ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σπάνιο υλικό! 100% πραγματικά Πλάνα διαρρέουν από το εσωτερικό μιας μασονικής στοάς.




 Τι στο καλό κάνουνε εκει μέσα..:;;
Φωνάζουνε και ...στριπτιζεζ;;Ρε γερομπιζμίκιδες τι τα θέλετε αυτά;
Για να φτιαχτούν αυτοί που θα σας τσιβικώσουν μετά ;
ΤΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΗΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
Δείτε το (VIDEO)

Ευάγγελος Βενιζέλος: Πρώτη φορά ακούσαμε καλά λόγια για την Ελλάδα

Με θράσος, αυτό που τον χαρακτηρίζει άλλωστε, ο πολλά βαρύς Βενιζέλος δήλωσε:" Πρώτη φορά ακούσαμε καλά λόγια για την Ελλάδα"!!!.
Μας κόβεις ρε χοντρέ προδότη να μας ενδιαφέρουν τα "καλά" λόγια των πούστηδων της Ε.Ε.? Καλά λόγια από τους Έλληνες έχεις ακούσει ποτέ ρε γαμημένε προδότη? Τα μόνα λόγια που ακούτε και εσύ και οι όμοιοί σου μιλάνε για κρεμάλες!
Τα ορφανά  που έχασαν τον πατέρα τους σήμερα από μουσουλμάνους, τους οποίους ελευθερώνεται από τις φυλακές, θα τα ταΐσει τώρα η πουτάνα η μέρκελ ρε γαμιόλη?
Είμαι πατέρας και εγώ ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ και συμπάσχω , αλλά ένα να ξέρετε το αίμα των αθώων θα πέσει σε σας και στα παιδιά σας ρε γενίτσαροι
.πηγή

Αντιγερμανισμό διαπιστώνει το Βερολίνο…


Το υπουργικό συμβούλιο στο Βερολίνο συζήτησε σήμερα σχετικά με ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης του κινδύνου επανεμφάνισης «παλαιών προκαταλήψεων», κατά της Γερμανίας. Ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε ανέφερε ότι «οι αναμοχλεύσεις κακών ιδεών από το παρελθόν αλλά και οι προκαταλήψεις επανεμφανίστηκαν. Συγχρόνως, αφυπνίστηκαν σε αρκετά γειτονικά μας κράτη οι φόβοι απέναντι για μία ισχυρή Γερμανία».

Το 90% των καταθέσεων του διατηρεί ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντ. Σαμαράς, σε τράπεζα του εξωτερικού! Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ



ENAΣ - ΕΝΑΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ -  ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ 
Oπως φαίνεται από το πόθεν έσχες του προέδρου της Ν.Δ. ο κ. Σαμαράς έχει 285.467 ευρώ σε καταθέσεις στην KBC του Βελγίου, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα.
 
Γιατί κάποιος, στην προκειμένη περίπτωση ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα δεν την εμπιστεύεται τόσο ώστε να διατηρεί τα χρήματα του σε Ελληνική τράπεζα;
 
Γιατί ένας θεωρητικά υποψήφιος πρωθυπουργός έχει καταθέσεις στο Βέλγιο, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις φήμες για επικείμενη χρεοκοπία; Περιμένει χρεοκοπία και διασφαλίζει μ’ αυτόν τον τρόπο τα χρήματα του; Θα αναρωτηθούν οι

Παπαρήγα: Να γίνουν Έλληνες όλοι οι Λάθρο!(ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΡΙΑ,ΠΟΥΤ@Ν@,ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ.......ΒΑΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΑΠΛΥΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ Γ@Μ@ΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ Μ..... ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ.
ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΜΑΤΖΙΚΑ ΝΤΕ ΣΠΕΛ.....

                                   



Η τρόικα πληρώνει ελληνικά ΜΜΕ για να προπαγανδίζουν υπέρ της εξαθλίωσης του λαού!

