ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Κρέας αλόγου σε πάριζα «Νίκας σε Φέτες» εντόπισε ο ΕΦΕΤ μετά από σχετικούς ελέγχους.


«Το δείγμα έφερε την επισήμανση "Ανάλωση έως : 17.6.2013" και παρασκευάζεται / συσκευάζεται από την ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, 22ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, στον Άγιο Στέφανο», ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «στο εν λόγω προϊόν, βάσει εργαστηριακής ανάλυσης, ανιχνεύτηκε DNA αλόγου (εκτιμώμενο ποσοστό DNA αλόγου στο σύνολο του DNA < 1% και > 0.1%)».

Απίστευτη Κρήτη - Εκπληκτικά Βίντεο

Με δύο νέα βίντεο, τα οποία «διαπρέπουν» στα κοινωνικά δίκτυα αντεπιτίθεται η περιφέρεια Κρήτης στο «μαύρο κλίμα» των ημερών. Τα βίντεο προβάλλουν τον πολιτισμό, την ιστορία, την φιλοξενία και τις αρετές του νησιού.

Τα «Incredible History» & «Incredible Hospitality», που έχουν την υπογραφή του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, βασίζονται στην πολιτιστική κληρονομιά και την φιλοξενία των ανθρώπων της Κρήτης και φιλοδοξούν να γίνουν «εισιτήριο» για ένα ταξίδι στην Ελλάδα και την Κρήτη.

Ήδη τα δυο spot άρχισαν να προβάλλονται διεθνώς από τα social media, την ιστοσελίδα της Περιφέρειας αλλά και το κανάλι Travel channel, μαγνητίζοντας το διεθνές ενδιαφέρον.

Εθνική ντροπή οι εικόνες μας στην Τουρκία!!!

118 Εθνική ντροπή οι εικόνες μας στην Τουρκία

Ποτέ δεν ένοιωσα τόσο μεγάλη ντροπή για την εθνική μου ταυτότητα όσο
όταν είδα τα τουρκικά κανάλια να δείχνουν με απαξιωτικο τρόπο τις σκηνές που εκτυλίχτηκαν στο κέντρο της Αθήνας με τους πωλητές των. λαϊκών να μοιράζουν τρόφιμα και ο κόσμος σε ένα πανδαιμόνιο να τρέχει να αρπάξει λίγα κρεμμύδια και λίγα λαχανικά.

Μέσα σε μισή ώρα είχαν εξαφανιστεί τα πάντα και οι Τούρκοι με ειρωνικό μειδίαμα σχολίαζαν απαξιωμένα την ίδια ώρα που εμείς οι «ανόητοι τηλεθεατές» τους αποθεώνουμε πληρώνοντας τους αδρά για τα περίφημα

Συνιστώσα Χόλιγουντ

 Ο Ολιβερ Στόουν είναι σκηνοθέτης και υποστηρικτής της αποποινικοποίησης της χρήσης μαριχουάνας. Στην Αμερική τούς έχει ζαλίσει με τις συνεντεύξεις του υπέρ της φούντας. Δεν γνωρίζουμε αν ο ίδιος κάνει χρήση. Ωστόσο, αν κρίνουμε από τις τελευταίες δηλώσεις του, είναι χρήστης φουμάρων παραγωγής ΣΥΡΙΖΑ. Είπε στο Ζάγκρεμπ για τον Αλέξη Τσίπρα: «Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη, και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα τη χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει». Λίγο πριν

Εκτός πανελλαδικών και πανεπιστημίων οι αλλοδαποί μαθητές που δεν έχουν άδεια παραμονής

Οι αλλοδαποί μαθητές που είτε έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα είτε όχι, σύμφωνα με σχετική διάταξη αποκλείονται από τις Πανελλαδικές εξετάσεις, δεν έχουν πρόσβαση σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και δεν μπορούν να πάρουν απολυτήριο από το σχολείο τους αν δεν έχουν άδεια παραμονής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν όμως οι σύλλογοι που προασπίζονται τα δικαιώματα των μεταναστών, υπάρχουν πολλά παιδιά μεταναστών όπου οι γονείς τους έχουν χάσει την άδεια παραμονής τους, λόγω ανεργίας.

