ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΜΕΣΩ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ!



Αλλά και άλλες περιοχές της χώρας μας...
*Η Ελλάδα δεν ενδιαφέρθηκε για την αγορά του υδροηλεκτρικού της Μπίστριτσας, παρότι ο Σαλί Μπερίσα δεν είχε αντίρρηση, λένε Έλληνες παράγοντες στην Αλβανία...


Μέσω Αλβανίας οι Τούρκοι μπορούν να αφήσουν χωρίς ρεύμα την Ελλάδα! Πώς;

ΖΗΤΩ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ!!!!

Οι εικόνες της Βιέννης των μεγάλων συνθετών ας μιλήσουν από μόνες τους...

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ - 7 ΥΓΙΕΙΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ

Βενιαμίν Φραγκλίνος έλεγε ότι «Το κρασί είναι η μόνιμη απόδειξη ότι ο Θεός μας αγαπά και θέλει την ευτυχία μας» και δεδομένου ότι ευτυχία χωρίς υγεία δεν υφίσταται, ας δούμε τις ευεργετικές ιδιότητες του κόκκινου κρασιού.
                  

Μειώνει τη χοληστερίνηΈρευνες έχουν δείξει ότι τα κόκκινα σταφύλια είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση των επιπέδων της χοληστερίνης. Μάλιστα, σε μελέτη που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, αποδείχτηκε ότι οι συμμετέχοντες, οι οποίοι έπασχαν από χοληστερίνη και κατανάλωναν κόκκινο κρασί, παρουσίασαν μείωση στα επίπεδα (χοληστερίνης) κατά 12%.
Αυτό που με απλά λόγια συμβαίνει, είναι ότι το κόκκινο κρασί εμποδίζει τα «περισσεύματα» της χοληστερίνης να κάθονται στα αρτηριακά τοιχώματα, τα οποία σε αντίθετη περίπτωση σκληραίνουν, αυξάνουν την αρτηριακή πίεση και οδηγούν σε καρδιακά επεισόδια.
Προστατεύει την καρδιάΟι πολυφαινόλες, δηλαδή τα αντιοξειδωτικά συστατικά που βρίσκονται στο κόκκινο κρασί, βοηθούν τα αιμοφόρα αγγεία να........

ΚΥΡΙΕ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΗΜΑΔΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ!

Τα χέρια ενώνω απόψε και κάνω προσευχή.
Εσύ!
Που τις καρδιές ακούς..
Που χωρίς λέξεις γράφεις το μελλούμενο,
Αόρατο και ορατό.

Εσύ!
Που στις κορυφές κοιμίζεις όλες μας τις πίκρες,
για να ευλογήσεις την αυγή όλες τις χαρές,,,
Που χωρίς δάκρυα κλαις για τον πόνο μας.

Εσύ!
Που με δροσοσταλιές ποτίζεις το αγκάθινο στεφάνι μας
και το κάνεις μύρο και ευχή...

Σε εσένα προσεύχομαι απόψε με ανάσες.
Άκου και δέξου τούτο τον ταπεινό ψίθυρο της ψυχής μου Κύριε.

Γαμώ τις καταδίκες σας

Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω τους πάντες να καταδικάζουν (ή να καταδικάζονται επειδή δεν καταδικάζουν) τη βία “απ’ όπου κι αν προέρχεται”. Ειλικρινά βαρέθηκα.

Και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος.

Καταδικάζει τη βία η κυβέρνηση την ίδια στιγμή που συνεχίζει την εφαρμογή του πιο βίαιου προγράμματος φτωχοποίησης που εφαρμόστηκε ποτέ σε χώρα της Ευρώπης.

Την καταδικάζει κάθε υπουργός Δημόσιας Τάξης ή (ας γελάσω) Προστασίας του Πολίτη την ίδια στιγμή που την περιθάλπτει με κάθε τρόπο στους κόλπους της Αστυνομίας και την εξαπολύει αδιακρίτως εναντίον πολιτών κάθε ηλικίας, ανέργων, μαθητών, δημοσιογράφων και οποιουδήποτε τολμά να διαμαρτυρηθεί.

