ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Στην Γερμανία η σκέψη ποινικοποιείται!

Θα δείτε πως η ελευθερία της σκέψης και γνώμης καταδικάζεται στην Γερμανία ως "έγκλημα σκέψης" που "ταράζει τους ανθρώπους" (δυστυχώς το ακούσαμε και αυτό). Είναι εύκολο έτσι να κατανοηθεί η συμπεριφορά του γερμανικού κράτους απέναντι στους Έλληνες αφού οι πρώτοι που το "λούζονται" είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και είναι εμφανές ότι έχει ξεκινήσει μια συστηματική προσπάθεια φίμωσης των ανθρώπων και υποχρεωτικής χειραγώγησης της σκέψης, διαβάστε και την είδηση που αναρτήσαμε για την Αυστραλία, και θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά πλέον με τα "δημοκρατικά" μας καθεστώτα.

Βιασμοί δυτικών γυναικών από Μουσουλμάνους σε όλη την Ευρώπη

Οι βιασμοί των δυτικών γυναικών και κοριτσιών από τους μουσουλμάνους μετανάστες και ακόμα και τους απογόνους τους δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, όχι μόνο στην Ελλάδα όπως πρόσφατα με την άτυχη Μυρτώ αλλά και στη Σουηδία  και σε πολλά μέρη της βόρειας και δυτικής Ευρώπης, αλλά ακόμα και στην Αυστραλία είναι από χρόνια υπαρκτό, και φυσικά οι υπεύθυνοι το γνωρίζουν διότι έχει καταγραφεί στα αστυνομικά δελτία και έχουν γραφτεί πάρα πολλά άρθρα γιαυτό.
 Οι αριστεροί πολιτικοί και τα.....

HELLENIC AIR FORCE - 341 Μοίρα Παντός Καιρού (HD)

ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ

Ο μέγας στοχαστής στις …νεροτσουλήθρες!

Γερμανία: ο στρατός στις πόλεις! Συγκλονιστική είδηση, αλλά πέρασε σχεδόν απαρατήρητη

Συγκλονιστική είναι η είδηση, αλλά πέρασε σχεδόν απαρατήρητη εκτός Γερµανίας: την Παρασκευή δηµοσιεύτηκε απόφαση του Συνταγµατικού Δικαστηρίου της χώρας αυτής, η οποία επιτρέπει σε «εξαιρετικές περιπτώσεις» την ένοπλη επέµβαση των ένοπλων δυνάµεων της Γερµανίας «µε ειδικά στρατιωτικά µέσα πολέµου»!!! Με άλλα λόγια τανκς, πύραυλοι, πυροβόλα, ακόµη και πολεµικά αεροπλάνα µπορούν να χρησιµοποιηθούν στο εσωτερικό της χώρας εναντίον «εσωτερικών εχθρών» απροσδιόριστης φύσης! Βάσει της δικαστικής απόφασης ο κατά περίπτωση προσδιορισµός των «εχθρών» Γερµανών εναντίον των οποίων θα χρησιµοποιηθεί η γερµανική πολεµική µηχανή εναπόκειται στην κυβέρνηση που θα υπάρχει στο Βερολίνο εκείνη τη στιγµή.

Η Ευρώπη αποθηκεύει καύσιμα ...Εμείς και να θέλουμε δεν μπορούμε

Όπως έγινε γνωστό, το Βέλγιο και η Ολλανδία ήδη προέβησαν σε παραγγελίες για την προμήθεια 250.000 τόνων πετρελαίου ντίζελ και βενζίνης το ερχόμενο δίμηνο. Το ίδιο πράττει και η Γαλλία. Το ερώτημα είναι αν ξέρουν κάτι περισσότερο απο εμάς ή απλώς παίρνουν τα μέτρα τους με βάση όσα γνωρίζουμε όλοι μας…

«Κλειδώνει» Εξεταστική για εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας μετά την κατάθεση Ρουμελιώτη


Τα τραγικά γεγονότα του χειμώνα και της άνοιξης του 2010 που οδήγησαν στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας με την είσοδο του ΔΝΤ στην δημοσιονομική διαχείριση της χώρας και την εν συνεχεία προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης θα αποτελέσουν τελικά αντικείμενο εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, με ρόλο ανάλογο αυτό που είχαν οι εξεταστικές επιτροπές και τηα δικαστήρια μετά την περίοδο της κατοχής 41-44 για αυτούς που παρέδωσαν τη χώρα στους Γερμανούς και στην τριμερή κατοχή.
Κεντρικά πρόσωπα στην εξεταστική επιτροπή θα είναι ασφαλέστατα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο επικεφαλής του οικονομικού του επιτελείου Γιώργος Παπακωνσταντίνου κάτι που έγινε σαφές μετά και τη χθεσινή κατάθεση  ενώπιον των εισαγγελέων του Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη του πρώην  εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΗ ΜΑΣΟΝΟΙ > Ξεπουλάνε και στρατιωτικά αεροδρόμια!

