ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

Αυτό είναι το μοναδικό «αθάνατο ον» στον κόσμο!

                        
Οι Turritopsis nutricula μπορεί να είναι τα μόνα αθάνατα πλάσματα του κόσμου. Πρόκειται για ένα είδος μέδουσας!

Οι μέδουσες συνήθως πεθαίνουν μετά την αναπαραγωγή τους, αλλά η Turritopsis μπορεί να κάνει κάτι μοναδικό....

Σφοδρή έκρηξη σε Χριστιανική Εκκλησία στη Δαμασκό – τέσσερις νεκροί

                                     
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από σφοδρότατη έκρηξη που συγκλόνισε Χριστιανική συνοικία στη Συριακή πρωτεύουσα, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Αυτή τη φορά δεν πολεμήσαμε… Απλώς παραδοθήκαμε.


Οι παλαιότερες γενιές Ελλήνων ζούσαν με τον εφιάλτη της Ψωροκώσταινας.

Πίσω από την έκφραση αυτή βρισκόταν πάντα μια Ελλάδα χωρίς υποδομές, χωρίς υψηλό επίπεδο διαβίωσης, με λίγα σχολεία, λιγότερα νοσοκομεία, ελάχιστα πανεπιστήμια, απομακρυσμένα νησιά και χωριά γεμάτα παιδιά που δεν μπορούσε η γη να τα θρέψει....


Οι Ελληνες πολεμούσαν.

Κάθε γενιά είχε να κάνει τον δικό της πόλεμο.
Αλλοτε για να γίνει η Ελλάδα μεγαλύτερη και περισσότεροι πληθυσμοί ομογενών να απελευθερωθούν και να ενταχθούν στην εθνική επικράτεια.

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ "ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ" Προϋπολογισμός, τέλος! - Η κατάρρευση εσόδων φέρνει νέα μέτρα και ... νέα κυβέρνηση;


H έκταση κατάρρευσης του οικονομικού σχεδίου της χώρας γα το 2013, δηλαδή της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, είναι τέτοια μέχρι στιγμής που ουσιαστικά "κλειδώνει" νέα μέτρα μέχρι το τέλος της χρονιά.
Ο Προϋπολγισμός έχει ήδη πέσει έξω κάπου 4 δισ. ευρώ. Τα λιξηπρόθεσα χρέη των πολιτών προς το δημόσιο είναι πλέον τέτοιας έκτασης που κανείς δεν μπορεί να προβέψει τι μπορεί να συμβεί.
Οι πολίτες δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τα της καθημερινής τιους διαβίωσης, πόσο μάλλον τις υποχρεώσεις τους στην εφορία.

MAXAIΡΩΜΑΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΜΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ!!!


Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε στις 03.30 τα ξημερώματα στη Σαντορίνη.


“Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει” … αυτό ισχύει απόλυτα για τους ξεφτύλες της πολιτικής …

Καμπανάκι παραγραφής για τα αδικήματα του Τάσου Μαντέλη

Καμπανάκι παραγραφής για τα αδικήματα του Τάσου Μαντέλη

 Καμπανάκι παραγραφής σήμανε στο Εφετείο της Αθήνας, που με βούλευμά του διαχώρισε τη δικογραφία για την υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens, με κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ

1Το προσεχές διάστημα αναμένεται να προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την κατασκευή Τεμένους στο Βοτανικό, με τα μέλη της επιτροπής διαγωνισμού να έχει προγραμματιστεί να επιλεγούν την επόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υποδομών την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013, η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών θα προβεί στη διαδικασία κλήρωσης για τρία τακτικά και τρία αναπληρωματικά μέλη που θα αποτελούν την Επιτροπή Διαγωνισμού του έργου. Ο προϋπολογισμός του έργο θα αναληφθεί από το ελληνικό Δημόσιο και σύμφωνα με παλαιότερες εκτιμήσεις αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.


Ζητιάνος ετών 99: Ότι μαζεύει τα μοιράζει στους φτωχούς!!Ο Dobre κατάγεται από τη Βουλγαρία και είναι 99 ετών. Όλη του τη ζωή την πέρασε δύσκολα, πολλές φορές σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας. Ζούσε σε τρώγλες και τρεφόταν με ό,τι ...

Ιρανικό πρακτορείο: Αμερικανοί στρατιώτες πέρασαν από Τουρκία στη Συρία
Το ημι-επίσημο ιρανικό πρακτορείο Fars, μετέδωσε ότι την περασμένη Κυριακή, δεκάδες πρώην στρατιώτες του αμερικανικού στρατού, έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή Χατάι της Τουρκίας.

