ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Φροντιστήριο ανοίγει ο Μαργαρίτης Τζίμας

Φροντιστήριο ανοίγει ο Μαργαρίτης Τζίμας
Επιστρέφει στην επιστήμη του και στη διαδασκαλία ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της ΝΔ στο νομό Δράμας κ. Μαργαρίτης Τζίμας. 

Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το φροντιστήριο Φυσικής - Χημείας στο οποίο θα διδάσκει ο ίδιος.



ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ 


ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ........


πηγη 

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ...ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ...


Ρέθυμνο: Έπιασαν τους κλέφτες της παραλίας

Ενώ οι πολίτες απολάμβαναν τις βουτιές τους στην παραλία, εκείνοι τους "άδειαζαν" τα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με το CretaLive, στην περιοχή του Μπαλί του δήμου Μυλοποτάμου από τον προηγούμενο μήνα ως και πριν λίγες μέρες είχε καταγραφεί σειρά κλοπών από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα λουόμενων. 

Ένας στους δύο με μερική απασχόληση, εκ περιτροπής και ανασφάλιστος


Εργασία: Ένας στους δύο με μερική απασχόληση, εκ περιτροπής και ανασφάλιστος : Η εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας αποτυπώνεται συνεχώς  σε οικονομικά στοιχεία. Αυτή τη φορά  στον  πολύπαθο τομέα της εργασίας. Μείωση των προσλήψεων, κατακόρυφη άνοδος
Η εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας αποτυπώνεται συνεχώς  σε οικονομικά στοιχεία. Αυτή τη φορά  στον  πολύπαθο τομέα της εργασίας.
 
Μείωση των προσλήψεων, κατακόρυφη άνοδος των ελαστικών σχέσεων εργασίας  και μείωση των αμοιβών στον ιδιωτικό τομέα  είναι  τα στοιχεία του α’ τετραμήνου του 2012, σύμφωνα με το  Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ).

Περίπου ο ένας στους δύο εργαζομένους εργάζεται με σχέση μερικής ή εκ περιτροπής απασχόλησης και ο ένας στους τρεις είναι ανασφάλιστος.

Ποιοι πάνε από το ΛΑ.Ο.Σ. στη ΝΔ


Σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΝΔ, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Μακρυνόρης και Ι. Κοτσίρης ανακοίνωσαν, σήμερα, την απόφασή τους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά. 
και έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Ιωάννης Κοτσίρης, υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας ΛΑ.Ο.Σ.:
"Αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των συνθηκών  και τον ορατό κίνδυνο η Πατρίδα μας να υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες από μία ανεύθυνη και λαϊκίστικη Αριστερά, αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά, ώστε να υπάρξει η πανστρατιά των Φιλοευρωπαϊκών και

Καυγάδες πολιτικών on air που άφησαν εποχή

Με αφορμή τον πρόσφατο καυγά σε διαδικτυακό κανάλι ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο και τον πολιτευτή της Δράσης Στέλιο Σταυρίδη που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, το Πρωινό του ΑΝΤ1 "θυμάται" τους καυγάδες πολιτικών που στην κυριολεξία άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση.
Από τον Παπαντωνίου με την Κανέλλη και τον Καμμένο με τον Άδωνι Γεωργιάδη μέχρι τον καυγά Τριφύλλη- Γκλέτσου στο Mega, όλα τα περιστατικά προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό "τροφή" για άφθονο γέλιο.

πηγη

Μέρκελ: "Ψέμα ότι προτείναμε δημοψήφισμα"


 Επίσημη διάψευση ήρθε από την Γερμανική Καγκελαρία για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, οτι έκανε πρόταση για δημοψήφισμα, αν η Ελλάδα θέλει να μείνει εντός η εκτός ευρώ.
Βέβαια στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ίσως υπήρξε τέτοια σκέψη, αλλα σε καμία περίπτωση δεν αναμείχθηκε η καγκελάριος στα εσωτερικά της Ελλάδας.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΚΕΜΑΛΟΡΕΠΟΥΣΗ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΑ!!!


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑΤΗΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ?

