ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η ξεφτίλα των αληταράδων της δημοσιοκαφρίλας

Τίτλος ειδήσεων απο το NewsIt ...τώρα που τελείωσε και το μουντιάλ.




Υπάρχουν και καλά νέα: 40 εκτοξευτές MLRS για τον Ελληνικό Στρατό!

40-εκτοξευτές-MLRS-για-τον-Ελληνικό-στρατό

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μέσω διακρατικής σύμβασης απόκτηση από τον Ελληνικό Στρατό 40 πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων (ΠΕΠ) MLRS από τα αποθέματα του Στρατού των ΗΠΑ. Η ενεργοποίηση του σχετικού υποπρογράμματος περιλαμβάνεται μεταξύ των εξοπλιστικών προγραμμάτων που εγκρίνονται από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Μπουτάρης στους εξαγριωμένους κάτοικους της Τούμπας: “Οι μετανάστες θα φιλοξενηθούν και σε όποιον δεν αρέσει…να μη με ξαναψηφίσει”

mpoutaris
Χαμός έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης,  μεταξύ του Γ. Μπουτάρη καιόταν εξαγριωμένων κατοίκων της Τούμπας, οι οποίοι… αντιδρούσαν -σε κατάσταση εκτός εαυτού- στη δημιουργία ξενώνα μεταναστών. Μάταια ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π. Αβραμόπουλος προσπαθούσε να πει ότι «οι μετανάστες είναι άνθρωποι σαν κι εμάς, δεν είναι τέρατα» και να ενημερώσει το πλήθος ότι θα φιλοξενηθούν εκεί 6-7 οικογένειες που ζήτησαν άσυλο.
Όταν οι κάτοικοι φώναξαν στον Γ. Μπουτάρη ότι δεν θα τον ξαναψηφίσουν,

Τα Σκόπια γέμισαν αρχαία αγάλματα -Το νέο τρελό σχέδιο των γειτόνων μας [εικόνες]

Τα Σκόπια γέμισαν αρχαία αγάλματα -Το νέο τρελό σχέδιο των γειτόνων μας [εικόνες] Υπό την κωδική ονομασία «Σκόπια 2014» το εθνικιστικό σχέδιο των ιθυνόντων στα Σκόπια για δομικό λίφτινγκ της πρωτεύουσας, βρίσκεται σε εξέλιξη παρά τις αστοχίες που υπάρχουν στο μπάτζετ και την έλλειψη επαρκών πόρων.
Ο Μέγας Αλέξανδρος, αρχαιοελληνικές φιγούρες, άλογα που καλπάζουν, λιοντάρια που βρυχώνται, μια πειρατική γαλέρα, θεόρατα κτίρια που φτιάχνονται αυτή τη στιγμή και δεκάδες αγάλματα, συνθέτουν μια κιτς βαλκανική παραφωνία που στόχο έχει να αναδείξει μια άλλη πτυχή της όμορης χωρας, να τονώσει το εθνικό φρόνημα, αλλά και να μπει στο μάτι της... Αθήνας, χρησιμοποιώντας για

Ανάμεσα στον Ισλαμισμό και τον Σιωνισμό


Η αναζωπύρωση της στρατιωτικής βίας στη Λωρίδα της Γάζας για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, με τη χερσαία εισβολή των ισραηλινών στρατευμάτων συνοδευόμενη από βομβαρδισμούς υποδομών και κατοικιών, με αποτέλεσμα το θάνατο εκατοντάδων Παλαιστινίων - αμάχων στη συντριπτική πλειοψηφία τους -, ήρθε περίπου ως φυσικό επακόλουθο μίας περιόδου έντονων γεωπολιτικών αλλαγών και κρίσεων στη Μέση Ανατολή και αλλού. Το Ισραήλ, με πρόσχημα το δικαίωμα στην αυτοάμυνα απέναντι σε επιθέσεις χαμηλής κλίμακας μαχητών της Χαμάς, εξαπέλυσε, για άλλη μία φορά, γενικευμένη στρατιωτική επίθεση, η οποία έχει σοκάρει με την αγριότητά της. Απέναντι στη σφαγή των άμαχων Παλαιστινίων, που πραγματοποιείται εδώ και εβδομάδες, η Δύση παραμένει σιωπηλή σε θεσμικό επίπεδο, αν δεν υποστηρίζει ευθέως τις ισραηλινές θέσεις, κάτι που αποτελεί την πάγια και διαχρονική στάση της. 

Το Μεσανατολικό ζήτημα της διαμάχης των αραβικών κρατών και του