Η σχετική διάταξη ορίζει συγκεκριμένα τα εξής:
 

Τρομακτική ανακοίνωση της NASA για την Τουρκία


Η Nasa ανακοίνωσε πως η απώλεια του γλυκού νερού στην περιοχή στην οποία περιλαμβάνεται και η Τουρκία, έχει φτάσει σε επίπεδα συναγερμού.
Σε έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης της ΝΑΣΑ ¨Water Resources Research¨, αναφέρεται πως η κακή διαχείριση στην Μέση Ανατολή, η αυξημένη ζήτηση σε υπόγεια νερά και οι επιπτώσεις της ξηρασίας του 2007, έχουν προκαλέσει απώλεια νερού σχεδόν ίση με το μέγεθος της Νεκράς θάλασσας

ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ... Για αιτήσεις άρνησης δωρεάς οργάνων


Πολλές οι αιτήσεις άρνησης δωρεάς οργάνων υπό τις συνθήκες που ορίζει ο νέος νόμος, ο οποίος τίθεται σε ισχύ την 1η Ιουνίου.
Νέο καθεστώς στο μείζον θέμα της δωρεάς οργάνων θα ισχύει από την 1η Ιουνίου, με πολλούς
πολίτες να εκφράζουν την αντίθεση τους.
Ειδικά στην Πάτρα, ήταν αρκετοί αυτοί που πήγαν στα αστυνομικά τμήματα για να υπογράψουν αίτηση, σύμφωνα με την οποία αρνούνται να γίνουν δωρητές οργάνων.

ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΠΑΝΤΖΑΣ! "ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ, ΞΕΡΩ 'ΓΩ ΜΑ... ΜΟΥ". ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟN ΤΥΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ(VIDEO)

                   

Ακούστε βουλευτή του Κοινοβουλίου. Πρώτον: Δεν βρισκόταν στην αίθουσα για τον απλούστατο λόγο ότι ξημερoβραδυάζεται στον καφενέ κι εμείς τον πληρώνουμε.

Δεύτερον:
Είπε "Χαιλ-Χίτλερ" αλλά για πλάκα.

Κύριε Τσίπρα, ανεξαρτήτως παράταξης, αισθάνεσθε υπερήφανος με αυτά που λέει; Από δω και πέρα, όταν θέλουμε να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις θα φωνάζουμε τον Πάντζα. Είναι αυτό που λέμε(μετά το Παυλόπουλος): "Έμεινα Πάντζας".

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ! Πρόεδρος Γαλλίας: «Η ευρωζώνη αντέχει ακόμα χάρη στην παραμονή της Ελλάδας»


Η ύφεση που πλήττει την Ευρώπη, οφείλεται πρωτίστως στις πολιτικές λιτότητας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ από τις Βρυξέλλες, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τον Πρόεδρό της, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που ...
παραχώρησε μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, ο Φ. Ολάντ, αφού επεσήμανε ότι η Γαλλία εισήλθε σε περίοδο οικονομικής ύφεσης (0,2% το πρώτο τρίμηνο του 2013), τόνισε ότι η ύφεση πλήττει πολλές χώρες της Ευρωζώνης.

Αυτό, σύμφωνα με τον κ. Ολάντ, οφείλεται πρωτίστως στις πολιτικές λιτότητας και δευτερευόντως στην έλλειψη ρευστότητας, αλλά και στην απώλεια εμπιστοσύνης προς τη ζώνη του ευρώ.

Ποιοί φοβούνται και γιατί την Πυραμίδα της Θήβας;







H μεγαλύτερη βαθμιδωτή πυραμίδα της τρίτης χιλιετίας μείον


«Κάτι τους φοβίζει και απαγορεύουν την είσοδο στο εσωτερικό του λόφου του Αμφείου» δηλώνει ο Αρχαιολόγος Θεόδωρος Σπυρόπουλος, που ανακάλυψε την βαθμιδωτή πυραμίδα, αλλά που δεν...
ολοκλήρωσε, καθώς...μετατέθηκε ξαφνικά από την Θήβα, την οποία επισκέπτεται διαρκώς
και με αμείωτο πάντα το ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις στο θέμα. Ρωτήσαμε τον κ. Σπυρόπουλο αν υπάρχουν εξελίξεις, καθώς το όνομά του «παίζει διαρκώς σε ξένα και ελληνικά έντυπα».

Όπλα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων! Έρευνα ... (Μικροκύματα ELF)


Ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τον στρατό στην τροποποίηση της συμπεριφοράς και ελέγχου του νου, είναι τα όπλα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων που λειτουργούν εξ αποστάσεως.Αυτά τα όπλα χρησιμοποιούν μικροκύματα, ELF (εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες) και ακουστικές συχνότητες για να χειραγωγήσουν κρυφά τα μυαλά των ανθρώπων κάτω από την επίθεση.