Έρχονται πάλι μέτρα- μαχαίρι σε δαπάνες υγείας, συντάξεις, επιδόματα, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και σληρούς φόρους για ακίνητα και επαγγελματίες

Νέο πακέτο μέτρων που θα προβλέπει μαχαίρι σε δαπάνες υγείας, συντάξεις, επιδόματα, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και σληρούς φόρους για ακίνητα και επαγγελματίες θα ζητήσουν οι επικεφαλής της τρόικας, που καταφθάνουν στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες για να διαπραγματευτούν την αναθεώρηση του Μνημονίου αλλά και να ελέγξουν εάν υλοποιήθηκαν τα προαπαιτούμενα του Ιουνίου!
Οι προτάσεις:...Βγήκε... λευκός καπνός για τη διάσωση των τραπεζών: Κούρεμα καταθέσεων άνω των 100.000€


Χαράματα Πέμπτης οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατάφεραν να συμφωνήσουν στους νέους κανόνες για τη διάσωση των προβληματικών τραπεζών, δηλαδή το bail in. Θα ακολουθήσουν το μοντέλο της Κύπρου, με... κούρεμα των καταθέσεων άνω των 100.000€.

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Με 50% λιγότερα χρήματα ζουν οι Έλληνες


Με 50% λιγότερα χρήματα σε σχέση με το 2009 ζει μια στις τρεις οικογένειες στην Ελλάδα σύμφωνα με τα ευρήμτα της έρευνας «Recession Study» της Focus Bari που αφορά στις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στον Έλληνα καταναλωτή.
 
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα κατά την τελευταία τετραετία μία στις τέσσερις οικογένειες έχει «πληγεί» από την κρίση υπό τη μορφή απώλειας της θέσης εργασίας που κατείχε κάποιο μέλος της, ενώ μία στις δεκαπέντε οικογένειες έχει αναγκασθεί να αλλάξει τόπο κατοικίας, λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών.
 

ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΡΜΑΙΟ ΠΟΙΜΝΙΟ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ορθόδοξοι πολίτες που δεν θέλησαν να σφραγιστούν με το Άμκα, τους κόπηκε η σύνταξη. Ψηφίστηκε νομοσχέδιο που επιβάλει την δωρεά οργάνων σώματος αν δεν κάνεις υπεύθυνη δήλωση. Στα σχολικά βιβλία ο ευτελισμός της Oρθοδοξίας διδάσκεται πλέον με ανοιχτό τρόπο ώστε οι νέοι μαθητές να γίνονται αγνωστικιστές και αρνητές της πίστεως ενώ το μάθημα των θρησκευτικών γίνεται μάθημα συγκριτικής θρησκειολογίας. Οι Έλληνες βουλιάζουν στην ανέχεια, στην ανεργία, οικογένειες διαλύονται και πολλοί νέοι αναγκάζονται σαν καινούργιο παιδομάζωμα να φεύγουν στο εξωτερικό και έπονται πολύ χειρότερα για μια χώρα που υποτίθεται ότι  είναι ο φάρος της ελληνικής παράδοσης και της ορθοδοξίας.


FINANCIAL TIMES «Ξεμένει από χρήματα η ελληνική διάσωση»!


Ξεμένει από χρήματα η ελληνική διάσωση;», είναι ο τίτλος σημερινού άρθρου των Financial Times, στο οποίο μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) πιέζει και για τρίτο πακέτο προς τη χώρα μας, το οποίο ωστόσο, δύσκολα θα δεχθούν οι χώρες του Βορρά.

ΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ...... ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ‏Χρυσό από τον Δουβαλίδη!

Χρυσό από τον Δουβαλίδη!

Στην κορυφή του βάθρου ο έλληνας πρωταθλητής στα 110μ. εμπόδια

Το «ΠΙΣΤΕΥΩ» του Αμερικανού τυφεκιοφόρου

by mrsdkrebs
Εισαγωγή
  • Τους Αμερικανούς αρκετοί μίσησαν (και μισούν ακόμα). Όλοι οι γνώστες όμως ζηλεύουν την ικανότητα τους στο χειρισμό και την κατασκευή πυροβόλων όπλων, ιδιαίτερα αυτών που προορίζονται για μαζική παραγωγή ή / και πολεμική χρήση.