Την καταδικάζει κάθε υπουργός Οικονομικών, ενώ ταυτόχρονα.....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φοράει αλεξίσφαιρο και μέσα στη βουλή ο Α. Σαμαράς;




Κινδυνεύει ακόμα και μέσα στη βουλή ο πρωθυπουργός;


Τι παιχνίδια παίζονται,πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού;

Επικίνδυνα παιχνίδια διαπλοκής: Η κυρία Ράικου, λομπίστας του Ομίλου Λάτση, ο υποδιοικητής της ΕΥΠ και οι μεγαλόσχημοι δημοσιoγράφοι που επιδιώκουν να στήσουν νέο σύστημα στη Δικαιοσύνη


Όσοι βρέθηκαν σε γνωστό κοσμικό μαγαζί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Πρώτο τραπέζι πίστα, βρίσκονταν η αφρόκρεμα της ΚΥΠ, διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι, ο γνωστός αρχιλομπίστας του Ομίλου Λάτση και μια εισαγγελέας που κατέχει νευραλγικό πόστο στο σύστημα της δικαιοσύνης.

Ήταν εκεί ο πρώην Υποδιοικητής της ΕΥΠ, Φώτης Παπαγεωργίου, που εξακολουθεί να διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με το ίδρυμα της Κατεχάκη και ειδικά με την υπηρεσία που χειρίζεται τους κοριούς, η εισαγγελέας κα Ράικου, ο γενικός διευθυντής επικοινωνίας του Ομίλου Λάτση κ. Καλλίτσης, ο διευθυντής της Καθημερινής κ. Παπαχελάς και οι γνωστοί δημοσιογράφοι-ερευνητές Τέλλογλου και Θεοδωράκης.

Τσερνομπίλ 26 χρόνια μετά συνεχίζει να απειλεί

Το ατύχημα στο Τσερνομπίλ ήταν το χειρότερο ατύχημα που έχει γίνει ποτέ σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο. Πρόκειται για ένα από τα δύο περιστατικά που χαρακτηρίστηκαν ως καταστροφικά από την INES με μέγιστη κλίμακα το επίπεδο 7.
Σήμερα, 26 χρόνια από εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία υπάρχουν εξαιρετικά μολυσμένες περιοχές στη Λευκορωσία και στην Ουκρανία, αλλά υπάρχουν μολυσμένες περιοχές και στην Ευρώπη, λόγο του ότι το μολυσμένο νέφος εξαπλώθηκε μέσω των ανέμων και της βροχής.
Έχουμε ένα Ευρωπαϊκό χάρτη της μόλυνσης από καίσιο-137 στο οποίο βλέπουμε ότι υπάρχουν περιοχές.....

Οι λαθροέποικοι που δεν έχουν να ...φάνε στο Πακιστάν έχουν facebook όμως και δείτε τι ανεβάζουν!

         
Η σελίδα των λαθροέποικων με το παρακάτω όνομα "PakistanCommunity OfGreece Unity" που έχει μέσα ως μέλος και τον λαθρο-υποστηρικτή Petro Constantinou, εκπρόσωπο του αντιεθνικού ΑΝΤΑΡΣΥΑ έφερε τα πάνω κάτω για την δολοφονία του άτυχου Πακιστανού.

Μακάρι οι λαθροέποικοι και οι συνεργάτες τους οι ανθέλληνες της αριστεράς να είχαν την ίδια ευαισθησία και αντικειμενικότητα για τους δεκάδες Έλληνες που έχουν δολοφονηθεί από τους Πακιστανούς συμπατριώτες τους ....

Ας πάρουν μια μικρή γεύση γιατί αν αναφέρουμε όλα τα εγκλήματα των λαθροέποικων δεν θα τελειώνουμε ούτε αύριο ...
Τα λόγια είναι περιττά... Δείτε τις φωτογραφίες...

Στο ΔΝΤ μας έβαλε ο… Χατζηπετρής!

