ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Η Γαλλία απαγόρευσε τις διαδηλώσεις ισλαμιστών


Πριν από λίγο αναστέλλεται η οποιαδήποτε αδειοδότηση για εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της γνωστής “ταινίας”.
Δηλαδή οι ισλαμιστικές οργανώσεις δεν θα έχουν το δικαίωμα για νόμιμες συγκεντρώσεις έξω από την Αμερικανικη πρεσβεία.
Αυτό που μένει είναι πως θα αντιδράσει το Γαλλικό κράτος στις “αυθόρμητες” εκδηλώσεις ιεράς οργής.


Επεκτείνεται το "Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες". Παρουσιάστηκε η πρώτη συσκευασία προϊόντος με την ένδειξη "Χωρίς Μεσάζοντες"

Σε νέα προϊόντα, όπως όσπρια, αλεύρι, φρούτα και λαχανικά, επεκτείνεται το "Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες", που ξεκίνησε τη δράση του πέρυσι.
Όπως αναφέρει το Έθνος, τα μέλη του Κινήματος αποφάσισαν στη διάρκεια πανελλαδικής σύσκεψης στην Κατερίνη να δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ανοιχτή σε παραγωγούς και καταναλωτές για την εξεύρεση φτηνών αγροτικών προϊόντων.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ ΚΟΡΟΊΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΟΜIΣΕΙ...

Η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία τώρα είναι εκπρόσωπος της χώρας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι αμείβεται με
7.500 ευρώ το μήνα συν 1000 ευρώ, που λαμβάνει για το επίδομα τέκνου, καθότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», τα... καλά δεν σταματούν εδώ για την κα. Μπιρμπίλη.



Με εντολή Δένδια θα παρακολουθεί η αστυνομία τις Εθνικιστικές σελίδες (εμάς δηλαδή) στο διαδίκτυο για ύποπτες κινήσεις!!! Καλό αυτό, θα έχουμε παραπάνω επισκέψεις...


Ο κ. Δένδιας, σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους της Κυριακής», ενημέρωσε στα μέσα της εβδομάδας τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και ζήτησε να κοινοποιηθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.


''Παρακολούθηση, σε συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον επικεφαλής της Μ. Σφακιανάκη, συγκεκριμένων ιστοσελίδων που διακινούν υλικό και πληροφορίες σχετικά με κινήσεις ακροδεξιών οργανώσεων στη χώρα.''

Μην ανησυχείτε όοοταν έρθει στην εξουσία ο Αλέξης θα αναστηθούμε

Χαλαρά…. ακριβώς όπως ήταν η Νέα Δημοκρατία αντιπολιτεύθηκε την κυβέρνηση Πασοκ. Έτσι και ο Σύριζα. Μπορεί το σύνολο της δημόσιας περιουσίας να βγαίνει στο σφυρί, τα μέτρα λιτότητας να συνεχίζονται και να ακολουθούν καινούργια για την (11,5 δις) , η ύφεση να χτυπάει ρεκόρ μαζί και οι αυτοκτονίες, όμως μην απελπίζεσθε… θα μας σώσει ο Αλέξης. Πότε; Μα γιατί βιάζεστε; Όταν έρθει στην εξουσία! Δεν έχει σημασία αν μέχρι τότε θα έχουν ξεπουληθεί όλα ή θα έχουν αυτοκτονήσει άλλοι 3000 πολίτες, θα περιμένουμε….

"ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;"... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ...! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ...!!!



ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ...

tovima.gr._ Ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπουργός Aμυνας κ. Φραγκούλης Φράγκος πρόκειται σύντομα να εκδώσει βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη. Μαθαίνω ότι ο τίτλος του βιβλίου θα είναι «Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;» και όσοι το έχουν διαβάσει λένε ότι ουσιαστικά πρόκειται για την ελληνική απάντηση στο «Στρατηγικό βάθος» του κ. Αχμέτ Νταβούτογλου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Να τι κατάφερε η ενεργειακή πολιτική της Ελλάδας…


Τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής (το εάν τα έχουμε διαβεί βέβαια αυτό αποτελεί και ζήτημα προσωπικής εκτίμησης), τη στιγμή που μεγαλορρήμονες φωστήρες υπερ-επιστήμονες μας κοροϊδεύουν με τη δήθεν «ολοκληρωμένη ενεργειακή πολιτική της χώρας», ένας ανεξάρτητος οργανισμός, ο οποίος για τους γνωρίζοντες αποτελεί σημείο-αναφοράς για τέτοιου είδους ζητήματα, το Fraser Institute έρχεται να μας προσγειώσει στη δυσάρεστη πραγματικότητα…
Εικοστή-πρώτη στην Ευρώπη λοιπόν και… ενενηκοστή-τρίτη στον κόσμο (στους… 147) θεωρείται η Ελλάδα αναφορικά με την ενεργειακή της πολιτική και την εν γένει παρουσίαση της στην διεθνή αγορά υδρογονανθράκων, καθώς και στο επίπεδο προσέλκυσης επενδύσεων, σύμφωνα με το κορυφαίο ινστιτούτο…

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ




ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ . ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΞΥΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ
Ενταση στο λιμάνι του νησιού. Οι μετανάστες προσπαθούν να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής και οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονται στο Αγαθονήσι δεν τους το επιτρέπουν. Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση μεταφορά τους από το νησί, ενώ κάποιοι όπως ο νεαρός στην φωτογραφία, κρατούν ξύλα και κουπιά με τα οποία απειλούν όποιον τους πλησιάσει. 

Πὲς τοῦ Χριστούλη νὰ μὲ δεχτεῖ...

"Προχθές, γυρίζοντας ἀπὸ ἕναν Ἑσπερινὸ πέρασα ἀπὸ τὴν Ὁμόνοια. Πλῆθος νέων ἦταν μαζεμένοι γύρω ἀπὸ ἕνα παιδί. Στὸ χέρι του κρατοῦσε τὴν τελευταία σύριγγα τοῦ θανάτου. Τὸν πλησίασα καὶ μὲ δακρυσμένα μάτια φώναξε: “ Βοήθεια, πεθαίνω…”. Ἔτρεξα κοντά του τὸν ἀγκάλιασα. Μὲ σπασμένη φωνὴ μοῦ εἶπε: “ Παππούλη, πεθαίνω διάβασέ μου μιὰ εὐχή“ . Γονάτισα, τοῦ διάβασα μία εὐχή. Ψέλλισε δύο λέξεις: “ πὲς τοῦ Χριστούλη νὰ μὲ δεχτεῖ” καὶ ξεψύχησε μέσα στὴν ἀγκάλη μου, ἄγνωστος μεταξὺ ἀγνώστων. Φεύγοντας, ψιθύριζα μία προσευχή. ”Χριστέ μου, μία λέξη εἶπε ὁ ληστὴς καὶ τὸν δέχτηκες στὴν βασιλεία Σου, δέξου καὶ τὴν ψυχὴ αὐτοῦ τοῦ παιδιοῦ σου. "

Πρωτοφανής παράταξη δυνάμεων στον Κόλπο - 25 χώρες έχουν στείλει δυνάμεις

Μια πρωτοφανής αρμάδα αμερικανικών, βρετανικών αλλά και πολεμικών σκαφών από συνολκά 25 χώρες, έχει συγκεντρωθεί εντός του Κόλπου ή στην έξοδο των Στενών του Ορμούζ αναμένοντας την μεγαλύτερη πολεμική σύγκρουση μετά τον Β'Π.Π. στην περιοχή αφού στους δύο πολέμους του Κόλπου η αντιπαράθεση ητα σαφώς μικρότερης κλίμακας αφού το Ιράκ είχε το 20% του πληθυσμού που έχει το Ιράν σήμερα. 