Αποκάλυψη στο αυριανό CRASH

Συνεχίζεται το θρίλερ της ομηρίας στο εργοστάσιο της HELESI

Ένοπλος κρατάει ομήρους σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας, υπάρχουν δύο τραυματίες από πυροβολισμούς. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
 
Ανανέωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένοπλος είναι απολυμένος εργάτης, που εισέβαλε πριν από λίγη ώρα σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων και, αφού πυροβόλησε έναν εργάτη της εταιρείας, τραυμάτισε και τον έναν εκ των ιδιοκτητών.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ταμπουρωμένος μέσα στο εργοστάσιο, στη βιομηχανική ζώνη της Κομοτηνής, μαζί με τον δεύτερο ιδιοκτήτη της εταιρείας, τον οποίο κρατάει όμηρο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με ειδικό διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.


Υπάρχει κάτι που μ΄αγριεύει περισσότερο από τα πολιτικά παιχνίδια που παρακολουθώ, την κοροϊδία, τον εξευτελισμό , τη φτώχεια..

Είναι το βλέμμα των παιδιών μου. Άδειο κι άγριο μαζί. Με φοβίζει. Με κάνει να ντρέπομαι . Για όσα δεν προσπάθησα. Για όσα «ωχ αδερφέ» είπα. Για όσα «καλά αύριο βλέπουμε τι θα γίνει» είπα.  Για όλη την σιωπηλή αποδοχή όσων έβλεπα γύρω μου αλλά έκανα ελάχιστα για να τα αλλάξω.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πτώση τζίρου 40% για 9 στις 10 επιχειρήσεις


Απογοητευτική ήταν η κίνηση κατά την διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων και στην Θεσσαλονίκη, όπου η πτώση του τζίρου σε σχέση με πέρυσι, ανήλθε κατά μέσο όρο στο 40%, για το 91% των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης, σύμφωνα με έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου (ΕΣΘ) σε δείγμα 200 καταστημάτων στο κέντρο της πόλης και στα ανατολικά και δυτικά προάστιά της. Αύξηση τζίρου κατέγραψε μόλις το 2% των ερωτηθέντων, ενώ στα περσινά επίπεδα κινήθηκε ο κύκλος εργασιών του 6% του δείγματος (το 1% δεν έδωσε απάντηση).

Στην κορυφή της λίστας με τις αιτίες της πτώσης βρίσκεται η οικονομική κρίση με ποσοστό 34% και ακολουθούν η ......

Οριστικό: κόβουν 100 ευρώ από το επίδομα ανεργίας



Παρά τις πληροφορίες που έφερναν το υπουργείο Εργασίας να «παζαρεύει» για το τελικό ύψος του επιδόματος ανεργίας, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Το επίδομα ανεργίας μειώνεται άμεσα κατά 22% και διαμορφώνεται στα 360 ευρώ. Πάνω από 250.000 άνθρωποι χωρίς δουλειά, θα κληθούν να τα βγάλουν πέρα με 100 ευρώ λιγότερα από τον επόμενο κιόλας μήνα
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης,

ΕΚΤΑΚΤΟ – ISDA: «Δεν πτώχευσε η Ελλάδα»!

Πριν από λίγα λεπτά η ISDA ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει πιστωτικό γεγονός για την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας σε επίπεδο «επιλεκτικής χρεοκοπίας». Έτσι, δε θα χρειαστεί να πληρωθούν τα 4.183 συμβόλαια CDS που είχαν εκδοθεί για την Ελλάδα, το κόστος των οποίων είχε φτάσει τα 3,25 δισεκατομμύρια δολάρια.
Κι επειδή οι τιμές των μετοχών, ομολόγων και συναλλάγματος περιλαμβάνουν τις πληροφορίες και μάλιστα τις προεξοφλούν, δεν υπάρχει καμία μεταβολή στις διεθνείς χρηματαγορές, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για μεγάλης σημασίας είδηση!
πηγη 

Ο Ιερώνυμος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι πριμοδοτεί τους... Γερμανούς!


