ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ!!

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Goldman Sachs: Ποια Ελλάδα; Το πετρέλαιο μας νοιάζει!

 
Με κυνικό τρόπο αναφέρθηκε στη χώρα μας ο πρόεδρος τηςGoldman Sachs Asset Management, Τζιμ Ο’ Νιλ.«Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα; Ποιος;» διερωτήθηκε ο Ο’Νιλ, χαρακτηρίζοντας υπερβολική τη σημασία που δίδεται στο πρόβλημα χρέους στη ....χώρα μας. Σύμφωνα με τον Ο’ Νιλ, οι συνέπειες της ελληνικής κρίσης στην παγκόσμια οικονομία εν είναι μεγάλες, 
υποστηρίζοντας ότι η σημασία της χώρας μας θα παραμένει περιορισμένη όσο η Ευρώπη στηρίζει την Ιταλία και την Ισπανία.

Αντιθέτως, ο αξιωματούχος δεν έδειξε να…

"Τα κατάφερε"

Ρε αδελφή...ψυχή Χρυσοχοίδη τελικά κατάφερες σήμερα να μην σας κρεμάσουνε στο σύνταγμα. Εδώ που τα λέμε έβαλαν το χεράκι τους και τα βλήματα που ακούν στο όνομα μπάτσοι.
Αλλά σήμερα ήταν σαν αναπαράσταση του 1821, ο Ελληνικός στρατός και οι γενίτσαροι μόνοι τους!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ - ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ


Δεν είναι ημέρα επετείου η σημερινή. Είναι ημέρα συνέχισης της επαναστάσεως απέναντι στους τουρκοπροσκυνημένους! Η Ελλάς είναι υπόδουλη για μια ακόμη φορά στην ιστορία της. Αυτή τη φορά με δόλιο τρόπο από μια δράκα γραικύλων προδοτών που την ξεπούλησαν στο όνομα μιας, νεοοθωμανικής αυτοκρατορίας, αυτή τη φορά…

Το Εθνος βάλλεται και αυτή τη φορά με σύγχρονα και εκλεπτυσμένα όπλα. Χτυπάνε τις βάσεις μας, την ιστορία, τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας. Συκοφαντούν και χλευάζουν, χωρίς να φοβούνται. Νομίζουν πως γονάτισαν τον Έλληνα για τα καλά τώρα, μα γελιούνται γι ακόμη μια φορά... Η Επανάσταση δε δικαιώθηκε ποτέ… Εκατόν ενενήντα χρόνια νέας σκλαβιάς έχουν περάσει κι αντέχουμε ακόμα… Το αίμα δε στέγνωσε και οι κουβέντες δεν πάλιωσαν, παραμένουν ν' αντηχούν δυνατά στα αυτιά μας και να μας θυμίζουν πως τίποτα δε θα χαθεί, αν δε χαθεί κι ο τελευταίος από εμάς...

Για τις παρελάσεις

Οι παρελάσεις γίνονται και για τον Ελληνικό λαό και για τους εχθρούς του έθνους. Φέτος τις κάναμε μόνον για τους εχθρούς.

Άγριο γιουχάισμα προς τον υφυπουργό εσωτερικών

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ........
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ποιοί επωφελούνται από το διπλό μακελειό στη Γαλλία και τι επιζητούν;

Eνώ τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, συμβατικά και μη, περιορίστηκαν σε αναλύσεις γύρω από τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα στη Γαλλία, καταλήγοντας περίπου στο ίδιο συμπέρασμα ("Κερδισμένος βγαίνει ο Σαρκοζί"), δύο θεωρήσεις για το ίδιο θέμα, που προέρχονται η μία από Ρωσία και η άλλη από ΗΠΑ, παρουσιάζουν, κατά τη γνώμη μας, πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αφού τις μελετήσετε, θα μπορέσετε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Δεν πειράζει

Δεν πειράζει ορε  Έλληνες που δεν είδαμε την παρέλαση, έχουμε χρόνια μπροστά. Ας την χαρούν οι προδότες για τελευταία φορά, γιατί του χρόνου θα είναι όλοι λείψανα!  

Μια σκέψη

Στη μάχη στα Δερβενάκια ο Νικηταράς όλη τη μέρα πολεμούσε, και σε κάποια στιγμή από το πολύ το αίμα κοντοστάθηκε, από τους πολλούς σκοτωμούς...μετά σκέφτηκε και είπε, "κουράγιο Νικήτα τούρκους σφάζεις και συνέχισε! 
 Και εμείς χεζόμαστε με το χαράτσι που μας έστειλε ο πόρνης γιος....έ ρε διαφορά.

