ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ελλαδάρα σε βροχή και κ-ΡΙΟ! (pics, vids)

Με φόρα από Πολωνία... βλέπει Βραζιλία! Η Ελλάδα έβγαλε ψυχή, έπαιξε μπαλάρα στο δεύτερο και έκανε την ανατροπή κερδίζοντας 2-1 στην Λετονία, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2014!
Δυσκολίες στο ξεκίνημα
Σε έναν βαρύ λόγω βροχής και αρκετά κακό αγωνιστικό χώρο οι δύο αντίπαλοι μπήκαν όσο πιο δυνατά μπορούσαν στο ματς. Το γήπεδο δεν βοηθούσε ούτε την Εθνική μας ούτε τους Λετονούς.
Το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε από τον Τσάουνα στο 6ο λεπτό με τον Καρνέζη να αποκρούει ενώ ένα λεπτό μετά ο Γκέκας... απάντησε στην ευκαιρία των Λετονών με μία κεφαλιά που πέρασε άουτ. Η Εθνική μας αντιμετώπισε κυρίως δημιουργικά προβλήματα στο πρώτο μέρος.
Είχε προβλήματα στο να αναπτυχθεί σωστά και να δημιουργήσει φάσεις τόσο από το κέντρο όσο και στα άκρα. Στο κέντρο δεν πήρε τις ανάλογες βοήθειες σε αυτόν τον τομέα από τους Κατσουράνη και Τζιόλη καθώς αμφότεροι έπαιζαν αρκετά πίσω για να βοηθούν πιο πολύ αμυντικά. Παρόλα αυτά είχε ένα σουτ του Μήτρογλου στο 14' που πήγε κόρνερ και μία καλή κεφαλιά του Γκέκα στο 16' που πέρασε έξω.

Πρωτοσέλιδο στο Bloomberg: Οι Έλληνες καθαρίζουν τουαλέτες στη Σουηδία!


Χωρίς πολλά λόγια… Μιλάμε για ένα από τα πρώτα θέματα ενός διεθνούς δικτύου που το διαβάζουν εκατ. άνθρωποι την ημέρα…





Απαγορεύτηκε η ελεύθερη χρήση σπόρων στη Γαλλία

Φορολόγηση και απαγόρευση της επαναχρησιμοποίησης σπόρων για τους Γάλλους αγρότες
Ένα νέο αυστηρό νομοσχέδιο που θα επιβάλλει την καταβολή δικαιωμάτων χρήσης των σπόρων και περιορίζει την ελεύθερη ιδιοπαραγωγή ψηφίσθηκε πρόσφατα από το Γαλλικό κοινοβούλιο. Η νέα νομοθεσία επιβεβαιώνει την.....
γενικότερη τάση στην Ε.Ε. περιορισμού των δικαιωμάτων των αγροτών επί της χρήσης των σπόρων καθώς εντείνει και τις ανησυχίες για τις δυνητικές επιπτώσεις στην αγροτική βιοποικιλότητα.

Έκτακτο!! Βίαιη εξέγερση λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου!!! Κι ύστερα φταίει ο ''ακραίος'' Μπούκουρας... Βίντεο!!




Άρχισαν τα όργανα!....Οι περίπου 450 κρατούμενοι παράνομοι μετανάστες εξεγέρθηκαν εναντίον των αστυνομικών που έχουν ανάλβει την φύλαξη τους. Οι λαθρομετανάστες έκαιγαν στρώματα και κατάστρεφαν τα πάντα γύρο τους. 

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ! "ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ", ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

Μετά την Διαμαντοπούλου και τη Ντόρα, ένας ακόμα 'Έλληνας πολιτικός" δηλώνει ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!
  Ο "υπερπατριώτης" Νίκος Μιχαλολιάκος, τονίζει πως "θα συνεργαστούμε και με τον Διάβολο για να φύγει το Μνημόνιο"!

Σε όσους θεωρήσουν αυτή την έκφραση...τυχαία, τους θέτουμε το ερώτημα:

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ! «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ!»



Αποστομωτική απάντηση στους υποκριτές και Φαρισαίους της εποχής μας, τους ανθέλληνες χριστιανομάχους που τάχα "κόπτονται" για την δυσλειτουργία πολλών εκκλησιαστικών ιδρυμάτων λόγω της βαρύτατης κρατικής φορολογίας που οι ίδιοι ζητούν (!!!), έδωσε ο Μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός, σε επιστολή του προς την τοπική εφημερίδα "Πατρίς":
Προς
Την Διεύθυνσι της Εφημερίδος ΠΑΤΡΙΣ Πύργου
Αξιότιμε κ. Διευθυντά,
Διάβασα στο Φύλλο της ΠΑΤΡΙΣ της 1-9-2012 Ανακοίνωσι της Γραμματείας του Πολιτικού Κόμματος ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας, με τίτλο « Για τα ιδρύματα της Μητρόπολης Ηλείας» και σέ απάντησι αυτού σας γνωρίζω τα εξής:

Τούρκοι φονιάδες & ψεύτες: Στο ... Λονδίνο (!) πήγαινε το δουλεμπορικό - τάφος των 60!