Η χρήση των όπλων συχνότητας στον άνθρωπο για τον έλεγχο της συμπεριφοράς του δεν είναι νέα. Πάνω από 50 χρόνια, η συχνότητα των όπλων Νευρο-Electro-Magnetic όπλων έχει ενισχυθεί από τη χρήση τους στους μυστικούς πόλεμους.

Αυτά τα «μικρά» «μη θανατηφόρα» ή «σιωπηλή όπλα»,

ANGELINA JOLIE: Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ

                       

Τα Νεοταξικά πιόνια Angelina Jolie και Μπράντ Πίτ, είναι δύο απο τα πρόσωπα που κατασκεύασαν οι Illuminati προσφέροντας τους δόξα και χρήμα για να περάσουν τα σατανικά τους μηνύματα στο αγελαίο πλήθος των ανυποψίαστων γκοίμ. Δηλωμένη λεσβία η Jolie, και για όσους δεν το γνωρίζουν, να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν είχε ομοφυλοφιλική σχέση επί αρκετά χρόνια με την ηθοποιό και μοντέλο Jenny Shimizu.

Πολιτική βόμβα απειλεί την Μέρκελ Αυτός ο βουλευτής (κι άλλοι 16) έδινε 5.500 μισθό τον μήνα στην γυναίκα του ενώ απαγορεύεται!


Μία πολιτική βόμβα απειλεί την Άνγκελα Μέρκελ μετά την αποκάλυψη ενός σκανδάλου
νεποτισμού στο οποίο εμπλέκεται η Χριστιανοκοινωνική Ενωση της Βαυαρίας, το «αδελφό κόμμα» των Χριστιανοδημοκρατών της Ομοσπονδιακής Γερμανίας.

Βουλευτές της Χριστιανοκοινωνικής Ενωσης φέρονται να έχουν προσλάβει σε υψηλόμισθες θέσεις συνεργατών τους άτομα από το συγγενικό τους περιβάλλον. Επί σειρά ετών σύζυγοι, παιδιά και συγγενείς περισσότερων από 17 εν ενεργεία βουλευτών του κόμματος (και πολλών τέως βουλευτών) διορίζονταν με «βασιλικές» αμοιβές.

Τρέμει ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος από τις απειλεές της Ντόρας Μητσοτάκη ότι θα το κάνει...αλοιφή


 "Λέει και καμμιά μ@λ@κία" η Ντόρα Μητσοτάκη να ασχοληθεί κανείς μαζί της γιατί την έχουν γραμμένη πολύ καιρό...

"Αλοιφή" θέλει να κάνει τον γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Μιχαλολιάκο, η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία κομπάζει ότι μόνο αυτή μπορεί να εξουδετερώσει την ΧΑ και άρα δεν χρειάζεται να τεθεί εκτός νόμο του κόμμα μιλώντας στην εκπομπή Αλλη Οψη του Μανώλη Κοττάκη.

Στην εκπομπή που θα προβληθεί απόψε το βράδυ στη ΝΕΤ η πρώην υπουργός δηλώνει πεπεισμένη ότι σε αυτό τον διάλογο θα τον αντιμετωπίσει και όπως λέει «θα τον κάνω αλοιφή» γιατί οι άνθρωποι είναι «γελοίοι και φασίστες» και δεν έχουν επιχειρήματα.
Θυμίζει λιγάκι το ανέκδοτο με τον λαγό που ισχυριζόταν ότι θα έκανε διάφορα κακά πράγματα στον τίγρη και όταν τον άκουσε ο τίγρης το "γύρισε" λέγοντας "Λέμε και καμια μ...α να περνάει η ώρα"...

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:΄΄Η ΑΔΙΚΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ΄΄

Μεγάλη υπόθεση να έχει ο άνθρωπος την ευλογία του Θεού! Πλούτος είναι! Ό,τι έχει ευλογία, στέκει, δεν γκρεμίζεται. Ότι δεν έχει ευλογία, δεν στέκει. Η αδικία είναι μεγάλη αμαρτία.

Όλες οι αμαρτίες έχουν ελαφρυντικά, η αδικία δεν έχει? μαζεύει οργή Θεού. Φοβερό! Αυτοί που αδικούν, βάζουν φωτιά στο κεφάλι τους.