Απαράδεκτο.... χρώμα κτηρίου!

Παρέλαση αλληλεγγύης από τους ομογενείς της Νέας Υόρκης

Την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου τίμησε ο Ελληνισμός της Νέας Υόρκης με πανηγυρική δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας, στο Μανχάταν και παρέλαση στην 5η λεωφόρο.

"Η Ελευθερία είναι μη διαπραγματεύσιμο αγαθό", τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του, μιλώντας εκ μέρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου ο πρόεδρος της μόνιμης διακομματικής επιτροπής για θέματα του Ελληνισμού της Διασποράς, Ηλ. Καρανίκας, ο οποίος μαζί με το συνάδελφό του Ν. Παναγιωτόπουλο εκπροσωπούν τη Βουλή στους γιορτασμούς της Ομογένειας για την εθνική επέτειο.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου, Λ. Λουκά, που εκπροσωπεί την κυπριακή κυβέρνηση, ανέφερε ότι...

[VIDEO] Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος στην NET.

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1954 στη Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Μετά την συμπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, συνέχισε τις σπουδές του στο Harvard και το M.I.T. (Η.Π.Α.), όπου και έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους (Master) και διδακτορικό (Ph.D). Εργάστηκε ως ερευνητής και...

ΟΥΤΕ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

 
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν άρεσε προφανώς τον πίνακα της Ελευθερίας και τον έβγαλε. Στη φωτογραφία βλέπουμε ότι πλέον έφυγε από το πρωθυπουργικό γραφείο και η ελληνική σημαία.

Τόσο καιρό που μπαινοβγαίνουν οι αρχηγοί κομμάτων στο μέγαρο Μαξίμου, δεν έγινε θέμα επαναφοράς τους;
Ο Παπανδρέου έφυγε. Δεν πρέπει τώρα οι αρχηγοί των κομμάτων που συγκυβερνούν, να απαιτήσουν από τον πρωθυπουργό την επάνοδο στην πρότερη κατάσταση;  

πηγη

ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ!!!!!!!!!

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

 

Μαθητές με δάκρυα στα μάτια ψάλλουν τον ΕθνικόΎμνο

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Απέφυγε να απαντήσει...

Την ώρα που τελείωσε τις προκαθορισμένες δηλώσεις του ο Κ. Παπούλιας, δέχτηκε μια απρόσμενη ερώτηση από μια δημοσιογράφο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.
"Κύριε Πρόεδρε δεν έχετε κάποιο σχόλιο για...

Αγρίνιο:''Στον κ... σας''-Το τύμπανο που κέντρισε τα βλέμματα στην παρέλαση!

Μαθητές Λυκείου έκλεψαν την παράσταση με το τύμπανο που βλέπετε στη φωτογραφία και απευθυνόταν στα κοινοβουλευτικά κόμματα...

Πλήθος κόσμου φώναζε...

Η δήλωση του αιώνα από τον ΒΛ@ΚΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!

Μετά το τέλος της παρέλασης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι η φετινή παρέλαση ήταν…

η καλύτερη που ζήσαμε ποτέ!

Ο κ. Αβραμόπουλος εκτός από αυτή τη φράση, που προφανώς θα εννοούσε το “τεχνικό” κομμάτι της παρέλασης και “ευλογώντας παράλληλα τα γένεια του”, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται αφού δεν υπήρχε καθόλου κόσμος και όλα ήταν αποκλεισμένα από την αστυνομία, μίλησε και αυτός για τις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες που χρειάζεται να γίνουν, αφήνοντας πίσω τα “μικρά” και βάζοντας μπροστά τα “μεγάλα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος λέγοντας ότι:...

Στα γαλανόλευκα Μελβούρνη και Σίδνεϊ – Αυτή είναι παρέλαση!

Οι δύο μεγαλουπόλεις τίμησαν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου με χιλιάδες Ελληνόπουλα, να κάνουν παρέλαση στο κέντρο των δυο μεγαλύτερων πόλεων της Αυστραλίας, ενώπιον χιλιάδων ομογενών.