Αποχώρησε από τη Βουλή, η γνωστή τουρκολάγνα Ρεπούση, όταν ο Β. Πολύδωρας κάλεσε τους βουλευτές σε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού !!!
πηγη

"Βούλωσέ το Θόδωρε..."

Σφοδρή επίθεση προς τον τέως βουλευτή Θεόδωρο Πάγκαλο εξαπέλυσε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ


Βενιζέλος και Σαχινίδης διέλυσαν το ΣΔΟΕ… Συνέντευξη και ντοκουμέντα σοκ!


 
Μόνο ως θετικός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο απολογισμός του πρώην «τσάρου» της ελληνικής οικονομίας, κ. Φίλιππου Σαχινίδη, σε ό, τι αφορά στο «στοίχημα» της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και της ενίσχυσης των ελεγκτικών μηχανισμών της φορολογικής διοίκησης.
Οι ενυπόγραφες καταγγελίες-αναφορές που δημοσιεύει η zougla.gr καθώς και η αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στοzougla radio και την εκπομπή Cosa Nostra ο πρώην επικεφαλής της επιχειρησιακής Διεύθυνσης Ειδικών Υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε., κ. Κώστας Παπαγεωργίου, καταδεικνύουν τη σκληρή πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που απέχει παρασάγγας από τα «παχιά πολιτικά λόγια» περί προσπαθειών καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και του οικονομικού εγκλήματος, αφού παρουσιάζει τη διάλυση που επιχειρήθηκε στον μοναδικό ελεγκτικό μηχανισμό ο οποίος ασχολείται με τα οικονομικά σκάνδαλα που ζημίωσαν την περιουσία του ελληνικού Δημοσίου.
Πρόκειται για τη Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων του Σ.Δ.Ο.Ε., η οποία μέσα σε έναν χρόνο.....

Πέντε ελληνικές τράπεζες υποβάθμισε η Fitch


Διαβάστε τι ανακοίνωσε ο οίκος αξιολόγησης για τις πέντε μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες
Πρόκειται για την Εθνική Τράπεζα, την Eurobank, την Alpha, την Πειραιώς και την Αγροτική, τις οποίες πλέον ο οίκος αξιολογεί με "CCC" (έναντι "Β-").

Οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)


Ένα αποκαλυπτικό βίντεο αναφορικά με τη στάση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί στο ζήτημα της καταγγελίας ή μη του μνημονίου, αλλά και της αποκατάστασης μισθών και συντάξεων. Άλλα λέει ο Τσίπρας, άλλα ο Δραγασάκης, άλλα ο Στρατούλης, άλλα ο Παπαδημούλης...


πηγη

Πυρ και μανία οι Πόντιοι με Μπουτάρη


Λάδι στη φωτιά που άναψε με αφορμή τη μη παραχώρηση της πλατείας Αγίας Σοφίας για τις εκδηλώσεις της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού ρίχνει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, κάνοντας λόγο για διαίρεση των Ποντίων. «Αποτελεί κοινό μυστικό η...






διάσπαση του ποντιακού κόσμου σε δύο ομοσπονδίες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη νέα ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, που εκδόθηκε χθες το μεσημέρι και προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) Γιώργου Παρχαρίδη.

Δέκα ερωτήσεις περιμένουν απάντηση


Ερώτηση 1:
Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;

Ερώτηση 2:

Πως γίνεται το Αφγανιστάν, με περίπου μισό αιώνα συνεχείς πολέμους, να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ χρέος, τη στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να......
«ξετινάξει» μία χώρα;

Με γερμανικό σταυρό στο δαχτυλίδι η σύζυγος Μιχαλολιάκου

Η σύζυγος του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκου, Ε. Ζαρούλια εθεάθη να φορά δαχτυλίδι με έναν μαύρο γερμανικό σταυρό. Δείτε φωτογραφίες (Pics) ...