Από την μια μεριά βλέπεις να κάνουν μια αδικία και από την άλλη να πεθαίνουν δικοί τους άνθρωποι και να μη δίνουν σημασία.

Πώς να κάνουν προκοπή οι άνθρωποι με τόσες αδικίες; Κάνουν αυτά που κάνουν, δίνουν δικαιώματα και στον διάβολο, γι’ αυτό μετά περνούν δοκιμασίες, τους βρίσκουν αρρώστιες κ.λπ. και σου λένε: «Κάνε προσευχή να γίνω καλά».

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ : Τιμή για τη Θεσσαλονίκη το gay pride

Για το gay pride που έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη, για τους γάμους ομοφυλοφίλων αλλά και για....
τις υιοθεσίες παιδιών από gay ζευγάρια μίλησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

«Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως δικαίωμα να απαγορεύσω την ελεύθερη έκφραση. Το gay pride είναι μια σειρά εκδηλώσεων και περιποιεί τιμή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Το ότι θα μαζευτούν 5.000 gay και λεσβίες θα έχει αντίκτυπο και στον τουρισμό της πόλης» δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.
Ερωτηθείς αν θα πάντρευε ένα gay ζευγάρι, ο κ. Μπουτάρης τόνισε πως «δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα» και πρόσθεσε ότι «αν υιοθετηθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω».

ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ...

Η γενοκτονία συνεχίζεται... Η νέα αυτοκτονία, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τις μαρτυρίες οφείλεται καθαρά σε οικονομικούς λόγους, «πάγωσε» την τοπική κοινωνία. Τα δύο τραγικά περιστατικά (είχε προηγηθεί η αυτοκτονία του ζωγράφου στην πόλη της Ρόδου) αποδεικνύουν την πίεση που υφίστανται δεκάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι, αρκετοί από τους οποίους βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού τα τελευταία τρία χρόνια εξαιτίας του οικονομικού αυτού αδιεξόδου που έχει προκύψει στη ζωή τους.

Το χθεσινό περιστατικό έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι όταν - σύμφωνα με τη rodiaki.gr,

Τμήματα της Πάτρας - Yπογράφουν αιτήσεις άρνησης δωρεάς οργάνων-Τι λέει ο νόμος


Μεγάλη προσέλευση παρατηρείται σήμερα Πέμπτη στα Αστυνομικά Τμήματα της Πάτρας, από συμπολίτες που υπογράφουν συγκεκριμένη φόρμα υπεύθυνης δήλωσης, σύμφωνα με την οποία αρνούνται να γίνουν δωρητές οργάνων, υπό τις συνθήκες που επιβάλει ο νέος Νόμος.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις, που ισχύουν από την 1η Ιουνίου, δότης οργάνων καθίσταται αυτοδίκαια και χωρίς την έγκριση των οικείων του, οποιοσδήποτε ασθενής καταστεί εγκεφαλικά νεκρός για οποιοδήποτε λόγο.
Η συγκεκριμένη πρακτική έχει προκαλέσει σημαντικές αντιδράσεις και μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr στα Αστυνομικά Τμήματα της Πάτρας σπεύδουν ακόμη και συμπολίτες που είναι εθελοντές δωρητές οργάνων, αρνούμενοι να συναινέσουν στην συγκεκριμένη διαδικασία.

ΙΤΑΛΙΑ: Αφρικανός λαθρομετανάστης σε κατάσταση αμόκ βγαίνει στους δρόμους με αξίνα για να σκοτώσει. 3 νεκροί και 2 τραυματίες.!!!VIDEO


Ιδιαίτερα βίαιο άτομο, βρισκόταν παράνομα στην χώρα και έπρεπε να είχε απελαθεί αλλά ζήτησε «άσυλο»…


Ο Ermanno Masini πέθανε στις 7.30 π.μ. την Τρίτη. Ο 64χρονος συνταξιούχος, από το Lama Mocogno της επαρχίας της Modena, χτυπήθηκε βίαια με αξίνα, στους δρόμους του Μιλάνου, το Σάββατο, από έναν λαθρομετανάστη από την Γκάνα, τον Mada Kabobo, που ήταν σε κατάσταση αμόκ και ήθελε να σκοτώσει όποιον έβρισκε μπροστά του.