Ο Λοβέρδος λέει ότι στο ΔΝΤ μας έβαλε ο ΓΑΠ χωρίς να ρωτήσει τους υπουργούς. Σήμερα ΤΑ ΝΕΑ λένε ότι ούτε ο ΓΑΠ ήθελε το ΔΝΤ, αλλά το ήθελαν οι Γερμανοί. Το newsbomb.gr αποκαλύπτει παλιότερη συνέντευξη του Στρος Καν που έλεγε ότι ούτε οι Γερμανοί θέλουν το ΔΝΤ!
Ότι οι κυβερνώντες –νυν και πρώην- μας δουλεύουν το ξέραμε. Αλλά τόσο πια στα μούτρα μας;
Το μείζον πολιτικό θέμα των τελευταίων ημερών είναι ποιος μας έβαλε στο ΔΝΤ. Και η απάντηση που μας «σερβίρουν»; Κανείς.

[Αληθινά Ψέματα] Beni Leaks



Το έκτο κεφάλαιο του στρατιωτικού ποινικού κώδικα "εγκλήματα κατά απορρήτων" (Αρ140,141,142,143,144,145) εμπίπτει σχεδόν ολόκληρο στην αποστροφή του λόγου του Βενιζέλου, αν βέβαια θεωρηθεί ως Στρατιωτικός, ως προς την αυτοδίκαιη κατοχή από μέρους του των αμυντικών σχεδίων της χώρας.

Οι ΗΠΑ δεν εγκρίνουν τα σχέδια επέκτασης της ‘Gazprom’στην Ελλάδα

Η ‘Gazprom’ προσέφερε στην ελληνική εταιρεία φυσικού αερίου ΔΕΠΑ σχεδόν δύο δισεκατομμύρια ευρώ. Έτσι η ρωσική κρατική εταιρεία, η οποία παρέχει ήδη, το 80 τοις εκατό των αναγκών της Ελλάδας σε αέριο, διεκδικεί το ρόλο του απόλυτου μονοπωλίου στην αγορά φυσικού αερίου στη χώρα.

Oικονομική ζημιά 15 δισ. ευρώ προξένησαν τα "χαράτσια"

Κάθε φορά που επέβαλαν και ένα νέο χαράτσι, προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι είναι για το καλό του τόπου μας, ότι οι θυσίες μας θα πιάσουν τόπο, ότι το όφελος θα είναι μεγαλύτερο από το τίμημα που μας ζητούσαν…
Πλέον αποδεικνύεται περίτρανα, πώς είτε είναι αδαείς και έχουν «μαύρα μεσάνυχτα» στα οικονομικά, είτε, εάν είμαστε λίγο πιο καχύποπτοι, θέλουν για κάποιους λόγους να «γονατίσουν» την ελληνική κοινωνία.
Έκτακτες εισφορές, έμμεσοι φόροι στα καύσιμα, στα ποτά και τα τσιγάρα, «χαράτσια» στην κινητή και ακίνητη περιουσία. Και το αποτέλεσμα;

90 εκατομμύρια ζητά από τις Ένοπλες Δυνάμεις η τρόϊκα μέσα στο 2013! Νέες περικοπές




Δεν πρόκειται να αφήσουν σε ησυχία τις Ένοπλες Δυνάμεις οι δανειστές της χώρας, οι οποίοι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες έχουν θέσει από τον Νοέμβριο νέες απαιτήσεις περικοπών για τους στρατιωτικούς και τα σώματα ασφαλείας.

Λουκέτο με ...απίστευτο μήνυμα από Ελληνική επιχείρηση στην Αθήνα [φώτο]


Δείτε τι έγραψε ο ιδιοκτήτης...
Στη δίνη της οικονομικής κρίσης στην οποία βρίσκεται η χώρα μας πολλές μικρές επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο οδηγώντας χιλιάδες ανθρώπους σε απόγνωση. Eναν πρωτοποριακό τρόπο βρήκε επιχείρηση στην Αθήνα, πίσω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, να κοινοποιήσει τους λόγους για τους οποίους βάζει λουκέτο. Σύμφωνα με το pallinipress η εν λόγω επιχείρηση επικαλείται πατριωτικούς λόγους και ασκεί σκληρή κριτική στο Μνημόνιο.


Κουμπούρες Καμπούρικες...