Με ένα δαχτυλίδι διόλου διακριτικό στο μέγεθος και το οποίο αποτελούνταν από έναν μαύρο σταυρό εισήλθε στη Βουλή η σύζυγος του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια. Ο εν λόγω μαύρος σταυρός είναι γνωστός και ως ο "Σταυρός των Τευτόνων Ιπποτών", ή "Σιδηρούς σταυρός", ο οποίος ήταν το κατεξοχήν πρωσικό και μετέπειτα γερμανικό πολεμικό μετάλλιο έως το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, και σύμβολο του γερμανικού μιλιταρισμού. Το παράσημο ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου 1813 από τον..........

ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ;;;


Πολλές αντιδράσεις έχει δημιουργήσει η εισήγηση της κοινοπραξίας των συμβούλων του Δημοσίου Planet – Deloitte στην κυβέρνηση, που θέλει την κατάργηση του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Ήδη ο κόσμος των ΜΜΕ –έντυπος και ηλεκτρονικός- έχει θορυβηθεί.
Οι αντιδράσεις είναι έντονες:

Χρήστος Μεμής (δ/ντης των «Νέων»): «Ένας μηχανισμός όπως το ΑΜΠΕ είναι αναγκαίος για την προώθηση της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, αλλά και για την επιβίωση των περιφερειακών, κυρίως, μέσων ενημέρωσης»

Νίκος Χατζηνικολάου (εκδότης «Real»): «Το ΑΜΠΕ επί δεκαετίες είναι ένα από τα.........

24.000 Έλληνες έφυγαν μετανάστες στην Γερμανία!


 Άλλες εποχές θυμίζει ο αριθμός ρεκόρ των ελλήνων που έφυγαν μετανάστες στην Γερμανία. Μόνο το 2011 αυξήθηκαν κατά  90% και όλα αυτά σύμφωνα με στοιχεία της Γερμανικής κυβέρνησης. Tο Reuters αναφέρει στοιχεία για πολίτες πολλών χωρών που πήγαν μετανάστες στην Γερμανία.

Πρόκειται για ιστορικό ρεκόρ στον αριθμό μεταναστών. Συνολικά 280.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν την χώρα τους και πέρασαν τα γερμανικά σύνορα.

Πιο αναλυτικά: 

Οι Έλληνες που μετανάστευσαν στην Γερμανία αγγίζουν τους 24.000, οι Πολωνοί φτάνουν τους 160.000, οι Ούγγροι τους 41.000, οι ισπανοί τους 20.700.

πηγη

Έλληνες ομογενείς προβάλλουν την Ελλάδα στις ΗΠΑ

Γιγαντοαφίσα που προβάλει την Ελλάδα ως φιλόξενο τουριστικό προορισμό, τοποθετήθηκε σε κεντρικό δρόμο της Ουάσιγκτον με πρωτοβουλία και δαπάνη μιας ομάδας ομογενών της Αμερικανικής πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Φωνής της Αμερικής", η ομάδα συγκέντρωσε τα χρήματα που χρειάζονταν για το πρόγραμμα αυτό από συνεισφορές ιδιωτών, με στόχο να στείλει σε Αμερικανούς συμπολίτες της το μήνυμα πως η Ελλάδα...

Διαρκεί μόνον 1 λεπτό. Τέτοια μηνύματα πρέπει να τα διαδίδουμε. Προωθείστε το. Μακεδονία.

ΒΟΜΒΑ Μέρκελ: Προτείνει δημοψήφισμα για το ευρώ μαζί με τις εκλογές





«Σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα κατά πόσον επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες την παραμονή στην ευρωζώνη» μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας που είχαν.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, όπου πάντως σημειώνετα...

Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της δασκάλας του Δερείου ο κεμαλοναζί Ευάγγελος Πουλιλιός

Καταδικάστηκε σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός, ύστερα από έγκληση που κατέθεσε εναντίον του η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου για τα όσα συκοφαντικά και ψευδή είχε πει ο πρώην Δήμαρχος Ορφέα (και νυν Σουφλίου) στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλλα στο ALTER, λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010…

Μολυβιάτης και Φραγκούλης στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα διεξαχθεί στο διάστημα 20-22 Μαΐου στο Σικάγο, τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι Υπουργοί Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης και Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος. 

