ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΟΖ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ Άσκηση για πρώτη φορά ΠΑ & ισραηλινής Αεροπορίας επάνω από τα κοιτάσματα!


Mια ελληνοϊσραηινή άσκηση διαφορετική από τις άλλες, η οποία επιβεβαιώνει αυτό που είχε αποκαλύψει το defencenet.gr την περασμένη εβδομάδα περί μετατροπής της στρατηγικής σχέση σε στρατιωτική συμμαχία πρόκειται να ξεκινήσει σε τρεις ημέρες από τις 14 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με την Πολεμική Αεροπορία.

«Συνταγές» μακροζωίας που θα σας οδηγήσουν στα 100!


Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι μερικές μικροαλλαγές στην καθημερινότητά σας θα μπορούσαν να είναι η αρχή του δρόμου που θα σας οδηγήσει στα 100 χρόνια –καλής- ζωής;

Αν όχι, οι παρακάτω προτάσεις που προέκυψαν από επιστημονικές έρευνες, σίγουρα θα σας δώσουν μια ιδέα για το πώς μπορείτε να καλυτερεύσετε την ποιότητα ζωής σας και να ζήσετε πολλά χρόνια.

Διαβάστε ένα περιοδικό ανάποδα 


Με το να βγαίνετε από τη βολή σας, «επιβάλλετε» στον οργανισμό σας να δουλέψει καλύτερα και τον εγκέφαλό σας να προσπαθήσει περισσότερο, τονίζει ο ειδικός στη γήρανση, Δόκτωρας Μάριος Κυριαζής. Ως αποτέλεσμα, παραμένετε σε πνευματική εγρήγορση.

 Φάτε κάτι κόκκινο...

...Όπως πιπεριά. Μία κόκκινη πιπεριά είναι πιο πλούσια σε βιταμίνη C από ό,τι ένα πορτοκάλι.

Ἡ Ἑλλάδα βουλιάζει, ἀλλὰ οἱ ἡγέτες της εἶναι ὑπερήφανοι ποὺ τὴν «ἔσωσαν» γιὰ ἄλλη μία φορὰ



Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 Ὅταν ἕνα πλοῖο βουλιάζει, τί  κάνουν ὁ καπετάνιος καὶ τὸ πλήρωμα, οἱ ἐπιβάτες, ἀλλὰ καὶ τὰ ποντίκια, τὰ ὁποῖα ὅπως εἶναι γνωστό, «ὅταν τὸ πλοῖο βουλιάζει φρόντισαν ἀπὸ πρὶν καὶ ἔχουν πηδήξει ἔξω γιὰ νὰ σωθοῦν». Ὁ καπετάνιος εἶναι αὐτὸς ποὺ ἔριξε τὸ πλοῖο σὲ ὕφαλο ἀκολουθώντας μία καλὰ προσχεδιασμένη ρότα, τὸ χτύπησε καὶ τὸ πλοῖο ἄρχισε νὰ μπάζει ἐπικίνδυνα. Ἐκεῖνος ὅμως σφυρίζει ἀμέριμνα σὰν νὰ μὴν καταλαβαίνει τί ἔκανε, ἀφοῦ ἄλλωστε ἀκουλούθησε πιστὰ τὴν ρότα ποὺ τοῦ ἔδωσαν. Τὸ πλήρωμα συνεχίζει τὴν βάρδια του σὰν νὰ μὴν συμβαίνει τίποτα καὶ τὸ πλοῖο συνεχίζει νὰ μπάζει νερὰ ἀπὸ τὴν μεγάλη τρύπα ποὺ ἄνοιξε ἡ πρόσκρουσή του στὸν ὕφαλο.

Οι Έλληνες ..ύπνο και οι Βούλγαροι βέτο στα Σκόπια για ένταξη στην ΕΕ


Οι Έλληνες ..ύπνο και οι Βούλγαροι βέτο στα Σκόπια για ένταξη στην ΕΕ
Η Βουλγαρία θα είναι ανάμεσα στις χώρες που δεν πρόκειται να δεχτούν να οριστεί ημερομηνία για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ με την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).
Τα παραπάνω ανακοίνωσε η Γραμματεία Τύπου του προέδρου της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλέβνελιεφ, ύστερα από τη συνάντηση του τελευταίου με τον πρωθυπουργό της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ, κατά την οποία οι δύο πολιτικοί ηγέτες συζήτησαν τη θέση της Βουλγαρίας σχετικά με τον καθορισμό ημερομηνίας έναρξης των διαπραγματεύσεων ένταξης της ΠΓΔΜ στην ΕΕ.
Η Ελληνική Κυβέρνηση μπορεί να κοιμάται όρθια και να μην μπορεί ούτε το αυτονόητο να πράξει,

Οι βουλευτές με τα περισσότερα ακίνητα.