Το χοντροκομμένο παιγνίδι του αντιπερισπασμούσυνεχίζεται. Αλλά, όπως έλεγε ο Χίτλερ στο «Ο Αγών μου» και συχνά επαναλάμβανε στον Γκάιμπελς, «όσο πιο χοντροκομμένο είναι ένα ψέμα, τόσον πιο εύκολατο χάφτουν οι μάζες».

Η έκρηξη στο Mall επισκίασε στα δελτία ειδήσεων,κρατικά και διαπλεκόμενα, τις νέες εκθέσεις του ΔΝΤ.

Ο κ. Σαμαράς και το λοφίο στην περικεφαλαία του, ο κ. Στουρνάρας, δήλωναν μετά την έγκριση της δόσης, ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα.

Τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων


Ανήσυχοι οι αστυνομικοί μετά τα τελευταία χτυπήματα

Άγνωστος τηλεφώνησε σε ιστοσελίδα στις 8.30 λέγοντας ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Το χρονικό περιθώριο που δόθηκε είναι 90 λεπτά. Ωστόσο, οι αστυνομικοί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι μιας και βλέπουν ότι τα «τυφλά» τρομοκρατικά χτυπήματα εντείνονται.

Αποκάλυψη μετά από 23 χρόνια: “Οι συμφωνίες για τον διαμελισμό σας έχουν ήδη υπογραφεί”!





20130120-201304.jpg 

Σχόλιο attikaneaΤέτοια μυστικά, που αφορούν την πατρίδα,δεν κρατιούνται μυστικά τόσα χρόνια, κύριε Παξινέ... γιατί έτσι κτίζονται οι συνενοχές...

 Ένα βαρύ μυστικό που κρατούσε στην καρδιά του επί δεκαετίες, φανέρωσε ο Δημήτρης Παξινός. Ένας εκ των σοβαρότερων λειτουργών στον χώρο της δικαιοσύνης και της μαχόμενης δικηγορίας.

Οι Μασόνοι στέλνουν μήνυμα στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας



Οι Μασόνοι με ανακοίνωσή τους επισημαίνουν τα καθήκοντα των μελών της οργάνωσης στην Ελλάδα, αφού έχουν παρατηρηθεί «παρατυπίες» του καταστατικού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Υπουργείο περιβάλλοντος προειδοποιεί..




Βάλε πετρέλαιο...ή ψόφα..

Είδηση που πέρασε στα ψιλά: Έλληνας βασανίστηκε και δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι...στον Άγιο Παντελεήμονα

Με αυτό το έγκλημα δεν ασχολήθηκε κανείς, ούτε έγραψε, ούτε πορεία έκανε... Ένας 56χρονος υπάλληλος είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας που αποκαλύφθηκε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Ο υπάλληλος βρέθηκε δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στην οδό Μιχαήλ Βόδα. Η πόρτα του διαμερίσματος ήταν παραβιασμένη και ο ίδιος ήταν δεμένος σε μια καρέκλα. Δεν έφερε εμφανή εξωτερικά τραύματα και κλήθηκε ιατροδικαστής για να διαπιστώσει τις συνθήκες της δολοφονίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κίνητρο φαίνεται η ληστεία. Οι

Έρευνα-ΣΟΚ:Αυξήθηκε η παιδική θνησιμότητα για 1η φορά από το 1950!Τα παιδιά θύματα της κρίσης

Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα που αφήνει η κρίση στην Ελλάδα και μάλιστα στο πιο ευαίσθητο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού, τα βρέφη!

Για πρώτη φορά μετά το 1950 καταγράφεται αύξηση της βρεφικής θνησιμότητας στη χώρα μας!

Ρακόμελο το… ευεργετικόν!


Τι κι αν το κρύο είναι τσουχτερό; Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα; Κανένα πρόβλημα. Ένα ποτηράκι ζεστό ρακόμελο θα σας μεταφέρει με τον πιο γλυκό και μεθυστικό τρόπο τη ζεστασιά του. Η ρακή ή τσικουδιά, η διάφανη μυρωδάτη «κυρία» της Κρήτης, δένει αρμονικά με το χρυσαφί γεμάτο αρώματα πευκόμελο, και το αποτέλεσμα είναι ένα ποτό εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης, το γνωστό σε όλους ρακόμελο!