Στο σφυρί ακόμη και στρατιωτικά αεροδρόμια. Η κυβέρνηση δεν βάζει φρένο πουθενά και δεν φαίνεται διατεθειμένη να πει όχι σε καμία από τις απαιτήσεις της τρόϊκας. Τι γίνεται με τα στρατιτωτικά αεροδρόμια κα πως θα…πουληθούν; Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Η δημοσιογράφος Κύρα Αδάμ, μ΄ ένα δισέλιδο ρεπορτάζ της στην εφημερίδα Επενδυτής εξηγεί την …βιασύνη της κυβέρνησης να δώσει σε ιδιώτες την εκμετάλλευση 37 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, αλλά επισημαίνει και τα πολλά “αγκάθια” που θα αντιμετωπίσει στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου. Γράφει η Κύρα Αδάμ:

Εκαψαν τον Κεμαλ!Πιθανός αποκλεισμος Σπαρτακ Μοσχας!

Σύμφωνα με την εφημεριδα Χουριέτ, οι οπαδοί της Σπαρτάκ Μόσχας έκαιγαν αφίσες του Κεμάλ Ατατούρκ, κατά τη διάρκεια του χθεσινού προκριματικού αγώνα Champions League με την Φενέρμπαχτσε.

Παραβίασε την συνθήκη ειρήνης με Ισραήλ η Αίγυπτος!


Νέο μέτωπο αστάθειας φαίνεται ότι γεννά η "Αραβική Άνοιξη", καθώς η Αίγυπτος για πρώτη φορά μετά το 1976 μετέφερε στο Σινά βαριές στρατιωτικές δυνάμεις (άρματα μάχης Μ60) αναγκάζοντας το Ισραήλ που είχε συγκατατεθεί για να μεταφερθούν ελαφρές δυνάμεις δίωξης των βεδουίνων που τρομοκρατούν την περιοχή να διαμαρτυρηθεί στις ΗΠΑ για παραβίαση της συμφωνίας ειρήνης που είχε επιτευχθεί στο Καμπ Ντέϊβιντ το 1976. Επίσης ζητήθηκε από την Αίγυπτο να αποσύρει άμεσα τις δυνάμεις της από την χερσόνησο.

Χίος: Οργανωμένος εμπρησμός - Βρέθηκαν μηχανισμοί, γνώριζαν έδαφος & δεδομένα meteo


H χθεσινή απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια να εμπλέξει την ΕΥΠ και την αστυνομία σε ότι αφορά την αναζήτηση των ενόχων της καταστροφικής πυρκαγιάς στη Χίο, αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, απλά επιβεβαίωσε αυτό που γνώριζαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας εδώ και αρκετό καιρό: Οτι επίκειτο "ασύμμετρο" κτύπημα κατά της χώρας από την Ανατολή.
Να σημειώσουμε ότι η Χίος για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες γίνεται πεδίο δράσης των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών: Η υπόθεση της θαλαμηγού με τους Ουκρανούς που ναυάγησε στα Πρασονήσια, μεταξύ Χίου και Οινουσσών, εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, για την ακρίβεια επάνω σε ελληνικό έδαφος και κάλεσε την ...

Είδες ο γλυκός πακιστανούλης του φαναριού; Τώρα σε απειλεί με ΠΟΛΕΜΟ!

Του Στρατή Μαζίδη


Πριν λίγα χρόνια άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτοι λαθρομετανάστες από το Ιράκ, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Ειδικά οι πακιστανοί άρχισαν να καταλαμβάνουν τα πόστα των φαναριών εξαφανίζονταν τα αγενή και ενοχλητικά πολλές φορές παιδιά των τσιγγάνων.
Προφανώς ήταν πιο ήσυχοι και συγκαταβατικοί σε αντίθεση με τους πιο θερμόαιμους ρόμα. Ενδεχομένως δε και πιο υπομονετικοί. Ξέρουν να περιμένουν.

Ασυνήθιστες στήλες φωτός στην Ιαπωνία



Εκτός από την αφόρητη βασανιστική ζέστη στην Ιαπωνία, ισχυρές καταιγίδες και βροντές-έπεσαν πάνω από την πόλη και συνοδεύονταν από ασυνήθιστες στήλες φωτός. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι αυτές οι στήλες φωτός εμφανίστηκαν αμέσως μετά από τα ισχυρά χτυπήματα από κεραυνούς.

Ο Στουρνάρας και η Κρεμάλα


Του Θ. Καρτερού

Αν πιστέψουμε το σχετικό ρεπορτάζ του Βήματος, ο Στουρνάρας ανησυχεί. Είπα στους αρχηγούς –του τρεις της κυβέρνησης εννοεί- ότι εγώ δεν θέλω να είμαι αυτός που θα κρεμάσουν στο Σύνταγμα, εξομολογήθηκε στο συντάκτη της εφημερίδας. Και πότε κατά τη γνώμη του κινδυνεύει με κρεμάλα; Αν δεν πάρει τα μέτρα που...
απαιτεί η τρόικα, και τα οποία θα έχουν τραγικές συνέπειες για την οικονομία, για εκατομμύρια πολίτες και για τη χώρα –αλλά ευτυχώς όχι για τον ίδιο!