Όπως είναι γνωστό τα πόθεν έσχες συνολικά 508 υπόχρεων πολιτικών αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής και θα παραμείνουν για έναν μήνα και συγκεκριμένα μέχρι την 11η Ιανουαρίου 2013.


"Πρωταθλήτρια" στην κατοχή ακινήτων είναι η... Άννα Νταλάρα με 59 ακίνητα!
Πρόκειται για συνολικά για 59 ακίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι οικίες στις Κυκλάδες και δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία! Αναλυτικά, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας της πρώην υπουργού: 7 πάρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερισμάτα, 27 οικίες(!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις». Μαζί με τον σύζυγο της και την κόρη της η κυρία Νταλάρα κατέχει: Στη Σύρο 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχιο / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία / 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία /4 διαμερίσματα στην Αττική!

37 ακίνητα δηλώνει ο K. Αγοραστός
Πλούσιο είναι το «πόθεν έσχες» του νυν περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Κατέχει 37 ακίνητα......

Γιατί δεν ξεσηκώνεται ο λαός; Ποιος φόβος τον καθηλώνει;





Γράφει o Τάσος Παππάς aixmi.gr
Με την επίσημη ανεργία να ακουμπά το 26% [πρώτοι πια σ’ όλη την Ευρώπη] και την ανεπίσημη να ξεπερνά το 32%, με το 31% των Ελλήνων να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και το 15% να βρίσκεται στα κράσπεδα της εξαθλίωσης, αναρωτιέται κανείς γιατί αυτός ο λαός δεν ξεσηκώνεται, οργανωμένα ή αυθόρμητα, συστηματικά ή περιοδικά.
Τι περιμένει; Σε τι ελπίζει;

Χωρίς σχόλια...

Πώς να γίνω σωστός άνθρωπος;

Πώς να γίνω σωστός άνθρωπος όταν από μικρή ηλικία οι ήρωές μου, μου έδιναν …λάθος παραδείγματα:
Perierga.gr - Πώς να γίνω σωστός άνθρωπος;
  • Ο Ταρζάν να τριγυρνούσε γυμνός.
  • Η Σταχτοπούτα γυρνούσε τα μεσάνυχτα.
  • Ο Πινόκιο έλεγε ψέματα.
  • Ο Αλλαντίν ήταν κλέφτης.
  • Ο Μπάτμαν οδηγούσε με 320 km/h.
  • H Χιονάτη έμενε σε ένα σπίτι με 7 άντρες.
  • Ο Ποπάυ κάπνιζε και είχε τατουάζ.
  • Ο Μπάγκς Μπάνυ ήταν τσόγλανος
  • Ο Σούπρμαν......

25 από τις κορυφαίες φωτογραφίες του 2012 που τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή

25 από τις κορυφαίες φωτογραφίες του 2012 που τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή (1)
25 φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τη φετινή χρονιά χάρη στο κλικ του φωτογράφου που έγινε την ιδανική στιγμή και είχε παράξενα, αστεία και απρόσμενα αποτελέσματα…

Τι θα γίνει στις 21-12 του 2012


Σε δέκα ημέρες (21-12-12) λίγο πριν βγει ο ήλιος τέσσερις πλανήτες ευθυγραμμίζονται και αρχίζουν αλλεπάλληλοι σεισμοί 9 και 10 Ρίχτερ σε έξι ...
σημεία του κόσμου.

ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ...ΤΗ ΓΗ ΚΟΥΒΑΛΑΣ........