Το μέγεθος της φρίκης από την μαζική δολοφονία των 60 λαθρομεταναστών από την Τουρκία - γιατί ο πραγματικός δολοφόνος είναι το τουρκικό κράτος - που τους έπνιξαν οι δουλέμποροι λίγα μέτρα από τις ακτές της Σμύρνης, ξεπερνιέται μόνο από την εκπληκτική αφασία της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία πλέον έχει δείχνει σαφείς τάσεις φινλανδοποίησης έναντι της Άγκυρας:

Φρούριο η Θεσσαλονίκη - 33 διμοιρίες ΜΑΤ και 5.000 αστυνομικοί


Φρούριο η Θεσσαλονίκη - 33 διμοιρίες ΜΑΤ και 5.000 αστυνομικοί
Πόλη φρούριο θα θυμίζει η Θεσσαλονίκη για τις επόμενες τρεις ημέρες ενόψει της διεθνούς έκθεσης που ξεκινά το Σάββατο. Συνολικά στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, οι οποίοι θα φτάσουν στην πόλη από όλη τη χώρα.
Από την Αθήνα αναχώρησαν.........

Νέα δημοσκόπηση ΣΟΚ μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ


Ολοκληρώνουν το ξεπούλημα της χώρας με πράξη νομοθετικού περιεχομένου!


20120906-234026.jpgΜε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν θα υπάρχει ελάχιστο ποσοστό του Ελληνικού Δημοσίου σε ΔΕΚΟ!
Η απόφαση ήρθε μετά από υπογραφή του υπουργικού συμβουλίου, προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία των αποκρατικοποιήσεων.
Η πράξη αφορά ειδικότερα τις εξής επιχειρήσεις: ΕΛΠΕ, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΟΔΙΕ ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΑ, Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Ελευσίνας, Ηγουμενίτσας, Ηρακλείου, Καβάλας, Κέρκυρας, Λαυρίου, Πατρών και Ραφήνας.

Το ισχύον Σύνταγμα έδεσε τα χέρια του εισαγγελέα Πεπόνη…


Όπως λέει ο καθηγητής κ. Κοντογιώργης, ούτε κακοποιοί δεν θα μπορούσαν να φτιάξουν τέτοιους θεσμούς που να τους προστατεύουν τόσο αποτελεσματικά, όπως αυτούς που έχει φτιάξει το ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Στην αναθεώρηση του Συντάγματος που έγινε το 2001, εισήχθη στο Σύνταγμά μας η αντίστοιχη διάταξη του ...
χουντικού συντάγματος, η οποία είχε μπει για να προστατεύει τα μέλη της χούντας από διώξεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά η διάταξη που εισήγαγε το «δημοκρατικό» πολιτικό μας σύστημα το 2001 είναι ακόμα πιο προστατευτική και από αυτήν της χούντας. Από ποιον όμως προσπαθεί να…. προστατευτεί το πολιτικό σύστημα; Μα φυσικά από την κοινωνία την οποία υποτίθεται ότι υπηρετεί και εκτελεί τις εντολές της.

"Ομολογώ , είμαι φοροφυγάς- Ελάτε να με συλλάβετε"

"Ομολογώ , είμαι φοροφυγάς- Ελάτε να με συλλάβετε"
"Δεν θα σας κάνω τη χάρη να αυτοκτονήσω" δηλώνει απευθυνόμενος στο Υπουργείο Οικονομικών και την Εφορία ένας αγανακτισμένος Ηρακλειώτης, σε ανοιχτή επιστολή του την οποία έστειλε στο Cretalive
Στην επιστολή αναφέρεται: 

Milliyet: Κρίση με την Ελλάδα, με αφορμή τη Δυτική Θράκη



Ο σοφός λαός έχει μία χαρακτηριστική παροιμία: "Δώσε θάρρος στον χωριάτη. να σ' ανέβει στο κρεβάτι". Κι αυτό ακριβώς επέτυχε με την χαμηλών τόνων απάντησή του στα λεγόμενα του Ταγίπ Ερντογάν για "τούρκους της Θράκης, ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ κ. Δελαβέκουρας.

Η... ΤΖΑΜΠΑΤΖΟΥ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΙΝΑ". ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ!


 


tina-birbili
Η "πράσινη" Τίνα, εκτός από εκλεκτή του Τζέφρι, είναι και... τζαμπατζού! Όταν της ανατέθηκαν οι αρμοδιότητες της εκπροσώπου της Ελλάδας στον ΟΑΣΑ έπρεπε να ταξιδέψει. Μάλιστα! Πήρε μαζί της και το γιο της. Λογικό! Πόσο λογικό, όμως, είναι να πληρώνουν οι εξαθλιωμένοι συμπολίτες της και το εισιτήριο του γιου της;

Θέλουν κλωτσιές ! Μισθός 21.000 ευρώ το μήνα ο πρόεδρος στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας......και 15.500 ευρώ ο πρώτος αντιπρόεδρος...