 Οι εξελίξεις και η διαμόρφωση στρατηγικής για το Αφγανιστάν αποτελούν κεντρικό θέμα της ημερήσιας διάταξης της Συνόδου. 
Ειδικότερα, κατά το δείπνο εργασίας των Υπουργών Άμυνας αναμένεται...

ΦΩΤΟ: Η… άτακτη πλευρά της φύσης

Όταν έχει "κέφια" η φύση δημιουργεί πολλά "άτακτα" πράγματα. Δείτε μερικές «σόκιν» δημιουργίες της

ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’, ΠΟΝΗΡΟΙ… !

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικό με την επιστροφή της οικονομίας μας στη δραχμή μιας και, για ευνόητους λόγους, σκόπιμα αποκρύπτεται .
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΙΑ» ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ (!?)  
Η διαδικασία αυτή αποτελεί το υπέρτατο κόλπο των τραπεζιτών, το οποίο δημιουργεί νομοτελειακά και παγκόσμια το λεγόμενο «δημόσιο χρέος» που «δικαιολογεί» επίθεση, κατά βούληση, των γνωστών οίκων. (αρνητική
αξιολόγηση – αύξηση των σπρέτς – «καθυστέρηση» δήθεν των κυβερνόντων – αδιέξοδο – ανάγκη μετρητών – προσφυγή σε Ε.Ε. ΔΝΤ με νέα δάνεια – νέα υπερχρέωση – ελεγχόμενη πτώχευση - ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !)
Φανταστείτε ! Η δραχμή που «κόβαμε» ήταν …

"Μία η λύση για σωτηρία της ΕΕ.Να φύγει η Γερμανία από το ευρώ"!Ποιος το υποστηρίζει

Το περιοδικό Foreign Policy προβάλει μια λύση που ψιθυρίζεται από τις αρχές της κρίσης στην Ευρώπη.Εδώ που ήρθαν τα πράγματα ,όμως φαίνεται ότι η λύση αυτή μπορεί να είναι και η μοναδική σύμφωνα με το περιοδικό.Μοναδική για να σωθεί η Ευρώπη. Ποια είναι αυτή; Να φύγει η Γερμανία από το ευρώ!

Γράφει λοιπόν το περιοδικό:

AΛΒΑΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ!

Ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολόγους της Ευρώπης, που μίλησε πριν μερικές ημέρες στα Γιάννινα, ο Αλβανός Νεριτάν Τσέκα, παραδέχεται... την ελληνική προέλευση των αρχαιολογικών ευρημάτων στην Αλβανία! Ο σπουδαίος αρχαιολόγος παρουσίασε το ...

Το σημείωμα της Κένεντι "φωτίζει" τους λόγους της αυτοκτονίας της

Σε αυτοκτονία οφείλεται σύμφωνα με τις αρχές ο θάνατος της 52χρονος Μαίρης Κένεντι. Παρόλο που τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα βγουν σε αρκετούς μήνες, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε από ασφυξία, που της προκάλεσε ο απαγχονισμός.

Η Μαίρη βρέθηκε κρεμασμένη στον αχυρώνα του σπιτιού της, ενώ σύμφωνα...

Δικαστές χτύπησαν και έδιωξαν από το σπίτι τον 7χρονο γιο τους

Ένας 7χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και εκδιώχθηκε από το σπίτι του από τους ίδιους τους γονείς, που είναι δικαστές στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
Οι γονείς του μικρού κάλεσαν την Αστυνομία, δηλώνοντας την εξαφάνιση του παιδιού τους, το οποίο εντόπισαν οι Αστυνομικοί λίγο αργότερα.
Ωστόσο,  ο ανήλικος έφερε σημάδια κακοποίησης, γεγονός που προκάλεσε...

Που πηγαν τα Χαρτονομισματα με σειριακο αριθμο απο -Υ- ;;

Γραφει ο Πορτα Πορτα 

Για ψαξτε τις τσεπες σας.. ολα τα χαρτονομισματα,..

