣ - ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΑΙΡΕΤΟΥΣTα μηνύματα που έρχονται από κόμματα και πολίτες και τα ακούν τα «αφτιά» της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και εκείνα των αιρετών (αυτοδιοικητικών και βουλευτών) είναι σαφή, με αφορμή τη νέα λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων που αναμένεται νααποσαθρώσουν ακόμη περισσότερο τις κοινωνικές δομές και τις εργασιακές σχέσεις: «όλοι στους δρόμους για να πούμε ένα νέο ΟΧΙ στα μνημόνια και στη νέα κατοχή».

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ... ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...


Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις Έκοψαν και τις ασκήσεις για οικονομία!

Oι Ένοπλες Δυνάμεις, στη στενωπό της κρίσης, βιώνουν καταστάσεις πρωτόγνωρες. Έγκυρες πηγές έλεγαν στη στήλη ότι οι προγραμματισμοί των ασκήσεων και των επιχειρησιακών εκπαιδεύσεων των Κλάδων έχουν ουσιαστικά παγώσει και μόνον οι απολύτως απαραίτητες επιχειρησιακές δραστηριότητες εκτελούνται. Τρανό παράδειγμα -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- αποτελεί η εκπαιδευτική δραστηριότητα στο Πολεμικό Ναυτικό, η οποία είναι η πλέον συρρικνωμένη των τελευταίων -κρατηθείτε!- σαράντα χρόνων. Ούτε μια άσκηση τύπου «Καταιγίς» ή «Λαίλαψ», ή ακόμη και η μικρότερης κλίμακας «Αστραπή», δεν έχει γίνει το τελευταίο εξάμηνο και δεν προβλέπεται να γίνει τίποτε μέχρι το τέλος του χρόνου.

Φρούριο η Θεσσαλονίκη – Παρέλαση 2.000 αστυνομικών στους δρόμους της πόλης Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Φρούριο η Θεσσαλονίκη – Παρέλαση 2.000 αστυνομικών στους δρόμους της πόλης


Φρούριο η Θεσσαλονίκη – «Παρέλαση» 2.000 αστυνομικών
Τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων, αλλά και ισχυρής αστυνόμευσης θα ζήσουν οι κάτοικοι...
της Θεσσαλονίκης, αφού από σήμερα Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή η πόλη θα φιλοξενήσει ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ οι οποίες θα εγγυηθούν την ομαλότητα του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης, αλλά και την παρέλευση της 28ης Οκτωβρίου.

Βουλευτές του Σύριζα εγκαλούν τον ΥΠΕΘΑ γιατί παίρνει τα ....δωρεάν Άρματα απο τις ΗΠΑΠαναγιωτόπουλος : Δεν αποφασίσαμε ακόμη εάν   θα τα πάρουμε ... 
Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά δεν πρέπει να πάρουμε τα 'αρματα γιατί δεν ενημερώσαμε τον Βαρεμένο  και τον Δρίτσα !!
Με έγγραφό του στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος ενημερώνει πως δεν έχει ληφθεί απόφαση
για προμήθεια αρμάτων μάχης, ενώ αναφέρει ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση πρότασης των ΗΠΑ για δωρεάν παραχώρηση 400 μεταχειρισμένων αρμάτων μάχης ABRAMS στον ελληνικό στρατό.

Κατσέλη: «Η δόση δεν θα πέσει στην αγορά» [ΗΧΗΤΙΚΟ]
Τώρα τα θυμήθηκε η κυρία Κατσέλη, όταν όμως, μαζί με τον ΓΑΠ και τον Παπακων/νου, έφτιαχνε τον περιβόητο "νόμο Κατσέλη" για τα εργασιακά, ισοπεδώνοντας τον ιδιωτικό τομέα, τα ξέχασε, φαίνεται....Οι Έλληνες αυτοοργανώνονται.


Στα όριά τους σπρώχνει το ελληνικό κράτος με την ανικανότητα και την αδιαφορία του, τους πολίτες τους. Το ένα μετά το άλλο, σχετικά μικρά, κέντρα της ελληνικής περιφέρειας, αποφασίζουν να αυτοπροστατευτούν καθώς το κράτος αδυνατεί να κάνει αυτό για το οποίο, τελικά, υπάρχει.

Νόαμ Τσόμσκι: "Αυτές είναι οι δέκα τεχνικές για να σας ελέγχουν το μυαλό"

Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.

Ντοκουμέντο! Πρώην Σοβιετικός αντιφρονών προειδοποιεί ότι η ΕΕ μετατρέπεται σε σοβιετικού τύπου δικτατορία

The Brussels Journal / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Vladimir Bukovksy, (Βλαντιμίρ Μπουκόφσκι, νευροφυσιολόγος και συγγραφέας, που γεννήθηκε το 1942), σήμερα 70 ετών, πρώην σοβιετικός αντιφρονών, φοβάται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση βαδίζει ολοταχώς στο να γίνει μια άλλη Σοβιετική Ένωση. Σε μια ομιλία του στις Βρυξέλλες* ο κ. Bukovsky χαρακτήρισε την ΕΕ ένα «τέρας» που πρέπει να καταστραφεί,

Ποιος ήταν πρωθυπουργός όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους;

Ποιος ήταν πρωθυπουργός το 1981, όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους; Ξέρουμε τι σκεφτήκατε όταν είδατε τον τίτλο και τη χρονολογία 1981.
Το μυαλό σας πήγε κατευθείαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, σωστά;
Δυστυχώς, κάνετε λάθος, Έλληνες κι Ελληνίδες.

Υπάνθρωποι της Σχολής του Σικάγου και το Σοκ και Δέος

Ο Μίλτον Φρίντμαν ήταν ο μεγάλος γκουρού του ιδεολογικού κινήματος υπέρ του αχαλίνωτου νεοφιλελεύθερου Καπιταλισμού της καταστροφής των εθνών. Ήταν ο δημιουργός οικονομικών μεθόδων του νεοφιλελευθερισμού και ο άνθρωπος που θαύμαζε οι «δημοκρατικά» εκλεγμένοι Θάτσερ, Ρήγκαν και Μπους καθώς και πολλοί «δικτάτορες» της Λατινικής Αμερικής. Ήταν ο δημιουργός των «δεξαμενών σκέψης»

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙΤου Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
 Δραματικοί τόνοι δόθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα, στις προχθεσινές διαφωνίες τακτικού και δευτερεύοντος χαρακτήρα των πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης. Κανένα επικίνδυνο αδιέξοδο ούτε ρωγμές στη συγκυβέρνηση υπάρχουν, ασχέτως των περί του αντιθέτου τίτλων.