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Tο συγκινητικό μήνυμα των μαθητών της άτυχης δασκάλας


Tο συγκινητικό μήνυμα των μαθητών της άτυχης δασκάλας
Ο άδικος χαμός της 41χρονης δασκάλας Ελευθερίας Ρούσου που έχασε τη ζωή της την ώρα που στόλιζε το σχολείο είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Όπως σας είχαμε πει, η δασκάλα καλλιτεχνικών από την Κύπρο, που έμενε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης ήταν μητέρα δύο παιδιών, τα οποία μάλιστα ήταν μαθητές στο ίδιο σχολείο, που δίδασκε.

Εκτός από την οικογένεια της αφήνει πίσω της και τους μαθητές της, που την λάτρευαν, όπως φαίνεται στο συγκινητικό μήνυμα που έγραψαν και κρέμασαν σε κολώνα του σχολείου.

«Κ. Ελευθερία ήμασταν πολύ τυχεροί που σας γνωρίσαμε και μας κάνατε να λατρέψουμε το μάθημά σας. Θα σας αγαπάμε και θα σας θυμόμαστε για πάντα. Με αγάπη οι μαθητές σας».

Πηγή: εφημερίδα "Καρφίτσα"

Υποψήφιος δήμαρχος Νέας Υόρκης ένας Έλληνας!

Φαίνεται ότι έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον Ελληνοαμερικανό, καθώς έγινε γνωστό ότι ο νυν δήμαρχος Bloomberg δεν θα ξαναείναι υποψήφιος...Εδώ και χρόνια, ο ομογενής Τζον Κατσιματίδης (John Catsimatidis) βρισκόταν ανάμεσα στα ονόματα εκείνα που «έπαιζαν» για το χρίσμα του... δημάρχου της Νέας Υόρκης.

Σε συνέντευξή του με την Daily News, ο ομογενής επιβεβαίωσε τις φήμες περί υποψηφιότητάς του με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών. Όπως ο ίδιος είπε, η μόνη περίπτωση να αποσυρθεί θα ήταν αν......

Μοναχοί του Άγιου Όρους αγκαλιά με αρκούδες! (φωτό)



Μεγάλη οικειότητα φαίνεται πως έχουν οι καφές αρκούδες με τους μοναχούς τουΆγιου Όρους, αφού φωτογραφίζονται στο λιβάδι, αγκαλιά.
Τα παιχνιδιάρικα μικρά αρκουδάκια, δε φαίνεται να ενοχλούνται ή να φοβούνται από την παρουσία των μοναχών, αντιθέτως δείχνουν να διασκεδάζουν πολύ μαζί τους, ενώ όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, βάζουν τα ποδαράκια τους πάνω τους και προσπαθούν να παίξουν.

ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ. ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΡΕ ΣΗΜΙΤΟΕΙΔΗ!


Δεν πρόλαβαν να τις βαφτίσουν “ντοπαρισμένες”. Δεν πρόλαβαν να γράψουν ότι το DNA τους βρωμάει ρατσισμό. Δεν πρόλαβαν να βγάλουν άχνα τα παπανδρεϊκά καθάρματα των ενοχικών συνδρόμων, για άλλο ένα επίτευγμα του Ελληνικού λαού που δεν εξηγείται “λογιστικά”. Αυτή η “μικρή, διεφθαρμένη χώρα” που τα προδοτικά καθάρματα κατάντησαν “Τιτανικό”, εξακολουθεί να ξεσκίζει τα κουρελόχαρτα των τραπεζιτών και της σημίτειας συμμορίας των λογιστών που κυβερνά την Ελλάδα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

«Η έκνομη παρέμβαση Στουρνάρα για την είσπραξη του Ειδικού Τέλους Ακινήτων φανερώνει την

Καμμένος και μπουρδουκλωμένος

Η καταιγίδα που ξέσπασε χθες στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ομοιάζει σε πάρα πολλά χαρακτηριστικά με το αντίστοιχο φυσικό φαινόμενο.
του Στρατή Μαζίδη
Και πριν την καταιγίδα υπάρχει μια φαινομενική απόλυτη ησυχία, όμως τα σύννεφα μαζεύονται. Αυτό φαίνεται πως συνέβη και με τους Ανεξάρτητους Ελληνες.
Οι ΑΝΕΛ δίχως να μπορώ να το προσδιορίσω μου φαντάζουν ένα βιαστικά στημμένο και

Ο Πάπας Βενέδικτος XVI καλεί για μια παγκόσμια κυβέρνηση!