Σε ποσα απο αυτα ο σειριακος αριθμος αρχιζει πο Υ ??
( Ελλαδος ) Ελληνικα ρε παιδι μου.. δλδ τυπωμενα ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ( Εμεις δεν τυπωνουμε Ευρω για εμας παρα 10 ευρα για αλλους! )
Εγω δεν εχω κανενα… ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 90%… ΤΟΤΕ…

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ > Μας έχουν ξεγράψει - Σχεδόν όλοι μας στέλνουν στη δραχμή >

Εξαφανίστηκε συλλεκτική Ολυμπιακή δάδα αξίας 300.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στην τοπική εφημερίδα της Ηλείας «Κόσμος», η μία από τις δύο δάδες (που αποτελούν ένα από τα πιο σπάνια Ολυμπιακά αντικείμενα) έχει εξαφανισθεί και μάλιστα σχετικό έγγραφο εστάλη προ μερικών εβδομάδων στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. 

 Η απώλεια της δάδας έχει κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό, καθώς...

Πρώτη απόφαση Φράγκου:"Εκτός πυρόσβεσης οι Τούρκοι".Επικοινωνία με Οικονόμου

“Έκοψε” με συνοπτικές διαδικασίες οποιαδήποτε πιθανότητα να αναλάβει τουρκική εταιρεία την πυρόσβεση.

Σε επικοινωνία του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα ασφάλειας και ζήτησε να αποκλειστεί οποιαδήποτε δυνατότητα να πετάξουν ελικόπτερα τουρκικών συμφερόντων πάνω από την Ελλάδα.

ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ !!! .Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΑΛΑΓΕΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.!!!

Το πρακτορείο reuters μετέδωσε οτι η κεντρική Ευρωπαική Τράπεζε διέκοψε χθές τις οικονομικές συναλλαγες με ορισμένες Ελληνικές Τράπεζες , (τεσσερις τον αριθμό) επειδη δεν εχουν προχωρήσει σε ανακεφαλαιοποίηση. Οι εκπροσωποι της BCE αρνήθηκαν να σχολιάσουν αλλά και να ονομάσουν ποιές είναι αυτές οι Τράπεζες οι οποίες πρέπει πλέον να...

Έλληνας σκότωσε πρωθυπουργό, έζησε δυστυχισμένος στις φυλακές της Αφρικής, πέθανε σαν τρελός και τώρα δεν τον θυμάται κανείς!

Το 1966 ο Δημήτρης Τσαφέντας εκτέλεσε τον πρωθυπουργό της Νότιας Αφρικής Έντρικ Φερβούρτ μέσα στη βουλή του απαρτχάϊντ. 
 Παρότι η πράξη του ήταν, για πολλούς πράξη ελευθερίας και αποτέλεσε το δρόμο που αργότερα οδήγησε στην απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα, έζησε δυστυχισμένος για πολλά χρόνια στις φυλακές της Πρετόρια. 
Πέθανε το 1999 με το στίγμα του τρελού και τώρα δεν τον θυμάται κανείς. Ενώ ο Φερβούρτ έμεινε στην ιστορία ως ο αρχιτέκτονας του “άπαρτχαϊντ”, η ζωή του Δημήτρη Τσαφέντα παραμένει στα σκοτάδια μέχρι και σήμερα.

Ο Δημήτρης Τσαφέντας γεννήθηκε στις 14 Ιανουαρίου 1918 από τον Κρητικό Μιχάλη Τσαφαντάκη και την ντόπια Αμίλια Βίλιανς. Γενιέται έξω από το Λορέτζο Μάρκες την πρωτεύουσα της Μοζαμβίκης.

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΣΚΑΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ....!!!

ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ και ΔΕΝ ΤΟ...ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ...!!! 
 Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το Ελληνικό χρέος διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε ανάλυσή της για την ιστοσελίδα του Βρετανικού δικτύου. 

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 100.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!

Διαβάστε πως με παιδιάστικα κόλπα, άλλαξαν τα λίνκ, τι βγάζει η google στην αναζήτηση 100 χιλιάδες προσλήψεις και δείτε την μεγαλοπρεπή αριστερόστροφη κωλοτούμπα τους εδώ: Έχει γίνει χαμός με τον ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι δεν γράφει στο πρόγραμμά του για 100.000 προσλήψεις.