"Ποια είναι η γυναικεία ψωνή που ακούγεται στο επίμαχο βίντεο να φωνάζει "Χάιλ Χίτλερ";;;;"

Δημοσιοποιήθηκαν προ ολίγου τα πρακτικά της βουλής, σύμφωνα με τα οποία ο ηθοποιός και συριζαίος βουλευτής Πάντζας φώναξε το "Χάιλ Χίτλερ". Ας ζητήσουν συγγνώμη τώρα οι συκοφάντες και οι απατεώνες που από το πρωί υβρίζουν και προσβάλουν την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί από τα παπαγαλάκια του συστήματος να ανακαλέσουν άμεσα τις εις βάρος μας συκοφαντίες, ειδάλλως θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση.

Αμέσως μετά το επίμαχο περιστατικό, ο βουλευτής Ζακύνθου του Σύριζα Κοντονής παρεδέχθη ενώπιον κοινοβουλευτικών συντακτών την γκάφα τους να φωνάξουν "Χάιλ Χίτλερ" μέσα στη βουλή. Το ίδιο δήλωσε και ο έτερος συριζαίος μεγαλοπαράγοντας Βούτσης στους διαδρόμους. Στο 5:25 του επίμαχου βίντεο μάλιστα ακούγεται και γυναικεία φωνή να φωνάζει "Χάιλ Χίτλερ" και ως γνωστόν εκείνη την ώρα δεν υπήρχε γυναίκα βουλευτής στα έδρανα της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά οι Συριζαίοι παραδέχθηκαν το ατόπημά τους,

«Η ''κοκαΐνη των φτωχών'' κάνει θραύση στην Αθήνα»


Με ένα ή δύο ευρώ τη δόση, το επικίνδυνο συνθετικό ναρκωτικό «shisha», κάνει θραύση στα στέκια των ναρκομανών της Αθήνας αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρεται ότι στην ελληνική πρωτεύουσα παρατηρείται αυξημένη ζήτηση και κατανάλωση μιας μορφής της κοκαΐνης, ηπιότερης και φθηνότερης, που ονομάζεται σίσα (shisha).

Το δημοσίευμα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι πωλείται προς τουλάχιστον 2 ευρώ -ή και λιγότερο- ανά δόση. Οι λόγοι της εξάπλωσης του συγκεκριμένου ναρκωτικού σχετίζονται,

Ο ΠΡΩΕΔΡΩΣ ΠΑΝΩΣ ΚΑΜΜΜΕΝΩΣ ΚΑΙ Ι ΟΡΘΩΓΡΑΦΗΑ .....!!





Αν (και όταν) τα καθεστωτικά ΜΜΕ ανακαλύψουν μισό ορθογραφικό λάθος και του πιο ασήμαντου στελέχους της Χρυσής Αυγής, του ορμάνε σα λυσσασμένα σκυλιά. Όμως, για τους πολιτικούς του…

Γαλλίδα βουλευτής: Η Κωνσταντινούπολη ανήκει στην Ευρώπη αλλά χωρίς τους Τούρκους

Η ηρωΐδα Valerie Boyer, παρά τις απειλές που δέχεται η ίδια και η οικογένεια της, τόλμησε.

Νέο σοκ στην Τουρκία από την γνωστή Γαλλίδα βουλευτίνα της Μασσαλίας, Valerie Boyer, η οποία πρόσφατα είχε πρωτοστατήσει στην ποινικοποίηση από το γαλλικό κοινοβούλιο της αρμενικής γενοκτονίας.

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, η Valerie Boyer σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ζήτημα της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, (που έχει επανέλθει στην επικαιρότητα με γερμανική πρωτοβουλία), ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Τουρκιά δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη, αλλά η Κωνσταντινούπολη και όχι η Ιστανμπούλ και εδώ οι Τούρκοι έγιναν Τούρκοι, ανήκει στην Ευρώπη.

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΣΣΥΡΙΩΝ: Αντρίκια πρωτοβουλία, την ώρα που το κράτος υποκλίνεται στην ισλαμοφασιστική θηριωδία.

                            
Ψήφισμα Πανελληνίου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών
Η Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών, που συνήλθε το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 στη Θεσσαλονίκη, ψηφίζει ομόφωνα τα εξής:

Ο Τόμσεν προστατεύει το Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!