ΒΑΤΙΚΑΝΟ - Ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας, ο Πάπας Βενέδικτος XVI κάλεσε για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης
Σε ομιλία του στο Συμβουλίο με τους Ποντίφικες για τη Δικαιοσύνη και την Ειρήνη την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου του 2012, ο Πάπας ζήτησε "την οικοδόμηση μιας παγκόσμιας κοινότητας, με αντίστοιχη αρχή," ώστε να εξυπηρετούν το κοινό καλό της ανθρωπότητας.

ΗΠΑ: Απαγορεύουν στους πολίτες να δίνουν φαγητό σε αστέγους

Αρκετές πολιτείες στην Αμερική έχουν θεσπίσει νόμους που απαγορεύουν τις δωρεές φαγητού σε αστέγους που τα έχουν ανάγκη. Συγχρόνως, άλλες πολιτείες δεν έχουν προβεί ακόμα σε τέτοιες ενέργειες, αλλά βάζουν κάποιες προϋποθέσεις στους «φιλάνθρωπους πολίτες», όπως χορήγηση άδειας με μεγάλο κόστος. Μια απάνθρωπη ενέργεια που δεν θυμάμαι να έχει προηγούμενο σε κάποια άλλη χώρα.

Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός: «Βάνετε φωτιά και κατάρα εις το σπίτι σας...»


Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός: «Βάνετε φωτιά και κατάρα εις το σπίτι σας...»
Από τις Διδαχές του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, όπως τις διασώζει ο αείμνηστος Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος.
Διαβάστε τι γράφει στην γλώσσα γραφής του...
Επήγεν ο Κύριος εις την κόλασιν και έβγαλε τον Αδάμ, την Εύαν και το γένος του. Ανέστη την τρίτην ημέραν. Εφάνη δώδεκα φοράς εις τους Αποστόλους του. Έγινε χαρά εις τον ουρανόν, χαρά εις την γην και εις όλον τον κόσμον. Φαρμάκι και σπαθί δίστομον εις την καρδίαν των Εβραίων και μάλιστα του διαβόλου.

Ανοικτή επιστολή προς τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων ενός σμηναγού ε.α.

Κύριοι αρχηγοί,

Ήδη το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δρομολόγησε τις λογιστικές διαδικασίες για τις περικοπές μισθών και συντάξεων των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων μας. Επιπλέον ετοιμάζεται νέα μείωση που θα έχει σχέση με την μείωση του βασικού μισθού του ανθυπολοχαγού όπου εκεί στηρίζεται όλη η μισθολογική διάταξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και η οποία θα περάσει μέσω των αντισυνταγματικών νομοθετικών διαταγμάτων, Δούρειος Ίππος και Κερκόπορτα συγχρόνως, για την τελειωτική εξαθλίωση των στελεχών των Ε.Δ.

Εγώ , ένας απλός Σμηναγός θα θεωρούσα οτι ο Διοικητής μου με περιπαίζει.....

ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ


REPORTER
Σε επίπεδα ρεκόρ έφτασε φέτος ο αριθμός των δημοσιογράφων που φυλακίστηκαν σε όλο τον κόσμο,
γεγονός που ενισχύθηκε κυρίως από την τρομοκρατία και άλλες μορφές αντικρατικών δράσεων, σύμφωνα με μια νέα έκθεση της Επιτροπής Προστασίας των Δημοσιογράφων (CPJ), η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη.
Η Τουρκία εξακολουθεί να κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ στον αριθμό φυλακισμένων δημοσιογράφων, όπως αναφέρεται στην έκθεση.
Ενδεικτικά καταγράφονται οι φυλακίσεις δεκάδων.......

Σκοπιανές ντομάτες στην Κρήτη!


Τα κυκλώματα που εμπορεύονται στην Κρήτη σκοπιανές τομάτες δήθεν ως ντόπιες μπορούν τώρα να εξαρθρώσουν οι αρμόδιες αρχές, καθώς οι ίδιοι οι αγρότες έχουν στα χέρια τους... αδιάσειστα στοιχεία:

Φωτογραφίες από τη χωματερή του Ηρακλείου εμφανίζουν αμέτρητα καφάσια που αναγράφουν τα πλήρη στοιχεία των εισαγωγέων.