Πολύ σοβαρές καταγγελίες κατά της κυβέρνησης και ειδικά κατά του υπουργού περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου, έκανε ο -σε γενικές γραμμές σιωπηλός- Αρχιεπίσκοπος. Ο Ιερώνυμος ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε το ΥΠΕΚΑ ότι πριμοδοτεί τις γερμανικές επενδύσεις και μπλοκάρει το επενδυτικό πρόγραμμα της Εκκλησίας στον τομέα της ενέργειας και των φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Ο αρχιεπίσκοπος είπε ότι η Εκκλησία αντιμετωπίζεται ως «οργανισμός βήτα κατηγορίας». Με αφορμή το νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ σχετικά με...

ΠΛΟΥΣΙΟΙ & ΦΤΩΧΟΙ

Μία μικρή λεπτομέρεια που κάνει όμως την διαφορά!
Δείτε την συνέχεια και εντοπίστε την.

Ο Χουντής ξεφτίλησε τον Γιούνκερ μέσα στο ευρωκοινοβούλιο!



Έχουμε ξαναπεί ότι ο Νίκος Χουντής είναι ένας από τους ευρωβουλευτές που τιμά την Ελληνική παρουσία στο ευρωκοινοβούλιο.

Σήμερα δεν δίστασε να κάνει σκληρή επίθεση στον ανεκδιήγητο Γιούνκερ, ο οποίος πριν λίγες ώρες είχε κάνει μια πρωτόγνωρη παρέμβαση για το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας…

Για την ακρίβεια ο Νίκος Χουντής έβαλε

Αυξάνεται η θητεία κατά τρεις μήνες

Διαβάστε τι αλλαγές προτείνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τη στρατιωτική θητεία και τις αμυντικές δαπάνες της χώρας. Αναλυτικά οι προτεραιότητες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας


Αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες και πάγωμα της αγοράς νέων εξοπλιστικών συστημάτων προτείνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Έθνος", ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ προτείνει 12μηνη πλέον θητεία, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται εκτενώς στο ακανθώδες αυτό θέμα που απασχολεί τη νεολαία και χιλιάδες οικογένειες που έχουν αγόρια προς στράτευση.
Ο στρατηγός, αναφερόμενος στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την οικονομική κρίση, προειδοποιεί:

Την ίδια ώρα που μέσα στην βουλή ένα μάτσο κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές έπιναν ουϊσκάκια και ψήφιζαν γενοκτονίες… ένας εργάτης πυροβολήθηκε στο κεφάλι γιατί δεν προσκύνησε τα όπλα των φασιστών εισβολέων.


ΦΩΤΟ αρχείου.
Το αηδιαστικό θέαμα μίας διαρκούς ύβρεως. Μιά χούφτα κρατικοδίαιτοι εργατοπατέρες με ακριβά βουλευτικά και υπουργικά κουστούμια,
 ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ κλείνοντας μια προς μία κάθε παραγωγική επιχείρηση, σήμερα να ψηφίζουν μνημόνια. Γιατί το ΚΚΕ δεν έκλεισε καμμία επιχείρηση τουλάχιστον στην μεταπολίτευση. Κάθε μία φάμπρικα που έκλεισε στην Ελλάδα ήταν από τους τεμπελχανάδες πασοκτζήδες και μόνο.

Το μεγάλο παιγνίδι της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή

 Δίκτυο «αράχνη» σε Συρία και Λίβανο

Το «παιγνίδι» της στρατηγικής εμπλοκής της Ρωσίας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής δείχνει να παίρνει όλο και πιο ευρύτερες – αλλά και απρόβλεπτες- διαστάσεις με την αποκάλυψη ότι οι Ρώσοι...
έχουν εγκαταστήσει δύο βάσεις ηλεκτρονικής υποκλοπής σε Συρία και Λίβανο.