Λαϊκή οργή για την παρουσία του Σημίτη στην Άνδρο – “Όχι άλλα σκουπίδια!” φώναζαν οι πολίτες.


20120822-084927.jpgΓΟΥΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ
Γιουχάρισαν τον Κώστα Σημίτη σε εκδήλωση λογοτεχνικών βραβείων που θεσμοθέτησε και διοργάνωσε ο Δήμος Άνδρου τη Δευτέρα 20 Αυγούστου στη Χώρα της Άνδρου. Ήταν καλεσμένος του Δήμου Άνδρου για να απονείμει το πρώτο από τα λογοτεχνικά βραβεία. Αγανάκτηση, γιουχαρίσματα και φραστικές αποδοκιμασίες προκάλεσε η προκλητική παρουσία του σε παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Αλβανοί μας απειλούν,πυροβολούν και καίνε την σημαία μας


Δείτε τα βίντεο και διαβάστε ολόκληρο το περιστατικό!!! Σοβαρότατο περιστατικό με τον υπουργό Μανιτάκη και συνέχεια την επόμενη στο αστυνομικό τμήμα!!!


H ΠΟΡΝΟΠΟΙΗΣΗ της Γενιάς των '90 και '00! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ισοπεδώνει αξίες και ηθική εθίζοντας παιδιά στο Πορνό!

Γράφει η Jessica Bennett

Η ιδέα για ένα βιβλίο που να αφορά την κουλτούρα του πορνό ήρθε στον Κέβιν Σκοτ (Kevin Scott) τη μέρα που η κόρη του
αποφάσισε πως έπρεπε απαξάπαντος να αποκτήσει ένα πόνι «Bratz». Επί μήνες το πεντάχρονο κορίτσι τον παρακαλούσε να της πάρει μία κούκλα «Μπρατζ» -με τακούνι-στιλέτο, δικτυωτό καλτσόν, μίνι φούστα, και πελώρια κουταβίσια μάτια στο υπερμέγεθες κεφάλι…

Oι...προτάσεις της Bratz για το
..ντύσιμο των εφήβων κοριτσιών
Αλλά το βλέμμα της κούκλας φαινόταν στον Σκοτ κάπως υπερβολικά σέξι για ένα προνήπιο, κι έτσι αποφάσισαν με τη σύζυγό του να πάρουν στην κόρη τους μία… άλλη κούκλα, που ικανοποίησε τη μικρή μια χαρά. Μόνο που λίγους μήνες αργότερα, η «Μπρατζ» έβγαλε τη σειρά της «μωρά Μπρατζ». «Αν οι κούκλες Μπρατζ έμοιαζαν με εκπορνευόμενες Μπάρμπι, αυτά τα “μωρά” έμοιαζαν επίσης να εκπορνεύονται!» ξεσπάει ο Σκοτ.

Για μία ακόμα φορά κατάφερε να πείσει την κόρη του να της πάρει ένα
«μικρό μου πόνι» και προς στιγμή, κάθε σχετική συζήτηση σταμάτησε. Έως ότου, όπως ήταν αναμενόμενο, η Μπρατζ έβγαλε τα «πόνι Μπρατζ».

Θαύμα εν ώρα βαπτίσεως.



Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στο New Mexico, πήγαν δυο Καθολικοί να γίνουν Ορθόδοξοι, ένας άντρας και μία γυναίκα..
Οι ιερείς τούς είπαν ότι μπορεί να γίνει κανονικά η βάπτιση, με κολυμπήθρα ή να τους διαβαστεί μία ευχή. Η γυναίκα διάλεξε την κολυμπήθρα και βαπτίστηκε πρώτη. Ο άνδρας διάλεξε να του διαβαστεί η ευχή και όχι να βαπτιστεί κανονικά. 
Κάποιος έβγαλε φωτογραφίες το «βάπτισμα» του ανδρός, και να τι είδε όταν τυπώθηκαν οι φωτογραφίες. 

Επίθεση κατά του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ

Το αεροσκάφος του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων Μάρτιν Ντέμπσεϊ δέχτηκε επίθεση από ρουκέτα στην αεροπορική βάση Μπαγκράμ στο Αφγανιστάν και τραυματίστηκαν δύο αμερικανοί στρατιώτες.
Οι ζημιές που υπέστη το αεροσκάφος ανάγκασαν το στρατηγό να χρησιμοποιήσει άλλο αεροσκάφος για να αναχωρήσει από το Αφγανιστάν, όπου πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του συνταγματάρχης Ντέιβ Λάπαν.
Δύο ρουκέτες εκτοξεύθηκαν στη διάρκεια της νύχτας εναντίον της βάσης Μπαγκράμ, της μεγαλύτερης στο Αφγανιστάν και η μία από αυτές έπληξε το αεροσκάφος. Το C17 βρισκόταν στην πίστα του αεροδρομίου μαζί με άλλα αεροσκάφη. .