Πολεμικά σκάφη επιφανείας, αεροπλανοφόρα, ναρκαλιευτικά αλλά και υποβρύχια από 25 συνολικά χώρες, συγκλίνουν προς την πλέον «θερμή περιοχή» του πλανήτη τα στενά του Χορμούζ. 

Στην Ουάσιγκτον αλλά και στο Λονδίνο θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι από τους τρόπους που το Ιράν θα αντιδράσει σε ισραηλινή επίθεση θα είναι.......

28 δισ. ετησίως κοστίζει η λαθρομετανάστευση στην Ελλαδα


Του Ιωάννη Μιχαλέτου 

Πόσο στοιχίζει η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα; 7 δισ. ευρώ μας κοστίζει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών (βάσει στοιχείων που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρώην Υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος τον Φεβρουάριο του 2011). Στην πραγματικότητα ουδείς γνωρίζει το ακριβές ποσό που υπολογίζεται από 1 δις έως και 10 δις. 12 δισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών (στοιχεία από Τράπεζα της Ελλάδος). Σε αδρές γραμμές έχουν φύγει πάνω από 300 δις. τα τελευταία 15 έτη. 9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από μετανάστες, παράνομους και μη.

Έτσι μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος της υπόθεσης λαθρομετανάστευση ανέρχεται ετησίως στο αστρονομικό ποσό.......

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και οι Θυγατέρες της Πίστις,Έλπίς και Αγάπη


  Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
και οι Θυγατέρες της
Πίστις, Έλπίς και Αγάπη
 
Το Συναξάρι των τεσσάρων αγίων

Μεταξύ των αρχαιότερων μαρτύρων της χριστιανικής πίστεως συγκαταλέγονται η αγία Σοφία και οι τρείς θυγατέρες της Πίστις, Έλπίς και Αγάπη, αφού πρόσφεραν την ζωή τους ως «λογική λατρεία» στον Ιησού Χριστό, κατά τα χρόνια που αυτοκράτορας στην Ρώμη ήταν ο Αδριανός (117-138).

Η αγία ζωή τους και το μαρτυρικό τέλος των τριών θυγατέρων αποτελούσαν επί αιώνες παράδειγμα προς μίμηση των χριστιανών. Η μνήμη τους τιμόταν με ευλάβεια και οι διηγήσεις για την άθλησή τους αποτελούσαν προσφιλές άκουσμα και εποικοδομητικό ανάγνωσμα. Ιδιαίτερα μάλιστα κατά την βυζαντινή περίοδο, όποτε είχαν αναδειχθεί σημαντικοί συναξαριστές και αγιολόγοι. Το υλικό αυτό, διάσπαρτο σε διάφορες συλλογές, το περισυνέλεξε με ζήλο και με κόπο ο άγιος Συμεών (περί το 910-987).

Μεταξύ των έργων του, ο άγιος Συμεών (τιμάται στις 9 Νοεμβρίου), έγραψε και το «Μαρτύριον των αγίων γυναικών Σοφίας και των θυγατέρων αυτής Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης» (περιέχεται στον τόμο 115, στήλες 497-514 της Ελληνικής Πατρολογίας του J. - P.Migne), από το οποίο και αντλούνται όλα τα στοιχεία που παρατίθενται στη συνέχεια του παρόντος.

Χήρα με τρείς θυγατέρες στη Ρώμη
Στα χρόνια που βασίλευε στην κοσμοκράτειρα Ρώμη ο Αδριανός,

Άκρως επικίνδυνο ψάρι ξεβράστηκε στην Ηγουμενίτσα!

 
H αλλαγή της θερμοκρασίας του νερού, έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση νέων ειδών, πολλές φορές άκρως επικίνδυνων. Τα τελευταία χρόνια ένα νέο είδος ψαριού κολυμπάει στα νερά μας.