Σύμφωνα με αναλυτές το ενδιαφέρον των ΗΠΑ για την «αποκαθήλωση» του καθεστώτος του Bashar Al Assad στη Συρία εδράζεται κύρια εξαιτίας της παρουσίας της Ρωσίας η εμπλοκή της οποίας είναι πολυεπίπεδη με αντιαεροπορικά συστήματα S-300, πυραύλους κατά στόχων επιφανείας P-800 Yakhnot που εδρεύουν στα Μεσογειακά παράλια και τώρα με την αποκάλυψη της ύπαρξης των δύο σταθμών ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Η Ρωσία από την πλευρά της φαίνεται πως δεν είναι διευθετημένη να...

Σφοδρή αντίδραση της Ρωσίας στο ΔΝΤ για το νέο δάνειο


Σφοδρή κόντρα στο ευρωπαϊκό μπλοκ του ΔΝΤ από την ομάδα των BRICS με προεξάρχουσα την Ρωσία, αλλά και σύμμαχο των BRICS την Ελβετία, είχαμε σήμερα για το θέμα της χρηματοδότησης των δανειακών αναγκών της Ελλάδας. Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας εξέφρασε σφοδρές επιφυλάξεις για το κατά πόσο αυτό το πρόγραμμα θα ευεργετήσει την Ελλάδα και όχι απλά τις τράπεζες που έχουν δανείσει την Ελλάδα κια τώρα θέλουν να εισπράξουν τους τόκους.


Είναι χαρακτηριστικό ότι...

Άθλια προπαγάνδα ΜΜΕ για τα γενόσημα.


Έχουμε πάθει πλάκα ομαδικός  με την προκλητική προπαγάνδα των ελεεινών ΜΜΕ που επι μέρες τώρα βομβαρδίζουν τον λαό με χίλιες δυο απόψεις «ειδικών» και μη με σκοπό να περάσει η άποψη ότι τα φάρμακα δολοφόνοι είναι ακίνδυνα.
Παπαδάκιδες και Καμπουράκιδες επιστράτευσαν οι γνωστοί άγνωστοι για την απομυθοποίηση των παρενεργειών των γενόσημων φαρμάκων. Η εξολόθρευση του Ελληνικού λαού επεκτείνεται, βάζοντας δάχτυλο οι φονιάδες  και στον τομέα της υγείας. 

Διέγραψαν συνείδηση για το «μαντρί» οι 5 της Ν.Δ.


Επικίνδυνοι για τον τόπο αποδεικνύονται οι πέντε βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι αν και καταψήφισαν το Μνημόνιο ΙΙ, δεν άντεξαν το πιθανό κόστος της πράξης τους και έσπευσαν άρον – άρον να ψηφίσουν τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, υπογράφοντας έτσι τη δήλωση μεταμέλειας που θα ανοίξει τον δρόμο της επιστροφής τους στο κόμμα. 
Πρόκειται για τους Μανώλη Κεφαλογιάννη, Τάσο Καρυπίδη, Θεόφιλο Λεονταρίδη, Ζήση Τζηκαλάγια και Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο, οι οποίοι επαλήθευσαν την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που ήθελε όσους διαγράφησαν πρόσφατα από την ΝΔ  να επιστρέφουν έρποντας και παρακαλώντας!
Λιγοψυχία, ατολμία και δουλοπρέπεια μετέτρεψαν τη δήθεν επανάσταση σε

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Ποιες είναι οι αλλαγές στον υπολογισμό των επικουρικών συντάξεων



Σειρά τροπολογιών οι οποίες θα έχουν σαν στόχο βελτιωτικές παρεμβάσεις στον εφαρμοστικό νόμο των υπουργείων Υγείας και Εργασίας που σηζητείται στη Βουλή και στο οποίο περιλαμβάνεται η ενοποίηση των επικουρικών ταμείων, κατέθεσε ο υπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης.

Πιο συγκεκριμένα με τροπολογία στο άρθρο 42 καθορίζεται ο τρόπος υπολογισμού της σύνταξης και των......

ΔΕΚΟ: Μονιμότητα τέλος!!!!