Όπως επισημαίνει η διαιτολόγος- διατροφολόγος, Νίκη Ανδρουλάκη, το ρακόμελο λόγω των δύο βασικών του συστατικών, την τσικουδιά και το μέλι προσφέρει στον οργανισμό τις ευεργετικές ιδιότητες αυτών. Η τσικουδιά, προϊόν μονής απόσταξης από τα στράφυλλα, τα πατημένα δηλαδή σταφύλια που παραμένουν 40 μέρες σε βαρέλια όπου γίνεται η ζύμωση, είναι ιδιαίτερα χωνευτική ειδικά μετά από ένα πλούσιο σε λιπαρά γεύμα, αλλά και εφόσον ζεσταθεί, προσφέρει άμεση ανακούφιση στον πονόλαιμο.

Είναι επίσης καταπραϋντική σε διάφορες μορφές......

Υπόγεια Αθήνα: Στοές σήραγγες μυστικά ποτάμια - Μύθοι και αλήθειες για την πιο κρυφή πλευρά της πόλης


Κατάδυση στον υπόγειο κόσμο της Αθήνας σημαίνει κατάδυση στη σκοτεινή της πλευρά, στο υποσυνείδητό της. Σημαίνει κατάδυση στους φόβους, στις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες της, στην άβυσσο των δοξασιών, των θρύλων και των δεισιδαιμονιών, στην άβυσσο του αρχέγονου τρόμου, ενός τρόμου που καλύφθηκε στο πέρασμα του χρόνου με τόνους μπετόν, πέτρας και χώματος, λωρίδες ασφάλτου και θόρυβο.

Η νεομυθολογία της υπόγειας Αθήνας. Μάλλον δεν χρειάζεται να είναι κανείς «ειδικός» στα θέματα του μυστηρίου για να την γνωρίζει. Ο καθένας πλέον το έχει ακούσει. Άλλωστε είναι ένα ζήτημα που κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο ακόμη και σε εφημερίδες. Το υπέδαφος της πρωτεύουσας είναι γεμάτο από υπόγειες στοές. Αυτές συνδέονται μεταξύ τους και συνδέουν τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της πόλης, ενώ ποιος ξέρει και τι μπορεί να συμβαίνει τα βράδια σε ορισμένες από αυτές. Η ιστορία έχει ως εξής.

Δημοσκόπηση ΣΟΚ από την VPRC



Το φως της δημοσιότητας βλέπει τις τελευταίες ώρες μια παρασκηνιακή δημοσκόπηση της γνωστής εταιρία μετρήσεων VPRC που προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στα κομματικά γραφεία.
Τα στοιχεία της δημοσκόπησης αυτής διέρρευσαν ταυτόχρονα από κομματικά γραφεία κομμάτων που κυριολεκτικά έχουν εκπλαγεί με την ανατροπή στο πολιτικό σύστημα.
Πρώτο κόμμα εμφανίζεται…
ο ΣΥΡΙΖΑ με 30.5%
δεύτερο το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου την Χρυσή Αυγή όπου συγκεντρώνει ποσοστό 27% και τρίτο την Νέα Δημοκρατία μ 20%.
Η εκπλήξεις συνεχίζονται με το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει....

«Λευκοί» γάμοι για «πράσινες» κάρτες

Βιομηχανία εικονικών στεφάνων βοηθάει εκατοντάδες αλλοδαπούς να αποκτήσουν χαρτιά..

Την εδώ και χρόνια καλοστημένη βιομηχανία εικονικών γάμων για τη νομιμοποίηση μεταναστών και τους εκατοντάδες τελεσμένους γάμους σε όλη την Ελλάδα φαίνεται ότι αντιλήφθηκαν οι κρατικοί μηχανισμοί και σπεύδουν να προωθήσουν σχετική νομοθετική ρύθμιση.

 Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο», όλα άρχισαν τον Μάιο του 2011 όταν υπάλληλος του ληξιαρχείου Αθηνών παρατήρησε πως στην ευαγγελική Εκκλησία Χριστιανικής

Ο «εκτελεστής» που (για λογαριασμό του Σημίτη) εκδικείται τον Καραμανλή.