Περίεργο παιχνίδι από τους τροϊκανούς υπέρ του κατηγορούμενου για παραποίηση στοιχείων του ελλείμματος
Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και καιρό η έρευνα της αρμόδιας ανακρίτριας για την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί στον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, μετά τις καταγγελίες πως φούσκωσε τεχνητά τα στοιχεία που αφορούν το έλλειμμα της χώρας, γεγονός που μας οδήγησε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Όπως διέρρευσε μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασαν ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου αλλά και ο προκάτοχος του Γιάννης Παπαθανασίου προκειμένου να ρίξουν φως στις περιόδους που ήταν προϊστάμενοι των δημοσίων υπηρεσιών.

Ζήτησε άδεια ο Παπανδρέου και έγινε χαμός στη Βουλή

Κωμικές σκηνές στην αίθουσα της ολομέλειας


Γέλιο και εκνευρισμό προκάλεσε στην αίθουσα της ολομέλειας, η ανάγνωση του αιτήματος του Γιώργου Παπανδρέου για νέα άδεια προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό.

Για αρκετή ώρα, στη συνεδρίαση επικράτησε εκνευρισμός με τους ψυχραιμότερους να αναρωτιούνται δυνατά αν «πάλι άδεια ζητάει αυτός» και αν «θα μείνει και ποτέ στην Ελλάδα». Όπως είναι φυσικό τα έδρασα της Χρυσής Αυγής ήταν αυτά που πρωτοστάτησαν με τους υπόλοιπους πάντως, να μην υστερούν,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΚΤ Κύπρου: “Εξαφάνισαν” δάνεια 8 Δις Ευρώ!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ…

Τι έχουμε λοιπόν; Οι Έλληνες τραπεζίτες των μεγάλων ντηλ, στην ουσία “εξαφάνισαν” δάνεια 7,7 δις Ευρώ κατά την εξαγορά των Κυπριακών τραπεζών. Και το ερώτημα είναι ένα και συγκεκριμένο:

Ερωτηματολόγια τέλος - Πτυχία και προϋπηρεσία τα προσόντα για να παραμείνει κάποιος στο Δημόσιο


Στον πάγο μπαίνουν τελικά τα ερωτηματολόγια για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και οι εργαζόμενοι θα δώσουν τη μάχη των τυπικών προσόντων για να μπορέσουν να διατηρήσουν τη θέση τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα αναγκάζουν την κυβέρνηση να επιστρατεύσει οριζόντια κριτήρια για να επιλέξει το πλεονάζον προσωπικό των υπουργείων.

Στυγνός εκβιασμός των Η.Π.Α προς Assad

ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ» - Ο υπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α John Kerry συνεχίζει να προκαλεί καθώς προειδοποίησε την κυβέρνηση Assad  ότι εάν δεν συμμετάσχει στις επερχόμενες διεθνείς διαπραγματεύσεις που στοχεύουν στην υποτιθέμενα κοινά αποδεκτή «επίλυση» της διετούς συριακής κρίσης, τότε η «αντίσταση» θα λάβει επιπρόσθετη ενίσχυση».

ΗΠΑ: ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ R.F.I.D

ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α!
Πρώτα εξαθλιώνουν τους λαούς παγκοσμίως, για να τους «βοηθήσουν» μετά ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!
Τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια, οι ΗΠΑ και το Υπουργείο Γεωργίας έχουν ενεργά προσπαθήσει να αναπτύξουν νέους τρόπους για να μειώσουν την απάτη στο ομοσπονδιακό πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων, το οποίο καλύπτει επί του παρόντος περίπου 50 εκατομμύρια Αμερικανούς και προσθέτει περισσότερους από 10.000 νέους εγγεγραμμένους στις τάξεις του καθημερινά, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Ομως μια άλλη μέθοδος φαίνεται να εξετάζει ο οργανισμός.

H Monsanto ξαναχτυπά. Ζιζανιοκτόνο συνδέεται με αυτισμό, Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ!

Νέο σοκ προκαλεί στη διεθνή κοινή γνώμη η αναφορά επιστημόνων για τις δραματικές επιπτώσεις που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό το μεγαλύτερο σε πωλήσεις ζιζανιοκτόνο στον κόσμο, το Roundup της εταιρείας Monsanto.
Οι ερευνητές, στην αναφορά τους και αφού επανεξέτασαν εκατοντάδες μελέτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δίνουν νέα διάσταση για τις επιπτώσεις που επιφέρει το Glyphosate, που είναι το ενεργό συστατικό του  Roundup.