Oι έμποροι δεν προνόησαν να…

Η ΔΕΗ ζήτησε και επίσημα αυξήσεις 25% σε τρεις φάσεις για τα νοικοκυριά!


Την ώρα που 450.000 νοικοκυριά χρωστούν ακόμα το χαράτσι των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, ο επιχείρηση που έχει προβλήματα δανεισμού λόγω της κακοδιαχείρισης, ζήτησε και επίσημα από τη ΡΑΕ αυξήσεις 25% για τα τιμολόγια χαμηλής τάσης!

Οι διαδοχικές αυξήσεις θα είναι την 1/1/2013, την 1/5/2013 και την 1/7/2013 όταν και απελευθερώνονται αυτά τα τιμολόγια που αφορούν στα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Προκειμένου να μετριαστεί η τελική αύξηση στην τσέπη του καταναλωτή, θα...

Τηλεδιάσκεψη του Eurogroup το απόγευμα για την επαναγορά ομολόγων


20121211-081813.jpgΤηλεδιάσκεψη για την επαναγορά του ελληνικού χρέους, αναμένεται να έχουν το απόγευμα οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών της Ευρωζώνης, εν όψει και της Συνόδου την Πέμπτη στις Βρυξέλλες, όπου αναμένεται να αποφασισθεί και η εκταμίευση της δόσης.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε! Διαβάστε γιατί



"Όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε! (μακαριστός Μητροπολίτης Σισανίου, Αντώνιος)

Του Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ (OnAlert)

7.12.12

Aνήσυχοι ότι κάποιοι κύκλοι στην Δύση έχουν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για ευθεία στρατιωτική επέμβαση στην Συρία εμφανίζονται ανεξάρτητοι διπλωματικοί και στρατιωτικοί παρατηρητές στις Βρυξέλλες.


Στην εκτίμηση αυτή συμβάλουν, σύμφωνα με τους κύκλους αυτούς, αρκετά στοιχεία αλλά και μισόλογα αξιωματούχων ;

Ως τέτοια δεδομένα αναφέρονται και αξιολογούνται:

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΠΕΤΑΜΕ" ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ > Οι Αλβανοί σβήνουν τις ελληνικές επιγραφές από τις δίγλωσσες πινακίδες που υπάρχουν στον χώρο της Ελληνικής Μειονότητας...



Η αλβανική εφημερίδα “Gazeta Shqiptare”, σε χθεσινό άρθρο της, 8 Δεκεμβρίου 2012, εκφράζει την ανησυχία της για την αύξηση των κρουσμάτων και δυσάρεστων επεισοδίων με φόντο τον εθνικισμό μεταξύ των αλβανών των Σκοπίων και των Σλάβων της περιοχής. Μεταξύ άλλων, παρουσιάζει ως τυπικό παράδειγμα, το σβήσιμο των επιγραφών στην αλβανική γλώσσα σε μια ταμπέλα στην είσοδο της πόλης Κουμάνοβο. Η ταμπέλα ήταν γραμμένη σε δυο γλώσσες, στην αλβανική, με λατινικούς χαρακτήρες και στα σκοπιανά με σλάβικους χαρακτήρες.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ?


Τα σχόλια δικά σας...

πηγή

Θεσπίζουν μέτρα προστασίας των "λάθρο" και "Παρατηρητήριο" καταγγελίας της ... Ελλάδας!


Έγινε κι αυτό: O γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλας ανακοίνωσε την εφαρμογή ενός "πακέτου" μέτρων για την περίθαλψη και προστασία των ... λαθρομεταναστών από το ελληνικό κράτος!
 
Τα βασικά σημεία αυτού του σχεδίου:
 

ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!
Την απελευθέρωση της λειτουργίας των
καταστημάτων έως 250 τ.μ. όλες τις Κυριακές του έτους
,
προβλέπουν, μεταξύ άλλων, οι ρυθμίσεις που ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.
Τα υπόλοιπα καταστήματα, ανεξαρτήτως τετραγωνικών, θα μπορούν να λειτουργούν
επτά Κυριακές τον χρόνο. 
Επίσης