Χρώμα,ζωντάνια και παλμό στον εορτασμό για την 25η Μαρτίου έδωσαν στη Μελβούρνη δεκάδες παροικιακά και κρατικά σχολεία της μητρόπολης του Ελληνισμού της Αυστραλίας. Εκτιμάται ότι συμμετείχαν περίπου 8 χιλιάδες μαθητές και εκπρόσωποι και μέλη συλλόγων. Στο Σίδνεϊ, για πρώτη φορά φέτος έπειτα από 20 χρόνια ο εορτασμός ήταν ενωτικός.

Οι ομογενείς και στις δυο πόλεις, παρουσίασαν μια λαμπρή εικόνα του εορτασμού και υπενθύμισαν ότι, ο χρόνος δεν χαλαρώνει τις σχέσεις με την Ελλάδα και ότι...

Πεδίο μάχης η Πάτρα - Ματαιώθηκε η παρέλαση στο Ηράκλειο Κρήτης

Επεισόδια σημειώθηκαν σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, με πρωταγωνιστές τους απλούς αλλά και αγανακτισμένους πολίτες που διαμαρτύρονται ενάντια στην παρουσία των επισήμων στο φετινό εορτασμό της 25ης Μαρτίου, αλλά και ενάντια των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ. που κατέστησε σχεδόν απαγορευτική την πρόσβαση γονέων στα σημεία που διεξάγονταν οι παρελάσεις.

Έτσι, μετά την μικροένταση που προκλήθηκε στην στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας από ομάδα 40 περίπου ατόμων που προσπάθησε να πλησιάσει στη Βασιλίσσης Αμαλίας, με περίπου10 λεπτών ξεκίνησε και η καθιερωμένη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα...

“Απόλαυσαν” με την ησυχία τους οι πολιτικοί τη στρατιωτική παρέλαση – Επεισόδια και δακρυγόνα σε παρελάσεις στην επαρχία

- Ξύλο και δακρυγόνα σε Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη και Λάρισα
- Πολίτες φώναζαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ όταν ολοκληρώθηκε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου
- Αμηχανία του Προέδρου της Δημοκρατίας σε ερώτηση δημοσιογράφου
- Τελευταία στιγμή ακύρωσαν την παρέλαση στην Καλλιθέα και οι μαθητές παρέλασαν μόνοι τους
- Πίσω από τα κάγκελα είδαν την παρέλαση οι λιγοστοί πολίτες

Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε η...

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ" !!


ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ... Δεν άντεξαν φέτος και έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση οι "οικολόγοι πράσινοι" του Τρεμόπουλου (που εξακολουθούν πάλι να σπρώχνουν στις δημοσκοπήσεις τα γνωστά κέντρα) για να μας ενημερώσουν πως είναι ΚΑΤΑ των παρελάσεων. Διαβάστε λοιπόν και ΔΙΑΔΩΣΤΕ την ανακοίνωση των πουρναροκαλλιεργητών για να μάθουν φίλοι και γνωστοί τι μυαλά κουβαλάνε και τι σκοπούς εξυπηρετούν.
Και μην ξεχνάτε πως ο απώτερος στόχος όλων αυτών των δήθεν προοδευτικών δυνάμεων δεν είναι άλλος απο την οριστική κατάργηση των παρελάσεων, τις οποίες πρέπει να περιφρουρήσει ο Ελληνικός λαός απέναντι στις ονειρώξεις των ανθελλήνων:

Παρέλαση μέσα σε κλουβί και με 4.000 αστυνομικούς φρουρά
Σε πλήρη ανάπτυξη θα βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής έως και τη νύχτα της Κυριακής οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της πρωτεύουσας
, ενώ εφεδρείες της αστυνομίας έχουν τεθεί σε επιφυλακή σε τουλάχιστον 300 σημεία της χώρας όπου θα διεξαχθούν παρελάσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Συγκεκριμένα και για πρώτη φορά λαμβάνονται μέτρα επιπέδου εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου για εκδηλώσεις τύπου εθνικής επετείου.
Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. παραδέχεται πως ακριβώς επειδή δεν υφίσταται προηγούμενο, ο σχεδιασμός αστυνόμευσης της κεντρικής κυρίως εκδήλωσης στην Αθήνα είναι εξαιρετικά δυσχερής.

Σχεδιάζουν προβοκάτσια στη παρέλαση και αναβολή των εκλογών;

Γνωρίζει κανείς με ασφάλεια την πραγματική ημερομηνία των εκλογών;

Μην μου πείτε ότι θα γίνουν στις 19 του περασμένου Φεβρουαρίου, όπως μας υποσχέθηκε ο αξιόπιστος κ. Σαμαράς.