Και πράγματι, αν πάτε στο σημερινό (άντε και προχθεσινό) site του δεν θα τις δείτε... τουλάχιστον όχι αν δεν ψάξετε πολύ καλά.
 Αλλά συνεχίστε το διάβασμα... σας έχω λαβράκι:

H WALL STREET ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ---- ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ‏

Του Aναστασίου Γιαννά

Σε δύο χρόνια η Γερμανία θα παράγει πετρέλαιο και αέριο από

μαλακό άνθρακα αρκετό για μακροχρόνιο πόλεμο. Η  Standard Oil
της Νέας Υόρκης την προμηθεύει με εκατομμύρια δολάρια για να
βοηθήσει. (Αναφορά του Εμπορικού Ακόλουθου, Πρεσβεία των ΗΠΑ στο
Βερολίνο, Γερμανία, Ιανουάριος 1933, προς State Department,
Ουάσιγκτον.)
Το 1947 ο Heinrich Brüning, ο οποίος είχε διατελέσει καγκελάριος της Γερμανίας κατά τα έτη 1930-1932, έστειλε απ’ την Αμερική μία επιστολή στην Deutsche Rundschau: «Η χρηματοδότηση του ναζιστικού κόμματος από πρόσωπα τα οποία δεν θα περίμενε ποτέ κανείς να το υποστηρίξουν, είναι κεφάλαιο ιδιαίτερο. Εγώ δεν μίλησα ποτέ δημοσίως, όμως για το συμφέρον της Γερμανίας ίσως θα ήταν αναγκαίο να το κάνω, για να αποκαλύψω πώς οι ίδιοι τραπεζίτες, το φθινόπωρο του 1930, προσπάθησαν να επηρεάσουν τον πρεσβευτή Sackett εναντίον της κυβέρνησής μου και υπέρ του Ναζιστικού κόμματος…»
     Τι εννοούσε με αυτές τις φράσεις ο Heinrich Brüning; 

Κανέλλη: «Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών;»


Ξέσπασε η Λιάνα Κανέλη, η οποία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας (PNVD).
Η βουλευτής του ΚΚΕ ξέσπασε, λέγοντας πως νομιμοποιείται...

Ρεπορτάζ από το Γερμανικό κανάλι ARD.

Η αλητεία των Γερμανών και η προδοσία των Ελληνόφωνων. 

Το σικέ παιχνίδι του δικομματισμού:Ο μπαμπούλας με τους μισθούς και οι τράπεζες .


Γνωστό παραμύθι αλλά δεν είχε δράκο.
Σε αυτά ο Προβόπουλος, παλιά κυρία των οίκων στο κουρμπέτι ,άρχισε τα παιχνιδάκια κάτω από τα ροζ φώτα της διαπλοκής και της κατευθυνόμενης ενημέρωσης.
Ο καθένας μπορεί να γραφει σε αυτή τη χώρα ότι θέλει.
Ένα από αυτά ότι κατακρημνίζεται το σύμπαν. Πέφτουν έξω οι τράπεζες, βαράμε πτώχευση, αδειάζουν τα ταμεία και άλλα πολλά. Με τη διαφορά ότι μόλις σήμερα ο περήφανος Έλληνας ξυπνάει με την επόμενη δόση των δανεικών στο τσεπάκι του. Εαν θέλανε ας μην την δίνανε. Τα αρπακτικά  στα οποία κάνουν τεμενάδες Σαμαράς και Βενιζέλος. Φαίνεται θα έχουν πολλά...γραμμάτια να ξεχρεώσουν που είναι έτοιμοι για μάθε κυβίσθηση, κάθε θυσία. Μέχρι και πρωκτό...Μην το γελάτε. Μιλάμε για τέτοια δουλοπρέπεια....

ΚΥΡΙΕ ΝΕΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ;


ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΘΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΤΕ;...
Στις 6 Απριλίου, λές και το ξέραμε είχαμε ανεβάσει ένα ρεπορτάζ

Γράφαμε τότε:" Μπαίνοντας στο κτίριο του Συμβουλίου Επικρατείας, το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς, είναι η προτομή του ιδρυτή του ανωτέρω δικαστηρίου, ο οποίος είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στο πλάι και δεξιά της προτομής, βγάλαμε αυτήν την....
φωτογραφία!!