Διπλή πρόκληση αποκαλύπτεται τις τελευταίες ημέρες από τις αποδοχές της διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) αλλά και από τα ποσά που στοίχισε στους Ελληνες φορολογούμενους η εννιάμηνη μισθοδοσία των μελών του Ταμείου Αξιοποίησης της... Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΤΧΣ Παναγιώτης Θωμόπουλος λαμβάνει 21.000 ευρώ το μήνα και ο πρώτος αντιπρόεδρος 15.500 ευρώ. Το θέμα αποκάλυψε στη Βουλή ο

Γράμμα τρίτεκνου πιλότου: "Πρέπει να τους πολεμήσουμε με τα ίδια τους τα όπλα"



 
Μπαχρέιν,  4/8/2012

Αγαπητοί φίλοι,

Γράφω αυτό το γράμμα όχι  ως πατέρας 3 παιδιών, που θέλω να τους κληροδοτήσω μια Πατρίδα ελεύθερη,  περήφανη και με μέλλον,  αξίες  και ιδανικά και ίσως κάποια περιουσιακά  στοιχεία, που σήμερα μας ανήκουν  ακόμα, ούτε ως γιός, αδελφός, εγγονός, και θείος που βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους να χάνουν παρελθόν παρόν και το μέλλον τους. 

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

 Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου

Πολλές είναι οι παροιμίες που τονίζουν πόσο επικίνδυνος είναι, εκτός από τον εχθρό που γνωρίζεις ότι είναι εχθρός, αυτός που όντας εχθρός περνάει απαρατήρητος ή ακόμα χειρότερα θεωρείται φίλος ή σύμμαχος ή δικός σου άνθρωπος. Εκεί ποντάρουν περισσότερο όσοι θέλουν να καταστρέψουν ή να υποδουλώσουν από ένα άτομο μέχρι κοινωνίες ολόκληρες και λαούς. Σε αυτή την περίπτωση, οι ‘γκρί’ παράγοντες της Ελληνικής κοινωνίας αποτελούν ίσως το δυνατότερο χαρτί των εχθρών της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού σε αυτήν την απόπειρα εξαφάνισης τους υπέρ των διαφόρων........

Δεν αποδέχεται τους όρους του ΔΝΤ η Ουγγαρία

Δεν αποδέχεται τους όρους του ΔΝΤ η Ουγγαρία
Δεν δέχεται τους όρους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το δάνειο των 15 δισ. ευρώ η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, καθώς τους θεωρεί απαράδεκτους, όπως μεταδίδει το Bloomberg.
Ο πρωθυπουργός της χώρας, Viktor Orban, σε δήλωσεις του υπογράμμισε πως η Ουγγαρία θα προτείνει νέους όρους στις διαπραγματεύσεις.
Σύμφωνα με τον ίδιο τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού μελέτησαν τους όρους, που προβλέπουν μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό, μείωση της γραφειοκρατίας και νέα

Οι τρείς προσπάθειες του Σιωνισμού για την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας!!

Το «Μακεδονικό ζήτημα» τέθηκε ουσιαστικά όταν οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους και ανέλαβαν την εξουσία στην πόλη.

Η τότε εβραϊκή κοινότητα της πόλης, δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση να αναγνωρίσει τους Έλληνες σαν κυρίαρχους στην πόλη αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας γιατί πίστευαν πως η ανάπτυξη της πόλης οφείλοταν στην εβραϊκή κοινότητα και ότι «η μοίρα της

Στα σκαριά φορολόγηση των πτυχίων ως τεκμήρια εισοδήματος!

Στα σκαριά φορολόγηση των πτυχίων ως τεκμήρια εισοδήματος!

Έχεις πτυχίo; 

Έχεις μεταπτυχιακό ή διδακτορικό; 


Κακώς,
σύμφωνα με το υπό κατάρτιση νέο φορολογικό νομοσχέδιο, αφού οι πανεπιστημιακοί τίτλοι σπουδών θα πρέπει να δηλώνονται στην Εφορία ως τεκμήρια εισοδήματος και θα φορολογούνται. 

«
Όλα είναι στο τραπέζι. Δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμα. Ο υφυπουργός ακούει τις

ΒΙΑΖΕ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΧΛΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ "ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ, ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ"!!!

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΟΧΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1955

Συγκλονιστική μαρτυρία από τον δημοσιογράφο Γ. Καράγιωργας που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της αγριότητας των τούρκων. Σε ομιλία του για τα 40 χρόνια από τα Σεπτεμβριανά περιέγραψε κάποια περιστατικά...


"Στο Γενή Σεχίρ, ώρα 7 το απόγευμα μέσα στη μέση του δρόμου, ο όχλος