Ο Στουρνάρας προκαλεί πλέον σεισμό
στο κυβερνητικό σύστημα. Οι μεγάλες
γκάφες και οι ύμνοι για τον Παπαδήμο
Γραφει ο ΝΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ
neleftheroglou@dimokratianews.gr
Για ποιον δουλεύει ο κ. Γιάννης Στουρνάρας; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μέρα με τη μέρα πλέον αρχίζει να συμπληρώνεται. Ο άνθρωπος για τον οποίον ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι είναι «αδελφός» του και

Απίστευτο!! Δανείζουμε 58,7 εκατ.ευρώ την Αλβανία…για να μας κουνιέται για την ΑΟΖ !!!!


Μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ερώτηση του υπέβαλαν, στις 17/12/2012, οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας) και η Ραχήλ Μακρή (Κοζάνης)..

Ας πάρουμε την ιστορία απ την αρχή… Σύμφωνα με το

ν.2663/1998(ΦΕΚ 274/3-12-1998) κυρώθηκε το πρωτόκολλο
οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των Κυβερνήσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας
και της Δημοκρατίας της Αλβανίας που υπεγράφη στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου
του 1997.
Το πρωτόκολλο οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών προέβλεπε την παροχή χρηματοοικονομικής βοήθειας ύψους είκοσι δις δρχ. (20δις) στην Αλβανία ως βοήθεια για την οικονομική ανόρθωση της.
Από το ποσό των 20 δις συμφωνήθηκε

δωρεάν χρηματοοικονομική στήριξη ύψους 2δις ενώ για το υπόλοιπο ποσό των 18 δις δρχ. προβλεπόταν, η σύσταση
δωδεκαμελούς επιτροπής από στελέχη των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας από πλευράς Ελληνικής Κυβέρνησης, από....

Η αποτυχία των χαρατσιών με αριθμούς


Η πρακτική του κράτους απέτυχε παταγωδώς. Τουλάχιστον 15 δισ. ευρώ έχασε τελικά το Ελληνικό Δημόσιο από τις αυξήσεις φόρων τα τελευταία χρόνια. Οι εμπνευστές των αποτυχημένων μέτρων διαψεύστηκαν οικτρά, αφού το κράτος επιβάλλει συνεχώς φόρους και αντί να εισπράττει χάνει έσοδα...Πολλά μέτρα, όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, αποδείχτηκαν άχρηστα και καταστροφικά. Έκτακτες εισφορές, έμμεσοι φόροι στα καύσιμα, στα ποτά και τα τσιγάρα, «χαράτσια» στην κινητή και ακίνητη περιουσία, όλα πήγαν στραβά και δεν συνέβαλαν καθόλου στη δημοσιονομική εξυγίανση.
Αντιθέτως, κατέστρεψαν την αγορά, έγιναν αιτία δεινών για πολίτες και επιχειρήσεις, έβλαψαν τη χώρα και τα δημόσια έσοδα. Σε ό,τι αφορά τα σκάφη ο φόρος πολυτελείας βούλιαξε την αγορά. Για το 2010 είχαν υπολογιστεί έσοδα 10 εκατ. ευρώ και εισπράχθηκε το αστείο ποσό των 33.500 ευρώ.

Τρομοκρατικό χτύπημα στο Μαρούσι.Έκρηξη βόμβας στο Mall με δυο τραυματίες


Έκρηξη σημειώθηκε στις 10:50 στο εμπορικό κέντρο "The Mall" στο Μαρούσι. Η έκρηξη έγινε στο πρώτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου όπου βρίσκονται εμπορικά καταστήματα και ένα υποκατάστημα τράπεζας, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά δύο υπάλληλοι σεκιούριτι.
Στις 9:55 άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία και είπε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβας σε 50 λεπτά ενώ ακολούθησε και νέο προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 9:58 στη ιστοσελίδα zougla.gr. Ο άγνωστος δεν ανέφερε οργάνωση, αλλά είπε ότι θα ακολουθήσει ανάληψη ευθύνης. Ενημερώθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μαζί με την υπηρεσία ιδιωτικής ασφάλειας του εμπορικού κέντρου εκκένωσαν το χώρο.