Προκαλεί πάντως υποψίες το γεγονός ότι η κυβέρνηση και η Τρόικα αποφεύγουν να ορίσουν σαφή ημερομηνία εκλογών. Λες και κάπου, στο παρασκήνιο σκοτεινών διαδρόμων, γίνεται σχεδιασμός για την αποτροπή τους.

Η Γερμανία έβγαλε 50 δις ευρώ από την ελληνική κρίση! (To video του ARD1)
Ένα ρεπορτάζ με σοκαριστικές αλήθειες από το κανάλι ARD1 της γερμανικής τηλεόρασης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Γερμανία έδωσε για την ενίσχυση της Ελλάδας 15 δις σε χρήμα. Τα υπόλοιπα είναι εγγυήσεις σε περίπτωση χρεοκοπίας.

Μόνο που τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της ελληνικής κρίσης και της υποτίμησης του ευρώ έβαλε στα ταμεία της 50 δις ευρώ από την αύξηση των εξαγωγών της!
kourdistoportocali

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ


altΑξίζει να δούμε σήμερα κάποιες ιστορικές αλήθειες, που αναδεικνύουν τον σταυρικό ρόλο της Ορθόδοξης Παράδοσης στα δύσκολα χρόνια της Τουρκοκρατίας. 
Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να αμφισβητήσει, όταν εξετάζει τα πράγματα ψύχραιμα, ότι η διατήρηση της ορθόδοξης πίστης του Έλληνα σήμαινε και τη διατήρηση της ελληνικότητας του, ενώ ο εξισλαμισμός του Έλληνα σήμαινε και την απώλεια της ελληνικότητάς του. 
          ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
                                          

Μηνύματα των γενιτσάρων πολιτικών αρχηγών

Οι απάτριδες, ανθέλληνες, μαριονέτες πολιτικοί, μιλούν για πατρίδα,έθνος,θεό...,ναι ναι ακόμα και το θεό ανακατεύουν, οι όρχεις του Τρισέ .
Παπούλιας:ο καθένας μας, ανάλογα με τις δυνάμεις του, οφείλει να συμμετέχει στην υπεράνθρωπη προσπάθεια του Λαού μας» και τονίζει ότι «οι πρόσφατες αποφάσεις που δρομολογήθηκαν με τη συνεργασία των εταίρων μας, έδωσαν μια μεγάλη ανάσα στη μάχη που δίνει η χώρα μας, τίποτα όμως δεν έχει ουσιαστικά κριθεί.Οι θλιβεροί νάνοι βγήκαν βόλτα στο σύνταγμα με τα σκυλιά τους


Ο εξευτελισμός συνεχίζεται. Οι ασφαλίτες, αυτά τα εκουσίως αγράμματα και δηλητηριωδώς ανόητα βλαστάρια της πελατειακής σήψης του Ελληνικού κράτους, με την χαρακτηριστική μισάνθρωπη εμφάνιση με το σκούρο κοστούμι και τα γυαλιά τύπου "Μάσκα", καθαρίζουν για τα αφεντικά τους που μάταια περιμένουν έστω ένα βλέμμα από τα παιδιά που παρελαύνουν μπροστά τους.

ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ECONOMIST

 

Το ECONOMIST δημοσιεύει δηλώσεις του Προέδρου του Εκτελεστικού Συμβουλίου του KCK (Ένωση Κοινοτήτων του Κουρδιστάν) και ενός εκ των ηγετών του PKK, Μουράτ Καραγιλάν.

«Από εδώ και στο εξής δεν πρέπει να υπηρετούμε στον τουρκικό Στρατό, δεν πρέπει να πληρώνουμε φόρους και δεν πρέπει να ομιλούμε την τουρκική γλώσσα. Μια νέα φάση άρχισε».
Οι ταραχές πυροδοτήθηκαν στις 18 Μαρτίου όταν δεκάδες χιλιάδες Κούρδοι αψήφησαν την απαγόρευση της Κυβέρνησης Ερντογάν και βγήκαν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και στο Ντιγιάρμπακιρ για να γιορτάσουν το Νορούζ (νέο Κουρδικό έτος). Στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν

Μία λέξη....ΜΠΑΤΣΟΙ.

Μη ξεχάσετε μπάτσοι τη δευτέρα να περάσετε να πάρετε το πεντακοσάρικο να αγοράσετε βαζελίνη, διότι οι μέρες έφτασαν.


parelash 

Την Κυριακή να γυρίσουμε τα ρολόγια 191 χρόνια πίσω!