Από τις 14 Φεβρουαρίου αναδρομικά θα ισχύει το νέο καθεστώς, όπως και η μείωση του κατώτατου μισθού. Περιθώριο έως τις 14 Μαΐου για την κατάρτιση των κλαδικών συμβάσεων

Ανατρέπεται το εργασιακό καθεστώς στις επιχειρήσεις του ευρύτερου δημόσιου τομέα και αλλάζουν οι κανονισμοί προσωπικού
H κατάργηση της μονιμότητας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και η .....

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ........


ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Υπάρχει δημοσκόπηση που δείχνει τη Νέα Δημοκρατία τρίτο κόμμα και το ΠΑΣΟΚέκτο κόμμα στη Β' Αθήνας; Υπάρχει και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, θα... 
δημοσιευθεί σε εφημερίδα της Κυριακής! Σύμφωνα με τη μέτρηση, η Νέα Δημοκρατία έρχεται τρίτο κόμμα ηΝΔ στην Β' Αθήνας, το ΠΑΣΟΚ έκτο και προηγούνται το κόμμα του Κουβέλη και αμέσως μετά ακολουθεί το ΚΚΕ!. Στα αξιοσημείωτα; Στη μέτρηση δεν έχει συμπεριληφθεί το κόμμα του Π. Καμμένου...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ........

                             

Γιούχαραν και έβρισαν άγρια τον Νταλάρα σε συναυλία στη Νίκαια


Οι απόψεις του καλλιτέχνη περί μνημονίου έριξαν λάδι στην φωτιά; Το τί έγινε στη συναυλία δεν περιγράφεται. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων γιούχαραν εν χορώ τον καλλιτέχνη, έβριζαν, τον ειρωνευόταν για την οικονομική επιφάνειά του και για το ότι συμφωνεί με το μνημόνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη κι όταν παρενέβησαν άτομα της παραγωγής οι κραυγές αγανάκτησης δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να διακοπεί κάποιες φορές η συναυλία.

Πέρασε από την Ολομέλεια της Βουλής ο εφαρμοστικός νόμος-τερατούργημα για την υγεία.



Το νομοσχέδιο στήριξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ενώ «όχι» είπαν οι βουλευτές των κομμάτων της Αριστεράς, του ΛΑΟΣ και οι ανεξάρτητοι. Κάποιες διαφοροποιήσεις υπήρξαν στην ψηφοφορία επί των άρθρων. 
Απόντες από την ψηφοφορία ήταν, μεταξύ άλλων, τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου όσο και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, καθώς βρίσκονται στιςΒρυξέλλες.
 Ο κ. Σαμαράς, με επιστολή του προς το προεδρείο ανακοίνωσε ότι εάν ήταν παρών στην ψηφοφορία, θα ψήφισε θετικά στο νομοσχέδιο. 
Κοινή στάση στην ψηφοφορία κράτησαν αρκετοί εκ των διαγραφέντων βουλευτών

ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - 6 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!



Στην υπόθεση εμπλέκονται έξι Δημοτικοί υπάλληλοι! Εξιχνιάστηκαν 59 περιπτώσεις... Οι κατηγορούμενοι δημοτικοί υπάλληλοι ηλικίας από 43 μέχρι 53 ετών, παρελάμβαναν τα πλαστογραφημένα πιστοποιητικά των αλλοδαπών, χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο, με αποτέλεσμα να χορηγούν σε αυτούς προσωρινές βεβαιώσεις νόμιμης άδειας παραμονής και εργασίας στη Χώρα.
Μάλιστα, ένας από αυτούς, ένας 53χρονος υπάλληλος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κατηγορείται επίσης, ότι έπεισε, σε πέντε περιπτώσεις, έναν 58χρονο αγρότη να δηλώσει --χωρίς να ισχύει- σε υπεύθυνη δήλωση του, ότι απασχολούσε αλλοδαπούς σε καλλιέργειες του, προκειμένου αυτή να συμπεριληφθεί ως δικαιολογητικό στην αίτησή τους για ανανέωση άδειας διαμονής.