Εμείς αυτή την φορά δεν θα ρωτήσουμε απλώς, τι δουλειά έχουν τέτοια σύμβολα μέσα στο ίδιο το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, αλλά απαιτούμε , να ξηλωθούν. Τι δουλειά έχουν μασονικά σύμβολα, μέσα στο συμβούλιο της επικρατείας; ΕΕΕ;;;
Κύριε πρόεδρε του συμβουλίου επικρατείας, κύριε Παναγιώτη Πικραμμένε, απαιτούμαι να δώσετε εξηγήσεις".Τώρα που ορκίζεσθε πρωθυπουργός, θα ξηλωθούν κύριε Πικραμένε; Εεεεεε;
Πάρτε και το... βιογραφικό του μέλλοντος πρωθυπουργού: Εισηγητής για την έκτακτη εισφορά και κατά της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ. Να τον χαίρονται.

Στο απυρόβλητο η τράπεζα Αττικής κύριε Γαβριηλίδη; Γι’ αυτό με τέτοια ευκολία δανείζετε τα κόμματα;


Είδαμε τα αποτελέσματα της Τράπεζας Αττικής και φρίξαμε. Θυμηθήκαμε όμως ότι η εν λόγω τράπεζα, όπως και η Αγροτική, πρωτοστάτησαν στα δάνεια των κομμάτων που είναι αδύνατον να καλυφθούν στον χρονικό ορίζοντα (ως προεξοφλήσεις) αφού τα ποσοστά τους είναι σχεδόν στο 1/3 από αυτά στα οποία υπολογίσθηκαν οι επιχορηγήσεις.

Γιατί λοιπόν αυτοί οι τραπεζίτες είναι στο απυρόβλητο; Ειδικά τώρα που τους πληρώνει ο Ελληνικός λαός από τις θυσίες του; Δείτε τι θυμηθήκαμε για το οποίο δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως από τηνδικαιοσύνη:

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


 Συντονισμένη επίθεση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων, έχουν εξαπολύσει
 τραπεζίτες, συνεργαζόμενοι Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί και τα
 Συντονισμένη επίθεση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων, έχουν εξαπολύσει
 τραπεζίτες, συνεργαζόμενοι Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί και τα

 ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ.
 Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε έκταση προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού
 Λαού, των τελευταίων ετών.
 Το θηρίο των τραπεζιτών βαριά λαβωμένο από την αποφασιστική ψήφο των
 Ελλήνων στις
 πρόσφατες εθνικές εκλογές, προσπαθεί να τρομάξει τους πολίτες με μουγκανητά
 και κινήσεις των ποδιών και της...ουράς του. Όμως αυτήν την στιγμή κείται
 ανίσχυρο, αδύναμο για να κουνηθεί. Ωστόσο, οι ευρωπαίοι <<εταίροι>> μας και
 οι <<Έλληνες>> πολιτικοί, συνεπικουρούμενοι ορισμένα ΜΜΕ προσπαθούν να
 <<αναστήσουν>> το θηρίο εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων.

Μας έχουν κατακλύσει με αισχρά ψέματα:

 Ψέμα 1ο : Μπορεί να αποβληθεί μία χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση,

Πολιτικέ αγύρτη είναι αργά για δάκρυα... Δεν μας πείθεις πλέον ! ! !


Φίλες και φίλοι πρόκειται για τον πλέον πανούργο πολιτικό τσαρλατάνο!!! Μην τον πιστέψετε, είναι καθηγητής του ψεύδους και της πολιτικής κωλοτούμπας.Ουαί κι αλλοίμονο όποιος τον εμπιστευτεί...

Σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης από την τηλεοπτική του εκπομπή, είπε μια μεγάλη αλήθεια κυρίως για τον εαυτό του αλλά και για το κόμμα του, αν φυσικά εννοούσε αυτά που έλεγε...γιατί προσωπικά δεν τον εμπιστευόμαστε! “Φοβόμαστε είπε τον κακό μας εαυτό”.
Πρόεδρε, δυστυχώς ο κακός σου εαυτός και η έπαρση αλλά και....
κάτι άλλες μικρολεπτομέρειες για σένα, σημαντικά όμως θέματα για τα στελέχη και τους ψηφοφόρους σου , κατέβασαν τα ποσοστά του κόμματος και το εξεδίωξαν από την Βουλή των Ελλήνων. Και μπορεί μεν να νομίζεις ότι πιθανόν τώρα να τα ανεβάσεις, αλλά κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται από τα μηνύματα που λαμβάνονται.Δεν σε εμπιστεύονται και οι πλέον κολλητοί σου... Σε θεωρούν αναξιόπιστο ακόμα και ...πέτρες!!! Εχεις παραφουσκώσει το κόμμα με μετακλητούς υπαλλήλους, οι περισσότεροι των οποίων είναι εντελώς άχρηστοι και σε δουλεύουν ποικιλοτρόπως για να τους ταϊζεις και να περνούν καλά. Νά, όμως που προκαλούν το κοινό αίσθημα και ξεσηκώνουν εναντίον σου τον κόσμο. Και σαν τρανταχτό παράδειγμα.....>>>>>>>

Είσαι άνεργος; Διάβασε...

Είσαι άνεργος ή έχεις κάποιον άνεργο στην οικογένεια σου και σκοπεύεις να ψηφίσεις Σύριζα "έτσι για να τους την σπάσεις";


 Διάβασε τις προγραμματικές θέσεις του Σύριζα, του ΚΚΕ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΠΑΣΟΚ,  των οικολόγων Πράσινων, του ΔΥΣΥ και της ΔΗΜΑΡ σε σχέση με την ένταξη των λαθρομεταναστών στην Ελληνική κοινωνία.

Όλοι αυτοί μαζί με τους νενέκους της Νέας Δημοκρατίας, επιθυμούν να αλλιώσουν την εθνολογική  μας ταυτότητα, κάνοντας " Έλληνες" εκατομμύρια Πακιστανούς, Αφγανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Σομαλούς...

Προσοχή παγίδα με τις αποδείξεις!


Κάποιοι τρίβουν τα μάτια τους παίρνοντας το εκκαθαριστικό της εφορίας. Οι αποδείξεις καίνε πολλούς που … δεν πρόσεξαν τα τεκμήρια.
Ήδη τα πρώτα στοιχεία δείχνουν αύξηση των φόρων για όλους κατά μέσο όρο στα 600 ευρώ, αλλά αυτό είναι κυρίως λόγω της κατάργησης των φοροαπαλλαγών. Εκείνοι που πραγματικά “καίγονται” είναι όσοι υπάγονται στο καθεστώς των τεκμηρίων διαβίωσης.

ΔΕΗ - ΧΑΡΑΤΣΙ: Δικαιώθηκαν 1165 πολίτες!

Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά παρατείνεται μέχρι της 10 Οκτωβρίου η ισχύς της απόφασης, με την οποία η ΔΕΗ δεν μπορεί να...
προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος στους 1165 κατοίκους που προσέφυγαν μαζί με το Δήμο Κορυδαλλού κατά της…εταιρίας, επειδή αδυνατούν να πληρώσουν το Ειδικό Τέλος Ακινήτων( Χαράτσι).
Το δικαστήριο με την πρώτη του απόφαση στις 16 Φεβρουαρίου είχε απαγορεύσει στη ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος κατά των συγκεκριμένων ατόμων μέχρι να εκδικαστεί στις 16 Μαΐου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει δημοτική αρχή και πολίτες κατά της ΔΕΗ. Με τη δεύτερη απόφαση του το δικαστήριο κρίνει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των κατοίκων και του Δήμου γιατί δεν έχει καθαρογραφεί η σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και προσδιόρισε εκ νέου την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για τις 10 Οκτωβρίου 2012. Μέχρι τότε ισχύει η απόφαση του ότι δεν μπορεί η ΔΕΗ να προχωρήσει σε καμιά διακοπή ρεύματος σε καταναλωτές που έχουν πληρώσει το ρεύμα αλλά όχι και το Ειδικό Τέλος.

πηγη