Πρόκειται για τον λαγοκέφαλο, ο οποίος έρχεται από τηνΕρυθρά θάλασσα, μετανάστευσε τα τελευταία 3-4 χρόνια και στην Ελλάδα, μέσω της διώρυγας του Σουέζ και αναπαράγεται με ταχείς ρυθμούς.

Εάν τον ψαρέψετε κατά λάθος ή τον συναντήσετε κάπου να πωλείται, αποφύγετε τον.

Οι τοξίνες που έχει στο σώμα του μπορούν να προκαλέσουν........

Μειώνονται κατά 30% οι δόσεις των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων

Μειώνονται κατά 30% οι δόσεις των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων
Ρυθμίσεις για την διευκόλυνση των νοικοκυριών που στενάζουν από τα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης σε συνεργασία με τις τράπεζες με στόχο την μείωση των δόσεών τους κατά 30%. 

Πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Έθνος» αναφέρουν ότι οι τράπεζες θα καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι το τέλος του μήνα. Οι προτάσεις θα αφορούν αλλαγές στο «νόμο Κατσέλη» για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αλλά και ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των δανειοληπτών που αποπληρώνουν κανονικά τα δάνειά τους. 

Στόχος των τραπεζών, αναφέρει το δημοσίευμα, είναι.......

Ήταν λευκοί και ήταν σκλάβοι

ΚΟ: Στερεότυπα και προκαταλήψεις. Ποιος δεν επηρεάζεται; 
Έτσι, όταν γίνεται λόγος περί «ρατσισμού», αυτόματα, στο μυαλό των περισσοτέρων ανθρώπων έρχεται η εικόνα ενός λευκού που μισεί και κυνηγάει έναν ταλαίπωρο μαύρο ή ένα άτομο μιας άλλης φυλής. Όταν πάλι, ακούμε περί «δουλείας» στο μυαλό σχεδόν όλων των ανθρώπων έρχεται η εικόνα ενός δυνάστη λευκού που έχει στην

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟ- ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΦΛΕΒΑΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-O MAΣΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

mineiko3ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-O MAΣΟΝΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Σιγά σιγά με όλους αυτους τους δοσίλογους που μαζεύτηκαν πάνω από το κεφαλι μας, τους προδότες που ξεπουλάνε την Ελλάδα, μαθαίνουμε και την ιστορία σκοτεινών προσώπων που άφησαν τις μαγαρισμένες φύτρες τους στην πατρίδα.

Σειρά έχει ο προπάπους του Γιώργου Παπανδρεου. Ο άνθρωπος που

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

koyv-sam-beni

Η Ανωτάτη Αρχή Δικαίου στην Δημοκρατία είναι το Δημόσιο Συμφέρον του Λαού (Συντ. 1 και 106 παρ.3). Συνεπώς, σε καταστάσεις oικονομικών δυσχεριών και αδυναμίας του κράτους για την ταυτόχρονη αποπληρωμή και των εξωτερικών δανείων και των εσωτερικών του υποχρεώσεων, το κάθε κράτος είναι υποχρεωμένο κατά ΑΠΟΛΥΤΗ προτεραιότητα να καλύψει τις δεύτερες και

Κρανιδιώτης για Λάλα: "Κανείς πατριώτης να στηρίξει;"


"Καμμία υπηρεσία ή υπουργείο που πληρώνει συμβούλους και διάφορους άλλους κοπρίτες δεν έχει θέση γι' αυτόν;" γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης για τον φίλο του Σταύρο Λάλα που καταδικάσθηκε από τις Η.Π.Α, ως κατάσκοπος της Ελλάδας.

Γράφει στη σελίδα του στο Facebook, ο Φαήλος Κρανιδιώτης :

"Απόψε με τον καλό μου φίλο Στηβ Λάλα. Εξέτισε 12 χρόνια κάθειρξης σε ομοσπονδιακή φυλακή για κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας, που έκανε ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.